Anikó!
Hirtelen sokkérdésed merült fel, de nagyon szívesen válaszolok.Szóval sorban:Nem tudom, hogy megmondhatom e,de az tuti, hogy 2-nél,vagy 3-nál többet nem tesznek vissza elsőre.Sőt úgy tudom, hogy elsőre nem fognak 2-nél többet visszaültetni.
Ha mind megtapad,annak nagyon örülnék!Vagyis ha kettő lenne.A 3-nál már félnék.A hármas ikreknél felajálnják, hogy eloltják az egyiket.Na de erre nem vinne rá a lélek!Ha három tapadna meg, akkor annak oka lenne.Vállalnánk!
Azért is kell őket érlelni, hogy az időpontok pontosak legyenek.De azért is, mert soknak kell, hogy megérjen.Kb.10-12 lenne az ideális!Mert nem mindengyik termékenyül meg, és ha megtermékenyül nem biztos, hogy el is indulnak a fejlődés útján.
Egyébként igen, velem teljesen rendben van minden, tehát spontán peteérésem is van.
Egyébként én nem vagyok egy pörgös tipus.Bírom a nyugodt életet!Sőt!Így nekem a tp csak jót tenne!
Csak hát ugye ehhez sikerülnie kell!És remélem, hogy fog is!
Na hátröviden,tömören ennyi!
Ha van kérdésed még, nyugodtan tedd fel, és ha tudok válaszolok!
Amúgy mikor még nemtudtuk, hogy Sanyivalbaj van, eredendően is 3 gyerköcőt szerettünk volna!Hátha sikerülígy is!
Dóri
Még mindig rossz kedved van!Gyere panaszkodj, ha igen!Mi szeretettel meghallgatunk!
Otili
Gyerkőc hogy van?A nagy fiú már iskolás?Ha igen hogy megy neki a suli?
Edina