Szia Brigi!
Én is örülök,hogy válaszoltál.Jó Nektek,hogy ennyi helyre el tudtatok menni nyaralni,mi idén nem mentünk sehová,majd jövöre tervezzük.Akkor már a Bazsi is nagyobb lesz.
A fiuk nem nagyon készülnek szegények a sulira,nem várják.Hát ugy ahogy mi sem vártuk anno.Csak én készülök,mert irom össze,hogy mit kell nekik venni.Én sem várom nagyon,mert oda kell rájuk figyelni a tanulásnál,mert hajlamosak elhanyagolni a dolgokat.Remélem idén már egy picit jobban magukra hagyhatom öket,bár nem lenne szerencsés,mert a nagy fiam most megy szakközépiskolába,a középsö pedig 5. osztályos lesz.Uj tanárok,uj tantárgyak,stb.Elég húzós évünk lesz.
A kicsi Bazsi már 5 hónapos múlt 3-án,növekszik Õ is szépen
10kg.
Lusta nagyon,mert egyedül sem forogni,sem ülni nem tud még,de nem siettetem.Majd Õ ugyis tudja mikor kell.Picit szenvedünk mostanában,mert elkezdett fogzani,és nehezen viseli.Esténként nyugtalan nagyon.2-3 órág alszik,aztán magam mellé kell vennem,mert sokat mocorog,és mellettünk megnyugszik.Gélt már vettünk a kis inyére,de nem nagyon használ
Hallottam valami kúpról,Te nem tudsz róla?Állítólag az nagyon jó!Megpróbálnám,mert nagyon sajnálom szegényt,annyira szenved.A másik két fiamnál nem vettem észre,hogy ennyire megviselte volna öket a fogzás.Nem is kellet nekik semmit használni,elég szépen átvészeltük.
Amúgy imádnivaló a Bazsi!
Folyamatosan dumál,és vigyorog.Egyre jobban hasonlit már egy emberkére!A nagyok is imádják.Õk most nyaralnak a mamával az alacsony Tátrában,augusztus végén pedig mennek Miskolctapolcára 2-3 napra szintén a mamival.Még jó,hogy Õk el tudják vinni a fiukat nyaralni.
Nemsokára Nektek is meg lesz a picike!Gondolom várod már,és tartasz is egy picit töle.Ne félj,majd minden kialakul!Biztos lesz segitséged,ha más nem,akkor az apa.
Na ennyit tudtam irni,vigyázz magatokra,és jó nyaralást!Élvezd,amennyire csak lehet,mert az őszöd elég sürü lesz!
Puszi:Kinga