Sziasztok! Jó reggelt!
Remélem most működik a netünk, mert tegnap még írtam Zitminek egy jó hosszút, és aztán állandóan lebontotta magát a vonal, újra meg újra. Kicsit dühös voltam. Aztán megjött este a férjem és erre magától meggyógyult a net
Lehet, hogy a szg-nek is hiányzott a férjem
Zitmi
A 10 beiglis sztorira írtam, ami nagyon helyes történet..hogy hajnalban karácsonyoztatok...
Pont ilyen kis történetekre gondoltam
Te szoktál sütni beiglit? Nekünk 2 évvel ezelőttig a nagyim sütötte, de nem nagyon akart sosem elfogyni. Még első napokon csak-csak, de aztán már senki nem akart belőle enni, néha hónapokig rakosgattam a maradékot ide-oda...Olyan száraz volt mindig, pedig a nagyi a szívét-lelkét beleadta. Azt hittem a beigli ilyen. Aztán 2 éve sütöttem először életemben én is, és nem azért, hogy fényezzem magamat, de 25-én délután már nem volt belőle!!
Sok finom puha tölteléket tettem bele és nem volt száraz egyáltalán. Azóta szereti a család a beiglit. Csak szegény nagyi azóta is süti, ő ezt szokta ajándékba adni, meg apróságokat mellé, de ez a fő ajándék.
Csúnya szavak: nagyon igaz, amit írtál, nagyon gyorsan megjegyzik őket, még most is figyelünk, hogy inkább irgum-burgumokat mondjak, stb, nem pedig erősebb káromkodásokat.
Kérdeztem, mi hogy hívjuk egymást, a férjem Erinek, illetve Kicsimnek hív, és pedig mindenhogyan...
Hú, még valamit akartam kérdezni, tegnap le is írtam az elszállt üzenetben, csak nem tudom mi volt az. Majd eszembe jut...
Viola aranyköpéseiből szívesen olvasnék, írod őket?
Patri
ezek nagyon jó hírek !!!
Csak az a gipsz ne kellene...Meddig kell hordania Beninek?
Akiren
Milyen igazad van a fogacskával kapcsolatban!!! Tegnap tök véletlenül délután észrevettem, hogy Rozinak is kijött az egyik felső foga!!! Biztos ezért nem aludt, mert kb 1-2 napja törhette át az ínyét. Ez lehetett a gond éjjel.
Sztem nem baj, ha pont ez a fogacska jött ki Grétinek először, van ilyen. Nálunk a tejfogak kiesése az, ami nem a nagykönyvben meghatározott sorrendben zajlik ...
Úgy érzed kevesebb a tejed? Ha jllakik, akkor biztos nem
Rozi egy hete elválasztotta magát, nem szopik már, azért szomorú vagyok...Most szülhetek még egy babát, hogy szoptathassak
, mert az olyan jó
Hüpi
Ez a macis kép
Mondtam már, hogy imádom a képeket, amiket felteszel?
És jól fényképezel, bár a gépek olyan bonyolultak nekem is. Ádám 2-ik képén olyan, mintha a börtönbő nézne ki, nem? Ahogy fogja a rácsot
A férjem nem olvassa a babanetet, szegénynek semmire sincs ideje, meg nem is köti le. Ha vmit megmutatok neki itt, akkor megnézi, de magától nem. Olyan nőcis dolognak tartja, és nem is érti sztem miket tudunk mi itt ennyit írni..
Timurr
Mit szólsz a godzilla macihoz Hüpi képén?
Juszti
Ugyanezt csinálja Rozi is: palack meg reklámújság a kedvenc játékai közé tartozik, meg a távirányító, meg a mobiltelefon
Connie
Orrszívás: én is írni akartam Neked, hogy az porszívós-orrszívó milyen jó, mert láttam tartasz tőle. Olyan brutálisnak látszik, de olyan gyors is...Tényleg nem érdemes vesződni más fajtával. Nálunk pl apósom összeveszett velünk, amikor meglátta, hogy Veronak így szívtuk ki az orrát, teljesen kiakadt.
Na, azért remélem hamar elmúlik az orrfolyása Ákosnak. És mondd neki, hogy Rozi üzeni, ne harapdáljon Téged!!! Mert ő is leszokott róla. De olyan fájdalmas, nem? Brr...
Karácsony: nekünk is össze van húzva a nadrágszíj rendesen. Ezért is csinálok egy csomó ajándékot meg magam. Nem baj, lesz ez még másképp is...Nektek is!!!
Ma pl tojáslikőrt fogok gyártani, szoktunk ajándékba adni, van aki már kérdezte, hogy ugye lesz tojáslikőr. Hát lesz
Megyek, mert felébredt a kicsi, alig ébredt éjjel, megkönyörült rajtam..
Ja, és veronika pedig elutazott egy órája a reptérre, megy Isztambulba és máris hiányzik!!!!
Vezso, akinek már van férje és a net is ok