Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ami a rémálmokat illeti, azok nekem is vannak szinte minden nap! Néha elég véresek is! Többször fel is riadok éjszakánként!

KépKép
nicika

Ne is mondjátok! Tegnap én azt álmodtam, hogy találtam a kukában egy összedarabolt embert... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="0000ff">Három párt a bébitörvény mellett! A kormány tervei szerint január 1-jétől minden hazai újszülött ötvenezer forintos kötvényt kapna a magyar államtól. A kamatokkal igen jelentősen gyarapodó összeget a kedvezményezett csak nagykorúvá válásakor veheti fel.
http://www.nol.hu/cikk/383336/
</font>

KépKép
nicika

jujjj

Én meg azt,hogy összevertek, agyonrugdostak az utcán... még mikor felébredtem is azon gondolkodtam félálomban, hogy hogyan tudtam volna jobban védeni a pocimat!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika, az a dátum nem jó ami az UH-eredményemnél van, okt. 27.én voltam. És ma megint mértem a derekam, már 117Kép 4 cm-ert nőtt egy hét alatt!!!! Totál meg vagyok döbbenve....tudnád ezeket javítani? Köszi, PusziKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika
Esetleg beírnád a táblázatba, hogy Dr Ujvári Attila a doki, a baba neve pedig Áron.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi! Az a 4cm tényleg döbbenet! Kép Természetesen javítottam is!

KépKép
nicika

Mamacka! Javítva! Kép Szép nevet választottatok!

KépKép
nicika

Köszönjük!
Fiúcska névhez ez az egy volt, lánykához vagy három... bár még lehet változik a felállás! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát én most tuti gondban lennék ha mégis fiam születne, mert fiú névhez abszolút nincs ötletünk!

KépKép
nicika

Mamacka, másold ki mindig amit írsz mielőtt elküldenédKép

Akkor nem veszik elKép

Az én babakocsim 12e és nagyon eladó! szal ha vkinek tetszik szóljon feltétlenülKép

Itt a kép:
Kép

Kép

zsu
24+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és az UM (jól értem, hogy uccsó mensi?)
2005 júli 12

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi
Persze tudom,...csak mindig akkor felejtem el amikor épp elveszik Kép

Nektek is van hozzá hordozó?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom, néhányan szeretnétek a pólyát közelebbről megismerni,. Nos, pár nap múlva visszakapom talán, akkor lefényképezem, és a pontos méreteket is leírom, és a leírást is megkeresem. Egy kis türelmet kérek, mert ezerrel takarítanom kellene, meg dolgozni, gyereknevelni, és a karácsonyra is készülni. Szóval kicsit besűrűsödtem, nem tudom mikor jut időm a keresgélésre. De igérem, meglesz a dolog.
Képzeljétek, megtaláltam az olyan esernyős babakocsit, amit szemből is tolhatok. Neten találtam: Peg Perego Pramette és min 80 ezer forint. Hát lesz mit beadagolni a páromnak, így a harmadik gyerek esetén. Nevezetesen minden megvan, csak én szeretnék egy ilyent. Lehet, hogy megpróbálok valahol használthoz jutni. Ha van ötletetek, kérlek írjátok meg.
Előre is köszi
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Zsuzsi
Tegyél fel a netre hírdetést! és várj türelemmel elöbb utóbb biztos találtok olcsóbban is!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Az UM valóban az utolsó mensi időpontját takarja! Kép Javítva!

KépKép
nicika

Nekünk nincs sajna...mármint hordozó hozzá Viszont van cippzáros esővédője ami a legjobb a világonKép Nem keményedik a hidegben és nem fújja le a szél, és tök egyszerű rögzíteni a babakocsira...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsi, az a baj, hogy a Pramette idei modellKép szal ne mbiztos hogy találsz használtanKép Nekem le kll mondanom a babakocsinkról, mert egyszerűen nincs rávalónkKép De megfogadtam hogy megszületik a pici, és az anyaságiból megveszem. Én Plikot szeretnék, ami ugyanúgy néz ki mint a Pramette, csak ne mleeht annyira dönteni hogy fordítva is belelehessen tenni a babaát. szal lehet hogy jövőre én is Pramette-t veszek. Nem tudom.

Itt nézted amúgy? Õk a legolcsóbbak:

http://www.babakocsi.uw.hu

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika
Köszi

Zsuzsófi
Azt nem tudod, hogy hol lehet Graco dolgokat plusszban beszerezni? Esővédő és bevásárlókosár érdekelne!

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka érdeklőd a MegaToysban, vagy más boltban ahol lehet Graco babakocsit kapni. Biztos meg tudják rendelni a kiegészítőket, csak kérdés mennyiért. Vagy pedig a szervízekben. Egy boltban azt is meg tudják mondani, hogy a Graconak hol van szervize.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Te Zsugyu! CSak lassan azzal a takarítással! Nehogy aztán te is az ágyban kössél ki!

Itt a Babaneten van egy rakás keres-kínál rovat, a NLC (Nők lapja Café) és az Index.hu fórumon is hasonlók, szerintem mind a két kívánságodat nyomd fel, az a biztos! JA, volt még régen Aprónet, nem tudom, megvan-e még, azt nagyon sokat olvasták.

Vikó

A pólyát előre is köszi!

indianyo

Ja, Mamacka! Ha nagyon nem találsz jó áron hálót a kocsihoz, javaslom, próbáld meg magad megvarrni. Azért merek ilyent ajánlani, mert a lányomnak, amikor nagyobb lett, szerettem volna egy sport babakocsit. Aztán anyukám vett egyet 3 ezer Ft-ért. Olyat, aminek a váza tökéletes volt, de a kárpit, hát nekem nem tetszett. És varrtam egyet, nagyon jól sikerült, és teljesen egyedi lett. Szóval, szerintem te is vagy annyira kreatív, hogy a méreteket levedd, színben harmonizáló anyagot kaphatsz, és merevítésnek vagy egy vékonyabb falapot, vagy a polifoamot ajánlanám, a vázhoz pedig pl tépőzárral rögzíthetnéd. (csíkkal, hogy biztosan tartson). És ha már adott az anyag, egy baba-táskát is összeüthetsz, akkor lesz teljes a kollekció. Teljesen a te igényed szerint.
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok!

Jujj, nem voltam két napig és rengeteg dolog van, amiről lemaradtam! Igyekszem visszaolvasni, most dolgozok is kicsit, és majd este otthonról írok!

Szióka: Nadine 18+4 Kép

nadine81

Ha már babakocsikról volt szó, meg kell hogy mondjam, hogy nekünk valószínűleg Pierre Cardin babakocsink lesz, mert ez elég olcsó! És úgy néz ki, hogy drágábbra sajnos nem igen lesz pénzünk! A legnagyobb dolgok azok, amik még beszerzésre várnak! Egészen pontosan: matrac a kiságyba, baby hordozó, babakocsi, kád + állvány! Már arra is gondoltam, hogy esetleg a babakocsit én is az anyaságiból fogom megvenni! Csak az meg olyan macerás lenne a Babókám miatt!

KépKép
nicika

Használt cuccban a www.babaszoba.hu a legjobb.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tényleg, Mamacka, hiszen te tudsz varrni!

Elküldjem a hálót mintának??? Meg lemérhetem neked az esővédőt is meg lefotózom azt megvarrod magadKép Biztos meg lehet csinálni. Szívesen segítek!!!!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nici a mi babakocsink nem tetszik?

Minőségben biztos jobb mint a Pierre Cardin...

Jah van karfája is ám, csak elfelejtettem felrakni...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!
Az jó lenne! A hálót biztos megtudnánk varrni... az esővédőben már nem vagyok biztos...

drescher_marcsi@freemail.hu
itt tudunk részleteket megbeszélni!
Előre is köszi! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: esővédő ügyben menj be egy nagyobb bababoltban, és vegyél sima sportkocsira való esővédőt. Persze, nem árt, ha ráméred az ottani hasonló kocsira, de valszeg jó lesz. 1-2000 körül vannak.
cory

cory
Budapest

Zsu!

Igen, náluk találtam, tehát egyenlőre nics reményem az olcsóbbra? Nem baj, valahogy kiharcolom, majd ha meg lesz a manó. Az első hetekben ugysem fogok nagyon autókázni. Az anyasági jó őtlet. Nálunk ugyanis már sok holmit nem kell vásárolni, csak a fogyó eszközöket. "csak" ez az egy vágyam van. Majd összespórolom, és ha már nem használjuk, úgyis el tudom adni, tehát, csak átmeneti a befektetés. 2-3 évKép
Vikó! Az a baj, hogy túlzottan is ésszel takarítok, ezért már senkit sem engedek be szívesen a házba. Szóval az ezáltal okozott önmarcang többet árt, mint ha nekiállnék, és szépen átnyalnám a lakást. (Ami egyébként bazi nagy. Kellett nekünk ekkorát építeni! Vagy egy takarítónőt is szerződtethetett volna a párom. Akit persze nem tudnék elviselni. Kép
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Nicika!
Használtan szerintem találtok jobbat, olcsón!
A mienk hordozóval 17000 volt szerintem nagyon olcsó!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsi
Szerintem azért tegyél fel egy hírdetést a babaszobán! Lehet valaki most vett csak nem vált be neki! semmit nem veszíthetsz!

Cory
Köszi esővédőt szerintem majd így veszünk! Akkor az nem is vészes...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szvsz az esővédőt is, hiszen csak venned kell egy vastag áttetsző műanyagtot, körbeszegni, alul kétoldalt rávarrni egy egy pattentos kapcsot, felülre meg egy cippzárt. És a babakocsi napernyőjére belülre a cippzásr másik felét.. szvsz nem nagy kunsztKép

schusy@napnet.hu

Majd írok, de lehet hogy elfelejtem szal írj teKép

Zsu
24+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory, nekünk is voltak olyan 1-2ezres esővédőink, de télen megfagytqak és ha szét akartam hajtani eltörtek. Emez nem törik. De szvsz Mamacka meg tudja csinálniKép
Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="0000ff">Egy egész jó ajánlatunk nekünk is volt egy Peg Perego babakocsira! 30000ft-ot kértek volna érte, két babát szolgált ki eddig! Mindjárt meg is mutatom! Egy gondom van vele: a színe!
Zsuzsófi! A te kocsid sem rossz - nehogy rosszra gondolj - de én valami kevésbé feltűnő színűt szeretnék! Például barna, szürke, zöld, vagy ezek kockás változata! Tudod a mondást: túl sokat akar a szarka, de nem bírja a farka! Kép
Ja és ez lett volna az a bizonyos PP kocsi:
</font> Kép
Kép

KépKép
nicika

Szisztok!

Tök jó ez a karácsonyi hangulat itt a fórumon. Már én is gyűjtögetem az ötleteket, hogy legkésőbb a a jövő héten el tudjam kezdeni a dekorálást. Na meg még a héten a koszorúk!
Mamacka, nagyon tetszik a bélyeged, remélem majd személyesen is találkozom vele.
Nicika, olyan szép nagy pocid van, ne aggódj a kilók miatt, sőt! Szerencsés vagy, a babó meg tuti jól érzi magát.
Ildi! Olivérnek boldog névnapot!
Kép
Én soha nem tudok olyan ügyes lenni, hogy mindenkinek név szerint reagáljak, de azért követlek ám mindannyiótokat! Bár van, akiről mostanában nem hallunk!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 4D-s DVD-ről hogy tudnék képet csinálni? Lassan kéne nekem is képeket küldenem a táblába.
Ja, és a még hiányzó adatok: méhszáj: 3000, kórház: Keszthelyi Városi Kórház, dr. Pap Ervin, AFP: annyi adatot kaptam, hogy nem tudom melyiket kell nézni, mindenesetre negatív, cukorteszt: dec. 5., haskörfogat: 96 cm.

Andi
22+0

Andi
Kép
zsandi

Zsuzsófi: nekem is voltak ilyen esővédőim, és semmi bajuk nem volt Kép

cory
Budapest

Nicika
Itt nézz körül:
http://babaszoba.hu/services/smallad

szerintem ezért sok a 30000! Anyiért már hordozót is kapsz!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Én is épp erre gondoltam, hogy a 30000ft elég sok ezért a kocsiért! Ráadásul 6 éves kocsi, 2 gyereké volt eddig!

KépKép
nicika

Cory, vagy te vagy mázlista, vagy én nagyon peches. Mert nekem volt három is, mind szétfagyott. Pedig hó ellen is védeni kell a gyereket, nem csak nyáron eső ellenKép

Nicika, ne mharagszom, én pont a színe miatt imádtamKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babakocsi ügyben mi is használtban utazunk. Már ki is választottunk egyet, csak fel kéne menni érte Pestre, és az csak dec. közepén lesz. De végülis már megvan. Ikres kocsiból egyébként nem túl nagy a választák, mármint a megfizethetőkből. Egyébként szerintem is a babaszobán levő hirdetések a legjobbak.

Andi

Andi
Kép
zsandi

Zsu: na, én hó ellen nem védem a gyereket Kép Amíg kicsik voltak (fél év alatt) olyan kocsink volt, amire nem kellett, mert a lábzsák védte, később meg már nincsenek cukorból Kép

cory
Budapest

Köszönöm az ötleteket.

Nicika! Nekünk Pierre C, babakocsink van, a fiam 8 hónapos kora óta, szóval 2 intenzív gyereket kiszolgált, mostam már párszor, és a világon semmi baja. Nem tudom, hogy a mostaniak milyenek, de a mienk komolyan olyan, mintha új lenne, soha semmi bajunk nem volt vele. Egyébként én a színe miatt, és a két oldalról tolhatósága (juj) miatt vettem, és nagyon szeretem, a drágák sem tetszenek jobban. Szóval ne félj ettől a márkától. (egyébként anno nem is volt olyan olcsó 28 e Ft volt)

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Ezek?
ez pl. 17000
Kép

Kép

vagy ez a Graco 6000-ért
Kép

vagy ez hordozóval 30000
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vagy ezek
Graco ultima 30000 ugyanannyiért más színben...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

A felső kocsi tetszik, de legjobb tudomásom szerint az nem dönthető 180 fokra! A 6000ft-os Graco szerintem nem téliesíthető, hordozós kocsit nem igazán merek venni! Az utolsó kettő nem rossz, a zöldnek még nagyjából a színe is tetszik! Na majd mindjárt mutatok én hogy nekem milyen tetszene! Kép Ha nagyon kiakasztó vagyok akkor bocsika!

KépKép
nicika

Sziasztok!

babakocsihoz: mi Pierre Cardint vettünk, mert nekem az tetszett. Nem hiszem, hogy van értelme 60-100ezer Ftért babakocsit venni. Az úgy sem kell 10 évig. Kép Nem vagyok se márkafüggő, se semmi. Nekem tetszett a színe, meg mint Zsunak a 2 oldaról tolhatóság, az 5 pontos biztonsági öv és persze maga a kocsi is. És szerintem jó. De majd kiderül, ha már haszáljuk rendesen. Kép

Holnap megyünk ultrahangra és akkor talán megmutatja magát a törpe. Kép Alig várom, hogy lemérjék, hogy mekkora. Kép

Nicika!
Holnap küldöm az uh adatokat. Az AFPm 36, Mom 1,0 Kép Köszi, hogy beírod!!! Kép Kipihented magad tegnap óta? Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter 19+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Hú, milyen babakocsi őrület van ittKép!!!!
Zsandi, köszi szépen Olivér névnapi köszöntésétKép

Milyen rémálmokat írtok, jézusom!!!!Kép
Hát ne tudjátok meg én mit álmodtam.Beszálltam a liftbe, és nem állt meg a lift sehol, kiszakadt a ház tetején, és csak repült-repült, aztán a földbe csapódott, és felrobbant.De a robbanásnál már nem voltam benne.
Kívülről figyeltem az egészet.De még így is szörnyű voltKép

Nicika, szerintem is drága 30-ért az a kockás perego, meg tök régi is.
Én is hallottam a rádióba ezt az 50 ezres kötvényt a bébiknek.
De ki tudja lesz-e belőle valami.Meg mennyi lóvé lesz abból 18 év múlva.Lehet, csak arra lesz elég, hogy tartson belőle egy 18. szülinapi bulitKépKépKép

Szerintem, ha rutinszerűen vágnak Sopronban, akkor is jó hatással lehet a gátra a masszírozás, meg a tea is.Lehet, akkor nem kell akkorát vágniKép
Meg csak észreveszik, hogy jobb gátszövetállománya, nem nyúlnak rögtön a szikéhez.
Kép

ildikó 21+3
vas

<font color="0000ff">Pierre Cardin
</font> Kép
Babidéal - Ebben az is nagyon jó funkció, hogy állítható a tolókar magassága! Nekem sajnos a legtöbb kocsi túl magas!
Kép
Pierre Cardin - Sokáig ebbe voltam beleszeretve! A színe is nagyon jó mindkettőnek, de főleg a barna tetszik!
Kép
Kép
Ez is nagyon tetszik, bár fogalmam sincs milyen márka! Mindenesetre a színe szuper jó!
Kép

KépKép
nicika

Vok! Hát éppenséggel kipihentem magam, de az óta már újra elfáradtam mert takarítottam meg mostam! Tegnap este még Somlói galuska készítéshez is maradt azért erőm! Nagyon fincsi lett! Egyre hamarabb elfáradok egyébként! Nem is tudom mi lesz velem ha majd meg kell szülnöm a kisbabámat! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?