Sziasztok lányok!
Köszönöm mindenkinek a jobbulás kívánságokat
, sajnos én is elkaptam
, úgyhogy ránk fér nagyon. Három napig csak feküdni tudtam, anyu jött le segíteni. Engem mindig annyira letaglóz az influ. Igaz, hogy gyógyszert ugye a szopi végett nem szedek, bár most úgy néz ki, hogy ráment a fülemre. Ha nem használna a kövirózsa, akkor kénytelen leszek AB-t bevenni. A doki szerint a Rulid 150 mg-t be lehet szedni szopi mellett is (még múltkor írta fel), kiváltottam, megnéztem a papírját és az van ráírva, hogy a szoptatás felfüggesztése javasolt a szedés idején. Most akkor mi legyen? Ha beszedném, fejném a tejet és Adrián addig fagyasztott anyatejet kapna pohárból, visszaszokik szerintetek a letelt 5-6 nap után a szopásra? Mit tegyek? Iboly? Persze, remélem, hogy nem lesz rá szükség.
Gyerekek már jobban vannak, Adrian orrát szívom még.
Egyébként Adrian a bútorokba kapaszkodva mászkál, néha feldöl még, mászik mindenfelé ezerrel, ráül a sarkára, van két foga, felül jövöget a másik.
Krisztián sokat fejlödött, amióta az oviba jár, föleg rajz terén. Állítólag a múltkor már beszélgetett a többi gyerekkel. Szerintetek ez haladás? Játszani még változatlanul nem játszik senkivel sem.
Norcsi, Andi3! Én szeretnék egy kislányt is, a férjem nem nagyon lelkesedik egy harmadik után, de úgyis az lesz, amit én akarok
A család sem lelkesedik több gyerekért, mert a kettönek tudnánk biztosítani mindent, amikor felnö, háromnak már nem biztos, de ránk bízzák.
Virág, Judó, Balumami, ld! Nekem küldjétek el a táblázathoz szükséges adatokat: gyermek neve, szül. ideje, súlya, hossza, jelenlegi súlya, hossza, lakhely (csak város), email cím. Küldök nektek kérdöívet is (ahogy tudom a címeteket), azt is töltsétek ki légyszi!
Lányok! Hogy is volt pontosan az étterem címe:
zorbas1@axelero.hu ugye?
Andi3! Szerintem receptet kellene cserélnünk! Én megmondom a fiúgyerek receptjét, te pedig a lánygyerek receptjét!
Norcsi! Most olvastam, hogy ti is betegek vagytok, remélem azóta már gyógyulgattok!
Szemüvegért
De, ha kell, jobb, hogy idöben felfedezték, nem? Hogy csináljátok a fülporszívozást?
PM! Allergia
Anyósomnak van egy telke Tahiban, amire építeni szerettünk volna 1996-ban, amikor összeházasodtunk. Nem engedte, mondván, hátha elválunk. (Mintha nem lehetne elválni késöbb is?!). Most úgy néz ki, hogy hajlana rá, így elképzelhetö, hogy pár éven belül mi is költözünk.
A pici szívnek viszont nagyon örülök
Pankának jobbulást kívánok!
Virág! Ráhelnek és Abigélnek is jobbulást!
Tetszik ez az enneagram! Néha nem tudok én sem hatni a családra, ilyenkor jól jönne egy ilyen tudomány!
Nekem tetszik a Ruben és a Ráhel is! Utóbbi szép zsidó név, nekem azok közül a Nathaniel és a Hanna tetszik nagyon
Verus! Gyógyuljatok meg mihamarabb ti is!
Anikó! Én nem adtam volna a dokinak pénzt. Amikor a kórházban vizsgáltak a régi, meg az új dokim is, soha meg sem kérdeztem, hogy tartozok-e valamivel. Egyszerûen megköszöntem és kész. Ha a magánba mentem, vagy a Rendelöintézetbe, ott adtam mindig. A kórházban sosem. Elég szomorú, hogy nem ismert meg.
Én szinte egész nap énekelek!
A suliban szóló voltam a kórusban
Pele! Lesz nálad mobil a kórházban? Ha nem gond, küldhetnél egy sms-t, akkor rögtön feljövök ide és tudatom mindenkivel a nagy hírt! Számot tudod!
Liesel! Gratula a cicamamának!
Nálunk anyós volt itt és ö vigyázott Kikkóra, amíg én egy hétig üdültem a kh-ban. Dehát nálunk nem igazán lehet apára rábízni a gyereket, mert akkor hogy megy bringázni?
Adri a jegesmedvék földjéröl! Ne túlozz (jegesmedve)
Leevinek gyógypuszi
Ildi! Ilcsinek gratula a kupához!
Emese! Daninak is jobbulást!
Balu mami! Gratulálok a fogacskához!
Bogancsi! Üdv közöttünk!
Táblicsku: lásd fentebb
Barika! Nagyon ügyes vagy!
(szoptatás) Az külön jó, hogy elfogadta a tejed! Anyukája egyébként szoptatja a babát?
Kanga! Gyógyulj meg mihamarabb és vigyázz a pici zsebire!
Egy kis segítség hozzá:
Madárka! Ha már elöre tudod, hogy császár lesz, kérdezz tölem bármit, én mindkettöt úgy szültem és tudom milyen az altatás és tudom milyen az EDA.
Viszont a haskötös bugyi nálam nagyon bejött az elsönél, kevesebb volt a fájdalom. A második már gyengéd császár volt, ott semmi ilyesmire nincs szükség, mert már két nap múlva hasizomból fel lehet ülni. Szenzációs technika, áldani lehet az izraeli profot, aki kitalálta és dr. Krasznait, aki hazahozta.
Johannának, Máténak, Alexnek boldog szülinapot kívánunk! Csonginak, Kingandinak, Andi3-nak, Barikának boldog névnapot! Andi3-nak pedig boldog szülinapot is! Remélem jót taliztok!
Mindenkinek puszi:
Evey a mûvészetek városából (Adri után szabadon)