Sziasztok
Olyan jó,hogy ennyi képet tesztek fel!Imádom nézegetni őket!!!
Timurr
Maja macis sorozata verhetetlen!Ezért sztem még ő is vállon fog veregetni,ha nagyobb lesz.Tök jól követhető,hogy nőtt Maja.Te találtad ki?Vagy láttál ilyet vhol korábban?Kár,h nekem nem jutott ilyesmi eszembe-no és ekkora macink sincs
,de majd a kistesónál--csak akkor meg Vince durci lesz később,h róla miért nem készült ilyen sorozat
Ruz
Torta így is finom,de inkább piskótajellegű lett a tészta,és legközelebb teszek bele diót,nekem hiányzik belőle,csak vasárnap nem volt itthon.Bendi nagyon jó pasi,hiába sármos apuka+csinos anyuka,gyanús lenne,ha nem lenne jóképű
,és nagyon ügyesen kópéskodik.
Ja:szerintem mi valóban aludhattunk,de azért mert akkortájt volt divat a "hagy sírjon csak tágul a tüdeje" című epigramma,nekem is mindig mondja anyu,h mindek veszem ki éjjel a gyereket,hagy gügyörésszen magába,majd visszaalszik,és amikor mondom neki h nem gügyörészik,hanem sír,elég hitetlenkedve néz,Szóval szerintem akkortájt azért aludtak a gyerekek,mert hagyták őket sírni és egy idő után rájöttek(tünk)h felesleges sírni,úgysem jön senki a megnyugtatásunkra.Aztán lehet,h tényleg mások voltak az akkori gyerekek,végülis az is igaz,h akkortájt nem ért annyi inger egy gyereket,mint manapság.
Pviki
De jó,h Dóri ilyen rendes csajszi,hogy későn fekszik-későn kel
Vince későn fekszik,és korán kel
Bár ma nem szólhatok semmit,mert fél7kor még visszaaludt fél9ig
Dóri is gyönyörű!!
Vezso
Elfelejteni téged?Na ne viccelj!!Ro nagyon nagyon szép!!Vince nem tudja,mit hagyott ki a múltkor,amikor Rozi megpuszilta,de Vince tojt a fejére.Majd rájön
Ildi
Mekkorát nőtt Marcipán!Nagyon édes a kis kópé!Hogy van a kezed?Én a héten még nem megyek a mamatalira,talán a következőre.
Lir
Lucinak jobbulást
Mi már voltunk sétálni,délután meg jönnek anyósék ,elviszik Vincét megint egy kis sétára,mert nekem takarítanom kell,most már nincs mese,iszony állapotok vannak.Ez az öltözés-vetkőzés a halálom,legyen már tavasz,vagy még inkább nyár!
Jó nektek,h szeretitek a karácsonyt,én eddig utáltam,lehet h most Vince miatt én is meg fogom szeretni.A 24.-e miatt még harc lesz,az tuti,mert én 3asban szeretném tölteni az ÉN családommal,aki a fiam és a férjem(v fordítva
,eddig viszont minden évben vki meg volt sértődve,h nem nála töltjük a szentestét;na idén mindenki meg lesz sértődve
a szeretet jegyében természetesen...
Kérdés:csináltam jégkockatartóban lefagyasztva pipipürét,most adva vannak az édi kis pipikockák,de hogy olvasszam fel,ha nem akarom mikrózni?Ti hogy csináljátok?
Vizimanó
Örülök h jobb a kedved,egyáltalán nem off panaszkodni itten
Talán tudunk segíteni,ha mással nem némi jó szóval.
Juszti
Boldi,szívem csücske nagyon helyes!!!
Neked is van msn-ed?Mi a címed?ha nem titok persze
Kingu
Boti meggyógyult?
Patri
Gondoltam Rátok egész délelőtt!Remélem jól vagytok!!!
Na dugulok,sziasztok
Virág