Új privát üzeneted érkezett!

Macka,
Köszi.Kép
Voltam szombaton az Ármániában, vettünk két szuper nacit meg egy kocsicipőt! Nagyon büszke voltam magamra, hogy lebonyolítottam az elős értelmes turiakciót.Kép

KépKép
connie

Connie
Az Ármániában pedig nehezebb is jókat találni gyerekholmikból(inkább kismamacucokkért néztem be)! Gratula!
Legközelebb próbáld meg a Renoválást a Blahánál!
Nekem most egy Keleti környéki címet mondtak ahol állítólag nagyon jó és olcsó a ruci!...majd meglesem...

Helga
Már másik topikban leírtam és nem igazán értették miről is beszélek... remélem ti nem értetek félre...
Az az igazság, hogy mivel nagyon kislánynak éreztem, fura volt... Kép el sem hiszem... bár igaz még nem biztos. Ebből kifolyólag meg lelkiismeretfurdalásom volt, hogy milyen anya vagyok nem ugrom ki a bőrömből! Pedig csak másra számítottam, nem mást akartam...! Ha kérdezték fiút vagy lányt akarok nem válaszoltam, mert nem akartam szegény gyereket még megszületése előtt esetleg elérhetetlen elvárásokkal gyötörni! Kép
Az a lényeg, hogy VAN és, hogy egészséges!!! Kép
A saját érzéseim viszont megleptek...
Most már kihevertem és örülök, hogy lesz egy olyan kis tökösünk mint papácsája volt kicsinek! Kép

ilyen voltam én...
Kép

ilyen meg apája...édes kis kajlafülü! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok

jobbulást nektek connie, tudom milyen az, ha gyerektől kapsz el betegséget, téged jobban lever a lábadról, mint a gyereket.

mamacka
édes tündér és aranyosKép mindegy szerintem, hogy fiú vagy lány. én a lányomat fiúnak éreztem az elején, meg voltam győződve, hogy fiúcska lesz, apja, meg hogy lányKép mikor azt az előrejelzést kaptuk, hogy fiú apja letört, nem tudtam mit kezdjen, majd a fiávalKép én örültem, fiamnak, balázsnak szólítottam... aztán jött az újabb felvétel, ahol egyértelműen látszott kislány. repkedtünk a boldogságtól, de már nem éltük bele magunkat. harmadjára az orvos kijelentette ez biza kislány, férjem estére babát vettKép
és ne aggódj az érzéseid miatt, mint a hullám vasút olyanok a terhesség alatt és az követően is elég lassan nyugszanak majd leKép

képzeljétek, ma a lányom közölte velem, hogy: aja nagyon szeretlek, mindeközben szorosan átölelt. (öt percig csendesen pityeregtem)
én vagyok a világ legboldogabb anyukája érzés töltött elKép

Helga milyen járókát szeretnétek venni? (sógornőm szeretné ugyanis eladni)

Kriszta
szedo

Mamacka!
Én megértem mire gondolsz!Tudod mi annyira kisfiút szerettünk volna; hogy mikor mindenki azzal tömte a fejem hogy ez tuti kislány kicsit elszomorodtam!Mi folyamatosan fiúneveken gondolkodtunk, és úgy szólítottuk hogy kispöcsös!
Nálunk a legelső 4d-s ultrahangon megmutatta hogy fiú, és nagyon örültünk.
Persze ha lány akkor is naygon boldogok lettünk volna; de így tökéletes hogy kisfiú lett!
Kép
Ennek főleg azért örültünk, mert nem biztos hogy lesz tesója, és így tényleg teljes az életünk! Kép Kép Kép
De nehogy most megkövezzetek!!
Kép
Amúgy dolgokat már vettél babának?Nekem vannak eladó dolgaim ha érdekel(kád, fürdőfotel, hordozó,játszószőnyeg).Kép

Ildi

delfinke

Szedo
Nálunk is így áll most a helyzet!
Én lánynak éreztem apája fiúnak és most úgy néz ki apája a nyertes! Kép
De még a doki sem mondta 100%-ra

De kis aranyos a lánykád! Apája is gondolom az ilyen pillanatok miatt szeretett volna inkább kislányt nem?

Delfinke
Nem biztos, hogy szeretnétek, vagy valami akadálya van?
Mi minimum hármat szeretnénk, bár jelenleg elég vacakok az anyagi körülményeink! (férjem 60000 körül keres nekem meg a bruttóm 57000 ...jó nem?)
Jó lenne ha lenne fiúcska és kislány is!

Vettünk már egykét dolgot... ruhát rengeteget... kislányruhából többet! Kép Játszószőnyeget varrtam http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7352&page=3&image=172195 itt látható... Babakocsit keresünk, meg egy ilyen hordozót... + autósülés-hordozót. De lehet kocsit és ülést kapunk...
Kép

Nektek milyen hordozótok van?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Egyenlőre azért nem szeretnénk tesót, mert Marcival kezelésre kell járni, mozgásszervi problémája van.tudod eléggé megvisel, hogy hetente 2x járunk gyógytornára, amit ő végigüvölt.ez lelkileg kikészít rendesen; főleg hogy nem igazán úgy fejlődik ahogy kellene neki.
a terhességem elég problémás volt, félnék egy újabb problémától.
plussz magánéleti gondok is voltak az elején.
úgyhogy ezeket összefoglalva nem igazán szeretnék.
Kép

Nekünk Chicco autósülés-hordozónk van(0-13kg), és van egy kenguru is! Kép

Ildi

delfinke

Értem! Biztos nehéz lehet! Idővel meglátjátok, hogy alakulnak a dolgok!
Nekem van egy barátnőm akinek az első és a második gyerkőce között 18 év van!!!! Neki is egészségügyi probléméi voltak!
Mennyi idős Marci? ...és te?... már ha megkérdezhetem? Kép

Kengurut vettünk használtan, Baby Björn... de most egy ilyen fektetőset keresek, amiben az elejétől fogva lehet hordani a babát!
Autósüléssel még várunk mert lehet, hogy kapunk! A tieteket mennyiért adjátok? Tudsz róla fotót feltenni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Marcipán 8hónapos, én pedig 30éves vagyok! Kép
Tehát sok időm nincs!
Kép
Hát nem könnyű az biztos!De nem adom fel;MArcipán egészséges lesz és lehagyja a kortársait mozgásban!
Az autósülést én 10000.-Ft-ért adom:
Kép

delfinke

Ne is!... biztos remek srác lesz belőle!!!... ennyi szeretetet kap a mamájától! Kép
Azért olyan vén sem vagy még! Kép Én a 29. születésnapomon (ill annak környékén + - egy-két nap) fogok szülni! Kép Kép Kép Kép ...bár a 18 év már valóban nem fér bele...
Sógornőm Marcija is majdnem ennyi idős Januári! Kép

Az üléssel még várunk egy kicsit!...lehet, hogy kapunk...
Szerintem láttam is a tieteket a hírdetések között... kiszúrtam, hogy Kőbánya! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Köszi a bíztatást!Kép
Annyira azért nem komoly a baja; de 8 és 1/2 hónaposan még csak forog.De a torna tuti segíteni fog.Amúgy tök eleven kiskrapek, be nem áll a szája; egész nap magyaráz valamit!
Kép
Ildi

delfinke

Ne aggódj Delfinke, biztosan nincs semmi baj. ismerek egy olyan kisleányzót, aki alig akart bármit is csinálni, idősebb, mint a lányom másfél hónappal. Kényelmesen elüldögél, ne kelljen még a kezeit sem megmozdítani, csak azzal játszott, amit elért kéz távolságban volt, ami nem azzal nem foglalkozott, vagy sikított, hgoy adják odaKép

15 hónapos oltásunk után vagyunk két héttel és gyerkőce belázasodva itt fetreng nem eszik közben fogzik és újra kiütött.

homeopátia ide, homeopátia oda az én lányom fogzás közben tiszta kiütésKép

szép napot lányok

k
szedo

Connie,

hogy vagytok? Jobb már a helyzet? Botinak szerencsére nem rosszabbodott a náthája, de még mindig szörcsög. Megpróbálkoztam a porszívóval, de úgy megijedt tőle, hogy elkezdett ordítani. Azt hiszem, ezt a lehetőséget itt el is vágtam..Visztont tegnap és ma az esti 6os szopi után fél órával olyan ordításba kezdett, mint az első hetekben..Össze-vissza rúdalt, leizzadt, míg 35 perc után szó szerint beájult.Így raktam le az ágyába. Ez mi a franc lehet, mikor nem ettem semmi mást és nincs semmi baja??? Úgy szenvedett szegény, szörnyű volt nézni. Nagyon utálom ezt a tehetelenséget, engem teljesen kikészít. Ha tudnám, hogy csak hiszti, vagy túlpörgött, akkor megnyugodnék, mert tudnám, hogy nem fáj neki, de úgy nézett ki, hogy görcsöl. Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam..bocs.

Mamacka,

én ugyanígy jártam és éreztem, csak pont fordítva voltam. A szívem mélyén nagyon fiúnak éreztem a babámat a pociban és titkon,mélyen belül annak is szerettem volna. Jött a 4 hónapos UH, a doki megállapította, hogy lány..nagyon fura volt és nem is akartam elhinni. Aztán eltelt 1 hónap és "belenyugodtam", mondván, hogy mindegy fő az egészség, a lányt is imádni fogom.Aztán jött a 6 hónapos UH és kiderült, hogy fütyis..jó,mi?

Szedo,

műanyag, hálós járókát szeretnénk. Ezen belül fogalmam nincs, azt sem tudom, milyen márkák, vagy típusok vannak,mert nem nézegettem még. Írd le légyszi, hogy milyen,mennyi, jó? Köszi
helga22

Helga,
Hm, lehet, hogy nem is a hasa fáj ilyenkor? Hisztizni még nem szoktak ebben a korban,legalábbis nem úgy, mint később, de fáradtságtól, túlpörgéstől lehet. Ákos is úgy sírt, ha elfáradt, mintha a hasa fájna, és ezt már mástól is hallottam. Olyan nehéz néha megállapítani, nem? Mi is csak tippeltünk, meg végigpróbáltunk mindent, ami eszünkbe jutott.

A hálós járókák nem túl jók, mert rosszul lát ki belőlük a baba. Anyuéknál van egy utazóágya Ákosnak, az járókaként is használható, de még az én szemem is jójózik tőle. Meg azokat a kapaszkodókat, amik vannak rajta a felálláshoz, nem érik el, mert túl magasan vannak. Nekem mindenki azt mondta, hogy rácsosat vegyünk, még olyan is, akinek hálós volt.Kép De ez a fa ez tényleg jó.

Macka,
Nálam is ez volt, először lánynak mondták, aztán derült ki hogy fiú. Nem bántam, de kellett vagy egy hét, mire "átálltam" arra agyilag, hogy fiú lesz.Kép

Szedo,
Tényleg a fgzástól kiüt? Szegényke. Jobbulást neki.

Mi már haladunk kifele a náthából.
Orrszívást én is utálom, Ákost már kemény munka lefogni hozzá, de muszáj, mert nem kap levegőt, és nem akarom, hogy a fülére menjen. Õ is megijed a porszívótol, de az elektromos rosszabb, annak ellenére, hogy halkabb, mert kb. 3-4x annyi idő (és verekedésKép).

KépKép
connie

Sziasztok

a kiütések még hagyján, connie de vakarja is magát, úgyhogy most megint tiszta seb. a reflexológus azt ajánlotta, hogy sok sárgarépát és sütőtököt egyen, nos eszi szegénykém és most sárga az orra és a talpaKép

Helga

a sógornőmnek bevált a hálósjáróka. Irányára: 6.500,- Ft felteszek egy képet róla, amúgy meg is tudjátok nézni itthon vagyunk. irok telefonszámot 260-0276

kriszta

Kép
szedo

Sziasztok!

Voltunk ma a börzén!
Sajnos a 3D uh-ra nem jutottunk be... lehetett rá számítani, de azért reménykedtem! Kép sajnos nem lesz rá pénzünk.
Vettünk egy Graco mirage babakocsit... remélem, hogy jó lesz... néhány előzetes elvárásnak sajnos nem felel meg Kép viszont olcsó volt 17000 ... majd teszteljük. Ti ismeritek? Mit tudtok róla?

Ilyen
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Connie,

képzeld tényleg nem görcsölt a pocija. Tegnap kölcsönöztem egy mérleget, mert meg akartam tudni, hogy sokat eszik e, vagy keveset és kiderült, hogy a 2 ciciből együtt szopizik 90-100 gr-ot, a 180 helyett! Szegénykém ezért üvöltött én meg nem mertem neki adni, mert eleinte emiatt szívtuk meg. Nem csoda ha újból naponta 7-8x kért cicit.
Járóka: szombaton a bababörzén megvettük a babakocsit és a járókát is tök olcsón.

Szedo,

köszi szépen a leírást és a képet a járókáról, de megvettük a bababörzén (hálósat-kapaszkodósat 7ezerért). Tiétek is nagyon aranyos, ha kell valakinek , majd ajánlom.

Mamacka,

mi is jól bevásároltunk a börzén. Nekünk hasonló kocsink volt, mint amit ti vettetek, csak nekem az volt a mániám,hogy télen ez nem elég meleg, ezért mi egy jó bundásat vettünk. A régit nem tudtam már elég jól kibélelni, mert nem fért bele a baba Kép A tiétek előnye, hogy viszonylat könnyű, így jó vele közlekedni BKV-n és bolygós a kereke. Milyen elvárásotoknak nem felel meg?
helga22

Szedo, Connie, Delfinke,

lenne egy kérdésem hozzátok a menszesszel kapcsolatban. Attól, hogy az ember újra mentsruál változik a tej minősége vagy/és mennyisége? Én nagyon így vettem észre, de nem tudom, hogy a menszesz miatt van e , vagy egyébként is fogy a tejem?? Sajnos pénteken (3,5 hónappal szülés után..) megjött Kép Kép ..pedig úgy szeretnék még egy évig szoptatni.
helga22

Helga,
Ezek szerint jól jártatok a börzén.Kép

Csökkenhet a tej mennyisége átmenetileg, mikor megjön, ilyenkor gyakrabban kell cicire tenni (mármint amikor kéri), és akkor visszaturbózza a kellő mennyiségre a tejtermelést. Pár nap alatt helyre kellene állnia. Egyébként magától nem szokott elfogyni a tej.

KépKép
connie

Helga

nem tudok neked igazán segíteni, mert nekem amikor a lányom 10 hónapos volt akkor jött meg. Akkor már evett is a drágám, és nem csak cicizett. Ráadásul nekem olyan sok tejem volt, hogy minden szopizás után még másfél két decit tudtam leszívni és elrakni.

Nem baj Helga, hogy nem a mi járókánkat választottátok.

Kriszta
szedo

Helga
Hát csak annyi, hogy a tolókar nem átfordítható, de az ugyebár azért mert a hordozó belekapcsolható... mindent nem lehet... ill. nem teljesen ledönthető de olyan minimális a különbség a vízszintől, hogy ha nem mondják észre sem veszem... inkább csak besüpped...
Láttam egy gyönyörű háromkerekűt... nagyon megtetszett 20000-ért adták de azt nem lehet ennyire jól kihasználni! Kép

Ez a kép már a mienkről készült:
Kép
Kép
Kép
Kép

...ezt a pólyát ajándékba kaptuk...
Kép

...még ezeket a rucikat vettük a börzén...
Kép
Kép
Kép
Kép

...ez pedig a poci...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát köszi lányok! Képzeljétek megyek 1-re a nőgyogyimhoz, mert annyira erősen vérzek, hogy egész éjjel forgott velem a szoba (gondolom a vérveszteségtől). Ez a 4. nap és egyre erősödik, már óránként elázok...szerintem ez nem normális.De nem is zavarna, ha lenne elég tejem. Boti mindig sír 50 perc szopi után,mert nem elég neki, de valahogy megnyugtatom, inkább 2-3 óránként etetem, nem akarom tápszerrel kiegészíteni amíg bírom a strapát.

Mamacka,

a képek tündériek,nagyon várhatjátok már ezt a kis kukist (látom azért van ott pár lányruha is!!biztos, ami biztos Kép ) A takaróhoz, amit te készítettél külön gratulálok, én még egy boltban sem láttam ennél szebbet! Szerencsés vagy, hogy ilyen ügyi vagy!
helga22

Helga
Jobbulást! Ez az első a szülés után? Nézze csak meg doki az a megnyugtató!

Igen lánykaruhát is vettünk! Kép elöbb-utóbb lesz lánykánk is! Kép és még őt sem mondták 100%-ra! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helga ha visszajössz a dokitól és van erőd, írj, hogy hogy vagy.

Mamacka naon aranyos dolgokat vettélKép
szedo

Helga!
Ha voltál orvosnál írd majd meg,kíváncsi vagyok! Nekem is ilyen volt azelső menzesz szülés után; nekem most állt helyre 8hónap múlva!
Azért jó hogy inkább orvos is lát! Kép

Mamacka!
Jó cuccokat vettetek!Kép
Nekünk is Graco babakocsink van; én imádom!

Hétvégén megvolt a keresztelő, nagyon jól sikerült!
Marcipán meg sem nyikkant, csak kuksizott édesen hogy mi történik körülötte!
Kép
Nagyon jól viselte, nem is sírt!
Anyával a templomban:
Kép
Õk a keresztszülők; alig idősebbek Marcinál: Kép
Kép

Ildi

delfinke

Milyen kis aranyos a kisfiad! Kép Gratulálok! És milyen hősiesen bírta a keresztelőt!!!

Örülök, hogy jó a Graco! Nem tudod hol van hozzá szervíz? Egy bevásárlókosarat kellene hozzá szerezni! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát lányok, be kell vallanom, annyira kimerült vagyok, hogy nem bírtam elvánszorogni a dokihoz..viszont most nagyon örülök,mert az elmúlt 4 órában csak 2x kellett tisztába tennem magam Kép Kép és ezzel egyidejűleg a mostani szopinál már sokkal több jött 1-1 ciciből!!!!! Úgyhogy tényleg összefüggésben van a két dolog. Igen, ez az első menszeszem. Azóta a doki (telefonon beszéltem vele)megnyugtatott, hogy tényleg a menszesz ennyire leapasztja a tejcsit, de ahogy elmúlik, úgy lesz több. Ha valakinek 7-8 nap után is nagyon erős, akkor ad méhösszehúzó tablettát, azt mondta ez várjuk meg.
helga22

Delfinke aranyos a legénykeKép

Helga, megmondom őszintén, mikor olvastam a soraidat, újra visszatértek az én emlékeim még közvetlenül a szülés után. Örülök, hogy kezdesz jobban lenni.

K
szedo

Helga,
Örülök, hogy jobb már, és hogy a tejcsi si kezd visszatérni.
Nekem még nem jött meg, de nem is hiányzik.

Ildi,
Nem is írtam tegnap, milyen csinos volt Marci a keresztelőn.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!!
Úgy örülök, Boti baba visszatért a rendes kerékvágásba és 4 óránként eszik újra. Még jó,hogy nem kezdtem el tápszerrel kiegészíteni - anyukám tanácsára. Annyira erőlteti, sajnos meg van róla győződve, hogy kevés a tejem. Ilyenkor jól behergeli magát, hogy éheztetem a babát, felhív és zeng a fülem, telefon egy méterre a fejemtől, így beszélgetünk...Ma is megkaptam a magamét, szégyenljem magam, a baba az nem játék, már rendes kaját is kéne egyen, azért sír ÁLLANDÓAN,mert éhes, stb.stb. de legfőképpen nincs tejem.Eléggé letört Kép azért próbálom elhitetni magammal,hogy igenis van tejcsim, iszom literszámra a laktoherbet..Ja a mohósággal és az esti görcsöléssel kapcsolatban a az IBCLC szoptatási tanácsadója írt egy fontos dolgot, gondoltam beillesztem, tanulságos : A "mohóságot" nem a baba csinálja, az az ön tejleadó reflexének függvénye, szegény baba olyankor csak próbál megbirkózni a helyzettel. ( ez tényleg igaz, -írom nektek- mert a cicimből egyerre 5-6 sugárban spriccel a tejcsi, jó, hogy meg nem fullad szegény...)
A 3 hónapos korban megszűnő ill. az esti "hasfájósság" valójában stresszreakció. Ezért nem segítenek rajta a teák, cseppek. . . Ami jó rá az a sok-sok-sok szopi, a ringatás, hordozás és a közvetlen testkontaktus, akár együttfürdés is.
helga22

Sziasztok!

Hah, próbálok lépést tartani a gyermekemmel: pakolok a lakásban egész nap, mert elindult felfedezni, a járókában a felállást gyakorolja, közben úton van újabb egy foga is, és délben kitalálta, hogy majd ő egyedül eszik. Még a pelusa is sütőtökös lett.Kép Mindehhez ma már sírt az idegenektől (volt egy vendég, meg jött a gyerekdoki) - bár csak akkor, mikor elkezdtek a lakásban mászkálni, amíg az ajtóban voltak, addig nem.Kép És nem hagyja, hogy kimenjek a látóteréből, rögtön visít, mint akit nyúznak. Asszem kölcsönzök a Mikulástól egy puttonyt.Kép

A napot így indította:
Kép
Kép

Aztán megpróbálta apa táskáját a laptoppal kivinni a konyhába, de nem bírta, úgyhogy kiment nélküle felborogatni a flakonokat.Kép

No, úgy hallom felébredt.

Helga,
Ákos is úgy nyeldekel szopi elején, majd megfullad.Kép

KépKép
connie

Connie,

édes a kis krapek, hogy rámol!! Botinak meg a szája jár, tegnap óta be sem áll.
A 4 órás idilli állapot csak 2 etetésre állt, azóta ugyanaz a 2 óránkénti szopizás van. Viszont rájöttem miért nem fogadja el a bal cicit és miért kínlódik rajta annyira..: mert nincs benne tejcsi Kép Kép elapadt..a fene se érti ezt. Péntek óta kétszer olyan gyakran raktam cicire, mint az elmúlt 3 hónapban és mégsem jött vissza menszesz után a tejcsi. Sőt elapadt és a jobb ciciben is már csak 50 gr van kb. Kénytelen vagyok tápszerrel kiegészíteni, pedig én olyan anyatej párti vagyok..ez van..
helga22

De édes a gyerkőc Connie

Helga nagyon sajnállak.

Ime gyerekem alma evés után: (connie ez nektek még hátra vanKép

Kép

így olvasunk

Kép

így lovagolunk BrekivelKép

Kép

és így nézünk ki rózsahimlősen, a 15 hós oltásunk után

Kép

és havazik úgy hajnal négy óta, már alig várom, hogy felébredjen a lány és menjek vele. ma kamerával megyünk kiKép

Kriszta
szedo

Helga,
Sajnálom, ami történt. Azért még hátha visszajön, legalább valamennyire.

Szedo,
És te mit csinálsz a foltokkal?
Nekünk is ilyen etetőszékünk van. És úgy látom, be kell majd szereznünk egy műanyag abroszt.Kép)))

KépKép
connie

Sziasztok

Milyen jellegű foltra gondolsz connie
pl.: szőnyegbe nyomkodott étel (úgymint süti, keksz, vajas kenyér, szőlő, meggy...stb...) a szőnyeg halálra van ítélve három éves kora után kidobjukKép addig felületi vészkezelés és sűrű elnézéskérés ha idegen talál jönniKép (mint a képeken is látszik világosszínű a szoba szőnyege, az övénél rutinosabbak voltunk sötétkéket választottunk.)

ruha: ha friss a folt akkor sikerem van a vanish-vel (beszáradt foltokat, csak a reklámban tisztít ki.) fehér bodyk foltjait hypo-val kezelemKép

ha olajos, zsíros foltról van szó, akkor a hagyományos hideg ecetes ollóval kell kivágniKép

Mi nem ezzel az etetőszékkel kezdtük, hanem az asztalra szerelhetővel. nagyon meg voltam vele elégedve egész kis korától kezdve beleültettem és nem dőlt ki, el, szét, meg....

Aztán most hogy már betöltötte az egy évét, elhoztuk az unokanővéremék jól bevált székét, mely asztallá alakítható. Főként azért, hogy egyedül sikere legyen az evésbenKép élvezi is, de jobb szeretem, ha így ül az asztalnál. Így nincs kirekesztve sem ő sem az apjaKép

De megcsinálta már azt, hogy meglökte magát és ha nem vagyok hanyatvágódik és rohanhatok a kórházba vele.

A műanyag abrosz attól a perctől van, mióta asztalhoz ültettük. (azért volt próba a szép asztalterítővel, egész addig, míg fel nem borította a spenótos edényt.... bye bye asztalterítő)
egész jól hozzászoktam, hétköznap ünnepnap egyre megyKép majd ha nagy lesz

na megyek éled a dumagépKép

Kriszta
szedo

Szedo,

nagyon arangyos a kislányod! Észrevetted, hogy a nagy lovaglásban lánykád elütötte a babáját? Kép
Remélem azért majd kibékülnek! Cumika még fürcsi közben is bejön neki?
Boti baba úgy nyakalja a tápszert, hogy öröm nézni!! Lehet, hogy jobban ízlik neki, mint a tápszer? Szerintetek létezik ilyen?
Szerintem Connie a rózsahimlős foltokra gondolt Kép Kép ha nem, kövezzetek meg, bocsi Kép
helga22

Helga lehet hogy arra gondolt, de azzal a foltokkal nem kell már semmit tennem érkeztek voltak, múltak.....

vakarózásra fenistil cseppek. mint ahogy az ekcémás bőrére egyébként.

nem tudom látjátok e de sárga a lányka orra, én azt hiszem, hogy a rengetek sok sárgalépalétől, amit adok neki.

most is eszik a drágám, mindjárt mehetek porszívózniKép és ezt napjában hatszor hétszer. a szomszédok kicsit flúgosnak néznek, hogy nálunk állandóan megy a porszívóKép

azért adod még helga a Botinak a cicit is, ugye? igyál szoptatós teát, egy kicsit többet mint eddig, hátha visszatér a tejcsi
szedo

Szedo,
Nem a rózsahimlős foltokra gondoltam, hanem a többire, amit írtál. Nekem a halálom a foltozódás.Kép

De levontam a következtetéseket: mégis kicseréljük a gyapjúszőnyegemet egy sötétebb színű olcsóra, amit ki lehet majd dobni. Addig ez a szőnyeg megy anyuékhoz megőrzésre. Veszünk műanyag asztalterítőt. Veszünk egy halkabb és kisebb porszívót.Kép Vanish és Chlorox már van itthon.Kép De a beszáradt foltokkal tényleg csak utóbbi bánik el.Kép

Szóval köszi a részletes leírást.Kép

KépKép
connie

Ó ha csak ezek lennének, van még ettől szebb dolog is. Mint kuka kirámolás, szennyestartó kirámolás, szekrény kirámolás, videó dvd tv elindítás, kapcsolgatás, ajtó nyitogatás, öltözködés, mosás, felmosás, porszívózás.....

ha már porszívó inkább nagy teljesítményűt vegyetek, mint halkat
szedo

Szedo,

adtam neki a cicit, amikor csak kérte (kb. 2 óránként) és ezt egészítettem ki tápival. Olyan jó, hogy már múlt időben beszélhetek!!! A gyakori szopitól (igaz, órákig küzdött, vagdalkozott rajta...úgy tuszkoltam a szájába..)meg a fejésektől éjjel-nappal, képzeld visszajött a tejcsim. Biztos az is közrejátszik, hogy a menszesz is elmúlt. Még azért tiltakozik, de már csak nappal. Éjjel szopizik, mint a kisangyal, nappal még állandóan lerántja magát róla és sír én meg visszatuszkolom a szájába a cicit és így ki is szív belőle 180 gr-ot. Igaz közben mindketten leizzadunk, de szerintem abba fogja hagyni ezt a vagdalkozást (legalábbis remélem). Azt hiszem sikerült jól összezavarnom ezzel a cumisüveggel,meg a tápszerrel..
helga22

Helga

örülök neki, hogy ismét van tejed. egy a lényeg ne add felKép remélem jól telik a keresztelő, mert ugye az ma vanKép

eljött a pillanat, lányok, anyukák végre a lányunk átalussza az éjszakát. nem kell odaköltöznöm, van úgy, hogy 12 órát alszik egyfolytábanKép remélem nem kiabálom elKép

Helga cumi az mindig kell, mindegy milyen formájú alakú színű, anyagú csak cumi legyen, lehetőleg 3 minimum

K
szedo

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!! Kép

Mostanában nincs sok időm csak azért jöttem mert...
Mindenkit szeretettel várok/unk az Iparművészeti múzeumban megrendezendő Karácsonyi vásárra!

December 3-4 gyerekprogramos
December 9-11 normál!

Iparművészek árulják portékáikat a galériák által rárakott 150% nélkül!!!

Érdemes elmenni! Nagyon jó hangulat szokott lenni!

És végül egy kép rólunk...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Helga,
de jó, hogy visszajött a tejcsi, nagyon ügyesek vagytok!

Szedo,
A mi porszívónknak rémes, sivító felhangja van, annál még egy ipari porszívó is halkabb sztem.Kép

Macka,
nagyon helyesek vagytok.

KépKép
connie

Sziasztok

Connie
a kisgyerkőc nem fél a porszívótól?

Mamacka
aranyosak vagytok

K
szedo

Mamacka!
Annyira aranyosak vagytok ezen a képen! Kép
Ildi

delfinke

Szedo,
De, újabban fél, minden pórszívózást végigsírt múlt héten, úgyhogy csak este tudunk, úgy, hogy egyikünknek az ölében van, a másik porszívózik. De ez a sivítás tényleg rémes, én is utálom. De most ugrott egyelőre az új porszívó, miután tegnap villanyszerelőkre költöttük nagy bambán a pénzünket, jól átvertek a munkadíjjal.Kép

KépKép
connie

Connie

a mi lányunk is félt a porszívó zúgásától, hisz mindig azzal tisztítottuk az orrát. Bár amikor még kicsi volt úgy 3 hónapos koráig, csak akkor aludt békésen, ha porszívóztál, fúrtál, kalapáltálKép
most már annyira izgatja a porszívó, hogy képes játszani vele és segít ha kell, ha nem Kép

itt pesten minden nagyon sokba kerül, mi is tapasztaltuk egyszer, kijött a szerelő, mindent (még a szerszámokat is ) mi adtunk neki, dolgozott 4 percet és elkért érte majd 10.000,- Ft-ot, és nem cserélt...

azóta a férjem mindent megcsinál

(ért a villanyszereléshez, szeret fával dolgozni... stb...)

szerencsém van veleKép

na megyek egy kicsit dolgozni, alszik a drágámKép

K
szedo

Sziasztok,

Nagyon jól sikerült a keresztelő, csak a csengőktől ilyedt meg Boti, mert közben elaludt. Akkor nagyon felsírt, de szerencsére csak kifelé menet kezdett el torka szakadtából üvölteni... A szertartást végignézegette Kép
Hát a tejcsivel minden OK, de sajnos a szopi az nagyon nem megy..szív 1-2-őt a ciciből, aztán lerántja magát mindekét ciciről..pedig annyira szeretne szopizni és nagyon idegesíti, hogy nem tud, ezért mindig sírás a vége..és persze éhes is marad szerintem mindig..A héten megyek szoptatási tanácsadóhoz, hogy nézze meg, mert ez így nem megy tovább.
Mamacka,
én is szoktam menni az Iparművészeti vásárba, nagyon szép szokott lenni. Van a Néprajziban is karácsonykor, az is nagyon jó! Tündériek vagytok, már nagyon kerekedik az a poci!

mi is porszívózunk, Boti 3. hete náthás..de én csak napi 1x kínzom vele, többhöz nincs lelkierőm..nem tudom, miért nem múlik már el..hát szóval nem túl boldog mostanság nálunk a légkör Kép remélem nem tart sokáig.
MInden jót nektek, szép estét!
helga22

sziasztok

gratula Helga, az én lányom koncertet adottKép

Lányok bíztatást kérek, elkezdtem fogyózni. Azért írom le, mert félő nem lesz elég lelkierőm hozzá. már csillagokat látok az éhségtől...
Meguntam a kistehén alkatot, sajnos mióta itthon vagyok megcsappant az önbecsülésem, kis beszólástól is elbőgöm magam és romokban heverek hetekig.
a súlyommal nagyon bosszantanak szinte azóta amióta terhes lettem... pedig 7 és fél hónapig szinte alig jött fel rám vmi... aztán itthon maradtam és elindult a lavinaKép
(terhesség alatt egyszer úgy megszólt vki, hogy milyen kövér vagyok, pedig milyen csinos voltam xy évben, hogy napokig alig ettem)

tudom nem ünnep előtt kell fogyót indítani, de már nem bírom elviselni magamat.

vkinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet hatékonyan lefogyni?

na nem panaszkodom megyek a lányom ébredezik

k
szedo

Szedo,
Fogyókúra - hja, azt nekem is kellene...Kép

A www.mindmegette.hu-n van többféle is leírva, ismerőseim többségének a 90 napos jött be. Én sajnos a gyümölcsnap miatt nem tudom csinálni (sok a savam hozzáKép).

Múltkor sétáltattam Ákost, és megigazítottam a nacimat, mert le akart csúszni - két kiskölök jött mögöttem, aztán csak hallom, hogy mondja egyik a másiknak, hogy oda nézz, de nagy p....a van.KépKép

Helga,
Mutatsz képeket a keresztelőről? Nem is gratuláltam, hogy Boti olyan ügyes volt.

KépKép
connie

Sziasztok kismamik
...nagy fába vágtam a fejszém!... nyomdába adtam egy-két képeslap tervemet, pénteken elkészülnek...(azt hiszem nem vagyok teljesen épelméjű mert minimum 1000 db-ot kellene eladnom, hogy bejöjjön az ára, az meg kétlem, hogy sikerülne két vásár alatt, de végülis valahol el kell kezdeni)
Mindenkinek minden jót, most megyek mert veszett angyalkagyártás közepette vagyok!

Ízelítőül egy kettő... no meg a karácsonyi hangulat kedvéért!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

...a többi itt látható...
http://gportal.hu/picview.php?prt=56939&gid=648709&index=1

Szedo
A fogyúkúrához kitartást! ...én is megijedtem mert 19 hetesen még csak 2 kiló plussz volt rajtam... most 20 hetesen meg már 4!!!
Szerintem a Norbi féle is hatékony! és egészséges!

Helga
Idén is jössz?
Én a múlt évi jelentkezést lecsúsztam de két éve kinn voltam! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?