Sziasztok Lányok!
Nagyon régen nem voltam,mert mint írtam Lilla nincs jól és sajnos nem sokat javult az állapota!
Valami erős vírust kapott el,pénteken volt elöször lázas,alig akar enni,ma visszavittem a dokinénihez és abban maradtunk,ha nem változik a helyzet szerdán reggel kell vinni teljes vérképre,vizeletre!
Az is baj,h. egyre jobban "szorít az idő",remélem míg Lilla nem gyógyul meg,addig Bencebaba sem akar kibújni,mert akkor nagy gondban leszek,h. Lillát betegen kell itthonhagynom,így is nehéz lesz nélküle az a pár nap!
De ma már ivott egy pici és még evett is Lilla,remélem ez már a gyógyulás jelei!
Tündi,nagyon tündéri a kisfiad!Bárcsak már mi is itt tartanánk!
Bóbi,azt hiszem én most kihagyom a málnalevélteát,hallgatok Erzsire!Azt a 10 napos homeopátiás kúrát mesélte,majd én is elkezdem csinálni,ha itt lesz az ideje!
Annyira örülök,h. mégis szülés lesz!
Bár olyan fura az ember...mikor Lillát szültem,a végefelé már mondtam férjemnek,h. soha többé nem vállalok ilyet,csak császárt...és valahogy megszépülnek a dolgok,(bár nagyon félek tőle most is)és azon izgulok,h. szülhessek!2év alig telt bele és tessék ismét itt vagyok,szülés előtt és örülök,h. nem lesz császár...
Képzeljétek csak 7kg.ot híztam,most voltam védőnéninél!!!
Lillával 18at!
Csak Lilla gyógyulna meg!...
Meg Párom azzal húz,h. ugye szerdán hatalmas lehülés várható (egyébként ő meteorológus) és péntek,szombat,vasárnap egy kis hóesés...de lényeg,h. erős hidegfront lesz...és most azon izgulok nehogy történjen valami,míg Lilla nem egészséges!
Bóbi,Te is vigyázz magadra!
Már csak mi vagyunk a soron következők,igaz?
...izgis nagyon...
puszka Mindenkinek!
A babásoknak jó babázást,pocakosoknak sok gyarapodást!
adri