Jó reggelt!
A nap híre: Rozi este 8-tól reggel 4-ig aludt , sőt,csak 4-kor épp hogy mocorászott, hasrafordítottam és aludt tovább utána fél hatig.
És én is kb ennyit aldutam, illetve este fél kilenckor aludtam el kb. SZUPER!!! Olyan boldog vagyok, tök jó lenne, ha így is maradna
Viszont feldühítettem magam, mert amikor anyuék elutaznak, reggelente én megyek át etetni a cicáit, hajnalban kell menni, kb 6-6.30 között sétálok át a hidegben, sötétben. És viszem a kulccsomót, na, erre a kapukulcs nem volt rajta, nem tudtam bemenni...
A nagyim intézi a délutános etetést, tőle kell szereznem kulcsot, de még alszik, a cicák meg nem kaptak reggelit...
Ilyen hajnali etetések után futok vissza haza, aztán hajfésülés Zsófinak , uzsonnakészítés stb...a reggeli szokásos dolgok. A férjem is segít, persze, de neki magát is össze kell raknia a naphoz.
Tanulok közben gőzerővel, mert vasárna megin tanfolyam és a jövő héen lesz a vizsga első része.
Connie
Sajnálom, hogy nem jött be a C&A, pont most nekünk nagyon jó cuccok voltak. Pl Verónak vettünk 4300 ft-ért egy hosszúujjú pólót csillogós felirattal (a csillogós gomb, felirat is menő most
), azt hiszem "winter club" van ráírva, és hozzá volt egy olyan színű plüss mellény, nagyon szép, tényleg. Nem olyan csicsás holmi, de mégis divatos, és a két db volt ennyi. Olyan csini benne, hogy a repülőútra is ezt vette fel tegnap. Tudtam volna miket választani még, de akkor hipp-hopp kiadtam volna tízezreket... Még az Orsay boltokban találunk neki néha szép holmikat nem túl drágán, tehát egy felsőért max 3000, egy nadrágért max 5-6000 vagyok hajlandó fizetn. Azért is, mert a kalászi turiban fillérekért találok neki valót, nem is használt cuccok, tök jók.
Próbáld meg akkor talán az Orsayt. Vagy ha hosszú haja van, akkor nagyon jópofa hajáruk vannak a Bijoux boltban, azt hiszem így hívják, kendőket is árulnak, meg kristályokat, minden plázában van ilyen bolt, lehet, hogy rosszul emlékszem a nevére. Próbálok segíteni
A minitalitokra irigykedem nagyon, kíváncsi vagyok Jusztira
Mesélj, miket pletyiztetek?
Ha mentek még vmi plázákba, pl karácsonyi vásárlásra, én is betársulnék hétköznapokon. Akár ketten is talizhatunk, hm?
Vizimanó
Tényleg, nem holnap jöttök Pestre?
Megírod?
Hüpi
CD-k minősége
Hüpi, NAGYON JÓL FÉNYKÉPEZEL
Timurr
Köszi a glitteres linket, kipróbálom, olyan jópofa
Maja hogy aludt? Küldjek a Rozitól vmi titkos receptet?
Köszi, a türelmedet, rendi vagy
Cicifix: hát, én utálom, nem bírom felvenni, csak csábítás céljára, hihi
, van egy pár igazán szexi fehérneműm (akár a bugyikirálynő is lehetnék, mint Kiszel Tünde, csak nekem van férjem )
Tök jó, hogy még tudod szoptatni Maját, csak így tovább.
A cicátokról már tettél fel képet? A múltkor már kérdezni akartam. Megoldódott, hogy ne menjen a kiságyba? Nem nyitják ki az ajtót? A mi cicánk mostanában hatalmas népszerűségre tett szert Rozinál, hangosan nevet Rozi, ha meglátja, és meg akarja fogni. és a cica nem fél tőle, én próbálom visszatartani, hogy Ro ne cibálja ki a szőrét....
Mi lesz , ha majd mászni kezd ?!
Virág
Übü király
Jót nevettem rajta, tényleg nem becenévnek való...
Képzeld, van egy ismerősöm, aki Péternek született, de felnőttkorában névváltoztatást kért hivatalosan, Ubulra!!!
Anyatej és szopi:
Fokozatosan történt a leszokás, Rozi először nappal kicsavarta magát a kezemből, ha szoptatni akartam, és csak félálomban tudtam szoptatni. Meg éjjel, de éjjel meg óránként ébresztett és a későbbi tapasztalatok miatt is gondolom, hogy az éhség miatt. Végül is ezért kezdtük a hozzátáplálást 5 és fél hónaposan. És fokozatosan átalakult az egész, egyre kevesebbet volt hajlandó szopizni, amitől persze kevesebb tejem lett, hiába ittam a teát. És a kevesebb tej miatt még kevesebbet fogadta el a mellem, a végén már csak éjszaka. Egymást erősítette a két dolog. Most azon lehet elgondolkodni, hogy az eredeti kiindulópontnál, amikor elkezdett harapni, meg kicsavarni magát, kifeszíteni magát, amikor szopival kínáltam, hogy az miért volt. Cumizavar? Nem tudom, cumizik Rozi, mert nappal így is az első hónap kivételével alig aludt vmit, és a cumival nyugodott meg csak. Az első hónapban még az ujját cumizta, de aztán már nem volt hajlandó. Cumisüvegből viszont sosem kapott semmit és inni is pohárból iszik mindig. A tejem így fokozatosan elapadt. Fejni sosem tudtam, szuper, hogy Neked megy, letárolod az anyatejet?
Most már eszi azt, amit egy 8 hónapos ehet, és nyugodt, nagyon mosolygós baba, és, ami még nagyon jó, hogy egyre jobbak az éjszakák, sőt. Kivétel a pár nappal ezelőtti éjszaka, amikor áttörte az ínyét a felső foga.
Most már megnyugodtam, nem fáj annyira, hogy elmúlt a szoptatási időszak. És köszönöm, aki ezt mondta, próbálok a legjobb anyuka lenni, megpróbáltam a tudásom és lehetőségeim szerinti legtöbbet tenni a szopi ügyben is. A 8 hónap azért nem rossz sztem, és az is jó, hogy Rozinak még nem volt semmi betegsége, egyszer kellett csak szívni a nóziját.
Bocs, kicsit hosszú lett, de most kiírtam magamból
Vezso