Berni!
Remek, hogy ilyen ugyesen tudtal jelentkezni es ohhh, a KEPEK!!! Csodaszep kisleanyotok van - nagyon illik hozza a neve - nem is lehet mast, mint elso pillantasra beleszeretni..
Ugy tunik az ujdonsult apukanak is sikerult - igazan szepseges paros az apa s lanya is!
Csodahelyes csalad vagytok, igazan!
Berni! Egyebkent nagyon ugyes voltal - szerintem az ido sem volt tul hosszu...es ugy tunik, Antonia igazan kimeletes baba - mindenteren... En hiszek benne, hogy a dolgok mindig pozitiv iranyba alakulnak korulottunk, semmi sem veletlenul tortenik.
A kislany nem volt sem tul kicsi, sem tul nagy - vannak termeszetes velejaroi a szulesnek, ezt te is tudod. Biztosan nem szarmazott semmi gondja Antonianak, hogy nem torten repedes (igazandibol nem tudom, mire celoztal ponotsan - miert nem kellene orulni ennek) A leirasodbol ugy tunik egy aranylag gyors szulesed volt, sikeres gatvedelemmel es a kislany is szuper formaban van.
A fajdalmakrol pedig hamar elfeledkezik az ember lanya - foleg a vegen, ugy tudom, inkabb artalmas a fajdalomcsillapitas.
Gondolom ez nem vigasztal, de en sem kaptam semmit anno es ennek inkabb orultem... vagyis azota egyenesen Istennonek erzem magam, hogy micsoda hostett volt ez reszemrol
Es persze a baba reszerol - akit szinten legyozhetetlennek tartok...
Lanyok!
Koszonom mindenkinek a kepeink dicsergeteset, most elegge zavarba is vagyok ettol
- tudjatok..mostanaban raktam redet a kepink kozott es ezek is elobukkantak,es vegleg " becsomagoltam" oket... Ugyanugy, ahogyan Mate kisruhaitol nehezen szabadulok, ugy lehet a kepekkel is. Ezert is jo modszer nalam, hogy megnezem, elteszem = vege egy idoszaknak, ezzel egyensulyba kell jonnom. (Valahogy igy keszitem magam az elszakadasra, majd ha 20 eves lesz...
Szentimentalis egy no vagyok en... a gyereknek meg kiegyensulyozott mami kell ugyebar... Hat ez az en modszerem.
Ti hogy vagytok ilyesmivel?
Nalam ez most azert is elobukkant es aktualis kerdes, mert Mate lassan oviba megy, hosszabb idore, kevesebbet fogom latni es ot lathatolag nem viseli meg az elszakadas. Ennek azert orulok is, mert ez annak a jele, hogy kettonk kozt jo a kapcsolat.. De en meg mar most azon parazok, hogy mi lesz, ha iskolaba megy, akkor mar nem is az en gyerekem...
Szilvi!
Huu, nem semmi idore maradsz tavol tulonk - jo utat kivanok, vigyazzatok magatokra nagyon! Es azert majd utrol, utrol felrol szolj be hozzank, mi van veletek! Hianyozni fogsz a tarsasagbol!
Receptet elmentettem..
Puszilunk!
Agi!
Jo nyaralast kivanok nektek - talan mar csak utolag fogod olvasni, pihizzetek egy nagyot! Picurkara vigyazzatok!
Jo idore megprobalok en is "odafigyelni"...asszem most Berni egy "kicsit" elfoglalt...
Kati!
Gratula az egyetemi felev befejezesehez
,egy nagy merfoldko utannad van, most jol jon a pihenes.
Jo szorakozast kivanok a Kiscsajjal!! A kozos jatekokrol szoktal kepeket kesziteni?
Mi olykor olykor, hisz sokat alkotunk Mateval, legujabban nyomdazni, kiszinezni, puzzlet rakni, mega blokcsbol epitkezni, szinek alapjan kartyakat kombinalni szeret...jajj, eleg sok minden van meg...inkabb nem sorolom
Es olyan szepen, illedelmesen eszik, onalloan evoeszkozzel...jujj, zavarjatok el gyorsan...
A D vitaminrol csak annyit, hogy nem "gorbe labak" lesznek a hianyatol, hanem sokkal komolyabb elvaltozasok a csontokon, ami kulso ranezesre nem lathato. Uh-val lehet diagnosztizalni kis korban is,szakorvos tapintas alapjan eszreveheti - allitolag apro kidomborodasok, melyedesek, a koponya bizonyos resze puhabb, stb... kesobb, ha mar lathato a baj - mar eleg keso van. Raadasul, babakorban nagyon keves a szimptoma - pl. nyugtalansag... Viszont a D vit. gyermekkori tuladagolasa felnott korban okoz foleg vese mukodesi elvaltozasokat -bantalmakat... Ezert kellene a szakorvosnak megallapitani, hany csoppet is kapjon a baba naponta, milyen fajtabol (nalunk ebbol is tobb van, most nem tudom fejbol a neveiket)
Na, lelepek vegre ... teljen szepen a het mindenkinek!
Berni!
Majd azert neha idevarunk, ha van egy kis idod. Amugy jol erzed magad? Bizti ugyesen regeneralodtal. Szopihoz megadrukkok!!! Bar, ahogy elnezem a Kiskiralylanyt - tudja o dolgat!
Puszilok mindenkit!
Tunde