Sziasztok!
Néha azért szeretem a hétvégét a Babaneten, mert akkor kisebb a forgalom és én is el tudom olvasni.
Én is gratula minden mutatványhoz amit a babák csinálnak, ugye, hogy most olyan időszak van, amikor szinte napról napra ügyesebbek és hihetetlen dolgokat csinálnak? Én olyan büszke tudok lenni Bendire, olyan okos és ügyes.
Timurr
Bendi naponta kétszer eszik a tejci mellett és nem olyan könnyen szokott rá, ő sem az evésre. Eleinte nem nyitotta olyan szépen a száját, mint most, bár most is csak akkor eszik jól, ha olyat kap, amit szeret.
Szóval ő volt, hogy hetekig szinte csak 3-4 kanállal evett, mert nem akartam erőltetni. Meg úgyis szopizik sokat, most már talán megeszik egy bébiétel üvegnyi kaját, de csak abból ami nagyon ízlik neki, van olyan kaja, amiből most is csak pár kanállal eszik, ami a farkaséhség ellen jó, aztán nem kell, úgyhogy válogatós a szentem.
Bezzeg sógornőm gyereke mindent megevett... Én nem adok tejpépet, hanem zöldséget, gyümit. És kb. két naponta kap husit is. Bár a sógornőm pont most mondta, hogy neki a védőnő azt mondta, hogy húst és gyümölcsöt minden nap kell ennie...hát nem tudom...Bendi egyébként legjobban a sütőtököt és a körtét szereti, az almából pedig van olyan fajta amit szeret és olyan is amit nem. A banán még nagyon menő, meg szereti a cukkínit. A brokkolit nem szereti, meg a céklát sem annyira, bár a múltkor azt egész szépen ette.
Ja és azt akartam tőletek kérdezni, hogy meddig normális az, hogy a kakija olyan színű, mint amit evett. Szóval gondolom, hogy az elején még nem tudja teljesen megemészteni, de Bendi már régóta eszik mást és nekem néha az az érzésem, hogy pont ugyanúgy jön ki neki alul, mint ahogy felül bement. Szóval nálatok hogy van ez?
Hidegben való alvás meg sztem jó a légutaknak, de gondolom minusz 20 már nem. Nem tudom meddig lehet, szerintem fagypont alatt már nem jó túl sokáig kint lenni, inkább csak rövid séta.
Látom már nagy karácsonyi lázban égtek.
Én még nem annyira, mert engem idegesít, hogy még alig tanultam és karácsonykor is inkább a vizsgáim miatt fogok aggódni. Mindenesetre elhatároztuk, hogy a szüleimhez megyünk karácsonykor, így otthon nem kell sütni-főzni és anyukámék meg boldogok lesznek.
De, hogy kinek mit adunk ajándékot??? háát nem tudom én nem vagyok ez a kreatív fajta, vagyis bizonyos dolgokban nem, de majd teszek fel fotókat, hogy bizonyítsam, hogy azért bennem is van kreativitás, csak még be kell szkennelni. Annyit beszéltünk mostanában a fotókról, hogy elővettem egy-két régebbi kedvenc képemet, gondoltam megmutatom nektek.
Most akkor a mamatali nem az Árkádban lesz? oda jobban el tudnék menni, bár az este 6 nem olyan jó, mert 7-kor fürdés és utána szopi van, meg altatás nálunk...
Képzeljétek múltkor voltam találkozni régi ismerősökkel és a férjem vigyázott Bendire éjjel
egész jól bírta, de miután Bendi másodszor ébredt és nem tudta visszaaltatni, akkor már hívott, hogy menjek haza.
szerencsére akkor már amúgy is mentem volna, de olyan jó volt, a Fat Mo's-ban voltunk és olyan régen voltam már ilyen helyen és annyira jól éreztem magam, Jazz koncert volt meg minden. De sajnos nem igazán jó még ez amíg Bendi szopizik, mert iszonyat cigifüst volt.
Amíg ott voltam nem is tűnt fel, csak amikor hazamentem, hogy milyen büdös vagyok.
Ildi
Gratula a keresztelőhöz!
Zsuba
Tetszik a konyhád én is szeretem a kék-fehéret, bár az én konyhámban a bútor fa színű, nálunk a csempe kék fehér, olyan virágos, mint ami szerepelt már Vezso képein is.
Vezso
Látod, nekünk is van olyan kék fehér csempénk.
Patri
Örülök, hogy már otthon vagytok és sikerült túlélni a kórházat..brrr el tudom képzelni milyen lehetett, hát vannak bizony lepukkant kórhézak Mo-on de ugyanakkor vannak jók is. Én például ezért is fel vagyok háborodva, hogy ha központi kötelező biztosítási rendszer van, akkor miért nem egységesen emberi színvonal van minden kórházban? Nem kell luxus, csak legalább tisztaság, és az van legkevésbé sok helyen. Pedig az nem annyira pénz kérdés.
Amúgy nézzétek meg ezt.
http://www.azevkorhaza.hu ruz