Sziasztok!
Most a férjem munkehelyéről írok.
Patri
Felháborodtam, elszomorodtam , kiakadtam a kórházi állapotokon, amiket leírtál!!! Úgy sajnálom, hogy mindezt át kellett élnetek! És Villes minden szavával egyetértek!! Ugyanezt éreztem én is...Egy kormányülésen felszolgált ételek árából kijönne a fűtés ára a gyermekkórházban...És az is feháborító, hogy a körülmények miatt az orvosok és az ápolók is életuntak és rezignáltak...
Na de. Ezen nem tudunk változtatni, legfeljebb, ha olyan helyzetbe kerülünk, akkor kutya kötelességünk lenne segíteni...Jótékonykodnék is rendesen egy-pár olyan ember helyett is, akik igazán megtehetnék. Fogok is, ha egyszer az életbe oda kerülök!!! Az biztos.
Patri, nagyon szorítok változatlanul, hogy mihamarabb felépüljön pici fiad és elfelejtsétek ezt az egészet!!!
Kingu
Gratulálok én is a vizsgádhoz, na látod, sikerült.
Boti nem lesz agresszív, hidd el, Rozi is csapkod és karmol is rendesen. Ebben a korban ez nagyon jellemző, még nem is tudják, hogy tudnak fájdalmat okozni is. Lassan megtanulják, pl nagyon élvezik, ha megtanítod neki, hogy simogatni kell pl az arcodat, Te is simogathatod neki, és rájön, hogy ez a szeretet egyik kinyilvánításának a jele.
Szóval nem marad ilyen, nyugi
Nagyon szépen és szeretettel nevelgeted a kis palántádat
És minden elismerésed, hogy közben még tanulni is tudsz.
A pöttyök meg csak elmúlnak. Jómagam is tudok szép pöttyöket produkálni kétféle antibiotikumtól is...
Kellemes nagypapás hétvégét kívánok Nektek!
Connie
Megjavult az Outlook reggelre, fogalmam sincs, mi volt a baja, és nagyon hálás vagyok, hogy tudsz ilyesmiben segíteni. Használom az email-rendszert, de egyáltalán nem értem hogyan működik, és ezért teljesen leblokkolok, ha vmi nem olyan a szg-en, mint szokott lenni. Most pont nem is lett volna szerencsés, ha nem tudok emailt küldeni és kapni, a vizsga előtt. gyakorlatilag csak a szg-en lehet elkészíteni az anyagot, amit majd be kell adnom.
Holnap délután összerakom a kérdéseimet Neked az esküvővel kapcsolatban, jó? És van egy heted válaszolni
De semmi nagyon nehéz dolog nincs benne, a benyomásaidra vagyok elsősorban kíváncsi
Tetszettek a fürdőszobai összeállítások akkor?
Szeretem a tengert és mindent, ami onnan van, elrakom befőttesüvegbe a különböző tengerpartról származó mütymütyöket (Timurr szava
), hogy elraktározzam a hideg napokra az emlékeket.
Itt mindenkinek a francia összeálltás tetszik, látom, én a meleg színeket szeretem, meg a kék-fehéret. Ez a tanfolyam ad képesítést is Neked, fogsz a jövőben lakberenndezni?
Nagyon szívesen elmegyek Veled vásárolni a c&A-ba, vagy máshová is, Karácsony előtt. Megbeszélhetünk vmit.
Vezso