Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Barti! Azért már jobban látszik a pocid, mint eddigKép Hidd el, tényleg most fog beindulni, de nem is kell feltétlenül mindenkinek olyan nagy terhének lenni! Mikor én a kórházban voltam, volt mami, aki már szülni ment, de nem volt olyan pocija, mint most nekemKép És attól még lapulhat benne szép súlyú babaKép Fel a fejjel!

Nadine! Te is biztosan hamarosan fogod érezni a picur mozgását! Neked is csak annyit tudok írni, mint Vikónak múlthéten: este hanyatfekve pocira kéz, körülötted csend, és koncentrálj mélyen befelé... Nem fog egyből rúgni a baba, de a finom úszkálásait, lebegéseit talán el tudod csípniKép

Tényleg Eszti! Mikor költöztök? Lakidnak sok híjja? Nektek mikor érkeznek meg a bababútorok? Elhiszem, hogy nap mint nap gyönyörködsz a csodajárgányba, sztem én is azt fogom, ha meglesz végre!Kép

Angi! Nem vagy még túl a cukorteszten?

Csajok, aki otthon van! 11 után vmikor Kriston Anikó lesz a M1-en a Napi mozaikban, délután 17,50 -től meg a szülésről lesz szó a Nagy Vita c.műsorban (szintén M1)!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vikó, aki már megint csupa happy!Kép Félelmetes nő vagy, mindig felvidítasz!Kép Örülök, hogy nálatok is pozitív irányba zajlanak az események!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok, ismét felbukkanok!

Tegnap is akartam írni, de elég rossz napom voltKép
Úgy kezdődött minden, hogy elmentem az Istvánba 18. heti UH-ra. A doki kb. 2 percet szánt rám. Pedig még azt is kértem, hogy vegyük videóra a képeket. Gyorsan végighúzta kétszer a hasamon a kütyüt, majd fél mondatban elmondta, hogy kissé alacsony lett a MOM értékem, ezért menjek el genetikai beszélgetésre. Mert bár ugyan az UH-n minden rendben, de a genetikai eltéréseket nem mutatja ki.
Majd elrohant. Én meg ottmaradtam....és teljesen paff voltam.
Kiakadtam ezen az orvosi viselkedésen. Mert azt el lehet 2 percben mondani, hogy minden rendben van, de azt nem, ha valami bizonytalanság látszik.
Ráadásul a MOM értékem 0,8. Többször is utánanéztem már, hogy a normál értékek 0,7 és 2,5 között szóródnak. Tehát még csak azt sem mondhatjuk, hogy átléptem volna a határértéket...
És ez a doki lett volna az egyik jelölt szülészorvosnak. Hát inkább lemondok róla!
Aludtam egyet a történtekre, és úgy döntöttem, hogy nem megyek semmiféle elbeszélgetésre, stb. Nem idegesítem feleslegesen magamat. Ebben sokat segített az is, amiket írogattatok a témáról az elmúlt napokban.
De azért még most is ideges vagyok kicsit ettől az egésztől. Kell pár nap, mire lenyugszom.

Kép

Kép
bettiflame

Természetesen Kriston Andrea lesz a vendégKép(11,40 körül)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jaj, Betti! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt tegnap! Majd biztos jönnek ma az okosabbak, ők hátha tudnak vmit mondani neked! Én csak nyugodalmat kívánok neked! Próbálj ne idegeskedni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bettiflame! Miért nem mész el 4D-re! Ott mozizhatsz is egy jót, kapsz DVD-t is és ott részletesebben is meg tudják nézni a babát!!! Ne bánkódj! Hagyd a fenébe ezt a dokit tényleg... Kép
Anita! Kép Köszi megnyugtató szavakat! Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vikó! Hát ez az, hogy alig eszem szénhidrátot, meg édességet, pont a hülye gombák miatt, főleg mivel a múltkor már kitenyésztették és Candida sziporkázik bennem. Kép
Tudnám mit esznek rajtam ezek a dögök... Kép
Na hívom is a dokim... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Sajnos a gombamentes léthez kb. egy - de legalább fél ÉVIG teljesen le kell mondani a szénhidrátról és élesztőkről Kép Azt hiszem, ez a Candidára ugyanúgy igaz, mint a többi nyavalyás gombára. De nem most, amikor kell a jó kis csokika a kismama lelkének is Kép

Betti!
Az a nyavalyás doktor egy BAROM! Ne figyelj oda rá!!!!!!!!!!!!!! Ha megengedheted magadnak, tényleg menj el inkább egy 4D-re, ott csak rátok figylenek, jó sokáig és minden dolgot tudsz ellenőrizni (jó, én még sajnos nem voltam, de mindenkinél ezt látom és nekem is rossz tapasztalataim vannak mindenféle UH orvosokkal is...) Ez az egész kötelező szörnyűség csak arra jó, hogy növelje az anyóca egyébként természetesen kialakuló paranoid hajlamait. TÖK JÓ AZ AZ EREDMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Anita! Azért az önbecsülésemnek nagyon jót tesz ám, hogy mindig megdicsérsz KépKépKép

Vikó

indianyo

ProoneKép
Szuper jó színe van a kocsinak, mostanában vettétek?
Én kislányos színűt szeretnék, de nem pirosat, (ez így vegyesen jó)mondjuk sárga, narancs, vajszínű(bár lehet azt megbánnám, mert hamar koszolódik)Mekkora összecsukva?
Nem tennél fel egy összecsukott képet? Méretekkel?
VikóKép
Köszi aranyos vagy! Próbálok én is pozítívan gondolkodni, mert tudom ez jó a babának, csakhát nem sikerűl mindíg.(mondjuk mikor fetrengek mert annyira begörcsöl a hasam és számolom a perceket mikor hat már a görcsoldó)

KépKép
csema

BArtika: nekem eddig, ha gombám volt, annak a latin neve Candida akármi volt, de ez nem az a candida, amit most mindenhol emlegetnek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Mindegy nekem milyen gomba, csak ne legyen... Kép
Amúgy nem csak a Candidára jellemző, hogy cukros,szénhidrátos talajban tenyésznek... De én amióta az eszemet tudom küzdök gombával, szóval nem lep meg... Kép ÉS tudom, hogy ilyenkor extra csemegének számítok a babó miatt... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Elemgyek egy órácskára bótba, erre telerítok majdnem egy oldaltKép
Ezért megy egész nap ált. a gép, így folyamatosan betudok kapcsolódni, csak akkor meg Olivér szétnyomkodja a gombokatKép

Betti, tök sajnálom, hogy ilyen idióta orvosnál voltálKép

Anita, én is most regisztráltam (vasárnap)az alexandránál, én két társasjátékos könyvet, meg a Szoptatás c.-t rendeltem megKép
Amit írtál nem ismerem, de majd megnézem.
Bartika, ne aggódj, az enyém is ekkoraKép
Szerintem csini vagy KépKép

Nem tudom marad-e az Emili, apának nem nagyon jön be.Lehet, még változik addig.Legkésőbb a szülőágyon eldőlKép

Elindultunk gyalog babakocsival boltba, d eannyira hideg volt, muszáj volt visszajönni az autóért, aztán mire kijöttünk a boltból, meg már esett is a hóKép
Most is esik
Kép
Tök jó!!!!
Csak én hóba nem merek vezetni, és tök fostam hazafele, jöttem, mint egy csiga
Kép

Vettem viszont túrós poginak alapanyagot, de nem tudom meg merjem-e sütniKép
Úgy félek, hogy megeszem mindetKépKépKépKép

Katicuska, tényleg fontos, hogy milyen a környék, az utca, a szomszédok....stb.
Mi is olyan sokat megnéztük, de mindenben találtunk valami kifogást.Olyan nehéz olyat találni, ami mindenben megfelel.De sikerül, és az tök jó érzés!!!!!!KépKépKépKép

Ildikó
vas

Azta!!!!!!!!!! Most látom, hogy itt is esik a hó!!!! Kép

Legalább tudja min húzni a Télapó a száncsengőt... Kép

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kép
Itt küldök egy meztelen pocifotót, a striákat nézzétek el az 5 terhesség és a korom miatt is
a kép tegnap este készűlt vagyis 24+2 naposan.

KépKép
csema

Csema, tök jó a pocid!!!!!KépKép
Nekem 2 gyerek után vannak ilyen csíkjaimKép
Úgyhogy semmi gond nincs velük, nyugiKép

ildi
vas

Ildikó! Én is akarok ilyen mozgós képeket!!! Ez a csiga egyszerűen pont az én esetem Kép

Itt is szakad a hó... Még jó, hgoy nem mehetek ki, yzonnal jól seggre is esnék - ahogy ez minding megtörténik Kép

Olivér meg csak írjon nekünk nyugodtan KépKépKép

V.

indianyo

Nálunk most nem esik a hó, pedig a szobából szeretem nézni! Kép

KépKép
csema

Köszike Ildi, jólesik az ember lányának! Kép Kép

KépKép
csema

Vikó, van még egypár mókás a tarsolyombanKép
De majd mindent a megfelelő időbenKép

Olivér azért ne vigye túlzásba, nem egy levelem szállt el már miatta.Mindig itt gubbaszatna az ölembe, bár most fényképalbumot nézeget a drágaKép
Meg lökködi a székétKép

Ildi

(na, kapsz mégegyet):
Kép
vas

Csema! Nekem az első terhesség előtt is voltak már ilyen csíkok, meg még ennél is cifrábbak! Gyönyörű szép kerek-formás pocód van! 5 terhesség??? Bocs, ha már írtál róla, nekem elkerülte a figyelmemet. Én most még azt se tudom elképzelni, milyen lesz, ha az első után várom majd a következőt... pedig szeretnék még legalább egyet... meg örökbe is fogadnék még egy csemetét, de apa csak akkor engedi ha naaaagyon gazdagok leszünk Kép

indianyo

Csema, szívesenKépKép
vas

Csema, szívesenKépKép
vas

IldiKép
A túrós pogiból pedig küldj virtuálisan minden kismaminak, és máris nem te eszed egyedűl Kép

KépKép
csema

IldiKép
A túrós pogiból pedig küldj virtuálisan minden kismaminak, és máris nem te eszed egyedűl Kép

KépKép
csema

Csajok, akkor "kűggyétek" ide is a havat!Kép

Pedig én alapvetően nem vagyok annyira oda a télért,hóért (csak Karácsonykor), de most.... De reggel rájöttem miért: mert végre itt a tél, és hamarosan találkozok az én pici babácskámmal!Kép

Csema: szupi a poci!Kép

Tényleg Ild, várjuk Oli hozzászólását!Kép

Barti, én nem tudok segíteni sajna gombában. Én is szoktam vele küzdeni, de gondolom az alapvető higiénés szabályokat te is tartodKép...többet sajnos nem tudokKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csajok, akkor "kűggyétek" ide is a havat!Kép

Pedig én alapvetően nem vagyok annyira oda a télért,hóért (csak Karácsonykor), de most.... De reggel rájöttem miért: mert végre itt a tél, és hamarosan találkozok az én pici babácskámmal!Kép

Csema: szupi a poci!Kép

Tényleg Ild, várjuk Oli hozzászólását!Kép

Barti, én nem tudok segíteni sajna gombában. Én is szoktam vele küzdeni, de gondolom az alapvető higiénés szabályokat te is tartodKép...többet sajnos nem tudokKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vikó, milyen duma az, hogy ha nagyon gazdagok lesztek??????
Ez nem rád valló szöveg!!!!!!
Irgum-burgum!!!!
Igenis gazdagok vagytok már most is, ott egy kis cuki baba a pocakodbanKép
Nem a lóvé az igazi gazdagság, de szerintem azt neked nem magyarázomKépKépKépKépKép

ildikó
vas

Vikó, milyen duma az, hogy ha nagyon gazdagok lesztek??????
Ez nem rád valló szöveg!!!!!!
Irgum-burgum!!!!
Igenis gazdagok vagytok már most is, ott egy kis cuki baba a pocakodbanKép
Nem a lóvé az igazi gazdagság, de szerintem azt neked nem magyarázomKépKépKépKépKép

ildikó
vas

Sziasztok kismamik!

A gratulákat köszönjük! Kép
A vásárról majd írok!

Tünde
Azért te sem panaszkodhatsz nagyon szépet varrtál a kislánykádnak! Kép

Zsuzsi
Ha ez vígasztal én vissza szoktam adni... szegények mindig úgy meg vannak lepődve, hogy nem kérek érte pénzt! Kép Kép Kép Kép Kép ...a zsebedből valószínűbb, hogy ellopták nem gondolod?

Mariannak!
Ti is május 21!!! Nagyon szép nap volt! Kép Kép Kép: ) Gratula nektek! Sok boldogságot!
Szerintem a Norbi diétát nyugodtan csinálhatod... én is ismerem... csak ne súlyzózzál! Kép Kép Kép

Nadine
Van aki fogy a szoptatás alatt, ugyanis azért elég sok kalóriát ad le a gyereknek... de van aki hízik mert sokkal nagyobb lesz az étvágya!
Nekünk is nagy élmény volt a nászút! Kép

Bartika
Nagyon csini pocid van! Jól álltok egymásnak! Kép
Szerintem nőtt! Kép

Betti
Ki a dokid?
Ne foglalkozz vele! Nincs semmi baj! Legalább akkor ne pánikoltassanak már ha el sem tér az eredménytől!

Ma hajnalban meghalt férjem nagypapája. Az az érdekes, hogy előző hajnalban arra ébredtem, hogy meghalt... mintha megéreztem volna! Szegény kis bácsika, áldott jó ember volt nagyon szerette a férjemet! Akkora szeretettel tudott az emberhez szólni, érni... második felesége halála után rohamosan romlott az állapota, két hét alatt ő is elment. A nagymamát pénteken temetjük. De most már jó helyen van! Kis öreg bácsika olyan drága volt! Isten nyugosztalja és emelje országába!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok kismamik!

A gratulákat köszönjük! Kép
A vásárról majd írok!

Tünde
Azért te sem panaszkodhatsz nagyon szépet varrtál a kislánykádnak! Kép

Zsuzsi
Ha ez vígasztal én vissza szoktam adni... szegények mindig úgy meg vannak lepődve, hogy nem kérek érte pénzt! Kép Kép Kép Kép Kép ...a zsebedből valószínűbb, hogy ellopták nem gondolod?

Mariannak!
Ti is május 21!!! Nagyon szép nap volt! Kép Kép Kép: ) Gratula nektek! Sok boldogságot!
Szerintem a Norbi diétát nyugodtan csinálhatod... én is ismerem... csak ne súlyzózzál! Kép Kép Kép

Nadine
Van aki fogy a szoptatás alatt, ugyanis azért elég sok kalóriát ad le a gyereknek... de van aki hízik mert sokkal nagyobb lesz az étvágya!
Nekünk is nagy élmény volt a nászút! Kép

Bartika
Nagyon csini pocid van! Jól álltok egymásnak! Kép
Szerintem nőtt! Kép

Betti
Ki a dokid?
Ne foglalkozz vele! Nincs semmi baj! Legalább akkor ne pánikoltassanak már ha el sem tér az eredménytől!

Ma hajnalban meghalt férjem nagypapája. Az az érdekes, hogy előző hajnalban arra ébredtem, hogy meghalt... mintha megéreztem volna! Szegény kis bácsika, áldott jó ember volt nagyon szerette a férjemet! Akkora szeretettel tudott az emberhez szólni, érni... második felesége halála után rohamosan romlott az állapota, két hét alatt ő is elment. A nagymamát pénteken temetjük. De most már jó helyen van! Kis öreg bácsika olyan drága volt! Isten nyugosztalja és emelje országába!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi! Én meg jól befogom a szemem, míg ilyenekről írsz (túrós pogácsa)! Már most azon töröm a fejem, mit ebédeljek... 3-as kódúak kilőve... Nem tudom,hogy fog ez menni...Kép (De igazság szerint, nincs is igazán akaraterőm)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi! Én meg jól befogom a szemem, míg ilyenekről írsz (túrós pogácsa)! Már most azon töröm a fejem, mit ebédeljek... 3-as kódúak kilőve... Nem tudom,hogy fog ez menni...Kép (De igazság szerint, nincs is igazán akaraterőm)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Itt a túrós pogi(ezt nem én sütöttem, de így kéne kinézni, ha készen van)
Lehet, én is csak ebből lakok jólKépKép
Kép

Jó étvágyat!!!!!

Ildikó
vas

Itt a túrós pogi(ezt nem én sütöttem, de így kéne kinézni, ha készen van)
Lehet, én is csak ebből lakok jólKépKép
Kép

Jó étvágyat!!!!!

Ildikó
vas

...na én megyek reggelizni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...na én megyek reggelizni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: nagyon sajnálomKép Emlékszem, mikor írtad, hogy ő lett rosszul és a nagyi halt meg! Most már biztos megint együtt vannak!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka: nagyon sajnálomKép Emlékszem, mikor írtad, hogy ő lett rosszul és a nagyi halt meg! Most már biztos megint együtt vannak!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hú, Anita, akkor ezt nem kellett volna felraknomKép

Mamacka, részvétem a nagypapa miattKép
Olyan kis aranyos bácsikának látszikKép
vas

Hú, Anita, akkor ezt nem kellett volna felraknomKép

Mamacka, részvétem a nagypapa miattKép
Olyan kis aranyos bácsikának látszikKép
vas

Bocsi VikóKép
5 befejezett terhesség, ez már a 6.
Ildinek igaza van nem az anyagiakban van az igazi gazdagság, az sajna csak egy szükséges rossz!!!!

KépKép
csema

Bocsi VikóKép
5 befejezett terhesség, ez már a 6.
Ildinek igaza van nem az anyagiakban van az igazi gazdagság, az sajna csak egy szükséges rossz!!!!

KépKép
csema

Aniat, ha ez vigasztal, én sem tudom mit eszek ebédre.
(3-as azért délben még jöhetKép )
Rántott sajt, sült krumpli???????
KépKépKép
vas

Aniat, ha ez vigasztal, én sem tudom mit eszek ebédre.
(3-as azért délben még jöhetKép )
Rántott sajt, sült krumpli???????
KépKépKép
vas

MamackaKép
Részvétem, nagyon aranyos bácsinak látszik, igazi nagypapa típus.

KépKép
csema

MamackaKép
Részvétem, nagyon aranyos bácsinak látszik, igazi nagypapa típus.

KépKép
csema

Sziasztok!

Vas Ildi: köszi szépen az infokat. A Norbiról én is ezt gondoltam, de nagyon kellett a megerősítés. Próbálom kerülni a 3-as kódokat, főleg estefelé. Bár a 2-esek nagyon jól esnek. Kép

Szülésznő ügyben ezek szerint megnyugodhatok. Megpróbálok keresni majd valakit a bemutatkozó előadásukon, de félek attól, hogy nem jutok be a terembe. Múltkor is olyan sokan voltak, hogy nem fértünk be. Én meg inkább hazamentem. Kép Ma a fájdalomcsillapításról lesz szó, mindenképpen el szeretnék menni az előadásra.

Az ausztriai vásárláson mi is törjük a fejünket, de valahogy nem vagyok biztos abban, hogy januárban sok kedvem (erőm) lesz átmenni. Mégiscsak, ki tudja, hogy fogom bírni magam a 8. hónapban... Bár ahogy nézegettem a honalpokat, sokkal olcsóbb minden. De nemcsak Pandorfban, hanem a körgyűrű mellett a város másik végén is van egy hasonló outlet.

Anita: naaa. Azért a kilókban nem állunk ugyanúgy. Én sajnos jelentős súlyfelesleggel indultam, és inkább emiatt aggódom. Vagyis főleg azért, hogy a gerincemnek, lábaimnak túl sok lesz a testsúly. Te meg most is nagyon csini vagy. Kép

Nancsika: nagy kalappal a lakásügylethez. Kép

Errefelé szakad a hó, szép nagy pelyhekben. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Vas Ildi: köszi szépen az infokat. A Norbiról én is ezt gondoltam, de nagyon kellett a megerősítés. Próbálom kerülni a 3-as kódokat, főleg estefelé. Bár a 2-esek nagyon jól esnek. Kép

Szülésznő ügyben ezek szerint megnyugodhatok. Megpróbálok keresni majd valakit a bemutatkozó előadásukon, de félek attól, hogy nem jutok be a terembe. Múltkor is olyan sokan voltak, hogy nem fértünk be. Én meg inkább hazamentem. Kép Ma a fájdalomcsillapításról lesz szó, mindenképpen el szeretnék menni az előadásra.

Az ausztriai vásárláson mi is törjük a fejünket, de valahogy nem vagyok biztos abban, hogy januárban sok kedvem (erőm) lesz átmenni. Mégiscsak, ki tudja, hogy fogom bírni magam a 8. hónapban... Bár ahogy nézegettem a honalpokat, sokkal olcsóbb minden. De nemcsak Pandorfban, hanem a körgyűrű mellett a város másik végén is van egy hasonló outlet.

Anita: naaa. Azért a kilókban nem állunk ugyanúgy. Én sajnos jelentős súlyfelesleggel indultam, és inkább emiatt aggódom. Vagyis főleg azért, hogy a gerincemnek, lábaimnak túl sok lesz a testsúly. Te meg most is nagyon csini vagy. Kép

Nancsika: nagy kalappal a lakásügylethez. Kép

Errefelé szakad a hó, szép nagy pelyhekben. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="0000ff">Csema!
Sajna összecsukott kép nincs a babakocsiról... Kép Kép Jelenleg el van csomagolva benejlonozva, várja a babát, aki a napokban megérkezik talán... Kép Egyébként ez a Bergon fajta kocsi nagy... Befér ugyan a csomagtartóba, de emllé már nem sok mindent raksz... De utazgatni nem is nagyon akarom vinni, itt a környéken akarok majd sokat sétálni. Városba majd kendőben viszem Babót, legalábbis így tervezem. Szóval ez a babakocsi nagyon jó, csak nem BKV-ra és nem sok pakk mellé az utazáshoz.
A színe azért is ilyen, mert nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány lesz a gazdija, na meg mjdani kistesónak is jó lesz majd így, ha más nemű lesz, akkor is.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Csema!
Sajna összecsukott kép nincs a babakocsiról... Kép Kép Jelenleg el van csomagolva benejlonozva, várja a babát, aki a napokban megérkezik talán... Kép Egyébként ez a Bergon fajta kocsi nagy... Befér ugyan a csomagtartóba, de emllé már nem sok mindent raksz... De utazgatni nem is nagyon akarom vinni, itt a környéken akarok majd sokat sétálni. Városba majd kendőben viszem Babót, legalábbis így tervezem. Szóval ez a babakocsi nagyon jó, csak nem BKV-ra és nem sok pakk mellé az utazáshoz.
A színe azért is ilyen, mert nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány lesz a gazdija, na meg mjdani kistesónak is jó lesz majd így, ha más nemű lesz, akkor is.</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?