Új privát üzeneted érkezett!

Dedina : nagyon drukkolok, hogy ne kelljen leállítani a stimudat. Ha jól emlékszem Stellánknak volt ilyen sok-sok tüsszencse Kép

Seszi : szépek a virágok !! A kaktusz saját ?

Leona : mikor mész UH-ra ?

Én viszont jó hírrel jöttem Kép
Krizsa 2-2 nagy tüszőt talált mindkét oldalon. (18-20 mm) és a nyh is jó. Úgyhogy nagyon nagy kő esett le a szívemről, hogy nem hiába kínlódom. MOndjuk azt még mindig nem értem, Sz. hogy mérhette azt a vasárnapi 12 mm-t Kép Mindegy, a lényeg, hogy holnap tüszőrepi és apával mindent megteszünk, hogy sikerüljön a 4 tüszőből legalább 1 petikét kicsalogatni és befogni.
A krio ET elvileg kedden 13 órakkor, de az úgyis csak délelőtt dől el, hogy lesz-e mit visszatenni.

mniki

NikiKép EdinaKép
Nekem tényleg nagyon sok tüszőm volt, mind a két stimu alkalmával (29 db és 27 db), de fel sem merült a leállítás gondolata.

EdinaKép
Jobb is, hogy gyakrabban ellenőriznek, mert jobban kordában tudják tartani a dolgokat és a megfelelő időben, a megfelelő gyógyikat adják!
Nyugi, nagyon szépen alakulnak a dolgaid!
Vizet és fehérjét remélem nyomatod!!!!!

NikiKép
De jók az eredményeid!!! Mindent bele, nagyon drukkolok!!!!

FanniKép
Hol csavarogsz? Minden rendben? Tünetek? Most már nagyon közel a 21-e!!
Stella

Kép
stella9

Szia Stella Kép

Olvasgatok, csak nem-igen tudok hozzászólni a mostaniakhoz.
Igen, minden OK, kivéve hogy napok óta nem alszom, valami rejtélyes hátfájás miatt.
A háziorvosom felírt rá valami kenőcsöt... de mást nem adott, a terhesség e korai időszakában...
Nincs semmi tünetem! Na jó, tegnap egy kis szédülés, de semmi egyéb. Kicsit meg is ijeszt, de Norka már felvilágosított, hogy ez természetes.
Igen, tényleg közel már a 21-e Kép

Mikor tudjuk meg, hogy milyen neműek a babócáid?

Niki Kép
Szuper a 4 tüszőcske! Nagyon drukkolok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi!
Ezért szoktam én azt mondani aki spontán lesz terhes (ráadásul nem kívánt terhesség) annak mekkora balszerencséje van potn akkor volt petérés, pont jó a párjának a spermaszáma és még be is tud hatolni a petesejtbe szép a nyh......
Az örökbefogadással kapcsolatba szerintem nem kell senki véleményét álláspontáját elitélni mindenki másképp gonoldokik és épp ezért kerek a világ. Mi sem akarunk egyenlőre sőt úgy vagyunk vele hogy talán sose, de ki tudja ha már csak az azaz ajót marad, lehet kinyitjuk ez a jövő titka....

Seszi!
Szépek a virágok!

Niki!
Ezek szép hírek ebből még spontán is lehet bármi, nagyon angyon durkkolok!!!!!!!!!!

Edina!
Minden rendben lesz szép sok babácska megy majd a fagyiba.Szorítok, azért írd meg mi volt az uh-n ma!!!!!!!!!

Farkasok!
Mi volt a lapar megbeszélésen jövő héten irány a kórház remélem!!!!!

Fanni!
Már csak egy hét. Én is pont aznap megyek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem. Jókat csavarogtam. Tegnap voltam a veszprémi állatkertben. Rajtam kívül senki nem volt az állatkertben. Jó volt, legalább nem állt elém senki. Elbeszélgettem a majmokkal.

Zsebi!
Igaza van Norkának. Ne foglalkozzatok a rokonokkal. Azt a gyereket ti fogjátok nevelni, és nem más.
Ti is kezdjétek nézegetni a bababútorokat, tervezzétek meg, mit hova raktok. Nagyon jó terápia.

Már megint álmodtam a jövendőbeli babánkkal. Kisfiú volt. Éppen strandoltunk. Úszkáltunk. Helyes kis sapka volt a fején, a párom tartotta a karjában.

Renoka!
A fotók szenzációsak.

Timi
latimi

Latimi, Dedina, Leona! Nagyon kedvesek vagytok, én is gyönyörűnek látom ezt a babát. Jó így látni, mert fizikailag még nem érzem.
Ma volt a védőnő, aki egy tündér, mindent rendben talált nálam (pisi, vérnyomás) és ilyen kis kézi készüléken meghallgattuk a baba szívhangját.

Niki!
Nagyon drukkolok, Sz. doki nem volt túl precíz, vagy mi lehetett? A lényeg, hogy ott vannak a tüszikéid.

Zsebi!
Totál megértem a hangulatodat, nekem két sikertelen is elég volt, hogy belecsússzak a lelki kérdések végtelenségébe. Rajtam az utazás segített, kizökkentett a hétköznapokból. Ausztriában tudok jó, olcsó, gyönyörű helyet, ha gondolod menjetek el.

Azt hiszem Nóri kérdezte, most is inkább kislánynak nézték, de nem biztos, mert eltakarta...

Remélem nem haragszik meg rám senki, hogy jövök itt a képeimmel és az élményeimmel, de nekem nagyon sokat jelentett anno Lara...

Felteszem nektek a kedvenc képemet: a kis 16 hetes egy pillanatra integetve kikukkantott ránk, anyára és apára:

Kép

reno
16+5
renoka

Azt szeretném kérdezni Tőletek, akik nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, hogy a két lombik között hogyan kell számítani a 3 hónapot. Eddig ketten kétfélét mondtak a Kaáli intézetben. Nov. 7-én nem történt meg a transzfer, nov 14-én megjött az első vérzésem. Hó közepe táján fog megjönni mindig, szerintetek melyik hónapban lehet megindítani?

Kép
zsuzsi73

Halihó!
Köszi a bókot a virágok nevében! Kép

Niki!
Ezek szuper hírek! Nagyon reméltem, hogy SZ. "csak" elmérte a tüszőket. Így most legalább tuti, hogy nem sorvadnak, de épphogy növekednek!!! Kép
Egyébként mindkettő az enyém Kép, a kaktusz és az orchidea is.

puszi
Seszi
seszi

Renoka! Kép
Annyira édes a kis Tündérke! Nagyon jól látszik, ahogy integet és huncutul kukucskál! Kép

Timi! Kép
Mi történt? Olyan kis rezignált a hangod... Csak nincs baj?
Remélem csupa jó tanácsot adtak a majmok! Kép

Seszi
seszi

Renoka, nagyon édes a pici. miért kérsz mindig elnézést, hogy te boldog vagy, és veled jó dolgok történnek? ezért senki se haragszik rád, szerintem mindenkinek energiát + reményt ad a te és a többi kismama jó hírei. zsuzsi

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
A TB-nek a három hónapban a transzferek között eltelt idő számít. Ha nem volt transzfer, az nem számít, ilyenkor csak a az a kérdés, hogy a szervezeted készen áll-e egy újabb stimulációra.

Renoka Kép
Nagyon jók a 3d-s képek Kép

wish

Zsebi
Pénteken kell mennünk,akkor lesz uh.De akkor majd persze, hogy megírom hogyan fejlődnek a tűszőcskék.

Niki
A leállítás gondolata fel sem merült eddig, remélem nem is fog, mert azt túl sem élném.

Stella
Akkor hozzád képest nekem nincs is sok tüszim!Kép

Zsuzsi
Ti hol laktok?
Mi azért járunk a BMC-be, mert az itteni (vagyis szentesi, mert oda járok orvoshoz,) dokim ismeri a Konc dokit, és Õ javasolta, hogy menjünk hozzá.Személyesen beszélte meg vele az első időpontunkat.Én meg hallgattam a nődokimra, mert nekem fontos amit mond, amit javasol!Bízom benne!

Lányok!
A progi szurit hova kell beadni?Bőr alá, vagy izomba?
Mert én is kaptam, vagyis majd kapnom kell.Eddig minden szurit betudtam adni magamnak, és ez így jó,mert így a legkényelmesebb, de izomba nem tudom beadni magamnak, vagyis nem hiszem, hogy arra is képes lennék.Az már azért komolyabb, mint a subcutan szurik.

Edina
dedina

Wish, köszönöm. Ezt nem a türelmetlenségem miatt kérdeztem, hanem az egyéb teendőim ütemezése végett van jelentősége. Az egyik nővér azt mondta, hogy a januári mensesnél kezdődik újra, a másik azt, hogy majd csak a februárinál.

Kép
zsuzsi73

Edina
Orosháza

Kép
zsuzsi73

Seszi!
Nincs semmi baj. Csak imádom a majmokat. Ha lenne Fehérváron állatkert, elmennék oda gondozónak.

Az egyik majomtól megkérdeztem, hogy lefotózhatom-e, ő meg szépen bólogatott.

Pénteken megyek az Ikeába és a Kikába, megnézem az összes bababútort. Már megint a tervezős időszakomban vagyok.

Timi
latimi

Zsuzsi
Ott lakik anyu nővére is. Akkor tényleg nem messze laktok tőlünk,vagy mi nem lakunk messze tőletek!?Kép

Timi
Mi hétfőn hazafele bementünk a Megatoysba.Megnéztük a babakocsikat.Olyankor én is feltöltődöm egy kicsit!Kép

Edina
dedina

Edina,
A progiszurit izomba kell adni. Nekem anya mindig farizomba adta. Azt nem hiszem, hogy magadnak be tudnád adni.
Ja, és a punkció napjától kellett kapnom.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki
Köszi az infót,most már parázok a progi szúritól.Hogy tudnám magamnak beadni, vagy farizom helyettlehet combba is?Na mindegy inkább nem is parázok rajta,majd megoldódik valahogy.Addig még kiforrja magát a helyzet!
Azért köszi szépen!

Reno
Nem is írtam, hogy nagyon tündér a babód!A képek nagyon jók!És nagyon örülönk nekik!Kép

Edina
dedina

Edina : persze, nem is fogják leállítani, hiszen azért ellenőrzinek gyakrabban. Jó, hogy odafigyelnek, mert 1-2 napon sok múlik. Szorítok nagyon, hogy szépek legyenek a tüszőcskéid !!

Renoka : Istenem, annyira gyönyörű a kép ! Én mindig örülök, amikor feltesztek képeket, jó látni a babákat, gyerkőcöket KépKép

Timi : jót mosolyogtam az állatkert látogatásodon Kép Bevallom, én is majmokkal szerettem trécselni KépKép

Seszi : az orchideák első virágzásból ilyen szépek ? Nálunk is van az irodában, de miután elhullajtotta a virágokat nem nyílik több Kép

mniki

Edina,
Bocsi, nem azért írtam, hogy parázzál!
Szerintem, ha a combodban is van izom biztos oda is lehet adni. Kérdezd meg a dokit.

NO PARA!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Renoka,
Klasszak a kepek. En is epp most neztem ki a Praxis telefonszamat, es regisztraltam itt az 1000 Ft kedvezmenyert. Kulonben nem is tudom mennyibe kerul. Te nem tudod veletlenul ? Igazabol en ugy terveztem, hogy a 20-22 het kornyeken szeretnek menni, mivel akkor mar nagyon kis babaformaja van...tehat nem baj ha nem kapok gyorsan idopontot, de akkor mindenkepp felhivom oket, hogy nehogy lemaradjak Kép

Niki,
Hurra, a 4 tuszibol meg barmi lehet. Nekem nem is esett le, hogy a fagyibabanal is erleltek tuszoket, azt hittem csak a nyalkahartyat hizlaljak....Es akkor spontan plusz visszultetettbol is lehetnek ikrek ?

Timi,
A majmokkal jol lehet beszelgetni KépKépKép
Oszinten szolva en a Kikaban semmi szimpatikus gyerekbutort nem lattam....nincs tul fantaziadus valasztek ebben a temaban, sajnos. Bezzeg Spanyolorszagban !! Mindenesetre nezegetni en is imadok )KépKép

Kepzeljetek, rogton igy a tel elejen sikerult valakinek a kohogeset elkapni a metron/villamoson, ezert reszben kitort rajtam az influeza...Torokfajas, orrfolyas, ilyenek...nem nagyon orulok, iszom ezerrel a mezes teat es remenykedek, hogy hamar elmulik Kép

Kriszta
18+4

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta : nálam azért kellett tüszőt növeszteni, mert nincs peteérés egyébként, elvileg. Kép
Lázad is van ? Remélem hamarosan jobban leszel !

Fanni : a hátadra küldök egy kis gyógysugit KépKép

mniki

Lányok !

Egy fontos kérdés. Ha holnap este/éjjel várható a tüszőrepedés, szerintek milyen gyakran legyünk együtt ? Nem baj, ha holnap este is és szombat reggel, este is ? Kép Olyan jó lenne elkapni a petécskéket...

mniki

Kriszta!

Még csak felmérem a terepet. Én unisex bútort szeretnék, mivel nem tudjuk, hogy kisfiút vagy kislányt kapunk. Úgy értem, nem akarok fehér bútort rózsaszín macimintával stb.

A fal színe sárga, a bútor fenyőből legyen és néhány színes kiegészítő. (színes dobozok, képek).

Az Ikeában azt hiszem, több mindent fogok találni. Itt Fehérváron egy normális bútoráruház van, a Domus. A többi szart sem ér. Masszív bútort szeretnék. Nem akarok másodpercenként a gyerekre rászólni, hogy ne üsd a szekrényt, ne kapirgáld. Ezt a tömörfenyős bútorral megcsinálhatja.

Én még nem jártam Spanyolországban. Remélem, egyszer eljutok.

Egyébként jobbulást.
latimi

Zsuzsi!
Krizsa mindig azt mondja nekem a transzfer napjától kell eltelni három hónapnak.

Renó!
Cuki nagyon a képed, engem nem sértesz meg vele. Kép Jó látni, hogy van akinek sikerül!Kép

Edina!
A progi szuri a popiba megy, azt szerintem semmiépp nem tudod magadnak beadni. Meg az olajos is és a nőrvérek sem igen javasloják.

Kriszta!
Jobbulást!
Kép

Niki!
Én már nem emlékszem hogy nálatok a spermával minden rendben van-e, de szeritem ha igen akkor az se baj ha minden nap, csak lesz egy szuper bafutó!
Kép

Timi!
öröm olasni a soraidat, csak úgy sugárzik belőle a boldogság!!!!!! Remélem minél előbb sorra fogtok kerülni!
Kép

Lányok! (akik még nem babásak!)
Nézzétek csak ezt, biztos szeretnénk mi ilyet??? A válasz az a baj tudom igen, de azért jópofa nem?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Én már most el tudnám viselni azt a nyüzsit, ami a képen van.

Cuki képeket találsz.

Egyébként hogy kell ide feltenni a képeket, ha nem a saját file-ból teszem fel?
Ehhez még hülye vagyok.

Timi
latimi

Viki
Az izomba szurit nem hiszem,hogy bemerem vállalni,majd ugrasztom az ápolónő barátnőmet.Remélem át tud majd jönni legalább hétvégén.
Neked mennyit kellett abból kapnod?Már csak mert 50 ampulla van a dobozban, gondolom egy szúrihoz többet fel kell szívni.

Zsebi
Igen én is gondoltam,hogy az már azért komolyabb.

Niki
Nagyon-nagyon szurkolok neked!Mikor lesz eredményhirdetés nálad?
Szurkolok nagyon-nagyon!!!Kép

Kriszta
Remélem nagyon gyorsan felgyógyulsz!A mézes-citromos kamillatea nekemismindig beválik!Kép

Timi
Nagyon határozott elképzeléseid vannak!Néha nekem is, a férjem kicsit ki szokott rajta akadni!Õ inkább spontánabb, én meg azon szoktam néha kiakadni!Kép

Edina
dedina

Edina!

Tényleg határozott elképzeléseim vannak.
de ha belegondolunk, a férfiak a lakberendezésen nem szoktak gondolkodni. Én nem szeretném, ha ilyen dolgokban a párom spontán döntene, mert olyan ízlésficama van, hogy csuda. de az anyósomnak is.

Timi
latimi

Timi!

Sajnos mi tegnap épp az IKEA-ban voltunk öcsémnek kanapéra huzatot venni, és ha már ott voltunk, szétnéztünk, de igazából összvissz 3 kiságy volt, meg egy pelenkázó Kép Abból is egy kifejezetten gagyi, egy meg ugyan tömörfás, de sötétbarna, nem fenyő. Nem is gondoltam, hogy ennyire bababarát áruházban ilyen kicsi a választék, inkább kisebbeknek való gyerekszobák vannak. Szóval érdemes lesz máshol is szétnézni, gondolom, ilyen babaáruházakban, mint pl. Budaörsön a Madrina (vagy ma már az is Brendon?).

valamiért megint lapos hasú Norka (9+6)
s_norka

Sziasztok!

Sajnos esélyem sincs visszaolvasni Kép
Andor szinte 24 órás személyzetet igényel, úgy tűnik jön a foga. Majd holnap megnézi a dokinéni is. Holnap délelőtt lesz csípő, koponya és hasi uh, délután szuri.

Megcsináltam a babanaplóját az első 3 hónapra:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14315

Fanni és a többi kismami,
hátfájásra, csípőfájásra aludjatok szoptatós párnával. Nekem mindennemű fájdalmam és nyűgöm elmúlt.

Na rohanok, mert fürcsi lesz...

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Timi
Én általában írtam, nem konkrétan a lakberendezésre gondoltam, hanem általában az élet minden, vagy sok területére.

Edina
dedina

Edina!

Más téren határozott elképzeléseim vannak. Bizonyos dolgokat szeretek előre eltervezni, mert néha nálam a spontán dolog nagyon rosszul szokott végződni.

Azért szerencsére befolyásolható vagyok bizonyos dolgokban.

Először a titkos örökbefogadáshoz kegyetlenül ragaszkodtam. Szerencsére Renóca szavai hatottak rám, így most már elfogadtam a nyílt örökbefogadást.

Bocsika, ha megint félreértettelek.

Norka!
Kiságyat kapunk a barátnőmtől. Az szerencsére fenyő. Köszi a tippet a másik áruházról.
latimi

Lara!
Nem semmi a fiatok hogy már most bújik a foga! Jó egészséget és egy kis nyugis pihis napot kívánok!

Ednia!
Bár nem tőlem kérdezted kotyogok. Én napi két ampullát kaptam egyszerre.Maga a szuri annyira nem vészes ki lehet bírni, bár én ápolónéni javaslatára borogattam mindig. Kép

Timi!
Nekem ki vannak mentve a gépen x könyvtárba és amikor rámegyek a melléklet feltöltése gombra ott kiválasztom azt a könyvtárat ahol vannak és egyszerűen beszúrásra kattintok. Kép Ha nem siekrül szólj segítek még.

Írjatok csak erről az örökbefogadásról egész kedvet kaptam hogy olvasom Timi vásárlási "lázát". Lehet ha sokat olvasok erről máshogy fogok tudni gondolkodni. Kép Kép Kép

Megyek nézem a Sztárokat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Megnéztem az albumot, nagyon jó. Tündéri Andor és hihetetlen hogy mennyire hasonlít az apukájára!
Számomra a legaranyosabbat kiválaszottam és betettem a táblába remélem nem baj. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém!

Köszi az infót. Majd holnap gyakorlom.
Én írok neked szívesen az örökbefogadásról.
Azzal ne foglalkozz, hogy milyen úton lesz gyerek. Csak legyen.

Az tény, rohadtul nehéz megemészteni, hogy lehet, sohasem fogok szülni.

A gólyahíres talin megnyugodtam, nekünk is jut majd egy baba. Ez indította be nálam a folyamatot, merek tervezni.

Ti is nyugodtan jelentkezzetek az örökbefogadásra. Visszalépni még mindig könnyebb, mint még lehetőséget sem adni sem magatoknak sem egy kisemberkének.

Amikor meg a kezedbe adnak egy csöpp babát, egy másodpercre sem jut eszedbe, hogy nem te szülted. Csak az, hogy imádni fogod. Onnantól meg már úgy is alakulnak a dolgok.

Lara!
Jó nézni, hogy ilyen boldog család vagytok. Sok puszi Andornak. Még mindig gyönyörű.

Timi
latimi

Visszaolvastam emberek, de ezzel el is fogyott az erőm.
Holnap jelentkezem.

LAra,
Épp tegnap kérdeztem magamtól, hogy mi az ábra a Lara-familivel? Tényleg ilyen korán jönne a foga a fiatalembernek? Isten óvja a cicidet! MEgnéztem a képeket, az ásítós jön be nagyon.

Hétfőn találkozom személyesen a professzorral de ebből már csak a következő hónapi műtét lehet, már ha jön decemberben, de miért ne jönne, de ha mégsem akkor majd januárban, a lényeg hogy beindult valami. Vereczkey tök rendes volt. Guru nénivel is haladunk.

Dedike,
Kinevezlek tüszigyárosnak. Tessék enni sok husit és 3-4 liter vizet, ha tetszik ha nem ezt kell tenned, kérlek fogadd meg a tanácsunkat, Wish kérlek küldd át a fagyasztót Nekik.

Niki,
Szuper ennyi tüszi, szerintem ha ma este kapod a repit akkor szerintem pénteken dobjatok először apával a tűzre aztán meg adjatok bele mindent, ja tessék élvezni a szexet, mert egy jó orgazmus sokat segít, sőt ilyenkor felszabadulnak mindenféle hormonok amelyektől a nyálkahártya befogadóképesebb, szóval hajrá!!!!

Még jó hogy nem is akartam írni!
puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

Niki!
Nekem a dokim a Kaáliban mindig azt mondta, hogy aznap és másnap este legyünk együtt a párommal, ahogy a tüszőrepit megkapom. Ha jól gondolom, te ma kaptad, ha holnap éjjelre várható a repedés, ami azt jelentené, hogy ma és holnap esete mindenképpen legyetek együtt... De ha többször, az tuti nem árt Kép Szurkolok neked! Üdv, Almodo

Kép
almodo

Szia Edina,
Ahogy már Zsebi is írta a progit kettesével kellet kapni. Azért van benne 50 db, mert ha SIKERÜL, akkor tovább is kapja az ember.
És miért ne sikerülne?
Kitartás és türelem. Eddig ügyes vagy!

Farkasok,
Hallottam hírét, hogy képes voltál te is kimenni a Wolves2 meccsre ebben a kib...ott hidegben.
Hát én nem tudtam rávenni magam, hogy kimenjek, mert 3-4 órás egy ilyen meccs. HORROR!!!
Remélem egyszer azért majd találkozunk.
Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Csajok!
Világosítson már fel valaki!
A Nikinek miért kell kapni tüszőrepesztőt, ha fagyibabás beültetésre megy? Nincs leszívás meg ingyom-bingyom, csak visszaültetik a fagyi embriót. Vagy nem???
NEM ÉRTEM!!!!!!!!!
Bocs, hogy értetlen vagyok.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt !
Zsebi : naná, hogy szeretnénk megőrülni 3-4 gyerek és vagy 2 kutya mellett Kép Kép
A párommal minden OK, úgyhogy otthon nagy hajrá lesz KépKép

Lara : nagyon édes és hatalmas már Andor !!

Dedina : hú, szerintem december 6-án bemegyek majd egy vérszívásra Kép Nálad várhatóan mikor lesz a punckció ?

Judit : tök jó, hogy ilyen ütemben haladtok a műtét felé, nemsokára értetek is izgulhatunk Kép

Nóri : nem lehet azért laposabb a pocid, mert jól műxik az emésztésed ? Mikor mész a dokihoz ?

Lányok, köszi a segítséget időzítés ügyben Kép Rájöttem, hogy rosszul írtam, mert péntek estétől várható a tüszőrepi.. Végülis tegnap este volt akció, ma kb. 2 körül lövöm a tüszőrepit és péntek estétől apát nem kímélem Kép

Egyébként az egyik oldalam este óta nagyon hasogat, ott van a 19 és 20-as tüsző, úgyhogy még az is lehet, hogy már eldurrantak KépKép

mniki

Sziasztok csajok,

Eljen az itthonrol dolgozas KépKépKép
Niki,
Nincs lazam szerencsere, az nekem csak fenyevenkent egyszer van. Az orrom az baromira folyik, tegnap este vagy 30 zsepit elfujtam...a torkom ma mar kevesbe faj, remelem ezutan nem a kohoges fog kovetkezni...Szegeny Benoke, remelem hozza nem ernek el ezek a csunya dolgok.
Hajra a tuszorepihez, szerintem nyugodtan mehet naponta a hancur, es most tutira sikerulni fog Kép

Timi,
En is a fenyore szavazok, ne felj, feheret macimintaval sehol sem lattam KépKépKépA butorok 70%-a fenyo, persze nem mindegyik tomor, max az arnyalatokban van kulonbseg. Mindenesetre tok jo hogy mar igy tervezgettek, engem is mindig nagyon feldob az ilyesmi Kép A fiuk nagy tobbsegenek nincs ehhez erzeke, ne izguljKép

Norka,
Sajnos mi mar a Brendonban is voltunk, igaz nem Budaorson, csak itt a Vaci uton...Mondjuk kisagybol volt eleg sok, butorbol eleg szegenyes ott is a valasztek Kép
Szerintem orulj a lapos hasnak amig meg vanKép

Fanni,
Mar csak par nap az UH-ig, nagyon ugyesen kibirtad Kép Hatfajasra en is a masszazst tudnam javasolni, de Lara szoptatos parna otlete nagyon jol hangzik. En is felek a hatfajastol, bar eddig engem tobbnyire elkerult, de mire nagyobb az ember hasa, akkor mar biztos rosszabb lesz. Ha neked tenyleg gerincproblemaid vannak, es az UH megerositi az ikreket, akkor valoszinu jobb lesz vegig otthon maradnod, nem ?

Farkasok Juditja,
A lenyeg hogy mar sinen vagytok. lehet hogy a januari mutet megis jobb lenne, nehogy pont karacsony elott legyel lerobbanvaKép Bar megertem hogy minel elobb tul akarsz rajta lenni Kép Nagyon drukkolok, es az eddigi tapasztalatok szerint nagy eselyed van arra hogy segiteni fog Kép Akkor pedig senki sem allithatja meg Farkaskomat KépKépKép

Lara,
Szuper az album. Andor tenyleg nagyon hasonlit Apara, de a te mosolyodbol is van benne boven KépKép Es mar tenyleg a foga jonne ? Mire eszbe kapunk mar erettsegizni fog...

Kriszta
18+5

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok, csak gyorsan megint, mert a mai nap rohanás, még szerencse, hogy Babocska együttműködik, és semmi rossz tünetem nincs:

Zsebi... Kép Szerintem rendeld meg a Gólyameséket! Tudom, hogy neked való, persze öribabás könyv (Gólyahír), emberek mesélik el benne a történetüket, nagyon szép és könnyfakasztó. Itt lehet: http://invitel.hu/ventana/golyahir/konyv1.doc Én szívesen odaadnám az enyémet, de anyum már továbbadta egy fiatal kolléganőjének, aki 10 év várakozás s próbálkozás után rászánta magát... Kép

Niki, most még csak szúrnak és hasogatnak a petik, mert eldurranás előtt vannak. Emlékezz csak (vagy menj vissza szept. 22-re), én is panaszkodtam, hogy én is majd szétrepedek, miért nem durran már el. 21-én este 9-kor adtuk be a repesztőt, és 23-án este, évfordulós vacsi után voltunk együtt...Kép

Majd még jövök, remélem. Norka (10+0)
s_norka

Hölgyeim,
Robbie Williams koncert!
Tessék jelezni valaki jönne-e, íme a színpad és az árak!!!

<!--attachment: Robbie_Williams_-_helysz_nrajz__s_jegy_rak-295975.pdf*mime_pdf.gif*application/pdf*49.9*Robbie+Williams*Robbie+Williams+%2d+helysz%ednrajz+%e9s+jegy%e1rak%2epdf --><center><pre>
KépRobbie Williams
Robbie Williams - helyszínrajz és jegyárak.pdf (49.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Sziasztok!
Átmegy a fórum kismama topicba, engem nem zavar:-)). Jó olvasgatni benneteket.
Zsebi
minden ok? kicsit szomorkás voltál mostanában, ahogy vissza olvasgattam.
Ugye csak átmeneti? :-)).
Nóri
Nem tudom vissza keresni, de most amikor peteérést csináltatok, akkor is Gonállal szúrtad magad és volt több tüsződ is?
Byby
byby

Én mennék Robbie Williams-re, de valszeg újszülött lesz akkor a baba... Kép és valszeg hulla leszek hozzá. Pedig még májusra bevállaltam volna.

Byby, nem, csak Serophene-t kaptam 10 szemet (mint a Closty), és 1 tüszőm volt...
s_norka

Na megint jövök egy kicsit írni.

Szóval ahogy említettem tegnap találkozhattam Vereczkey dr-val, és hurrá jelenleg én is PCO-s vagyok, így már legalább tudom, hogy miért fájdogál a hasam. Most ezt a diagnózist el ishiszem mert láttam az UH, hogy szőlőfürtöt tartogatok a hasamban,Wish szerint ez simán lehet a lombik hormonjainak időszakos maradványa, szóval remélem elmúlik. Majd szuratok cérnákat, hogy ne nagyon legyen- Wishnek ez segített-, egyéb tanácsok drágáim? Hétfőn újra látom majd magam, és akkor meggyőződhetek róla hogy megvannak-e még szőlőfürtök, remélem addigra eltűnnek, vagy hiú ábránd az egész?
Doktorok válaszoljatok!

Robbie Williams jegyekkel kapcsolatosan szóljatok illetve aki még szeretne jönni a Carame koncertre, Lkt és én december 21-én megyünk ( földszint, jobb, 6.sor 13-14 szék)

Viki,
hát mit ne mondjak tényleg hideg volt, ezért kaptam egy nagy pohár forralt bort és ez egy ideig életben tartott, gondoltam hogy egyedül nem fogsz ott vacogni, majd legközelebb összefutunk!

Niki,
apa nyomasson egy kis fehérje utánpótlást, mert lecsapolod rendesen ahogy olvasom!!!!

Snori,
hol csinálod a Phd-et?

Kriszta nénje,
Igazából mindegy lenne, hogy mikor - nem mégsem leginkább még decemberben szeretném, hála Istennek a februári sem viselt meg nagyon, így remélem ez sem fog fizikailag visszavetni, bár majd eszünk pizzát Szenteste!
Pihentessél, mert Benőke is ezt szeretné!

Fanni,
Tik-tak, tik-tak, mindjárt hétfő, bár neked biztos lassabban telik az idő. Remélem a hátfájás enyhül , nem lehet, hogy az izgulástól van az egész, nekem például a stressz mindig hátfájásban éri el csúcspontját, szóval próbálj lazítani, na könnyű nekem ezt mondani.

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép
én mindenképpen szeretnék menni Kép Kép

Fagyibaba+repesztő: két ok miatt kell, egyrészt, hogy megrepedjenek a tüszők, és biztos legyen a progeszteron a szervezetnek, másrészt meg a HCG ugyanúgy, mint transzfer után segíthet a sikerben.
emlett fontos, hogy tudott legyen a tüszőrepedés időpontja, hogy a nyálkahártya jó fázisban legyen a beágyazódáshoz.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
Köszi az infót. Most már értem, asszem.
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Orsi,

Neked az 1 lombik alatt sikerult ennyire kimuvelodnod? KépKépKép Nem hiszem hogy volt itt olyan kerdes amire nem tudtad a valaszt KépKép Vagy te is ebbol irod a PHD-et mint Norka ?
Tenyleg, tudsz valami homeos bogyot javasolni, amit megfazasra lehet szedni kedvenc dokineninkkel valo konzultacio nelkul ?

Judit,
Nem semmi ez a PCO....hihetelen hogy mi mindent nem kepes produkalni a szervezet ezektol a hulye hormonoktol. Egyre jobban csodalom, hogy nekem csak az a plusz 3 kilo lett a kovetkezmenyKép Tanacsot adni sajnos nem nagyon tudok, de remelem a varratas segit. Ha nem, akkor meg a csoda doki majd megoldja, nem?
Pihengetek en itthon, bar tudod a sima fekves nem nagyon megy nekem. De Benoke nagyon megerto KépKép

Most hivtam a vedonot, jovo heten megyek hozza, addig is azt mondta hogy tomjem magam tele vitaminnal. Na jo, akkor az elevit helyett kell valami mast vennem....

Kriszta
18+5

Kép

KépKép
kriszta71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?