Sziasztok!
Tegnap többször benéztem, semmi... Ma pedig nem győztem olvasni!
A vese uh-n minden rendben volt. Zita, köszönöm az érdeklődést! Kb. 4 mm-es vesetágulatot mutatott az uh, ami minimális. A doki azt mondta, 3 hónaposan megint vigyük el, valószínűleg addigra ki is növi. Az újaknak írom, hogy 38 hetesen derült ki az uh.-n, hogy ez a tágulat létezik, de akkor még 12 mm volt, úgyhogy szemlátomást csökken, és semmiféle kezelést nem igényel.
A háziorvosunk szerint felesleges tortúra, szerinte minden ilyen babát 3 hónaposan kellene először megnézni, mert addigra a nagyrészük kinövi. Na mi minden esetre elmentünk, megnyugodtunk. Csak arra volt jó a dolog, hogy Boti egész délelőtt nem aludt, mert mire eljutott az alvásig, vetkőztetni kellett... Persze nem nagyon viselte meg a dolog, ahhoz túl jó gyerek. (Minden este rebegnem kell egy hálaimát, hogy ilyen mákom van ezzel a fickóval...)
Orsi, Maris, bár nekem nem Gyárfásné volt a szülésznőm, mert én egy angyalt fogtam ki, Tóthné, Hasilló Annamarit, hallottam Gyárfásnéról. Szakmailag dicsérik, de nyers a modora, nem mond eleget a kismamának, talán a szülés szituációjához nem olyan kedves. Nekem legalábbis ezt mondták azok, akik nála szültek. De korrektebb, ha az érintettek beszélnek róla...
Maris, sajnállaak így utólag is a hasfájás miatt, rettenetes lehetett. Egy barátnőm kislánya is 5-6 órát sír esténként... Meddig volt Virág hasfájós? Édes lehet az usziban!
Zita, legközelebb szólj, ha erre jársz, hátha itthon vagyok. Hétfőn séta, mit szólnátok? Fél 2? Ki csatlakozik? Aztán persze valószínűleg mindenki más időben jön, mert a gyerkőcöket ritkán lehet kiszámolni.
Kata, van kedved? Együtt elbírunk majd Lizával!
Beni tündéri!
SasiOrsi, olyan jó volt olvasni, ahogy magatokról írtál! Már mi is beszéltünk arról korábban, hogy megírjuk szerelmünk, házasságunk történetét. Van kedvetek? Ha igen, akkor én holnap elmesélem!
Ja, Botinak minden 2.etetésnél adom az angol vizet. Úgy tűnik, így jó lesz. Nem fáj a hasa reggelenként, és a kakis pelusok száma is normál keretek közt marad.
Na megyek, mert ma megint sok lettem. De vigasztal, hogy nem vagyok egyedül!
De én örülök, hogy hosszan írtok, olyan jó olvasni titeket!
Jó éjt mindenkinek, sok puszi, Judit