Sziasztok!
Lili,
én is mindig Leona fényképeit nézegetem. Már nem is emlékszek, milyen volt, mikor olyan pici volt, annyira megváltozott. Egyetlen kép él nagyon az agyamban, amikor először megláttam
Örülök, h Zsófi jól bírta a kirándulást
Roz,
sajnálom, h Áki nem cicizik, de legalább ő döntött így és nem más volt az ok.
Én is csak azt vasalom, amit nagyon muszáj (ezt most megnéztem a Helyesírási szótárban, h kell írni, ilyen hülye lettem?
).
Remélem keresztelő jól sikerült!
Kobudo,
remélem, a 2. babával nekem is könnyebb lesz, mint Leonával, mert már most tartok tőle
. De azért nem mondok le róla
Seriff,
bepelenkázta és még fel is öltöztette
Ügyes ám, az első naptól csinálja, alig várta, h tisztába tehesse, amikor hazajöttünk a kórházból. Csak olyan férfimódra csinálja, elvégre abból van
Naptárt akartok csináltatni? Tudtok fényképet nyomtatni?
A másik topikban az egyik lány férje fotós, ők is csinálnak naptárakat, képeslapokat, nézd meg. Ha jól emlékszem,
www.webalbum.hu Lili, Bepa,
ne "aggódjatok", lesznek még ilyen éjszakák. Leona ma éjjel 8-4-ig 1-2 óránként felkelt. Én már csak nevetek rajta. Aztán meg aludt még 8-ig 4 órát. Ha tudnám, mitől függ, h alszik v felébred...
Cukkermáz,
én most kb. 2-3 hetente tudok kitakarítani rendesen
Azért ez sztem nagyon ritka. Én is úgy indultam, h nem érdekel a házimunka, Manó fontosabb, de néha csak meg kell csinálni.
Hogy kell tejespitét csinálni? Már olyan régen szeretnék, mert nagyon szeretem, de nem tudom az arányokat.
Kati, Roz,
piros szemet már kiszedtem. Remélem ha előhívatjuk, ők is megcsinálják majd!
Sam, jobbulást!!!
Szia Dóra,
persze, h csatlakozhatsz!
Mostanában Leona megint alszik nagyokat (1 órát) a kendőben, így ha nyűgös beledugom és elmegyünk sétálni. Ez már haladás
Tegnap megsütöttem és megpucoltam neki 1,5 kg gesztenyét. Nem tudom, mennyi maradhatott neki, mert a nagy részét felfaltam
Kíváncsi vagyok, h ő is szeretni fogja-e. Ma meg sütök tököt.
Nem most akarom még odadni őket, még csak a fagyóba mennek.