Sziasztok!
Andi!
Én is sajnélom,de majd jövőre
Veronika átvészelte a megrázkodtatásokat?
A buli jól sikerült,szerintem. A vissza jelzések is ezt igazolják. 10 gyerkőc + szülő volt. Igazából,még csak veszekedés sem volt a gyerekek között.Dominik volt a leg elevenebb,jó házigazdához híven,minden játékot kiborított,és tornyot épített a dobozokból,meg székekből,aztán rállt,hogy ledobáljon mindent,és végül ő is leessen
Egyszer még az üres szobába is be kellett zavarnom,hogy észhez térjen végre.
A vidám mikulás Palkó volt,aki nem csak a gyerekeket,hanem a szülőket is vidította,olyan beszólásai voltak. De én már megszoktam,ő is egy nagy gyerek
A mikulástól,csak egy kislány ilyedt meg,de aztán ő is kiment az alyándékáért. Külön meg kell dícsérnem Xsara Daniját! Tündéri volt,és gyönyörűen elmondott egy nem rövid verset a mikulásnak
Fél 8 körül ment el az utolsó vendég is. Hamar vége lett,de hát amolyan "gyerekes" miki buli volt. Ha minden jól megy jövőre is megrendezzük
Judy!
Nektek hogy sikerült a tali?
Xsara!
Tényleg le a kalappal Dani előtt,igazi "nagyfiúsan" viselkedett! Sokat komolyodott. Bendegúz tényleg kicsit szófogadatlan,és kötöszködő volt? Többen is mondták,hogy enyhén szólva eleven. Én ugyan nem vettem észre,mert mindíg ilyen,na meg másokkal is foglalkoztam. Honnan ismered a szüleit a Szilviéket?
Jajj tényleg,már kérdezni is akartam,hogy a keresztlányodéknál tényleg jön a kistesó? Hogy,hogy? Máshogy emlékszem Andi hozzáállásához,meg még egy gyerekhez. De lehet,hogy rosszúl emlékszem,akkor bocsi!
Na puszi
Noémi