Sziasztok mindenkinek!
Én is szeretnék csatlakozni a csapathoz, és annyira tele vagyok információkkal, hogy nem is tudom hol kezdjem a bemutatkozást. Ugyanis az törént, hogy két héttel ezelőtt elkezdtem olvasni az elejétől a topicotokat, és annyira magával ragadott, hogy muszáj voltam egyre csak folytatni. Úgyhogy mostanra sikerült is a végére érnem, MINDENT elolvastam rólatok, sőt még többet is!
Ma már azt gondoltam addig nem megyek haza (melóhelyen netezek), amíg a végére nem érek, és most végre itt vagyok!!!!
Hát mit mondjak, volt hogy jókat nevettem rajtatok, és bevallom sokszor alig tudtam a könnyeimet visszatartani egy-egy sikertelen próbálkozás hallatán.
Szóval mi...2004 nyarán kezdtünk próbálkozni, de én elég türelmetlen emberke vagyok, úgyhogy már idén tavasszal az andrológián ültünk. Sajnos ki is derült, hogy páromnak kevés a kiskatonája, és nem is mozognak túl jól (ezt legutóbb a saját szememmel is láthattam mikroszkóp alatt). Egész nyáron szedte a gyógyszereket, és vártuk az eredményt, ami még rosszabb lett, mint előtte.
Most a Söfibe járunk Kósa doktorhoz, nála jelentkeztünk a lombikra (ICSI lesz). Nem tudom ezt a short, meg long témát, még ennyi olvasás után sem lett egészen világos
, de mindenesetre én szombat óta fogigátlót szedek, és most szombaton kell bemennem a dokihoz, hogy táblázatot csináljunk. Mondott valami olyasmit, hogy még idén megleszünk...
Nekem volt kamaszkoromban egy műtétem, ami után thrombosist kaptam (vérrög), és emiatt soha nem szedtem fogigátlót, mert az előidézhet újabbat, illetve a terhesség is, úgyhogy a gyógyszerrel párhuzamosan szombat óta adom magamnak a Clexan szurit hasba, ez segít megelőzni egy újabb thrombosis kialakulását.
Ja, és három hete szedem az Elevitet is.
Ja, és 28 éves vagyok.
Remélem én is belekovácsolódhatok ebbe a remek csapatba, őrült jó, ahogy bíztatjátok egymást!
Dzsúd, azt szeretném kérdezni, mert úgy rémlik nem írtad, hogy végül bátyus-hugi, vagy nővérke-öcsi párosítás lett? Kíváncsi lettem volna, ha rendesen szülöd meg őket, tényleg abban a sorrendben jöttek volna, ahogy az analízisen kiderült, de azért az is fontos, hogy így milyen a sorrend!
És nem mellesleg gyönyörűek a babáid!!!!!
Na jó hosszan "toppantam" be...
Puszi!
Baba