Köszönjük a drukkokat, hatásos volt, nagyon ügyes volt a nagyfiú
A legrosszabbul a Lidokaint viselte, amit belefújtak a szájába, addig aludt, itt felébredt és öklendezett. Aztán megnyugtattam és a (nagyon szimpi, fiatal) doktorbácsi már át is nyisszantotta a nyelvecskéjét. Észre sem vette, akkor kezdett sírni, mikor a gézt a szájába tömtük. De nem is vérzett, így hamar kivehettük és már aludt is tovább.
Mire hazaértünk, pont felébredt és 1 órát cicizett. Nem szívott többet, mint szokott, de egyből sikerült jól bekapni a cicit, nem csak a bimbón cuppogott. Reménykedek, ha magunktól bénázunk, megyünk csütörtökön a kórházba.
Más. Éjjel begyúlladt a bal mellem, egészen fent, nagyon fájt, 37,7 volt a hőemelkedésem, rázott a hideg
Kb. másfél óra masszírozás után, eltűnt a csomó, jó meleget csináltam a takaró alatt, felöltöztem és reggelre már alig éreztem, viszont bepirosodott ott kb. ahol fájt. Még mindig piros és egy picit még érzékeny. Mit javasoltok? Beninek már kétszer odaadtam a cicit, tudom, hogy szoptatni kell belőle, ez a legjobb. Van még valami ötletetek? És mitől megy le a pirosság? Mennyi idő alatt múlik el? Mikor forduljak orvoshoz?