Hóhahó, itt vagyok
Utolértem magam a levelek elolvasásával
Zozo
SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKTEK A SZUPER PARAMÉTEREKKEL SZÜLETETT ÉS RETTENTÕ ÜGYES KIS VIVIENHEZ (az én 2. nevem is Vivien
)!!Sok tejcsit és jó egészséget kívánok Nektek!!!
Zsebi, Stella
Köszi, jól vagyunk. Jók a gyerekek, csak van hogy bekattan bennük az elem: du. 5-8 között hasgörcsös időszak + még nem álltak be az éjszaka-nappalra, vagyis Csenge 4 éjszaka átordítása után igen, kisangyalként 5 órákat aludt már és hipergyorsan vissza is aludt az éjszakai szopik után, erre tegnap este Levente kezdte az ordítást...amivel egy idő után Csengét is felkeltette persze, így felváltva ordítottak egész éjjel.."fun" volt
így ma reggel 4-esben aludtunk a nagy ágyunkban, kipihegve az éccakát. Kiváncsi vagyok mi vár ránk ma este
Amúgy ez már a 2. hétvégénk, hogy 4-esben vagyunk, és nagyon klassz. Anyukám magunkra hagy ilyenkor minket tapintatosan, aranyos. Gondoltam ma reggel, nekiesek most már én a napi teendőknek a 2 Lurkó ellátása mellett (mosás, vasalás, rendrakás stb.), du. 2-re ki is ütöttem magam
szóval, szükság van még anyukám segítségére hétköznap
Fotókat is csatolok hamarosan.
Helga
Én is a betöltött 16. hét után mentem AFP-re. A pocimra próbáltam több dolgot is: Milupa és Vichy = halottnak a csók, Nivea Ápoló Babolaj = jó, jó, de viszketett tőle a cicim, a végén már csak sima pöttyös Baba testápolót kenegettem magamra és az jó volt. Murphy, hogy szülés előtt 1 héttel kezdtem el csíkosodni a köldököm körül...néha jobban látszik, néha kevéséb, de akkora hasam volt, hogy csodálom, hogy addig kihúzta a bőröm.
Fanny
JESSZUSANYA, milyen doki az, aki azt tanácsolja, ne cserélj tűűűűűt!!!!!!! Igenis, tessék cserélni, nem hiánytózik egy fertőzés!!!
Wish, Lillus, Zsebi
Egyáltalán nem önzőek az érzéseitek, hanem nagyon is emberiek, teljesen természetesek, és szuper dolog, hogy ilyen őszintén tudtok ezekről írni. Én anno egy barátnőmmel "szenvedtem" együtt baba téma ügyben, 2 év után aztán ő spontán teherbe esett és úgy éreztem, hogy egyedül maradtam a problémámmal, nem mintha a párommal nem tudtam volna megbeszélni, de azért más egy sorstárs..totál kész voltam, depresszió, bőgés hegyek stb, ezek után mentünk el a Kaáliba..Hál' Istennek. És én is furán éreztem magam, hogy miért nem tudok maradéktalanul örülni az ő sikerének, vagyis örültem neki, de ugyanakkor fájt nagyon, hogy nekem miért nem sikerül?!? Jó, mondjuk, amikor bejelentetteék, a párjának volt egy beszólása, ültünk a teraszunkon, vacsiztunk, boroztunk, ünnepeltük őket, erre rámutat a feleségére, rámnéz és anyit mond: "Látod, Õ kismama." - Hmm.Gondolhatjátok.
Többször voltam úgy a sikeres lombik után, hogy átmászom másik topikra, pontosan azért, hogy ne keltsek Bennetek mégb több fájdalmat. De aztán marasztaltatok ami jól esett nagyon. Ez egy jó kis csapat.Összetart. És kellenek az ilyen összetartások, benne minden pozitív és negatív töltettel, hogy a negatív töltetek semlegessé válhassanak idővel.
Ezen vagyunk. Egymás kezét fogva.
És a 2006-os év tuti jó lesz Nektek is. A 2005 az Tralllaláé, Stelláé, Zozoé és az enyém volt. A jövő év a Tiétek lesz!!!!!!
sok puszi (sírdogálni kezdett Levi baba)
Dzsúd