Új privát üzeneted érkezett!

Kob,itthon vagyunk,gyertek bármikor,akár doki előtt,akár utánaKép!Tudod,hol lakunk?

Roz, a kiöntős mixer, a rendes turmix?Épp arra gondoltam,h bizti nem kell ma főznöd,csak maradt elég kaja, de úgy látom egy sáskahad járt Nálatok!Kép

Manókám bealudtKép.

Kép
seriff

Jo reggelt!

Cukker, allandoan frissulo keptarunk itt van:
http://kep.tar.hu/zdora/50121418#2
Ezt pedig havonta frissitjuk: www.tar.hu/katalinzoe

Linacska, akkor neked mar nem sok van hatra!Kép Lajosmizse szep kis varos, mindig szerettem atutazni rajta.
Mi is terveztuk, hogy megtartjuk ezt a lakast, de anyagilag nem tudnank megoldani.Kép

Kobudo, koszi!Kép
Adatok a tablahoz:
Dora Budapest 2005.08.25. 40+0 Katalin Zoé 3100g 53cm

Kobudo, Seriff, szepek a lanyok!Kép

Roz, milyen vallas szerint lett megkeresztelve Akos? Csak azert kerdem, mert mi is tervezzuk par honap mulva.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Hú jó sok minden történt itt 2 nap alatt.Kép

Dora,
Üdv! Pici lányod nagyon szép kis baby. Kép és gyönyörű neve van.

Sam,
Remélem gyógyulgatsz!!!
Lányok hogy vannak?

Kob,
Emese annyira cukor ezen a képen. Kép Tényleg kis cicimutogatos ő is. Kép

Lili,
Megnéztem ill. megnéztük (a férjemmel) Zsófi baba képeit. GYÖNYÖRÛ!!! Az a kedvencem amikor a hasidon fekszik abba a kis lilás ruciba. Álomszép kislány!!! Tudom szerelemgyerek! Kép A miénk is... ugyhogy remélem...

Seriff,
Hanna szerintem egyre jobban hasonlit rád. Legalábbis a mosolya ugyanolyan szép mint a tiéd.Kép Katapárna nagyon tetszik! Anyukád készitette vagy vhol vettétek?

cukker,
Jó nagy pocid van! Kép A kosármeccset örülök hogy élvezted. Én is voltam 8 hós terhesen vizilabda meccsen... Dani örült foci meccset rendezett le a pocimban... vagy lehet hogy csak szurkolt a fiuknak. Kép

Roz,
Keresztelökről fotokat ugye majd raksz fel.

Lina,
nagyon helyes pocid van, nem óriási, de örülj neki.

Bepa, Mino
Fiúk hogy vannak???

sYG,
Ha elküldöd a képet Leoról a férjem egy pillanat alatt kivarázsolja a piros szemeket és akkor már eleve ugy tudod leadni az üzletbe.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,

ja, tudom! Tudod, van egy jó kis táblázatunk, amiben benne van Kép Kép
Ott leszünk! A csengő be van kapcsolva, vagy telcsizzek?
Puszi

Kép

Kép
kobudo

Dora,
megnéztem a képeket, nagyon aranyos a picilány, és hogy mennyit változott 2,5 hónap alatt.
Te itt Pesten szültél? Merre laksz?

Roz,
meddig tart egy keresztelő? Van rendes mise is vele? Én egyszer egy olyan esküvőn voltam, ahol mise is volt, már azt hittük beleőszülünk, több, mint egy óra volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csak egy tegnapi Dani beszólás:

Tesco, Információs pult, apa kérdez vmit, Dani odarohan.
Néni köszönön Daninak: "Szia baba"
Dani válaszol néninek: "Nem vagyok baba, kisfiú vagyok. A baba ana hasában van" Kép
A környéken lévő emberek mind elkezdtek nevetni. Nagyon aranyos volt, főleg azzal a hangsullyal ahogy mondta. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana Kép! És várja Dani a tesót? Katapárnát a Mami varrta,még anno nekünk is volt,és még megvan a huzat,az alapján.

Kob, be van kapcsolva,és már fel is ébredt, csengessetek nyugodtanKép!

Dora,azt hiszem,h még nem is üdvözöltelek itt a körünkben! NAgyon szép kislányotok van!Nagyon tetszik a leopárdos rucibanKép!

Kép
seriff

HarangvirágsapibanKép

Kép
seriff

Sziasztok!

Üdv a csapatban Dóra!

Lassan javulgatok tegnap este már csak hőemelkedésem volt és már a torkom sem fáj annyira. Szóval megmaradok....KépKépKép
Nálunk minden okés, Hanna szokásos ájszakát mutatta be háromszor ébredt.
Bogi pedig az utóbbi két napban nagyon lázadó lett.
Felesel folyamatosan, nem fogad szót ha leszidom valamiért akkor már nem is vagyok jó anyuka meg utál és stb.....
Nem tudom minek tudható be ez a hirtelen változás de nem igazán tetszik.

Csajok ti bele mennétek egy külföldi utazásba egy 10 hónapos babával?
Repülővel , négy napra, februárban,Párizsba.

Roz!
A meséket legkésőbb sztem holnap visszük már a hétvégén vissza tudtuk volna adni csak nem akartunk a keresztelő forgatagában zavarni.
Mielőtt megyünk jó előre szólni fogok.

Kép
Hanna nagyon élvezte, tetszett neki.Csak még kell egy párna mögé mert egy picit nagy neki a hintaKép

Kép

Kép
samchee

Szisztok.
Jó sokat írtatok. Kép

Akkor szépen sorban:

Lina: nagyon cuki kerek a pocid. Kép Olyan jó neked hogy nemsokára már találkoztok személyesen is Lili babával. Kép

Seriff, Kob: gyönyörűek a babók!!

Nana: ez nagyon tettszik! Kép nagyon cuki lehetett Dani!! Kép
Amúgy hogy vagy/tok mostanában?

Lányok ti hogy teszitek fel a fotókat mert nekem még nem sikerült. Mi lehet a gond mert azt írja hogy túl nagy a kép, meg azt hogy regisztráljak. De hát én regisztrálva vagyok.
Pedig van nagyon szép mosolygós képem Minijanikáról, meg a pocimról is.

KépKép
erszényes

Seriff, Nana, tobbiek! Kedvesek vagytok, jol esik ez a szives fogadtatas!Kép

Nana, Dani nagyon edes lehetett.Kép Noveremek kislanya vele hasonlo koru, ott is pociban a masodik, igy a baba kerdes most baromira foglalkoztatja.Kép Multkor cumit akart vetetni a pocaklakonak...Kép

Lina, mi a Petofi hidtol nem messze, a pesti oldalon lakunk. Igen, Kati itt szuletett (Szt.Imre Korhaz) es ha lesz masodik, akkor szinten ide jonnek. Maximalisan meg voltam elegedve mindennel. Sokszor elszomorodom attol, amiket a kmeti korhazrol es csecsemosokrol olvasok - akar ebben a forumban is. Katit csak par ora vittek be a csecsemosokhoz, utana vegig velem volt, ejszaka is.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff,
Nagyon-nagyon jó ez a kép! Hanna csodaszép rajta. Kép
Dani nagyon várja a kistesót.
És olyan aranyos ha kap vmit, csokit, sütit...mindig ad nekem is egy falatot hogy adjam oda kistesónak a pocakomba. Kép
Amikor nézegeti a játékkatalógusokat mindig választ "babásjátékokat" is Lizának. Kép

Egy ötlet karácsonyra nagyszülöknek. Mi első évben nagymamáknak és a dédinek montázsokat csináltunk. Dani születésétől kezdve az addig készült fotokat a férjem összemontázsolta (magyarositva, bocsi) Vettünk hozzá nagyobb méretű képkeretet, pont akkorára előhivattuk... nagyon jók lettek és nagy volt az öröm.Kép

Képzeljétek az elöbb telefonált az unokatesom és meghivott holnapra színházba!!! Kép Nagyon örülök neki, de fogalmam sincs mit fogok felvenni, mert már olyan nagy a pocim hogy nem érnek be a nadrágjaim. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana

ez abeszólás Kép Kép Kép Kép naggggggggyyyyon jó Kép
tényleg mekkora pocakod ? a barátnőm most 20 hetes és alig van pocakja másiknak meg 3. babája őneki meg hatalmas van és ő is 20 hetes
nincs még fotó ?

sam
nagyon on cuki hanci ebben hintában nekünk is van de nem lehet felteni mert csajok szétnyirnák és ez már nem az ö sullyuknak való
bár áki sem sokkal könnyebb csak kisebbKép Kép

seriff
nagyon édese ebben a sapiban hanci kis tündér ő is és olyan jól áll neki rózsaszín Kép

dora
áki rómaik. vallás szreint lett megkereszetlve de mostz nagyon megváltoztak kereszetlés szabályai pl a láyoknál ugy volt hogy szerdán szoltunk és vasárnap minden nélkül ingyenmessen kereszetlő most csak körzetui templomban engettek keresztelni ami nekük a nagyteplom a főteéren ha máshova vittük volna +1500 forinzt lett volna meg egy egngedélyt kellett kérni
bár keresztszülöknek igy is kellet egy kereszt engedélyt kérni és a keresztapa csak feltételes engedélyt kapot azzal a szöveggel hogy a vallását nem gyakorolja keresztanyika meg nem is kapott engedélyt mert nem volt első áldozó szóvval jól megbonyolították ja és lányok kerszetlője 20 perces volt max
ez meg nagyo hosszú volt bár pap nagyon ari volt végig röhögtük a egészet egy fiatl pap volt olyan szövege volt hogy mindenki dölt röhögéstöl fel is vette az uram videóra vagyis remélem mert ő kamera érzékeny ugy szokott videózni hogy nem kapcsolja be Kép Kép pl. niki ballagás böliből ,anyáknapi műsor Kép Kép kis ügyetlen Kép

na rámszakadt a jólét alig kell valmit csinálnom és máris egész nap itt ülök Kép Kép bár csak azért mert nikvel ennél az asztálnál kirakózunk Kép( egy kis anyai motiválással Kép )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Huh, amíg itt olvastalak benneteket, bevágtam majdnem egy egész fonott kalácsot, persze a kisebbik fajtából.
Dora megnéztem a képeket, és gyönyörű babátok van, nagyon formás és mosolygós szemű. Klassz albumot készítettetek.

Roz

Hogy vagy? Mégy orvoshoz? Nagyon sok energiád van. Nagyon finiket csinálhattál, ha így elfogyott.

Sygnum

Szívesen a receptet. Mit sportolnál, ha lenne időd?

Seriff

Hanci nagyon csibész azzal a párnával. Vajon mire készül vele? Kép
Visszanéztem, milyen nyaklánc is volt rajtam. Kép) Imádom az ékszereket. Most főleg a tűzzomácosakat. Meglepődtem, igen. Ilyet ritkán csinál a férjem, de mindig nagyon gondosan odafigyel az alkalmakra. Mi nem csak a házassági évfordulót tartjuk, hanem azt, amikor megismerkedtünk. Minden alkalomra kapok ajándékot, anyák napjára, Valentin napra is. Viszont nem porszívózik, nem vasal, vagy,amit ti írtatok. Kép)

Nana Jót mosolyogtam Dani talpraesett válaszán. Kép Érdemes ebben a korban egy füzetet vezetni aranyköpéseikről. Nem írod?Én egy párat beleírtam a baba albumba, aztán elmaradt.

Kép

Kép
cukkermáz

Szia Roz,

nem még nincs kép, de a férjem állandoan fotozni akarja a hasam. Ami egyébként tényleg óriási! Kép Azt mondják második gyerek korábban látszik... nekem Danival is nagyon gyorsan nagyon nagy lett a pocakom. Gyengék lehetnek a kötöszöveteim! Kép Vagy mi a szösz.Kép

Kedves anyukák! Ujabb körkérdések! Kép

A második, harmadik babáitoknál mikor éreztétek elöször a baba mozgásait?

És mindenkitől kérdezném. Hol vegyek kismama ruhákat??? Mármint nadrágot és külön felsőt, az egybe rucik nem az én világom. Kép

Sam,
Ti mennétek Hannával? Szerintem attól függ mennyire kötött és zsúfolt a program. Ha szabad és nem kell rohanni én bzti elmennék. Kép

Erszényes,
Azok a képek pedig már nagyon jók lennének.Kép Már annyiszor kértem tőled. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,
max. 600*600-as képet lehet feltenni, de persze, csak utólag szól, hogy nagy, mikor már azt hitted, hogy minden ok. Először valami képszerkesztővel le kell kicsinyíteni.
Egyébként még mindig nem nagyon tudom elképzelni, hogy néhány hét, és tényleg találkozom Lilivel. Néha teljesen természetes, néha meg nagyon furcsa érzés. Meg, hogy mi lesz utána. Gondolom, ha benne leszek, már fel sem merülnek majd bennem ilyen kérdések, de most még néha nagyon elbizonytalanodom...

Roz,
de jó nektek, kirakó!!! Azt úgy szeretem én is. Most meg ehelyett apa helyett dolgozom. Vagyis segítek neki, rámbízta négy rajzát, hogy csináljam meg, persze életemben nem használtam azt a programot, amivel kell, de azt mondta biztosan ügyes leszek, hát...néha már égnek áll a hajam:-)

Dóra,
ha Pesten szülnék, én is a Szt. Imrét választanám. A céges egészségpénztárunknak van velük szerződése, és valami nagyon szupi szobába mehetnék. De nem akartam most orvost váltani, inkább az legyen jó, mint a körülmények...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana: az Alföldben az I. emeletn vannak nagyon szép nadrágok, ingek, kantárosok stb. csak drága. Én múlt héten kaptam a páromtól: fekete és függőlegesen csíkos az előnyösebb hatás érdekében. Kép De sajna 7900 Ft volt. Mondtam is neki hogy többet ne pedig tényleg nagyon jók vannak ott.

KépKép
erszényes

nana
az én arátnőm meg annó én is nem vettünk kismama gatyókat votak olyan nadrágjaink amik már nem értek be és nem sajnáltuk átalakitani ő elvitte én magamnak megvarrtam szóval a hasrésnél kivágott gey nagy félkörívet varrónő és oda rakott gey gumirozott pamut anyagot én másik módszerrel is is csináltam kismama gatyót az oldalát felnyitottam és oda vartam be +anyagot ugyanolyan színűt mint nadrág ezt még lehet fokozni ugy hogy gomblyukasra csinálja varrónő és ugy gombolgatod odébb nagyon klassz lett és sokkal olcsóbb mint egy kismamagatyó egyébként szabadkai picaon nagyon jó kismama falmerek vannak/ voltak 5000 ft körül voltak akkor mikor én voltam terhes ákival

na megyek és ki is kapcsolom gépet hogy haéadjak mert igy csak ide irogatok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

erszényes
miért nem csinálsz egy albumot oda olyan képet raksz fel amilyet akarsz itt babaneten fotoalbum saját album létrehozása és oda már töltheted is fel aképeket várjuk nagyon Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina: nálam uez a helyzet, pedig nekem még több van hátra. Néha azt érzem mi lesz velünk ha már velem lesz. De szerintem se fog eszünkbe jutni ilyesmi, ez szerintem csak a szokásos első babós félelem.

Egyfolytában próbálkozom a fotóval, egyszer csak sikerül. Kép

Ja már mondani akartam hogy lányok ha valakinek van valami hirdetnivalója akkor szóljatok mert én hirdetőben dolgozom és be tudom tenni a Tempóba ingyen a hirdetést.

KépKép
erszényes

Roz, katolikuseknal tenyleg kicsit szigoruan megy a keresztelo. Mi reformatusok vagyunk, ott nincsenek ilyen megkotesek. Valamelyik nap felcsorgom oket, utana erdeklodom a dolgoknak.

Lina, a VIP reszleg valoban klassz lehet. A korhaz nagy reszet felujitottak, igy mar mindenutt jok a korulmenyek. Szerencsere a korhaz szuleszetenek jo hiret az orvosok is oregbitik, nagy reszukrol csak jot hallottam - aktiv forumozoja vagyok a korhaz topikjanak.

Sam, edes a lanyzod a hintaban!Kép
Ugy latom a lanyok vannak tobbsegben!Kép Eddig csak lanyokat lattam...
A masik forumrol az egyik lany a 9 honapos lanyat mar Tuneziaig roptette. Jol viselte az utat es a nyaralast is.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok köszi a kismamaruha tippeket.
2 gond van.
1. ha az Alföldben lévő ruhák magyar készitők ruhái szinte bizti hogy rövidek rám. (mivel 180 cm vagyok)
2. Jó neked Roz ha mindenhol máshol jók voltak rád a nadrágjaid.Kép Nekem a csipőm és a combom is szélesebb lesz. (ill. szerintem már most is)Kép

Az Alföldet azért majd megnézem, köszi Erszényes.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Már megint lemaradtam egy fél délelőtt alatt.

Lina,
nem ott még csak 38-39 hetes volt. Amire gondolok, az egy bikinis kép, de inkább e-mailben küldöm el, mint ide feltegyem.Kép

Kobudo,
én is itt ettem először tejespitét, de nem csoda, nógrádi vagyok.
Itt meg az én molnárkámat nem ismerikKépAmit én imádok, csak sokáig tart sütögetni.
Mesi nagyon szépen tartja magát, csak nagyon szigorúKép
Én már most is újabb babóra vágyokKép

Seriff,
azt hiszem, férjeink jól meglesznek. Nálunk is csak a realitás játszikKép
Előre gyártom a kaját, mert nem tudom, mikor fogom elkezdeni a hozzátápit. Gesztenye akkor már biztos nem lesz, de lehet, h tök sem.
Ezt a tököt kipróbálom, mert sütni igencsak sokáig tart.
Mi az a Katapárna?
Ezen a sapis képen nagyon-nagyon szép HanciKép

Roz,
és te hogy vagy????
Majd ha itt lesz nővérem, megpróbálunk elmenni moziba. Õt bírja Leona is, még el is aludt nálaKép
Ez a porszívós sztori...Nem értem néha a pasikatKépNéha gyakran.
Milyen tölcséres mixer? A rendes nagyra gondolsz?
Potyognak a könnyeim ettől a cumisüveges-békás dologtólKép Rég nevettem ilyen jót.

Dóra,
Kata "magától" érkezett 40+0 napon? Ez eddig csak a Leonának sikerült. Nem mintha jelentene bármit is.
Hol kerestek lakást? Nekünk van egy eladóKép

Nana,
a sz.gépen én is kiszedtem a piros szemet, de a kártyáról szoktuk előhívatni, azon meg nem tudom már megváltoztatni. Azóta pirosszemes vakuval fényképezem.
De jó, h Dani így várja a kistesót!

Sam,
örülök, h jobban vagyKép
Hanna is kis Hintamanó lesz?
Sztem a külföldi út a babától függ. Én Leoval nem mernék elindulni, nővérem a 3 hónapos lányával elment 1 hétre és semmi gond nem volt.
Leona mostanában 2 óránként felébred éjjelKép

Cukker,
tornázni szoktam, itthon, de jó kis "hajtósat", h folyik rólam a víz. Kick-box-aerobic meg hasonlók.

Kép
sygnum

Nana!

A kismama gatyó kérdés:
Nekem az első nacim az Alföldből való, mire megvettem meg felhajtoták majdnem egy tizes volt.
A másodikat már varrattam és hidd el sokkal kényelmesebb volt mert azt rám szabták abból az anyagból volt amit én szerettem volna és tetszett.
Arról nem is beszélve hogy így csak ötezer volt mindennel együtt.
Tudtál beszélni a pároddal naptár ügyben?

Egyébként a körkérdésem még áll.
Igen mi mennénk, mert apa volt már háromszor Franciaországban és most szeretne minket is elvinni.
Februárban mennénk mert szerinte ott nincs olyan hideg akkor sem és a téli Párizs gyönyörű nem nyüzsis és sokkal olcsóbbKép
Négy napra mennénk repcsivel, meg kinn lenne autónk is és nem igazán zsúfolt a program hiszen minden rajtunk múlik.
Egy kicsit jó lenne csajok nélkül menni kettesben, romantika stb....
De nem tudnám őket valakire rábízni csak úgy, arról nem is beszélve hogy egy nap Disneyland is azerepel a programunkban és azt Bogival kihagyatni?????
Szerintetek???

Kép

Kép
samchee

Hát én kész vagyok Tőletek!
KépKépKépKépKép
Huh, mondom Samcheenak és Sygnek a tecsiben, hogy már az utolsó oldal felénél járok, erre tettem vettem Bálcsival, és mire frissítettem, már megint lett egy oldal...
Hát ezt hogy csináltátok???
Most mennem kell, és még csak az (megint)utolsó oldal első pár üzijét olvastam...
Próbálok délután jönni, és elmesélek mindent a keresztelőről!
Röviden: SZUPER VOLT BÁLINT, és a....

Szép napot, pusszancs Nektek!

Üdv Dórának is! KépKép

KépKép
mino

Syg,
várom a képet e-mailben, kíváncsi vagyok rá:-)
Amúgy anno én is 40+0-ra születtem, de úgy, hogy ugye anyunak megmondták, hogy jún. 23-án fogok születni, erre közölte, hogy jó ok, de akkor szülessek akkor, se előbb, se később...én nagyon szófogadó voltam:-) Mondjuk sos egy vizsgálat után fél órával kikaptak a még fertőtlenítés alatt álló műtőben, mert egy napja szárazon voltam, és nem hallották a szívhangomat sem, pedig volt:-)

Kismamagatyó:
Nana és a többiek: Ha Pesten jártok, a Keletinél van az egyik kapualjban egy farmer diszkont nevezetű hely, ők varrják a nacikat, négy féle méretben sokféle anyagból és színből, de csak vakondnacikat. 5700 Ft, ha kikopna, vagy elveszik valamelyik gombja-csatja, akkor ingyen pótolják, vagy adnak plusz anyagot, és ha már megszült az ember és visszaviszi, ingyen átalakítják rendes kertészgatyóvá.
Nana, amúgy én pont fordítva vagyok, nekem minden nadrágot fel kell hajtani. Kivéve azt, amit a Brendonban vettünk nyáron, az egy halásznadrág elvileg, de nekem tökéletes hosszúnadrág lett:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja..csak egy szösszenetet elkapva, olvasva:
Nana: Nem tudom, érdemes-e varratni, de nekem a Nővérem olyan ruhát varrt, hogy csak lestek az Alföldben a kismama boltban! Kérdezte a csaj, hogy náluk vettem-e, de közben lesett, hogy mégsem, mert csak az anyag volt egyforma, az együttesem fazonja nem! De az anyagot az Alföld méteráruján vettem.
Majd lefotózom, és felteszem! Szerintem talán költségkímélőbb, és egyedibb, és jobban variálhatóra is lehet tervezni ha varratod a ruhát.
..szerintemm ....KépKép

KépKép
mino

Sam: mi a párommal idén március 21-24-ig voltunk Párizsban szintén repülővel. Most repültem először, de életem legszebb 4 napja volt. Annyira jót tett a kapcsolatunknak, nem mintha lett volna valami gond. Utána meg 3 hónapra jött Minijanika. Ez a legszebb év eddig az életemben. Kép

KépKép
erszényes

Sam,
Disney-t kihagyni vétek! Reggel mentünk, este 9 körül jöttünk el. Alig bírtuk otthagyni, pedig mi már felnőttek voltunk. Nővéremmel, nem RobivalKép

Nana,
ha venni akarsz, akkor tényleg az Alföldben vannak a legnormálisabb ruhák. Varratni biztos olcsóbb.

Lina,
e-mail megy.
Olyan kába vagyok, nem tudom, mi vanKép

Kép
sygnum

sam

körkérdésre hmmm... mit is irjak szerintem nyugodtan bár soha nem ültem még repcsin nem tudommikkel jár mármint tudom hogy az arra hajlamossaknak dagad keze lába e hogy ez egy "babára " gyerekre hogy hat passz
de szerintem boginak hatalmas élmény lenne mi egyenlőre ott tartunk hogy nem nagyon járunk kirádulni legalábiss 5 be nem mert áki még csak elvan babakocsiban erre arra de csajok nem hiszem hogy pihenés lenne dologból

Kép

Kép

Kép
roz23

MinoKép

Syg, Kata teljesen magatol szuletett a kiirt napon, azok ellenere, hogy:
1. a mensi szerint szamitott idopont aug. 4. lett volna, de az uh. fiatalabb terhessegnek mutatta, igy lett aug. 25.
2. Aug. elejetol mar ujjnyira nyitva volt a mehszaj es a helyettesito doki minden heten elmondta, hogy hamarabb fog megszuletni.Kép

24-en elmentunk megunnepelni a hazassagi evfordulonkat, mert semmi jele nem volt a kozelgo szulesnek. Hazaeresunk utan masfel oraval elfolyt a magzatviz.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sam
most hogy itthon vagyok, folyamatosan a természetfilm csatornákat nézem. Volt valamelyik nap egy műsor, amiben az volt, hogy nyugodtan lehet babit gépre vinni, csak fel és leszállás alatt szopiztatni, vagy valahogy etetni kell őket, mert még maguktól nem tudnak nyomást kiegyenlíteni, de ha esznek, akkor megy.
Meg az volt még, hogy ha a becsekkolásnál szólsz, hogy a babakocsit csak a gépnél adod oda, akkor ott vár valaki a beszállásnál, elveszi a kocsit, és mikor odaértek, akkor már babakocsival a lépcsőnél várnak a kiszállásnál. És elvileg minden légitársaságnál így kellene lennie.
A "kényelmi" szempontokhoz, hogy egyébként mennyire jó babival utazni, még nem tudok hozzászólni...:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sam
apa álma is a disnyland mer imádja plutót az gyüjti maj megmutatom ogy milyen gyüjteménye van világ minden területérül hoztak már neki ez mindene egyszer már meg akartam lepni vele hogy elmegyünk csak nem jött össze mert akkor derült kihogy niki útban van és ugy azt mondta hogy sehova sem megyünk

Kép

Kép

Kép
roz23

Nagyon köszi a véleményeket az utazásról.
Nem tudom még hogyan lesz meg mint lesz,nagyon szeretnék menni de más részről az a pénz lehet hogy jó lenne másra is.
Na mindegy majd eldől még cdecember közepéig hogy mi leszKép

Komolyan Hanna csúcsot dönt ma alvásban!
Fél tizenegy körül bele tettem a kiságyba mert ki kellett mennem és mire bejöttem elaludt és még most is alszik!!!!
Már több mint két órájaKépKépKép

ha van még ötletetek az utazással kapcsolatban várom!!!

Kép

Kép
samchee

sam nektek is kell szórakozni én ezt utálom mi is jobban ezért nem megyünk sehova mert ugye nem lehet pénzel gyözni meg még jövöre folytatjuk a felujjítást a nagyszoba és udvar még hátra van és az sem két fillér igy apa ezen sporol hogy sohas ehova nem megyünk nyaralni kirándulni csakanyósékkal fürdeni nyaranta

seriff

megtaláltad naptáros cimet amit beirtam 7végén?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok

Az elöbb irtam már de elszállt Kép
Ha kell valakinek kismama kertésznadrág akkor én szivesen kölcsönadom bárkinek.

Sam
Repülés , ha van rá lehetőségetek akkor menjetek , nem mindig van alkalom ilyenre . Mi nyárron nyertünk egy Egyiptomi utat de már nem mertünk elindulni mert akkor töltöttem a 33. hetet. Szerintem az életben nem lesz mégegy ilyen alkalmunk hogy eljussunk oda.
Itt a neten is szét tudsz nézni hogy miket irnak a repülésről kisgyerekkel.

Lili
Mikor mehetnénk el a börze jegyekért ? Hivhatlak telefonon ? Mikor nem zavarunk?

Sziasztok mindenkinek szép napot kivánok

Kép
Kép
Kép
kecsone

mino keresztelős fotók?????

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg, arra mar nem hagyott Kati idot, hogy leirjam hol keresunk lakast, pontosabban hazat. Mivel en szechenyivarosi lany voltam, a Hollandfalu tetszene a legjobban, esetleg Petofivaros, Kadafalva vagy Heteny. Ti merre laktok?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sam,
Férjem azt mondta nekünk a fényképezőgép programjához volt naptárkészitő program, mi azzal csináltunk régen. Nektek nincs ilyen a géphez? Ha vmi komolyabbat szeretnél ő is azt mondja a legjobb, a leggyorsabb és a legolcsobb az Alföld.

Én bizti elmennék Párizsba. 10 hós baba szerintem már elég "nagy". legyen biztositásotok és akkor nyugodtan mehettek. Én is votam már egyszer Párizsba és szívesen elmennék újra a férjemmel is, bár a mi nagy álmunk most Róma. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sam

Nagyon jók a képek. Bencének is volt ilyen hintája, kölcsönbe volt nálunk, de a végén már visszavittem, mert manókám annyira imádta, hogy fél óra is kevés volt a hintáztatására. Most nem fogom feladni ilyen könnyen, ha szereti, hát szereti.
Ki ne hagyd ezt az utazást, férjem is idén volt, és nagyon tetszett neki. Kint, ha meg tudod oldani, babó aludjon külön tőletek, legyen neki saját helye. Mi anno szerintem a csavargásokkal borítottuk fel Bence alvás rendjét.

Nana

Nekem is azt mondták, hogy varrassak. A varrónőm is olcsóbban hozta volna ki, csak egyszerűbb volt gyorsan venni egyet, mert rajtam is hamar látszódott. Auchanban is szokott lenni, kicsit olcsóbb, mint az Alföld. De a legszebbek Alföldben vannak. Fölsőt a kínaiból vettem, nagyon olcsó. Meg hordom a férjemét is. Nekem egy haspántos van, de már folyton lecsúszkál, mert csak a fél hasamig jön fel. Gondoltam, hogy veszek egy húzentróglit(nem tudom, hogy így kell -e leírni). Azt sem tudom, hogy pamutba csíptetve megmarad -e. A kertész biztos kényelmes, csak abban egy ház az ember, kinyomja a felső része a pulcsikat. Bencével olyat használtam.

Sygnum

Kazettáim vannak itthon, én is szoktam rá tornázni, de szívesen lejárnék újra a Lánchídi csarnokba. Jó a hangulat. Bence születése után pár hónappal lejártam.

Roz

Jó, hogy itt vagy köztünk, látom lazítasz. Kép Azt is kell. A békás számolgatáson én is jót mosolyogtam. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

tényleg vizérel mi lett én is ugy örltem hogy szülés után szinte nyomtalnaul visszahúzodott de most ujra kijött nagyhajtásban most venorutont használok rá remélem visszahuzza nőgyoyi azt mondta hogy az jó rá te mit használsz r á?

Kép

Kép

Kép
roz23

Én a varratástól nagyon félek. Eddig egyetlen varrónőt sem találtam még aki csinos nadrágot tudott volna varrni rám. Persze lehet hogy az én alakommal van gond.
Danival csak 2 kismama nadrágom volt, de azok még óriásiak rám. rossz hogy pont teljesen más évszakokra esnek a terhességem trimeszterei mint Danussal.

Pesten vettem egyet de azt is lentebb kell engedni mert kicsit rövid rám.

Ismeri vki a Pizza tanya mellett lévő varrónőt? Elmerjek menni hozzá?

KépKép
KépKép
nana09

Nana passz.

Roz

Szaporodnak a viszerek és nőnek, de hihetetlen módon nem fájnak. Csak álláskor feszül. Használom a Venorutont, és szedek C vitamint. Mintha attól enyhült volna az érzékenysége, a védőnő ajánlotta. Roz nekem Sygnum ajánlott egy csomó homeós dolgot viszérre, de addig nem nyúlok hozzá, míg nem muszáj.

Kép

Kép
cukkermáz

Nem tudom elaltatni LeonátKép Itt kínlódik, de csak a kezemben alszik, azt meg már nem bírom erővel.

Dóra,
én is azt mondtam, neki, h akkor szülessenKép.
Még a Széchenyiben lakunk, a Petőfiben építettünk.

Sam,
sztem az utazással magával nincs gond, a kérdés inkább az, Hanna hogy bírná az idegen helyet.

Cukker,
hogy én el tudjak menni egyedül, még jóóóóóó sokáig csak álom marad. '5 percre tudom kb. Leot Robival hagyniKép

Nana,
én csak felvarrattam nadrágot vele. Háááááát...más varrónő sokkal szebben is varrt már. Majd írok még egy 5letet, csak most baba sír

Kép
sygnum

nana,
remélem megengedi ez a kis vackor, h megírjamKép
a fitt mamában olvastam, h az egyik nő úgy csinálta, h csinált egy gumipántot, aminek az egyik végére gomblyukat, a másikra meg gombot varrt. ezzel "gombolta" be a nadrágjait. így lett egy nyílás a nadrágon, amit meg úgy takart el, h egy felsőnek levágta az ujját és a nyakrészét, így olyan lett, mint egy csőtop. ezt húzta a pocijára (mintha mondjuk 2 póló lenne rajta és az alsó hosszabb, mint a felső). így a "rendes" nadrágjait és felsőit használta. sztem ez jó ötlet, legközelebb kipróbálom én is. persze ha combban rád megy a nadrág, csak akkor megoldás.
remélem érthető voltKép

Kép
sygnum

Syg ez tök jó ötlet. Mert nekem feljönnek a nadrágjaim, csak éktelenkedig egy nagy nyílás a pocakomon. Egyszer elmentem így itthonról, de fázott a hasam. Na meg kell egy húzentrógli, hogy ne csússzon le.
Leonának küldök egy puszit, hogy ne sírjon.
Úgy látom, hogy nekem volt és van itt a legjobb dolgom köztetek. Én, ha hazaért apa, bárhova elmehettem.

Kép

Kép
cukkermáz

Sygnum, Nana,
a mostani Kismamában is van ilyen derékelrejtő pánt, vagy micsoda, ha érdekel, megnézem az árát. Perszeez tényleg csak akkor jó ötlet, ha a combod nem hízik.

Egyébként megjöttünk a dokitól, Mesi meggyógyult, bár a csüt-ön esedékes oltást még nem kapja, ez a legkevesebb.

Sokat írtatok, még jövök, de takarítok is, indulok Kamilláért az oviba, és tegnap este (vagy ma) 2-ig tanultam Kép

Kép

Kép
kobudo

Kösz Syg! Azt nagyon megköszönöm. Most csak én is nadrágot akarok felvarratni, de egy érdekes megoldással ugyhogy nem mindegy hogy varrják meg.
Meg majd varratni is szeretnék. Pocakos szabadidőruhát biztos.

Leonak jól emlékszem hogy utazóágya van. nem lehet hogy azt nem szereti. Lehet hogy fél, hogy annak a hálója sürübb...csak probálkozom... Lehet hogy tök hülyeség amit irok és bocsi hogy fárasztalak itt vele. Csak annyira szeretnék segiteni.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Egy gyors kérdés: Ezeket a smiley-kat Smileycentral-lal csináljátok? Már olyan régóta le akarom tölteni, de valamiért nem indul el a letöltésem. Vagy valami más esetleg?

Köszi

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska, ne csinalj orrot a szmajlidnak es akkor neked is olyan lesz, mint a mienk.Kép

Kata lanyom bealudt az udvaron, most az erkelyen folytatja a szundit.Kép
SygKép, en sokszor kinlodom ezzel. Ahogy leteszem mar fent is van, de a kezemben barmeddig kepes aludni. Most meg okes volna, de par honappal kesobb mar nem...

Sajnos a ruha temahoz nem tudok hozzaszolni, en itt vettem az osszeset.
Seriff, eleinte nem tetszett a leopardos rugi (nem igazan szeretem az allatszormintas ruhakat), de most ez a kedvencem.Kép Igazsag szerint az altalam vasarolt kisruhak 80%-a turkas. Tolunk nem messze van ket angol turi, kifogastalan allapotu, de vadiuj ruhakat is arulnak. 5000Ft-bol 4-5 ruhacska is kijon.

Kobudo, visszaolvastam az archivumban es ratalaltam a tandem szopis kepetekre!Kép Fantasztikus!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?