Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!

Este 9-kor feküdtem és most keltem fel behoztam a tegnapi nem alvást.

Indianyó
Üdv köztünk! Szülés után visszamentek vagy itt maradtok?

Anita
Nem sértődöm én meg olyan könyenn,de mint mondtam, imádok sütni-főzni. Már most azon jár az eszem, hogy mit csináljak.Nasi ma azt hiszem kókusz kocka vagy tejberizs lesz ,most éppen ezt kívánom. Lehet hogy ezért ilyen nagy Levente ?

De a sok kaja közben viszont nem iszom cukros üdítőket és csokikat sem eszem. Szigorúan, amit én csinálok. Most megyek centrifugázni a gyümölcsöket ilyenkor csinálok 3 litert.Ez elég időigényes megcsinálni, de megéri. Egész télen ezt isszuk és 2 éve nem voltunk betegek.És nem kell vitaminokat szedni, inkább gyümölcsre adok sok pénzt mint gyógyszere és vitaminokra.

Majd jövök. Mindenkinek szép hétvégét, mondjuk az idő elég pocsék.

Babetta és Levi 24 +0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Basszus, basszus!!!!!!
Írtam egy csomót, erre volt egy két másodperces áramszünet, és minden elszálltKépKépKép
nem örülökKép

Szóval akkor kezdem előről(ha még eszembe jutKép )

Jó reggelt!!!!
Indianyo üdv. közöttünk, gyere nyugodtanKép
Én is a Szt. Imrében fogok szülni, ha minden igaz, márc.31-énKép
Meg még vagyunk páran Szt.ImrésekKép

Zsu, nagyon szép pocakod van, és ne szégyenlősködjélKép
Papa meg nagyon ügyi volt, hogy ilyen szépet vett a lánykájánakKép
Nekünk is van pár Ladybird márkájú cuccunk, még Angliából kaptuk, tök jó minőségűekKép

Babetta, te tényleg mindig sütszKép
Ha én ennyit ennék, megint elhagynám a 85-öt
De rajtad semi sem látszikKép
Én nem is merek már sütni, simán felfalnám az egész tepsi cuccotKépKép
Cukros üdítőket már én sem iszom másfél éve.
a gyümölcscentrifuga viszont engem is izgatott egy időben, de letettem róla.
Tényleg, mennyi(kg)gyümölcsből lesz meg a 3 liter gy.lé???
És milyen gyümölcsöket raksz bele???

Anita, jó tanulást a mai napraKép

Levente köszi szépen már jól van, tegnap nem is hányt(csak egyszer reggel), igaz, láza még volt délután, meg most egy kis hőemelkedés.De este már tök éhes volt, az meg nem a beteg gyerekekre jellemző.

Talán idáig jutottam az előbb, amikor elment az áram.Nem tudom mi van itt tegnap ótaKép

Pusz
Ildikó 20+1
vas

Felrakok egy képet Olivérről, a múltkor egyedül evett meg egy kis tál tejfölös tésztát.
Látszik rajtaKépKépKép

Kép
vas

Sziasztok!

Vikó, én nem sokat tudok Indiáról, de valahogy azt képzelem, hogy ott még merik ösztönösen csinálni a dolgokat, nem félnek tőle, hogy elkényeztetik a gyereket stb.

Zsu, nagyon helyes kismami vagy és hatalmas a pocakod! Remélem, ma de. rólam is készül végre pocikép, most, hogy a hajam ki van fésülve (a tali tiszteletére Kép), a lakás meg mostanában folyamatos rendben van a lakásnézők miatt Kép

Tünde, én mindig későn fekszem, és úgy imádom, hogy rád mindig lehet számítani a késői beírásaiddalKép Jól jön az munka közben Kép Bár tegnap tanulás helyett kézműveskedtem... Úgyhogy azt hiszem, a családi összejövetelt ma lefújom... (Többek között az ajándékokat kellett befejezni.)

Ildi, akár azt is mondhatnád, hogy Olivér első borotválkozása Kép NÁlunk ma túrós csusza lesz - nem tudom, Kata mennyit fog enni belőle, mert a múltkor ki volt akadva azon, hogy ráragad a kanalára, és hisztizett nekem, hogy "Kosz, kosz!" Hogy ezt hol tanulta? Rám nem igazán jellemző a tisztaságmánia...

Na, megyek fel nagymamámhoz.

GyeZsu
gyezsu

Indi, szia!
Mit csinálsz Indiában?
És mit csinálsz itthon?
Érdekel, hogy an tud egy nő karriert építeni egy ennyire más kultúrában...

Zsu,
hol vettétek az overállt? Lehet, hogy írtad de nem találom...
katicuska

Jó reggeltKép

Egy kis mosolyfakasztónak igy a szombati borongós reggelen:

Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül beszél.
- Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend...... - Ó, A FRANCBA!!!
Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikor is újból a kapitány hangja hallatszik.
- Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
Erre az egyik utas:
- Az enyémnek meg a hátulját...

ÁgiKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást. Igazán jó a hangulat ebben a topikban, klassz, hogy összejártok! Szeretnék én is részt venni a következő varrós találkán, időm, mint a tenger és hajt is az idő nagyon, mert elég hamar vissza kell majd mennem Indiába, ott pedig nincs varrógép Kép No és hát mi az anyagilag kevéssé eleresztett réteghez tartozunk, így a méregdrága új ruhákat nem vehetjük majd meg, ami nem nagy baj tulajdonképpen, higyszen van két kezem, meg ötleteim, emg időm is. És jó lenne megtanulni a babaholmik varrását, esetleg majd kézzel is megpróbálom a kisebb darabokat (kézműves-kézimunkatanár vagyok az angoltanárság mellett, így nem lesz ez olyan nehéz). Szóval, ha szívesen vesztek egy újonnan jövőt is, kérlek, ne hagyjatok ki!

Kedves Zsuzsófi sorstársam!
Azt hiszem, hasonló cipőben járunk, én is a nagyméretű kismamanadrágokban utazom(nék) és bizony a turikban ez nemigen elérhető. Nekem is akkora a pocakom, hogy az ismerős gyerekgyógyász megkérdezte, nem ikrek lesznek-e, pedig még csak félidőben járunk... Jó lenne, de egyelőre nem így tűnik. Az overall pedig egyszerűen ellenállhatatlan, nagyon ügyes a papa! Merre kapható ilyen szépség? A pocak- és egyéb méretek miatt ne aggódj, a kismamanő a legszebb a világon! Én akár évekig is lennék az, olyan jó, meg olyan szépnek érzem magam a pocakkal, annak ellenére, hogy egy bálna núbiai táncosnő karcsúságú hozzám képest Kép Csak kérdezd meg a papát, biztos helyeselni fog ezerrel!

Tünde+Babetta+Vas!
Köszi a fogadtatást Kép

Hát, én már ezer éve járok Indiába (legalább 10!), tanultam ott anno ösztöndíjjal, meg dolgoztam tanárként és szociális munkásként mindenfelé, és noha én nagyon anyanyelv- és kultúrafüggő vagyok és iszonyúan hiányoznak a jó kis lelki-szellemi beszélgetések az itthoniakkal, mindig is tudtam-éreztem, hogy egy indiai férfi lesz majd gyermekem(im) apja... Nekem nagyon erősek és elég gyakran megbízhatóak is a megérzéseim, úgyhogy - noha az eszem tiltakozott a szülőföld hosszútávú elhagyása miatt, mégis mennem kellett, mert tudtam, hgoy vár a valaki rám ott. Hát így esett, hogy egy régi barátommal házasodtam össze ott idén nyáron. Babuci pedig az elhatározás után azonnal megfogant, pedig csak negatív előrejelzést kaptam orvostól, ismerőstől, mindenkitől, hogy túl kicsi a méhem, az én koromban nem lesz könnyű (mintha 35 körül hirtelen már a nyugdíjas évekbe kerülne az ember!!!), a várandósság veszélyeztetett lesz meg mindenféle genetikai nyavalyákkal is számoljunk. No de mi fittyet hányunk az ilyen fenyegetésekre és csakazértis könnyen és jól foganunk, fejlődünk és születünk!
Sajnos nem valószínű, hogy itthon tudok majd szülni, mert emberem Indiában, én az esküvő után 5 nappal már haza is jöttem, aztán nem sikerült visszamennem, úgyhogy ember válással fenyeget, ha magára hagyom hosszaab ideig Kép No meg nem akarom őt se kihagyni ebből a várakozásból túl sokáig. Pedig a Szent Imre olyan jó kis akolmeleg hely, biztonságban érzem magam ott, Indiában meg, ugye, még ha tiszta és jó dráéga kórházban is szülök majd, nem biztos, hogy az ápolószemélyzet most kezet, mielőtt egy kisbabáthoz hozzányúl... legalábbis a szappanos kézmosás nem elterjedt szokás arrafelé.

Gyezsu!
Igen, az jó, ha ösztönösen mennek a dolgok, én magam is kötelező oltás és genetikai vizsgálat ellenes vagyok, így ez a része nagyon szimpatikus - lenne. Sajnos Indiában nem annyira az ösztönösség uralkodik, hanem inkább a felelőtlenség, simán megetetik a fűszeres-zsíros izékkel a csecsemőket (mert ugye ha a baba sír, akkor ennie kell és ha mi karis rizst eszünk kenyérrel, akkor a babának is adunk, ha már itt hisztizik... ez komoly, láttam ilyet két-három hónapos csecsemőknél!) Az orvoslás pedig sajnos nem a gyönyörű ajurvéda és homeopátia, ami mindkettő szívemhez közel áll, hanem az úgynevezett 'angol' orvoslás (Indiában mindent, ami külföldi, azt a köznép angolnak hív), ami azt jelenti, hogy betegségtől és életkortól függetlenül azonnal, komolyabb vizsgálatok nélkül is antibiotikumot adnak boldog-boldogtalannak - igen, csecsemőknek is! Valahogyan azt gondolják az ottani emberek, hogy az orvos kezelésének és törődésének az a mértéke, hogy mennyi gyógyszert ír fel. Így aztán én folyamatosan szélmalomharcot vívok ott mindenkivel, amikor valami nyavalyám van, hogy ne diktáljanak belém azonnal valami jó kis immunrendszergyilkoló bogyót.
Az persze jó, hogy a gyerekeket többnyire szeretik, bár nem foglalkoznak a mi fogalmaink szerint túl sokat velük, azaz a verselés-mesélés nem általános, viszont nem is szabályozzák őket agyon otthon (sokszor ez kemény elkényeztetést jelent és bizony az iskolában, ami 4!!! éves korban kezdődik ez azonnal megváltozik, mert ott magolós tanulás folyik, és a 4 éves csemetével már szorzótáblát fújatnak meg teszteket íratnak és bizony keméynen verik őket, otthon is meg az iskolában is...!)

Hűha, jó hosszúra sikerült ez a levél, remélem, nem unjátok nagyon, nem igazán a saját nyavalyáimról akarnék itt hosszan írni, csak ha beindul az a géppuska kezem ugye...

Inkább Rólatok szeretnék minél többet tudni, - mondjuk a visszaolvasásokból sokminden kiderül, annyira jó olvasni arról, hogy mi-minden történik veletek a babavárás közben. Nekem most ez a kedvenc időtöltésem, ez a várandósság a legjobb dolog, ami valaha is történt velem!

Nagyon szép hétvégét kívánok minden anyócának-babócának és csatolt részeknek Kép

Vikó

ui. ha valakit név szerint kihagytam volna, elnézést kérek, olyan sokat és sokan írtok szerencsére Kép

ui2.: igen, Indiában a kislány nem ugyanolyan emberi lény, mint a fiú, de ez engem nem érdekel egyáltalán, no meg szerencsére a férjemet se (mondjuk neki kell egy fiú is, mert ő közel-s-távol az egyetlen hímnemű és nincs, aki a nevét továbbvigye...) Sajnos a lánycsecsemő- és gyermekgyilkosságokról könyvet tudnék írni, olyan sok szörnyűséget láttam... de itt nem borzolom a boldog babavárásban ringatózó idegeiteket ilyesmivel.

indianyo

Katicuska Kedves!

Hát, karriert azt én nem építettem, nem is édekel már ez a része a dolognak (15 éves korom óta dolgozom, úgyhogy most már inkább a női dolgok vonzanak). De azért segítek a férjemnek, hol könyveláésben, hol én vagyok a kifutófiú, aki leszalad gyufáért Kép meg tanítok, ha van rá mód, mert az nagy szerelmem.
Itthon meg az interneten csücsülök és olvasom a babás-mamás dolgokat, mert ez a legkedvesebb szórakozásom, meg nincs is más teendőm, mert férjem kint van, én meg nem tudok visszamenni hozzá még... így marad az örömködés, levelezés és pocaksinmogatás meg más mamák éleményeinek olvasgatása. Meg közben kötögetek és szabásmintákat keresgélek babaruhához és 5 percenként megnézem magam a tükörben, hogy mennyit nőtt a pocak és milyen szép is Kép

Látom, Te egyetemet hallgatsz Kép lehet, hogy már írtad, bocs, még nem sikerült minden régit elolvasnom, hogy megy Neked a tanulás-család és babavárás együtt? Ezek külön-külön is megterhelőek meg időigényes dolgok, nem mondom!

No persze, a dolgozó mamák előtt is le a kalappal! (BKV ügyben és is tudnék mesélni... de minek, mikor Ti már mindent elmondtatok!)

Szép napot! KépKépKép

indianyo

Jaj, Gyezsu, elfelejtettem mondani, hogy mennyire gyönyörű szemei vannak a te csemetédnek! És micsoda erő-bomba!

Megnéztem a táblázatot, amit csináltok, hát... lenyűgöző! fantasztikusak vagytok így együtt és külön-külön is, lányok KépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Vikó, köszi a beszámolót, egyáltalán nem untat, engem nagyon érdekel. Meg persze Kata dícséretét is köszönöm - szerintem is kis tündér, és persze gyönyörű. Nagyon kiváncsi vagyok, a kistesója milyen lesz, mert Kata a fehér bőr - kék szem - szőke haj (kiskoromban nekem is szőke volt) összeállítást tőlem örökölte, de párom (és családja) sötét bőrű, barna szemű, fekete hajú. De ott is gyönyörű nagy barna szemű, hosszú szempillájú gyerekek vannak Kép A tiétek is biztos gyönyörűséges lesz Kép Családod egyébként mit szól az indiai életedhez?

GyeZsu

Ági, látom, már jól vagy Kép Kép Kép
gyezsu

Sziasztok!

Én még csak most jutottam géphez. Nagyon szupi volt a tali, kár, hogy hamar el kellett mennem, de házépítés ügyben találkozónk volt.
A 80 nm-es házunkat sikerült 9 milcsire lealkudni, most már a konkrét tervet készítik, és utána adjuk is be.

Poccancs nekem sem volt túl élénk az elmúlt 2 napban, na, ma hajnalban viszont 3-tól keresztül-kasul bejárta a kis birodalmát. Mindent megnézett, megkopogtatott, megrugdosostt - legalább is én így éreztem.Kép

Babetta, Annácska,
mikor kötünk?

Nancsika,
mi újság veletek? Varrás?

Indianyó,
üdv köztünk, nagyon szeretnék egyszer eljutni Indiába, főleg, mióta elolvastam a Bengáli tűz c. könyvet. Szerintem azóta sem sokat változhatott India.

Ildi,
Olivér tökédi az összekent kis arcával-fejével.Kép

Jó pocakosodást, szép hétvégét kívánok nektek!

Lyly
23+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly,
gyereKép most még ugyan hajléktalanok vagyunk (szó szerint!, mert hogy kirúgtak az albérletből és a kaució Indiában csillagászati mértékű, meg ráadásul csak 11 hónapra adnak ki egy lakást, utána menni kell... ki tudja, mi a jó a tulajoknak ebben) de remélhetőleg hamarosan (a remény hal meg utoljára) lesz majd fedél a fejünk felett, mégpedig saját, hitelre vásárolt, és akkor vendégül is tudunk látni.
A nagyvárosokban sokminden változott, de a mentalitás nemigen... falvakban meg megállt az élet, úgy 500 éve kb...ill. csak elüzletiesedett a világ, ami árt az emberi kapcsolatoknak... de így is nagyon izgalmas, érdekes világ.

A fekvőhelyzetekről csak annyit, hogy az általam használt és egyéb könyvekben is azt olvastam, no meg az indiai szuper nőgyógyom is azt mondta, hogy tilos a hátonfekvés! Az ok: van egy fontos ér(valahol a gyomor mögött), ami elzáródhat a hátonfekvéstől, amit ugyanis teljes súlyoddal nyomsz olyankor, és ez a kisbabára is veszályes lehet. No jó, én is néha arra ébredek, hogy a hátamon fekszem, ez nem szándékos, ráadásul nem is szeretek hátonfekve aludni egyébként se... szóval azért ne izgulj, ha véletlenül megtörténik, de inkább maradj az oldalfekvő helyzeteknél. A forgolódást már egy ideje kispárnával oldom meg - azzal támasztom fekvéskor a pocit egyébként is, nagyon jól esik, fincsi a babónak is, és fogom a pocak előtt fordulatkor, így semmi szúrás-nyomás nem jön tiltakozásként.

Sok sikert a házikóhoz!

Vikó

indianyo

SziasztokKép

Indianyó Kép
Üdv közöttünk, igy olvasva elég kalandos az életed, jó volt olvasni KépKép amiket irtál. Érdekes megismerni egy másik szemléletet egy másik világot. Gyüjtögess minél több pozítiv infot hogy legyen miből kint táplálkozni majd.
Ha visszamész onnan lesz lehetőséged netezni?

Gyezsu Kép
A tegnap esti kis kalandunk után, már bármi jöhet, a nagy fehér főnököt már fel se veszem KépKép
Mikor mentem este a fiamért anyóshoz szépen lerobbantunk az Auchan parkolójában, elég mulatságos látvány nyujtottunk, ahogy apa probált életet lehelni az autóba én meg térdrevágva magam a tök sötétben probáltam egy csavart megtalálni az autó alatt, mert leesett.

Ildi Kép
Csúcs a kép a fiadról nagyon!!!!!
sőt ez a borotválkozós hozzászólás olvasása közben majdnem leesetem a székről a rötyögéstől.
Enyém kölök is hasonlóan néz ki mikor a milánóit eszi egymaga, csak még nem fotoztam le, nah majd legközelebb Kép

BabettaKép
Köszi a meghívást, már a multkorin is gondolkodtam, csak tudod elég nehéz a fiamat valahova lepasszolnom, vele meg ilyen kiruccanást nem tennék meg, mert szerintem mást nem csinálnék, mint az ő nyomában loholnék, imád mindent szétpakolni az ő maga kis stilusában (ahova esik oda puffanKépKép)
Szóljatok, meg persze olvasom is a topicot hogy mikor lesz a következő, remélem addigra lesz ujra autónk, és igy szivesen csatlakozom, sőt tudok vinni gépet is ha szükséges, meg szívesen segitek varrni is anno nagyon régen tanultam, ha esetleg valaki egy már meglévő rucihoz szeretne hasonlót készíteni akkor a szabásminta levételben is tudok segiteni.

Ági Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ha már belejöttem akkor még feltennék egy érdekes idézetet, a babaszobán találtam és nagyon megfogott:

Történt egyszer, hogy az anyaméhben fiúikrek fogantak. Teltek a hetek és a fiúcskák növekedtek.
Ahogy növekedett a tudatuk, úgy nőtt az örömük is:

- Mondd, nem nagyszerű, hogy fogantattunk? Nem csodálatos, hogy élünk?

Az ikrek elkezdték felfedezni világukat. Amikor megtalálták a magzatzsinórt, amely összekötötte őket anyjukkal, és eljuttatta hozzájuk a táplálékot, énekeltek az örömtől:

- Milyen nagy anyánk szeretete, hogy megosztja velünk saját életét!

Ahogy azonban telt múlt az idő és a hetekből hónapok lettek, az ikrek hirtelen észlelték, mennyire megváltoztak:

- Mit jelentsen ez? kérdezte az egyik.

- Ez azt jelenti felelt a másik -, hogy tartózkodásunk ebben a világban a végéhez közeleik.

- De én egyáltalán nem akarok elmenni innen - viszonozta az első -, szeretnék mindig itt maradni!

- Csakhogy nincs más választásunk - felelt a másik. Talán van élet a születés után is!

- Milyen lehet az? - kérdezte kétkedve az első. El fogjuk veszíteni az életet jelentő magzatzsinórt, és a nélkül hogyan élhetnénk? Azon kívül mások is elhagyták már ezt az anyaméhet, és senki sem tért ide vissza, hogy megmondja nekünk, van-e élet a születés után. Nem, a születés a vég!

Egyikük mély bánatba merült és így szólt:

- Ha fogantatás a születéssel végződik, mi értelme van az életnek az anyaméhben? Értelmetlen az egész. Talán még anya sem létezik.

- De kell, hogy legyen! - tiltakozott a másik. Különben hogyan kerültünk volna ide? És hogyan maradhattunk volna másképpen életben?

- Láttad-e valaha anyánkat? - kérdezte az első. Talán csak képzeletünkben létezik! Mi gondoljuk ki magunknak, mert így jobban megérthetjük életünket.

Így teltek az utolsó napok az anyaméhben, telve kérdések özönével és nagy félelemmel. Végül is elérkezett a születés pillanata, amikor az ikrek elhagyták addigi világukat és kinyílt a szemük. Tele tüdőből felordítottak. Amit láttak, meghaladta legmerészebb elképzelésüket is.

(Klaus Berger)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi, ez cuki volt!

Indianyó, hát igen, házkeresgélés, hitelintézés, szakdolgozatírás meg babavárás. És feleannyi energiám sincs mint a terhesség előtt.
Semmihez nincs kedvem.

Nem megoldható, hogy a férjed is átjöjjön és itt szülj?
katicuska

Indianyó! Üdv itt! Örülök hogy megtaláltál minket! Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyhogy nem biztos hogy 1 baba van a pocakodban, vagy kettő? Nem csináltak ultrahangot?

Nicika 25+5

KépKép
nicika

Katicuska, kezet foghatunk Kép Most mentek el a lakásnézők, holnap jönnek mások, és még annyi intéznivaló van, eddig csak ingatlanirodán keresztül hirdettünk, most már kéne magánilag is - magunknak meg még egyáltalán nem is néztünk lakást. Azt már meg sem említem, hogy nagymamámmal együtt költözünk, tehát neki is tetszenie kell + anyunak és nagynénémnek... Hétfőn meg egyetem, hogy miről referálok, arról még fogalmam sincs, más órákra is kéne olvasni meg házi feladat is van... Párom meg ragaszkodik hozzá, hogy menjek a családi összejövetelre... Már most hulla vagyok. Na, abbahagyom a panasznapot. Az a jó, hogy Kata olyan jól eljátszik egyedül. Babázik mostanában sokat - Angéla babámmal, ez küldön nagy öröm nekem. (Egyébként Angéla baba egy néger baba, nagymamám egy barátnőjétől kaptam kiskoromban, nem tudom, milyen megfontolásból Kép)

GyeZsu
gyezsu

Viko,
köszönöm a meghívást!Kép Nagyon aranyos vagy, drukkolok nektek, hogy minden jól menjen lakásügyben Indiában is!
Jó lenne, ha a kinti élményeidet leírnád, mindent, a jót és rosszat is (legalább kiírod magadból), néhány fotó, és kiadhatnád könyvként. Lenne egy-két ötletem hozzá.Kép

Nicika,
nálatok is rossz az idő? Itt nagyon szzomorú...Kép

Lyly
23+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Én a nyári babásoktól vagyok! Kép

Szelivitől szeretnék kérdezni valamit, de nem itt, hanem privátban, viszont nincs a címe a profiljában! Szelivi, légyszi, ha olvasod, küldj nekem egy mail-t a címemre, és akkor tudnék kérdezni Tőled! Előre is köszi!

Sziasztok, Hello
hello

Üdv mindenkinek! Kép
Hazaengedtek, s remélem most több ideig sikerűl itthon maradnom mint a múltkor. most jól vagyok, persze szigórúan feküdnöm kell, de belekukkantottam azért abba amit írtatok.
A tali miatt fáj a szívem biztosan én is elmentem volna, ha nem kéne feküdnöm.
Szófi sokat mocorog a hasamban néha elég erőseket rúg.Ilyenkor megnyugszom hogy biztosan jól van.
TündiKép
A Halász Jutka gyüjtemény engem is nagyon érdekel!!!Puszi Csema 23

KépKép
csema

Csema!

Jajj de jó hogy újra otthon vagyKépKép Vigyázz nagyon magatokraKépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Gezsu,
hát nehéz lesz olyan lakást találni ami mindenkinek tetszik!
szerencsére mi magunk döntünk, a baj csak az, hogy nincs semmi pénzünk Kép Azért én bizakodok!!!
katicuska

ÁgiKép
Köszi nagyon vigyázok! Csak rövid időkre kelek fel, mondjuk pisilésnyire?! Kép Kép
Ami a kórházban 2erc séta oda, kulcs ajtónyitás .........kézmosás ajtózárás séta vissza= 5 per

KépKép
csema

Félre a viccel, tényleg muszály betartanom, ha nem akarok visszakerűlni, márpedig nem-igen szeretnék!
Kép Kép puszi tehát mindenkinek és időnként rátok nézek és bejelentkezem!
Üdv!!!!

KépKép
csema

Sziasztok,

Búbánatos egy idő volt ma. És már most olyan, mintha késő este lenne....Kép

Vikó, érdekeseket írtál, nagyon messzi és nagyon különleges tájon élsz, én valószínűleg nem tudnék ott élni. Viszont mint minden kultúra, ez is érdekel. És üdv közöttünk! Kép

Csema, de jó!!! Kép Vigyázz ám magatokra! Kép

Babetta, mi főztél??? Kép Tényleg, hány kiló gyümiből lesz hány liter lé? Amúgy, teljesen jól csinálod ezt, ez a legegészségesebb, amit csak tehetsz! Kép

Angi, megvettük a babakocsit! Kép Tök jó, úgy örülök!

Ildi, nagyon jó ez a tejfölös kép! Édes, és gyönyörű szemei vannak a fiadnak! Kép

Na pussz

Eszti
25+3
Vendég

Lyly! Ami az időt illeti, nálunk is elég pocsék! Hűvös van nagyon!

Csema! Örülök hogy újra otthon vagy! Vigyázz nagyon magatokra!

KépKép
nicika

Sziasztok

Ildi
A plusz 8 kg azért rajtam van !! Bár a terhesség előtt is így ettünk nem eszek többet és jönnek a kilók ,remélem utána mennek is.
5Kg alma
3Kg narancs
2Db citrom
1Kg grép
Ebből lett majdnem 5 liter mert ugye lejönnek a héjak csutkák. De szoktam mandarint, szőlőt-kivit ami van itthon. Répát nem szoktam, mert azt nem szeretem csak levesbe. De ez másfél óra mire megcsinálom. A végén palacsinta lett, mert apa azt akarta nekem meg mindegy volt.

Lyly
Nekem a jövő hét péntek oké a többieken múlik, én már készülök nagyon .

Csema
Nagyon jó hogy újra itthon vagy ,
És hogy Szófi nagyokat rugdos az csak jót jelent, jól érzi magát odabent.

Vikó
Most akkor meddig maradsz itthon? Baromi érdekes a történeted. Tudsz képeket felrakni annyira megnézném?

Gyezsu
Merre akartok költözni?

Babetta és Levi 24+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti képet kérünk a babakocsiról!!!!!!!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vettem takarónak anyagot, vmi polár féle és tegnap délután be is szegtem. Ahhoz képest, hogy ált. isk. technika óra óta nem csináltam pelenkaöltést egész szép lett Kép
Meg maradt is, úgyhogy a maradékból lábzsákot fogok csináltatni
Lassan gyűlnek a cuccok, remélem nem korai (babonák meg ilyesmi)

Hol vannak tali fotók???

Katica
21+4
katicuska

Nicika,
akkor hiába énekeltem a Süss fel napot...Kép Jól vagytok?

Babetta,
egyelőre nekem is ok a jövő péntek kötésre, és mi is ilyen gyümilöttyöket iszunk, csak mi répát is teszünk bele 1-2 szálat. Mostanában rákattantam a fagyasztott cseresznyére, eperre, málnára és ribizlire, ezeket hamizzuk nagykanállal.Kép

CSEMA!
Hurrá, hurrá!!! Pihenj nagyon sokat!!!Kép

Eszti,
milyen a babakocsi?

Lyly
23+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Hazaértünk Kép

Csema, üdv újra itthon!

Eszti, gratula a babakocsihoz!

Katica, ügyes vagy! Hát pénzünk nekünk sincs több, mint amiért a házat el tudjuk adni, hitelt meg mire vegyünk föl? Szóval izgi...

Lyly, mi Csillaghegyen lakunk, szüleim a Pók utcai lakótelepen (Aquincum), szóval itt keresünk a környéken.

GyeZsu
gyezsu

Helló Csajok!

Kb. 1 órája értünk haza, mert suli után még beugrottunk őseinkhez villámlátogatásra!

Vikó! Üdv köztünk, nagyon érdekes dolgokról írsz!Kép Jó olvasgatni téged!

Ildi! Csúcs a kép OlirólKép

Babetta! Én is minden nap (reggel mindig) iszom frissen facsart narancslevet, nagyon fincsi és vitamindús! Amúgy tényleg nem látszik rajtad ez a kajamániaKép Látnod kellett volna ma engem az egyetemen 2 mekkora szendviccsel tömtem a fejem, amiket férj csináltKép És holnap én is nagyon finit főzök és természetesen vasárnap lévén sütök vmi kelt kalácsotKép

Eszti! Kircsi, hogy megvettétek a babakocsitKép Örülök neki!

Csema! Szuper,hogy otthon vagy!Kép Vigyázz nagyon magatokra, pihenjél, amennyit csak lehet! És mikor tudsz, nagyon várunk!

Ági! Kocsi megjavultKép Örülök,hogy te jól vagy!

Ingatlan adás-vételhez drukkok mindenkinek!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Anita (25+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta, Anita, nektek nem ég a gyomrotok a gyümölcslétől? Én mostanában nem kívánom. Zöldség-gyümölcs-savanyúkáposzta viszont jól fogy Kép Babetta, mennyi időre csinálod ezt az 5 liter gyümilét? Nem romlik meg?

Lányok, olyan fura, hogy Bababót nagyon lent érzem, gondolom ez a boksz, amit az UH-n is láttunk Kép Engem mondjuk nem zavar, de így a családnak nem mutogatnám, hol rugdos a baba, mert a hasam alját nem szeretném, ha fogdosnák. De gondolom lassan lábra is edz majd egy kicsit Kép

GyeZsu
gyezsu

húha!
sziasztok!
kicsit beolvastam ide közétek megint!
meg be is pofátlankodok már megint, bocsánat!

Zsuzsófy,
régóta nem jársz felénk az őszibe!
nagyon aranyos szép kismama vagy, eszedbe ne jusson szégellni magad!butusom!
Legyél magasra büszke!!!
az overál tényleg nagyon jó szerzemény!én sem tudtam volna otthagyni!
Lillára még jó a rózsaszÍn cucc, de amint kinövi, küldöm,viszont ha közben elköltöznétek pestre, Írd meg az új cÍmedet!!!

Indianyo,
aztamindenit!!!
Nem semmi az életed! úgy olvastam mint egy izgalmas könyvet, amiket Írtál!
én mondjuk be lennék tojva rendesen, ha indiában kellene élnem, eddig minden ismerősöm iszonyat emésztési gondokkal tért haza, pedig óvatosan étkeztekKép
meg meséltek ők is, milyen "higénikus" ott sokhelyütt...de a bayd biztos erős immunrendszerű lesz, az anyatejjel majd véded őt a fertőzésektől!

megmutathatom a lányom? kedvcsinálóként a kislányokhozKép
én nagyon boldog vagyok a lányommalKép
KépKép
a neve Lilla
te minek nevezed majd a lányodat?
zsofy

Sziasztok!
Indianyó üdv köztünk... nem semmi lehet ott az élet!
Az Ármániában kifejezetten nagyméretű kismamaholmikból van több!!! Nyugodtan nézzetek körül. Legutóbb egy együtt mentem egy netes kismamival és vett 5 gatyót!!! Nem éppen kicsi méretekből! Prenatal volt egy csomó de én Noppiest is vettem... ki lehet fogni jó minőséget, persze van egy csomó vacak is!

Csema vigyázz magadra!

Minden kismaminak minden jót... most csak ennyire volt időm! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

GyeZsu! Nekem szept-októberben égett a gyomrom, de csak a baracktólKép Pedig azt is nagyon szeretem! A narancslétól pedig egyáltalán nemKép
Szerintem tuti feljebb fog lassan kucorogni, ahogy beindul az óriási növekedés! Nekem is sokáig túl lent voltKép, nost meg már szinte a melleimet rugdaljaKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsofy
Gyönyörű a kis hölgy!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Az én kedvemmel nincs gond de még nem tudjuk, hogy kukacos vagy sünis lakik odabent! Kép ...remélem kedden kiderül! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsofy! Egy angyal a leányzód, álom szép babaKép Gratula hozzáKépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

De aranyosak vagytok, olyan jólesik, kösziKép

Mamacka,
kösziKép
akkor kedden megy a drukk nektek!!!
mihez? a kisfiúhoz drukkoljak vagy a kislányhoz? vagy csak ahhoz, hogy derüljön ki? nekem 18hetesen mondta a 4D-s doki, hogy kisányKép
de jó volt amig a pocimban voltKép
most is jó, de az első 3 hónapot végigordÍtotta a kisasszony...az durva volt...

Anita,
kösziKép
zsofy

Sziasztok!

Vikó! Üdv köztünk. Kép Volt egy munkatársam még naaagyon régen, akit szintén Vikónak hívtak és kb veeld egyidős. Rötön ő jutott eszembe. Kép Nagyon érdekes,a mit írtál. Kép Sok kitartásod lehet!

Eszti! Gratula a kocsihoz, és tényleg rakj fel képet. Kép Hol vettétek meg végül?

Nálunk átmenő forgalom volt péntek óta. Jött az egyik volt tanítványom Debrecenből. Szegénykémmel szakított az első nagy szerelm, aztán kicsit ki van. Hajnalig leelki életet éltünk, aztán kivittem páromat hajnali 7kor a vonathoz, mert ment Győrbe fősulira, majd mentem tanítani, meg még itt volt Tamás és ezek után még a barátnőm is jött németezni. Kép És persze még takarítani is kellett, meg mosni... Sok volt. Ja, meg még anyóssal is elmentem vásárolni. Kép

Ma a Mi kell a nőnek című film megy. Egyszerűen imádom. : Szóval lépek is filmet nézni. Kép

Pussz nektek!

Eszter 17+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsofy, csatlakozom az előttem szólókhoz: Lilla gyönyörűséges lányka. Szopigondjaitok megoldódtak? (Ugye jól emlékszem, hogy ilyen témában leveleztünk itt valamikor? Kép)

Na, megyek vissza tanulni - de mivel ezt a gépen teszem, időnként majd benézek. Kép

GyeZsu
gyezsu

Lyly! Köszönöm szépen hogy érdeklődsz felőlünk! Mi nagyon jól vagyunk! Ennyire jól még szinte egész terhességem alatt nem éreztem magam. Szintike is mocorog rendesen, bár most nekünk is volt két nap nyugi mikor alig alig mozgott! De ma már intenzívebb volt, estére még hullámzott is a hasam! Még mindig csak 1.5 kg-ot híztam! Szerintetek ez normális? Bár a hasam az nől! De például az eljegyzési gyűrűmet át kellett tennem a középső ujjamra, mert a gyűrűsről folyton leesett! Kép

Zsofy! Tündéri a kislányod! Már nem is bánom hogy nekem is kicsi Szintiám lesz! Kép

Nicika+Szintia 25+5

KépKép
nicika

Sziasztok Csajok! Kép

Csak beköszönök, nem olvastam vissza, bocsika.
Egész nap mozgásban voltunk, reggel óta. Babáztam is a sógoréknál, aztán megnéztük a lakást Dunakeszin.Kép Nagyon kira lenne, ha össze is jönne. Bár nem a Dunapark lakóparkban, hanem a Startházban, de az is nagyon jó helyen van, sőt, még jobb is, mert nem kell átmenni a városon.Kép Egy szépséghibája van, h a ház mögött egy temető van, de lesz@rom.Kép Szal ezerrel drukkoljatok nekünk!
Holnap jövök (remélem), és olvasok, és írok sokat!

Pussz!
Nancsi & Alex 21+5

Ps: Amúgy teljesen jól vagyok, most fáj egy picit a hasam, de a sok rohangálástól. Holnap pihenek sokat. Most futok beájulni az ágyba!

Jók legyetek!!!Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Gyezsu: Fent vagy még?
Most fogok írni és teszek fel képeket a taliról!Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: Milyen gyümicentrifugátok van?
A TV Shopban hírdettek egyet, hogy az sokkal több levet présel, mint a többi.
A barátnőm megvette 20ezerért, áthozta hozánk és összehasonlítottuk az én 10 éve vett 2ezer forintosommal.
Ugyanannyi gyümölcsből pont ugyanannyi lé lett mindkettőnknek. Örültem, hogy nem kell újat venni KépKép

Ildi: Édes Levente! A kis tejfölösszájúKépKép

Indianyó: Nagyon érdekes a történeted. Én biztos félnék ott lakni, mi anno Svédországba készültünk, de nem lett belőle semmi.

Gyezsu: Az én férjem is barna hajú, barna szemű. Az első kislányunk olyan, mint ő, a 2. szőke, kékszemű. Mégis mindenki azt mondja, hogy hasonlítanak nagyon!Kép

Csema: De jó, hogy otthon lehetsz, vigyázz magatokra! Azért ha néha megteheted írj!

Eszti: Milyen babakocsit vettél?

Zsofy: Nagyon aranyos a kislányod!!!!

Nancsi: Szerintem se törődj a temetővel, jó hely az is! Az élőktől kell félni, nem?
Drukkolok, hogy sikerüljön lakást vennetek!

Tünde 27+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita, Angi, Eszti

Kép

Babetta, Anna, Cory

Kép

Betti, Nancsi, Lyly, Vok

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszti, Babetta, Anna, Vok

Kép

Gyezsu kis Katával, Bori

Kép

Ildi, Anita, Angi, Eszti, Babetta

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Katicuska, Gyezsu kis Katával

Kép

Szelivi, Ildi, Anita

Kép

Nancsi, Cory, Lyly

Kép

Vok,Mariannka

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Dorina itthonKép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bocsika a sok képért, azért remélem örültök neki!

Belejöttem így fél 1 felé, tuti, hogy a kiscsaj a pocimban is felcseréli a nappalt az éjszakávalKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?