Sziasztok!
Képzeljétek, úgy 10 napja átalussza a gyermek az éjszakát (emlékeztetőül szept. 1-jén született
), és azóta bírja a 2 tetra (mióta felvilágosítottatok, kettőbe teszem mindig
) és a gyapjú külső! Jippííí!!!!
Kannácska, én is az Ecopellel hozattam minden popolinis cuccomat, először még pocakosan augusztusban, akkor mákom volot, mert pont Sopronba jött az egyik munkatársuk (Háder Erika), és tudtunk találkozni, így megúsztam a postaköltséget. Most meg, hogy a köv. méret kellett gyapjúkülsőből, meg popli betétet is rendeltem szép számmal, átutalással fizettem (ez a legolcsóbb, a rózsaszín csekk drágább, az utánvét meg a legszemetebb dolog), és ahogy a postán átvette, közölték, hogy a postaköltség, 860 Ft, is rendezve van. Nem tudom, h direkt vagy véletlen, de igen örültem neki...
Egyébként, mivel már egy ideje használom a one size-t, meg az ultra fitet is, azt vettem észre, hogy 2 tetra is bír legalább annyit, mint ezek, tehát úgy döntöttem, egyelőre nem invesztálok bele 20 nadrágpelusba. Tényleg, mióta kettőt rakok bele, nem volt baleset. És rendeltem szárazontartó betétet is, bár azt mondták, a popli is szárazabban tartja, és megnéztem, tényleg.
Képzeljétek, anyukám is teljesen belelkesült, és vett a patikában Novotex betétet, ami olyan, mint a popli, csdak olcsóbb, de mondjuk gyengébb is. Nem is tudtam, hogy ilyet még lehet kapni...
Na sziasztok!
Csilla