Sziasztok!
Lányok, hihetetlenek vagytok! Nem győzöm olvasni, annyit írtatok! Volt egy passzív hétvégém, és rögtön nagyon lemaradok...
De ennek nagyon örülök ám, mert szuperül beindult a topic!
Tegnap délután itt volt Borsodból a család, (Olyan jó volt velük lenni, hiányoznak, pedig gyakran hazamegyünk.) este pedig nagy beszélgetés az drágámmal, nem jutottam ide. Be is gyorsultatok!
A tegnapi tali szuper volt, tényleg gyakran kellene ismételni.
Most bejött a rossz idő (mi még nem tudunk szánkóba ülni!
), de így is menni kellene szerintem. Esetleg csütörtökön ugyanebben az időpontban (vagy ekörül), mármint 11-fél12 körül, újra el lehetne indulni. A lakitól indulnánk, Tündérpart, sétáló posta felőli vége, sétáló, Dobó tér. Aztán mindeni a legideálisabb helyen csatlakozik, mit szóltok? Csütörtökig mindenki benéz biztosan.
Többet reagálok du, most csak a legfontosabbakat, ami eszembe jut egy olvasás után.
Zita, nagyon szorítok du., remélem, minden rendben lesz! Beti, szupi a kis gif, már te is tudsz ilyeneket? Honnan kell?
Orsi, Ildi jobbulást a manóknak! Boti még nem volt beteg, de már előre félek az elsőtől, szörnyű lehet, hősök vagytok!
Maris, köszi a táblázatokat, angyal vagy! Az lenne szerintem is a legideálisabb megoldás, ha az excel táblát mindeni címére elküldenéd, és mi kitöltve visszaküldenénk. Mindenki elmentené a gépére, nem lenne nyilvános. Ha valakinél változás van, bővítünk vagy bővülünk, akkor újra szétküldenéd. Szerintetek így jó lenne? Azért jó, ha egy ember kezeli, mert akkor mindig ugyanaz a bővített tábla van elküldve, nem marad ki semmi. Ha sok neked,Maris, én is szívesen vállalom a nyomon követést ill. szétküldést, csak új dolgokat nem tudok benne nyitni, csak tölteni.
A zenéről. Lányok, én úgy tűnik, a legrosszabb fajtából való vagyok, mert nekünk még nincsenek ilyen szupi cd-ink (a gyerekkori bakelitek és kazi tönkrementek
), de szeretnék én is.
Pofátlanság? Nem adok, de kapni akarok...
Az mp3 különösen tetszik, Viki.
Ha ezt kiírnád, és eljutna hozzám, én utána szívesen kiírom rendesen cd-re, mindenkinek azt a Halász Juditot, ami kell. Én ezzel járulnék hozzá zene helyett a csereberéhez.
Na most megyek, de visszatérek!
Huh, most nézem... Ahhoz képest, hogy csak egy rövidet akartam,mert egy csomó dolgom van...
Puszi mindenkinek, Judit
Ja, mennyi németes van! Én magyar és német szakos vagyok a Gárdonyiban.
De majd kiderül a táblázatból. Maris, olyan jó, hogy kipótoltad! Mondjuk így én is nehezen olvasom, de az email jó ötlet.