Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Jó reggelt mindenkinek!

Magamnak meg jobbat. Képzeljétek hogy jártam gondoltam felkelek mosakodás teafőzés ilyesmi szép lassan mert úgye ráérek kilencre megyek a Kaáliba. Hát nincs víz akkora csőtörés van a ház előtt hogy úszik minden... gáz..... Szóval most ásványvízzel mosok fogat.
Aztán takarítást mosás vasalást gondoltam erre a napra, hát ebből max a vasalás jöhet szóba. De vásárolni is szeretnék, így viszont azt hiszem ez lesz, mert legalább az egyik dolgo legyen meg teljesen. Ez van...

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

HaHÓ Lányok!
Itt kis pihékben esik a HÓ! Kép

Zsebi, Kép
Ezt a pechet!!! Ilyenkor, mikor nincs víz, lajtos kocsi hoz ivóvizet. Ha leszaladsz, 1-2 vödörnyiből már rendezhetsz cica-mosdást.
Gondolok rád 9-kor.

Fanni, Kép
Rád pedig már egy fél óra múlva is gondolok!

Seszi
seszi

Norka Kép
sok-sok erőt kívánok Neked. Azért próbáld kicsit kímélni magad, és figyelj a baba kelzéseire, ő mindig szól, ha pihenni kell.

Borsókás Kép
én azt mondanám, hogy ez pszichés. Hirtelen más nem jut eszembe, ha nem vagy babás. Tutira nem vagy az?

Csajok Kép
ma felhívom a kaálit időpontért magunknak... szóval aktívabbak leszünk mi is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

No itt vagyok 12 (!) óra alvás után, jó reggelt... leesett a hó...

Köszönöm a jókívánságokat, gyerekek, ne hülyéskedjetek, anyu meg fog gyógyulni Kép Sajnos van összehasonlítási alapom, aput elvesztettük, de ő nem bírta így a megpróbáltatásokat. Meg hát a daganat is máshol volt. Anyu szavait idézem: "erős vagyok, mint a teveszar." Én meg elhiszem.

Az mostmár 100%, hogy a fáradtság és a rosszullét között szoros összefüggés van, mert most mintha kicseréltek volna.

Zsebi, hát sok türelmet a mai naphoz... Kép

Fanni, várjuk a híreket, hányan vannak!

Gyerekek, a derekam már kemény 74 cm... Kép Vagyis 9 centit nőtt. Pfuj. Az én kis darázsderekam. No de ez legyen most a legnagyobb bajom. Kép

Egyébként szimplán szakmailag közelítve a kérdést: gondoltátok volna, hogy a női ivarszervek együttesen mekkora nagyok?? Én mindig azt hittem, emitt egy kis diónyi, amott fügényi, és kész. Anyum panaszkodik, milyen üres a hasa. Na jó, nem fokozom az abszurdumot tovább, csak közöltem vele, biztos a daganat hiányzik neki, csak már nincs ott.

Na mentem, napközben még visszanézek, ma nem megyek sehova, pótolom az itthoni mosást-vasalást.

Norka (10+4)
s_norka

Orsi!Kép
Csináltam tesztet néhány napja, de csak egy újabb egycsíkosat sikerült legyártanom. Ebben már nagyon profi vagyok.KépKépKép
Attól tartottam, hogy ha esetleg megtörtént volna a "csoda", akkor ártanék a fogigátló elkezdésével. De szerintem már mutatnia kellett volna az előző tesztnek is, ha van valaki a pocakomban.
Lehet hogy tényleg pszichés a dolog? Szerinted felhívjam a dokit, vagy hagyjam magától rendeződni a dolgot??
Köszönöm a segítséget!Kép

Borsi
borsókás

Szia Nóri!
Az én anyukám is túl van ezen a műtéten és Seszihez csatlakozva, azóta, mintha kicserélték volna. Letagadhat 10 évet a korából, tök jól érzi magát (ennek kb 4 éve). Ráadásul ő is ilyen "teveszar" típus Kép Te pedig pihenj, amennyit tudsz.

Fanni, alig várom, hogy gyere és mesélj!

Borsókás, én felhívnám a dokit. Megér egy vérvételt, hogy lásd, hogy állnak a hormonszintjeid.

Zsebi, olyan édes a Csőrikéd. Gyerekkoromban ő volt a kedvenc mesefigurám. Rád is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudsz meg.

Én a héten megyek gen. UH-ra, természetesen alig várom, de azért nem én lennék, ha nem paráznék tőle. Ez a méhlepény dolog aggaszt leginkább, hogy jó helyre kerüljön és ne csússzon lentebb. NAgyon várom, hogy érezzem a mozgását. Néha, mintha ő lenne, de nem tudom biztosan.

Vigyáztaok, akik kocsiba ültök, csúszik az út!
reno
17+3
renoka

Norka Kép
akkor Te is 65ről indultál??? Kép Kép nekem is annyi volt... most meg 79... és az istennek nem megy összébb Kép
Anyukád beszólásán jót mosolyogtam, persze, hogy meg fog gyógyulni!!! ez nem is lehet kérdés!

Borsókás Kép
azt, hogy mikor kell mutatnia, azt ha spontán ciklusban lehet babás nem igazán lehet megmondani, mert ha épp pl. a 28. napon volt peteérésed valami oknál fogva, akkor a 40-45. nap előtt nem sok teszt mutatna bármit is.
A dokit szerintem mindeképp hivd fel, mert ő a szakember.

egyet tudj. A babának a fogigátlóval nem ártasz. Ezeknek már annyi alacsony a hormontatartalma, hogy semmi gondot nem okoznak.

Renoka Kép
hidd el, ahogy nő a méhed felfelé fog húzódni. Nekem is rálógott a méhszájra az elején!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Nem dobog a szíve, hiába 2 cm. Szerdán megyek küretre Kép
Ettől féltem és sajnos így is lett.
Zsebi! Légy szíves tegyél át februárra. Akkor várható a következő lombik.
Nagyon fáj, de tudom, hogy biztosan beteg volt, így talán jobb is így. Persze ezt írom és közben potyognak a könnyeim.
A héten már biztos nem jövök... de gondolok rátok!
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi, RenokaKép
Nagyon megnyugtattatok. Gyanúsabb nekem, hogy a hormonkáim vacakolnak, bár a ciklus elején még rendben voltak. De azért fel fogom hívni a dokit, úgyis kell időpontot kérnem, egy hét múlva UH-ra.

A párom már csak nevet rajtam. Lassan két éve várom, hogy elkerüljön a "menetrend szerinti járat" , most meg épp ez aggaszt. Szegény szervezetem, hát csoda, ha nem tud követni?Kép

Borsi
borsókás

Úristen Fanni, ezt nem hiszem el!!!! Ilyen nincs, hiszen ketten is voltak, megsem maradt veled egy sem, ez nagyon-nagyon szomoru....egy pillanatra elakadt a lélegzetem...kívánom hogy legyen erőd mielőbb túlleni ezen, szerdán erősen fogok gondolni rád és küldöm a gyógyító energiákat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha már a februári következőre gondolsz, az mindenesetre jó jel. A spontán vetéléseknél is gyakran előfordul hogy egész hamar utána sikerül a következő, én nagyon bízom benne hogy nálad a lombikkal is igy lesz. Azért ha már jobban érzed magad gyere mielőbb hogy mi is biztathassunk Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Fanni!
Nem tudok okosat írni, csak hogy őszintén sajnálom.

Borsi
borsókás

Fanni Kép
nem tudok mit írni, nagyon-nagyon sajnálom Kép de ha úgy érzed, hogy gond volt vele, akkor talán tényleg jobb így.
Nagyon sokat gondolok rátok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni... Kép

Annyira furcsa, hogy nálad végig éreztem amolyan gyanakvásfélét, indokolatlan félelmet, nem tudom, én ezt éreztem... aztán ez történt. Nagyon-nagyon szomorú vagyok... Kép
Most egyelőre legyél túl ezen, aztán karácsony, egy kis koncert, síelés (tudom, most ezt hallani sem bírod), de újult erővel mész a folytatásnak, és az erőt kell, hogy adjon neked, hogy elsőre majdnem sikerült!!!

Kemény az élet, üres frázisnak tűnik, de sokszorosan ezt látom mindenhol igazolva... vannak ezek az istenverte gödrök, amitől csak feljebb van.
s_norka

FanniKép

Ez iszonyatos!
Gyors felépülést kívánok neked, testben és lélekben egyaránt!!!!!!!

FarkasokKép
Ciszta ellen: mezei zsurló. Gőz fölött melegíteni, dunctkötésben pocakra tenni és jól betakarózni.
Iszonyat, milyen "illteod" lesz utána, de használ!!! Én kb. 2-3 alkalommal csináltam és el is múlt a PCO-m!

NóriKép
Drukkolok anyukádnak! Jobbulást neki, műtét után pedig szigorú pihenés, mert úgy gyorsabb a sebgyógyulás.
Nyáron mellettem feküdt egy néni, aki - miután kikerült az őrzőből - folyton felkelt és fogadta a látogatóit, mega társalgóban ücsörgött. A sebe pedig nagyon lassan gyógyult. A doki jól le is szidta!
Stella

Kép
stella9

Fanni! Olyan, mintha valaki fejbevágott volna, csak rázom a fejem. Igazad van, inkább így történjen, minthogy beteg legyen, de akkor is borzasztóan sajnálom. Azt kívánom, hogy mielőbb túl legyél ezen a dolgon és kezdődhet egy új, nagyon jó fejezet!

Orsi, megint csak köszönöm, hogy írtál.

reno
renoka

Stella Kép
érdekes ez a felkelés dolog, mert ha babát vesznek ki belőled, ami ugyanolyan hasi műtét, akkor biz másnap már kirugnak az őrzőből Kép és mehetsz isten hírével Kép Szerintem a sebgyógyulás elég alkati, ahogy az is, hogy pl. hegesedik-e utána bőr.

Beszéltem a kaálival... dec. 6. konzultáció Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni.
Nem tudom elhinni Kép
Én annyira bíztam benne, hogy minden rendben van, és csak a szokásos kismamapara Kép
Istenem, bár egyszerübb lehetne a gyerekvállalás nekünk is.
Puszi és ölelés.

Wish

wish

Fanni : nem hiszem el.... borzasztó amin keresztül kell menned KépKép kívánom, hogy testben-lélekben mielőbb megerősödjetek és a februári lombik kárpótoljon a mostani veszteségért !!

Nóri : édesanyád meg fog gyógyulni, erős asszony ! Nagyon drukkolok nektek !!

Orsi : én december 6-án megyek vérvételre Kép

A petefészkeim változatlanul szúrkálnak, néha azt hiszem, ki akar szakadni Kép Várjuk a holnapi napot, hátha felébrednek az eszkimókák Kép
de persze a hétvégén volt nagy szerelem KépKép

mniki

Húha!
Fanni Drága,
Mi a szart írjak? a retkes kurva életbe! Ki a szar cicózik velünk állandóan? Menj el otthonról, és kényeztesd magad és apát is! Nekem ez bejött, így csak később tudatosult bennem. Előre a februárért! Keressetek lakást és próbáljatok másra gondolni! Apáról sem feledkezz meg, neki is nehéz! Össze kell szednetek magatokat!!! Tudom most megütsz, hogy ilyen kemény vagyok, de én már csak ilyen brutál vagyok, pedig belül potyognak a könnyeink értetek!

Szakértőim,
Nem lovaltam bele magamat a PCO-ba, hiszen ez csak átmeneti, de a Stellás mezei zsurlós cuccot kipróbálom-iszom a cickateát, már ha még van PCO, ez ugyebár délután kiderül a mágusoknál, és végre megismerhetem Ottó is, hát ha beleszeretek elsőre!

ui. Megvettük a Robbie Williams koncertjegyeket!

Latimi,
Szombaton voltunk az Ikeában és sikeresen elköltöttünk 20 rózsit, bár jól megpakoltuk a szatyrunkat, ja vettünk a gyerekosztályon egy kenguru figurát, annyira jó volt a szőre és olyan őzike feje volt, hogy nem tudtuk ott hagyni, és most már a többi állattal együtt bitorolja a nászágyunkat.
Röviden egyet értek a nem-az-Ikeában-veszünk-babaszobát felkiáltással.

Kavicska,
Jelentkezz, hogy mi volt a Tegyesznél ma!! Jó hogy ilyen jól ismerik a pszichológust, csak a kérdés az, hogy ha tudják mekkora egy ökör, akkor miért éppen az a pszichológus végzi ezt a munkát!

Zsebike,
Milyen a masszőr-pszicho?

Wish,
Olyan vagy Zuxx Balázs, ő általában is akkor jön amikor épp vagy fürdö vagy éppen törülközőben randalírozok a kéróban.
Nem ígérem, hogy leugrok ma vagy a héten, mert behavazódtam és Margit sem jött vasalni, így ma margitosodom délután a doki után.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Kedves Fanni,
Én akkor tudtam meg, hogy pozitív vagy mikor éppen otthon feküdtem a beültetés után és a párom hozta a híreket a fórumról. Nagyon sokat jelentett nekem.
Akkor nagyon, nagyon örültem , hogy megint van valaki akinek sikerült. Most legalább annyira el vagyok kenődve /ha nem még jobban/, mint anno mikor örültem neked.
Sok erőt és kitartást kívánok nektek a jövőben!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Fanni!
Nagyon sajnálom. Ez egy akkor kib...ás.

Zsebi!
Még 3 alkalommal kell menni. (szombat) Utána még könyörögnünk kell, hogy gyorsan adják a határozatot, mert a megyei gyámügy nem erőlteti meg magát. Szereti kivárni a 60 napot. A jogász megadja az ügyintéző nevét, hogy tudjuk noszogatni.

Farkasok!
Én is láttam szép kabalákat az Ikeában. Én a macikat gyűjtöm. De már annyi van, hogy néhányat már elraktam a beépített szekrénybe. Már a kilncsen is maci lóg.

Timi
latimi

Drága Fanni!
Én nem tudok mit írni, azon kívül hogy rettentően sajnálom és igazságtalan az élet. Sok-sok pozitív energiát küldök neked és kívánom, hogy minél előbb lelkileg fel tudjatok épülni. Kegyetlen lehet ezt elviselni.

A táblát ilyenkor még annál is jobban utálom frissíteni, mikor valakinek negatív lesz a tesztje, szóval ma ezt nem is teszem meg.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

JuditKép
Hát az úgy volt, hogy egész nap ültünk és hallgatóztunk, hogy mikor jön a második felől vízcsobogás és amikor meghallotuk, akkor elindultunk gyorsan.
De úgyis csak a sütit akartuk beadni, úgyhogy teljesen elég volt, hogy volt ki ajtót nyisson és nem kellett a tányért a kilincsre akasztani Kép
Ha jösz majd megkósotlunk egy másik bort Kép

Zsebi Kép
Mit mondott Krizsa? Van már vizetek, vagy havat kellett olvasztani a mosakodához?

TimiKép
Itt vannak fenyő bútorok:
http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=261 &start=0
Nem tudom mennyire jók, de talán érdemes megnézni őket.

wish

Wish!
Szabolcs utcába megyünk immunológiára genetikára és azt a kromoszómástat megbeszéni ahhoz a dokihoz akinél te is voltál. Ennyi. Meg bíztatott hogy siekrülni fog, olyan nincs hogy nekem ne legyen gyerekem. Kép Hát majd meglátjuk. Mondta hogy akkor februárban kezdünk mondtam nem nekem lelkileg teljesen fel kell épülnöm és az nem most lesz. Azt mondta mindenképp találkozzunk és majd meglátjuk. A leleteimre nagyon kíváncsi. Kép

Már van vizünk, úgyhogy mosok. Igazából már reggel volt, de ha már így alakult akkor csavarogtam vásároltam. Kép Reggel fél nyolckor lett víz és még képes voltam nekiállni hajat mosni igaz 8 kor indultam. Kép

Edina!
?????????????????

Leona!
????????????????

Farkasok!
???????????????

Reno!
Kép

Nóri!
Természtese, hogy anyukád meg fog gyógyulni, senki nem gondolta máshogy, csak próbáltunk valami okosat írni! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Köszi az infót. Már találtam is 3 szekrényt, ami megfelelne. Van közöttük nagyon praktikus is. Van olyan is, ami egy mini gardrob szekrény. Nem foglal nagy helyet, de mégis mindent el lehet pakolni benne. Akasztós, polcos, a bébicipőket is be lehetpakolni.

Timi
latimi

Sziasztok!
Fanni,sajnálom és drukkolok neked, hogy ne add fel
Nóri
Te elég járatos vagy ebbe az öribabába.
Két kérdésem lenne: 1.saját lakás feltétel?
2. én egy afrikai fekete babát szeretnék, merre kell elindulni szerinted?
Byby
byby

Fanni,
rettentően sajnálom KépKépKép

Hát Lányok, nekem sincsenek jó híreim. Andort mindenképp műteni kell. Kép Nagyon ki van tágulva a bal veséje, de szerencsére még megmenthető. Antibiotikumot kap, hogy ne gyulladjon be és jövő hét hétfőn újabb vizsgálat. Izotópos vizsgálat, kap egy branült és rtg-nel megnézik a pisi útját, hogy hol van elzáródva a húgyvezeték. Szóval egyelőre ennyit tudunk.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni!
Ez borzasztó Kép Basszus... (bocsánat) Szerdán gondolunk Rád!

Nóri,
Anyukádnak gyors felépülést kívánok!

Nálam a mai uh rendben lezajlott - párszor kisebb felszisszenésekkel. Jobb oldal 4 + sokan mások, bal oldalon 5 tüsző, 12-13-14-15 mm méretben váltakozva. Szerdán még egy uh, addig még "érlelek". A méhnyh. 10A - tudjátok ez mit jelent?
A 10 gondolom a vastagság, de mi az A? K. doki elég szűkszavú volt, igaz, rengetegen voltunk ma is.
L.
leona

Lara!

Szomorúan olvasom, hogy Andort meg kell műteni.
Nagyon kegyetlen dolog, hogy egy pici emberkével már ilyen dolgok történnek.
Vigyázzatok magatokra, kitartás.

Timi
latimi

Leona!
Az A jó minőséget jelent. Szépen haladsz és ezek nagyon nagyon jó eredények!!!!!!!!!!Kép Igen ma különösen sokan voltunk a Kaáliba. Sajnos egyre többenleszünk. Kép

Lara!
Ez tényleg nem jó hír. Kép

Úgy látom lányok megint rajtunk van a fekete felhő! ez nagyon nem jó. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Ugye ti is a doki magánrendelésére mentek?
Ha nem oda küldött Krizsa, szólj és megadom a számát, szerintem megér 10e forintot, hogy ne nyolc hétig kelljen várni, hogy mi az eredmény.
Én azt hittem, Laci nem foglalkozik annyit az egésszel, de hétvégén egyszer csak megszólal: "A vérvizsgálat már biztos kész van, ha abban találtak volna valamit, már biztos hívtak volna, ugye?"
Õ nem beszél annyit ezekről a dolgokról és emiatt hajlamos vagyok azt hinni, hogy nem is fogalkozik vele, de azért ezek szerint, neki is jár rajta az agya Kép

wish

LaraKép
Szegény pici fiú. De azárt milyen jó, hogy így kiderült és nem úgy, hogy marha beteg lett.
Gondoskodó előretekintésből kapsz egy kíváló anyuka csillagot.Kép
Remélem hamar túl lesztek rajta, a picik még gyorsabban regenerálódnak.

wish

Wish!
A magánrendelését adata meg! Rá van viszont írva a kártyára hogy a leleteinket vigyük magunkkal, ti milyen leletket vittetek? Akkor ez az egész "móka" 10 ezerbe kerül?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

No, ez a mai nap nem a szuper híreké Kép

Lara Kép
gondolok rátok, hogy gyorsan túl legyetek ezen! Kitartás!!!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,
Ma egy kolléganőm bejelentette, hogy 10 hetes terhes.
Örültem is meg nem is....
Ez genyóság?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ma a babanet is tiszta Zi-zi, mar egy csomot irtam, mire elszalltKép Ez tenyleg nem a mi napunk.

Lara,
Ez sajnos nem jo hir. Milyen szerencse hogy ezt a vizsgalatot meg idoben kerted, es nem csak akkor derult ki mikor mar komolyabb baja van Andornak. Azert nem irigyellek benneteket azert a franya vizsgalatert...De nagyon szoritok hogy ne legyen olyan szornyu mint ahogy hangzik.

Viki,

Ezzel mindannyian igy voltunk/vagyunk, sajnos ez 'normalis'

Wish, Timi,
En is lattam a Minimano-t, majd el is megyunk oda egyszer...

Niki,
Drukkolok az eszkimoknak, de szerintem a hetvege is sikeres lesz KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Orsi,

Dec 6-an csak beszelgetes lesz, vagy mindjart egy mikulas napi vervetel is ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

ZsebiKép
Összesen 10 volt.
Leletnek írtak egy összesítőt a Dévaiban, a hormon és egyéb véreredményekről, plusz Lacinak mellékelték a legutóbbi lombik spermaképét.
Mást nem vittünk. Ott le is vették a vért mág akkor és késöbb vittünk még be spermát.
Magénrendelése csütörtökönként van a dokinak, és délutánra ad időpontot. Kb egy óra volt az egész.

KrisztaKép
Remélem mi is elmegyünk a minimanóba egyszer Kép

VikiKép
Aki gyereket akar és nem így van vele, az vagy nem őszinte, vagy festi magát. Csak arra kell vigyázni, hogy a "nem örülök" felét a boldog kismama ne vegy észre, mert tuti nem értené meg.

wish

Lara! nem tudom mi volt az elözmény, de most olvasom hogy Andort müteni kell, remélem gyorsan felépül!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lara, Andor nagyon vasgyúró típus, biztos vagyok benne, hogy gyorsan fel fog épülni a beavatkozásból! Csak arra kérlek, valami úton-módon tudassátok majd, mi történik! Drukkolok.

Byby, őszintén szólva, 1.kérdésedre nem tudom a választ, annyit tudok, garantáltan meg kell lennie 10 m2-nek fejenként, vagy hogy van. Talán a hosszú távon megváltott, szerződéses albérlet is megteszi. 2. Ez nehéz ügy, nem fog menni. Kár lenne Angelina Jolie-t utánozni... Kép Tudtommal rendkívül nehéz és költséges a külföldről való adoptálás, sok országgal nincs is ilyen egyezményünk, a helyi alkalmassági határozatot is meg kell szerezni (kb. fél - egy év), a helyi örökbefogadási procedúra lebonyolítása több hónap, addig kint kell lenni végig stb. Több milliós buli, ezért nem nagyon van rá példa Mo-n. Csak azért, hogy fekete bőrű baba legyen, nem is tudom... nekem picit irreálisnak tűnik.

Még mindig nem tértem sajnos napirendre Fanni dolga fölött, őszintén bevallom, most megint rendesen rámtört a para, egy hét múlva lesz a tarkóredő mérés, az első hivatalos UH a Bajcsyban.

Norka (10+4)
s_norka

Szép jó estét kívánok!

Elköszönni jöttem, mert kiderült, nem tudok nap, mint nap jönni, visszaolvasni pedig végképp nem, mert Ti mindig annyit írtok. Ezt nem szemrehányásként írom, csak időm nincs sosem és elég gáznak érzem, ha néha berobbanok ide, pofátlanul írok magunkról és újra eltűnök. De mint tudjátok (ha nem, akkor most megtudjátok) nekem van egy "anya"fórumom, ahová rendszeresen írok és egymásik, ahol anyukáktól mindig jó tanácsokat kapok. Nos e 2 fórum visszaolvasása is elég nehéz, de ők szerencsére nem ennyire termelékenyek. Így hát fájó szívvel, de búcsút veszek Tőletek. Azt nem mondom, hogy nem fogok idejönni olvasgatni, de nem tudom sajnos követbi már az eseményeket.
Senkit nem akarok megbántani, hogy Tőle személyesen nem köszönök el, így csak 1 emberkét említenék, aki valami miatt nagyon közel került hozzám.

Zsebikém:-) Az elején azt hittem, hogy együtt leszünk kismamik és mikor neked kiderült, hogy nem, hátra léptem egy lépést és úgy irogattam neked. Vígasztalgattalak, bár én nem éltem meg sosem azt, mint itt sajnos oly sokan, hogy szembesüljek azzal, nem sikerült. De örültem, mikor a régi Zsebi köszönt vissza újra, és hiszem, hamarosan meglátogat Téged valaki. :-))))

Puszilok Mindenkit. Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

dec.6án elbeszélgetés lesz. nov.11én jött meg utoljára, így elvileg utána héten mehetek egy kis vérszívásra Kép
(most először felírtam, hogy mikor jött meg Kép)

aztán nem tudom... szóval mivel karácsony, lehet, hogy nem abban a ciklusban, hanem januárban lesz a felengedés Kép

meg hát a hormonjaim sem tudom, hogy hogyan állnak... lehet, hogy nem is lesz olyan egyszerű menet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez még fontos. Lara sürgősen írj nekem a csohany@mailbox.hu-ra, hogy miért is kellett Andornak ez a beutaló. Én is kereslek a profilban megadott mailcímen.

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Fanni
Ez egyszerűen borzasztó, nem is tudok okosat írni.Ezért inkább nem is írok semmit!Csak hogy mielőbb sikerüljön kijönni ebből a nagyon mély gödörből.

Nóri
Anyudnak gyors felépülést kívánok,neked meg rengeteg energiát,de azért csak módjával a talpalást!

Magamról:
A mai uh sem a legjobb lett, de azért egész jó.A tüsszencsek még mindig sokan vannak 13-12-11-10 méretűek, de hogy melyikből mennyi azt nem tudom.A méhnyh B10, ez is sokat javult.Emelt még az adagon, és szerdán megyünk megint.Ha minden okés pénteken punkció.Remélem minden jól alakul és pénteken meg lesz a leszívás.

Lara
Nagyon sajnálom Andorkát,na meg benneteket is,de minden rendben lesz!Kitartás!

Mindenkinek szép álmokat kívánok!

Edina
dedina

Woodi!
Kép

Edina!
Szerintem nincs semmi baj az eredménnyel a nyh-t szépen felhizlaltad. Drukk megy tovább ezerrel.

Farkasok!
mi volt a konzultáción?

Kriszta!
Már remélem teljesen meggyógyultál!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni, Kép
A fene vinné az ember lányának a megérzéseit... Én azt hiszem, nem is akartam meghallani a baljós sejtelmeidet. Ikreket akartam neked, és nagyon remélem, hogy következőre megkapod őket!

Lara, Kép
Sajnos tényleg nem jó hír, hogy Andorkát műteni kell, de sokkal jobb így, hogy kiderült a baj. És a többieknek tényleg igaza van, ez csak a gondoskodásodnak köszönhető! Nem is értem, hogy ezek a vizsgálatok miért nem kötelezőek?

Edina, Kép
Azért a sok rossz hír mellett kérlek, bizonyítsd be nekünk, hogy ez nem egy széria kezdete, csak egy peches nap!!! Kép

Seszi
seszi

Edina,
Az elsőnél nekem is kb. ekkorák voltak a tüsszencseim a leszívás előtt 2-3 nappal, aztán belehúztak, bár akkor sem voltak 20-asok.
De, 8-at vettek le és ebből 3 "fő" be is indult.
Úgyhogy.....
HAJRÁ TÜSZÕK!!!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!Kép
Visszaolvastam az elmúlt napokat. Azt hiszem, ezen a negatív szérián már csak egy tündérke segíthet!
Kép
Szép napot mindenkinek!

Borsi
borsókás

LaraKép
Andornak nagyon szorítok! Remélem hamar túllesztek ezen a szörnyűségen!

Tüszőérlelőknek drukkok!!!

OrsiKép
Nem semmi! Remélem minden rendben lesz és a fagyik is szeretnének talizni a már megszületett tesóikkal!!!!!

Stella

Kép
stella9

LaraKép
Azt hiszem lemaradtam a nálatok zajló eseményekről. Hogy derült ki, hogy valami gond lehet? Anyai megérzés volt?

Edina!Leona!KépKép
Szorítok a tüsszencseiteknek. Növesztgessétek őket szép nagyokra!

Niki!Kép
Mi van a kis eszkimókákkal? Felébredtek téli álmukból??

Orsi, StellaKépKép
Ha jól emlékszem, nálatok is a katonákkal van bibi, így biztosan tudtok segíteni. A párom tegnap volt megint andrológusnál, aki elküldte genetikai vizsgálatra. Miért csinálják ezt? Mi derülhet ki belőle?
Mellesleg megint felírt mindkettőnknek egy csomó gyógyit. A gyomrunk már kezd tiltakozni ellenük, dehát mindent a cél érdekében.

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?