Dia
Tök igazad van, a babanet nekem is nagyon sokat segít. Én az őszi babásoknál vagyok, és jó, hogy mindent meg lehet velük beszélni, meg az ember jó tippeket kap a problémák egy részére. A lánykámat Lilinek hívják, tündéri kislány, végül is igazából csak én vagyok telhetetlen. Õ azért szokott aludni jókat, csak nekem nem elég. Éjszaka 2x kelünk általában és ma is fél 9-ig hagyott aludni, csak etetés után nem alszik vissza, csak hosszú tortúra után. Vagy legalább is éjszaka hosszúnak tűnik
Nekem meg irdatlan alvásigényem van. Napközben is alszik sokat, 2-3 órákat, aztán kaja és legtöbbször újra alvás. Délután van egy hosszabb nyügis időszaka, de az is csak 1-2 óra, meg reggel felkelés után. De lehet hogy én vagyok nyügösebb ébredés után. Szóval igazából nincs okom panaszra, csak nehezen bírom.
Most már a szoptatás is egész jól megy, eleinte nagyon sok bajom volt vele. Tiszta seb volt a mellem, aztán begyulladt, fájt nagyon. Aztán kórházba kerültünk, mert a méhemben volt valami gyulladás, akkor nem is szoptattam pár napig, hanem tápszert kapott a gyógyszerek miatt. Utána azt hittem tápszeres lesz, mert alig volt tejem, és egyszerű is volt tápszerrel etetni. De most bekeményítettem, csak tejet kap, de azt napjában nagyon sokszor, ahányszor csak akar. Most úgy látom talán megint van tej és nem fog kelleni a táp. Jó lenne. De igazából nem tudom még, mert most nem mérem, mert attól is csak ideges lettem. Eddig szépen gyarapszik, de még csak 3. napja, hogy csak cici lesz. Majd jövő héten meglátom, ha hízik akkor marad ez a rendszer, ha fogy, akkor sajnos marad a tápszeres kiegészítés.
Próbálok feltenni képet, bár a párom tegnap elrendezte a gépet, úgyhogy most lehet hogy semmit nem fogok megtalálni
Látom Dominik elfogadta a cumit. Lili kiköpi, nagyon nem tetszik neki. Nagyon édes volt kicsinek is a fiad. Biztos tényleg nagyon gyorsan elmegy az idő. Most kéne kiélveznem, hogy ilyen kicsi a lányom, remélem hamarosan sikerül is, most még kicsit szenvedek és siettetném az időt, pedig később bánni fogom tudom. Igyekszem örülni a jelennek, csak mivel azt hiszem később könnyebb lesz ezért mindíg várom a holnapot
Na keresek képet.
Nem találtam. Ha felébredt a párom szólok neki, hogy szedje elő őket és akkor délután felteszem.
Szia Hari