Sziasztok!
Ditta
Fog :- ( Sajnos asszem lassan nekem is meg kell látogatnom egy fogorvost - édesség hátsó fogamhoz érésekor valami iszonyatos :- ((
Állati jó ez a "smiley"!!
Mégegyszer nagyon szivesen :- ))
Voltam már a Metropolban is, mondjuk drágább, de állati jó cuccok vannak ott. Én is szivesen dolgoznék egy ilyen kreatívboltban :- ) nem csoda, hogy örült. Egyébként az ott dolgozók a múltkor tök rendik voltak, mert mondták, hogy rakjam le Rebekát nyugodtan, nem baj, ha pakolászik egy kicsit. Ezt azért nem lehet mindenhol! Persze nem csinált rumlit, de ezt akkoris pozitivumnak könyveltem el, máskor is szivesen megyek oda :- ))
Panka
Biopiacon mindenféle dolgokat, vagy amit épp meglátok, szóval annyira konkrét elképzelésem nincs :- )) Viszont ez a 7 vagy 8 órás kezdő időpont nekünk nagyon nem jó, hisz Rebeka fél 9 körül kel fel reggel. Ehhez képest leghamarabb 10körülre tudnánk csak beérni. Akkor meg már majdhogy fölösleges.
A táblázatban nálam is javíts :- ((( :- DD
Köszi a linket!
Fény
Az a bizonyos járóka továbbra is megvan, továbbra is "eladó" ill. jelképes összegért odaadom. Csak lusták vagyunk összeszerelni :- ( :- D
Én is úgy tudom, hogy eleinte nem a változatosság a lényeg. Mi hosszabb ideig csak krumplit ettünk anyatejjel, később almát is főztem bele, meg sütőtököt, borsót (passzírozva!)
Búzaszem
Látom a szűkítőcsöves dolog megoldódott, míg nem jöttem.
Leeho-ból nekem pufi festék van, de az elég jó :- )
Szalvétatechnika :- )Ami kell hozzá : szalvéta, ragasztólakk (Pannoncolor - nekem ez bevált, egyébként Koda javasolta :- ) ) , lapos ecset, és egy tárgy amire tennéd a szalvi legfelső rétegét. Ez lehet gipsz, fa, fém, szinte bármi. Kedvező árakat a Weidlich udvarban található kreatívboltban találsz. Az Obi drága. Az előbb említett Metropolos is drágább, de ott viszont kitűnő a választék. Most kb ennyi, de amit tudok bármikor szivesen segítek, itt is, priviben is! :- )
Angelika
Majd kipróbáljuk, de sajnos ez a láz nem a fogzás miatt volt :- ((
Tegnap végül elvittem a dokihoz
És MANDULAGYULLADÁSA van szegénykémnek….
Szépek vagytok! Mekkora kék szemek! :- )))
Regio
Nekem is van egy -kellemetlen- élményem. Egyszer zárás előtt negyedórával mentünk. Vagyis akkorra értünk oda. Bementünk, és lekapcsolták a villanyt!! Pedig több vásárló is volt. És tudni kell, hogy olyan az épület, hogy ennek következtében TÖK SÖTÉT lett. Úgy mentem szólni egy dolgózónak, hogy ha sziveskednének a villanyt visszakapcsolni. Nagy nehezen megtörtént! De Záráskor megint lekapcsolták. Miért is dolgoznának 5 perccel tovább? Ugyan már! Pedig én naivan azt hittem, hogy az eladók vannak a vevőkért, és ugye érdekükben állna, hogy többet vásároljanak!
Azóta nem mentem oda!
Kriszta
Az MSN nálam sokat vacakol! Most sincs :- ((( de attól én itt ülök.
Én is diszperzittel kenem le a cserepeket , pl. Abba teszek temperát, és szép pasztel szinek keletkeznek.
Ha plextolt (hobbiboltban kapható) kevertek össze temperával = akrilfestéket kaptok! És így sokkal olcsóbb!
Az a hobbis foglalkozás engem/minket is érdekene! :- ))
Voltál a börzén?
Örülök, hogy Bencus ilyen szépen beszokott :- ) Így utólag megérte, bár nagyon nehéz volt tudom.
Decoup dolgaimat nézted azóta?
Készítek karácsonyi ötletekkel az oldalt. Nézz be! A főoldalról odajutsz, csak klikk a kreatívkarácsonyra! :- )))
És erre az oldalra további ötleteket is szivesen fogadok, írjatok, és felrakom! :- )
Rita
Oriflame . :- )) 250fő! NEM semmi! Gratulálok. Mióta dolgozol benne?
Szirmán van egy régi régi régi ismerősöm. Kislánykorunkban együtt lógtunk. Õ is, én is Csobádon laktunk, Õ Szirmára ment férjhez. Lehet, hgoy ismered. Bár ha csak 2 éve laktok ott, nem biztos
A nevét majd inkább priviben...
Ági