Hello!
Megörülök már másodszor száll el minden amit írok..
Megkísérlem harmadszor is...
Susuka!
Nagyon édi Flórácska,jó nagy!!
És ügyes csajszi ahogy írod,"jól viselkedik".
Egyébként úgy tudsz ide is képeket felrekni hogy letöltesz a netről egy Thumb Creator nevű kép-programot és azzal tudsz képe kicsinyíteni.Nme tudom pontosan honnan,majd a férjem este megkérdezem(én ezekhez hülye vagyok..
)
Ildi!
Kár hogy leszevazott a család,nekem is nagyon tetszik az Emili,de a Natasa is szuper!!
Hogy szalad az idő,nemrég újságoltad a hírt és mostmár csak 16 heted van!
Kriszta!
Neked meg már végképp nemsok van hátra..
Kocsitokkal mi lett tényleg?
Ádám jól viselte a szuri következményeit?Márk anno sántikált...Tényleg milyen volt a Mikulás-party?
Nálunk tegnap jött a Mikulás,apa személyében(persze ezt a gyerekek nem tudták).Átjött a szomszéd kislány meg a nővérem kislánya is itt volt és így hármasban lesték az emeletről a Mikut ahogy ő a teraszon sétálgat.Neme mertük túl közel csináni a dolgot nehogy Márk felismerje az apját, na meg nehogy megijedjenek.De végül lerohantak a gyrekek és a teraszajtón is kimerészkedtek amikor a Miku beadogatta nekik az ajándékokat.Mondanom se kell hogy tágra nyílt szemekkel nézték a Mikut és teljesen odavoltak.Persze az én drága Márk fiam félt a legjobban,olyan kis félős típus,a lányok vagányabbak voltak,közelebb settenkedtek.Nagyon jól sikerült,nagy élmény volt nekik.
Helga!
Mi még a kiscsoportban voltunk de valszeg már a nagyba kéne mert Kristóf elég izgága volt.8 hóstól van a nagy és mi úgyis 10 nap múlva 8 hósak leszünk.Nekem tetszett az egész,végüli nem csak baba-jóga hanem baba-mama egyszerre és külön-külön is.Volt benne baba masszázs,mama jóga,közöz jóga és a végén egy relaxálás egy szép veres hallagatásával a halvány fénynél.Nkem ez azért is tetszett mert én elég pörgös vagyok,ilyen életet is élek és jól esett az ilyen, efajta,teljesen más mint amit eddig ismertem és csináltam.Jó volt egy kis ellazulás,pihi.Szerintem próbáljátok ki és eldöntöd hogy nektek bejön-e.Én eleve melegítőben mentem de volt aki ott öltözött át.Ma sajna nem tudtam menni,tanulok itthon,gyerekek anyunál.
Susi!
A lényeget a jógáról leírtam a Helgának,szreintem ti is próbáljátok kis és meglátod hogy tetszik-e.Valszeg én is csak jan-tól jutok el megint és a nagycsopotban,úgyhogy mehetünk együtt,meg a Helgáék is ha van kedvük.
Nem semmi hogy a szerelőd egy hónapig "szenvedett" a kocsiddal..
Nekem is tanulnom kell,jövő hét szerda,csüt. vizsga
Jó tanulást neked is....(fúj-fúj)
Cicó!
Mi újság veletek??
Panni