Itt vagyok, ragyogok. Laza 4 órámba telt visszaolvasni az elmúlt hetet. Néha ugyan benéztem, de alaposan nem tudtam akkor elolvasni. Igyekszem mindenkinek reagálni, de ha valaki mégis kimaradna, az ne haragudjon rám. Vigyázat, hosszú leszek!
Nagyon klassz volt, hogy itt volt a barátnőm, nagyokat dumáltunk, kicsit dolgoztunk is (ő ugyanis a kollganőm amúgy, csak nagyon jóban lettünk). Pénteken ment el, azóta próbáljuk kipihenni magunkat. Ugyanis ő minden nap bement New Yorkba (mi csak szerdán, akkor is csak múzeumozni, amit Flóra nagyon jól bírt, viszont az én derekam kevésbé), és amikor este hazajött mindig dumáltunk még egy sort, és így minden este kicsivel később feküdtünk le, mint szoktunk. A hét végére szépen összegyűlt az alváshiány, ráadásul a hidegfront is megjött péntekre, és majd szétszakadt a fejünk. De mára már minden okés.
Írtam a héten, hogy Flórus felállt, hát képzeljétek, ma reggel fel is ült. És egyfolytában mászkál, feláll, rugózik, guggolásokat végez, és közben be nem áll a szája.
Már megint nagyon jók a találkozóról készült képek. Jó ez a kis összetartó csapat!
Zitmi: köszi a hiányolást, jól esett! Annyira örülök, hogy Viola antibiotikumok nélkül is ilyen szépen meggyógyult! Éljen az anyai megérzés! Ja, és annyira édes a nyári cipődben meg az ikeás szatyorban.Gratula Virágnak a felálláshoz! Nagyon tetszik a meggyőzéses módszer. Ha legközelebb Flóra nagyon dajdajozik éjjel, kipróbáljuk
Virág: változó, hogy hol énekelem Flórának a dalokat. Régebben kizárólag cicin vagy ringatásra aludt el, mostanában viszont egyre többször alszik úgy a kiságyában, hogy valamelyikünk ott ül mellette és énekel. Egészen pici kora óta énekelünk neki (elég sírós baba volt az első 2 hónapban, volt, hogy kifogytunk a dalokból és a férjem már a Walesi bárdokat meg a Toldit mondta neki
) de ezek a dalok úgy a 4. hónapra kristályosodtak ki.
Hogy van a férjed ujja?
Lir: mi újság? Ugye nem jelentkeztek újra a görcsök? Gartula a felálláshoz! Velem is volt már olyan (legutóbb ma hajnalban), hogy nem ébredtem fel azonnal Flóra sírására, hanem beépült az álmomba. Amikor meg felébredtem, már a férjem próbálta visszaringatni a kisasszonyt. Dehogy lesznek karika lábai Lucinak!
Martin, Réka, Patri/Szilvi, Hüpi: Nagyon Boldog Névnapot!
Vezso: Nekünk most nagyon szokatlan Karácsonyunk lesz, mert nem megyünk haza az ünnepekre, és ugyebár ez lesz az első hármasban. Valószínűleg nem veszünk túl nagy fát, és az ajtó mellett állítjuk majd fel, hogy ha hullik is, akkor se legyen tele a lakás (bár olyat akarunk venni, ami a legkevésbé hullik). Csinálok majd halászlét, pulykát, töltöttkáposztát, de a bejglit kihagyom, mert az annak isején sem sikerült itt (valahogy még az alapanyagok is mások). Lehet, hogy megkérem a házunkban lakó lengyel nénit, hogy csináljon nekünk is, legfeljebb kifizetem (múltkor csinált a nőklubos összejövetelre, és nagyon fini volt).
Vizimanó: Gratula Ákosnak a felálláshoz! A barátaid sztorija elég kemény. Én is mindig nagyon dühös tudok lenni, amikor ilyenről hallok.
Dóri: szorítok a fogyókúrához. A papámnak nagyon bejött ez a kilencven napos dolog (igaz, ő már a második 90 napot is végigcsinálta): lement róla kábé 25 kiló. Mondjuk 120-ról indult, és még le akar adni 5-10 kilót legalább.
Ildi: jobbulást a kezedhez! Most már biztos, hogy műteni kell?
Vadri: mi újság Nati köhögésével?
Connie: Ákosnak is szívből gratulálok a felüléshez. Én csak külön szivacsot használok a mosogatáshoz, de amúgy nincs külön turmixom és lábasom Flóra kajáihoz. És el szoktam tenni másnapra a megmaradt kaját. Nálunk a játszószőnyeg egyelőre még ott van a "tatami" szélén. Néha bemászik alá a lány, ütögeti Big Bird haverját, aztán tovább áll. Azt hiszem, hamarosan el fogom rakni.
Zsuba: Nálatok hogy vannak a betegek? Szenzációs az ádámkosztümös kép Bazsiról!
Hüpi: jobbulást Ádámnak!
(De rossz, hogy ilyen sok mindenkinek jobbulást kell írnom. De hát az évnek ebben a szakában vagyunk sajnos.)
Timurr, Juszti: Sajnos nem jártam erre, amikor ki voltatok borulva, de nagyon remélem, hogy már mindez a múlté! Nekem ti mindketten olyan pozitív csajok vagytok, tetszik, ahogy gondolkodtok, ahogy mindenben meglátjátok a szépet, megtaláljátok az örömet, de hát érthető, hogy időnként leereszt az ember. Főleg, ha nem tudja kialudni magát már egy ideje. Mennek felétek a pozitív hullámok!
Kingu: Régebben minden nyüglődős, lázas betegséget a foggal magyaráztak, de mostanában azt mondják, hogy általában nem a fogzástól van a láz, hanem valami mástól, és a láz miatt jön ki a fog. De hát ki tudja?
Holnap megyünk először itt dokihoz. Már szeptemberben bejelentkeztünk, de csak november 14-re tudtak adni időpontot. Így kimaradt a féléves ellenőrző vizsgálat, és több mint két hónapja nem volt hivatalos mázsálás, méricskélés.
Na, majd mesélek.
Mindenkinek sok szépet és jót!
Kriszta
Ilyen büszkén állt ma
Portré beöltöztetve
Nekünk ilyen bundazsákunk van
Ezen mind a 4 foga látszik