Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Volt itt a dokinéni, semmit sem talált LeventénélKép
De akkor meg miért ment fel neki 39-re a láza???

Én is úgy örülök, hogy így is lehet anykönyvezni az Emilit, én se tudtam, ezért gondoltam utánanézek, és lám, lehetKépKép
És 3 névnapja is vanKép
(és szuper rózsaszín szerkóban lesz mindigKépKépKépKépKép )

Annácska, drukk a szív uh-hozKép
Ági neked jobbulástKép
Kösz a gyógymanókatKép

ildikó
vas

Ildikó! Szegény kisfiadnak kívánom hogy gyorsan meggyógyuljon!

KépKép
nicika

Sziasztok

Azért voltam ilyen gyors, mert a szomszéd utcában van a védőnő.
Vércukrot a vizeletből nézte, remélem jövő hét pénteken is ilyen jó lesz a cukorterhelés vizsgálat.
Vérnyomás 110/70 volt ez nem alacsony ugye?
Most szedtem össze 2 zsák levelet a kertbe és az utcán és nem volt rossz a hajolgatás. Nem értem mi történt máskor majd becsinálok.
Nem tudom mit főzzek. Ti mit csináltok?
Lehet hogy Lapcsánkát remélem más is megkívánta!!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ági: jaj Kép Sajnálom Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babetta! Tökéletes a vérnyomásodKép B*sszus, köszi a segítséget, a lapcsánka tökéletes ebéd lesz nálunk isKép (Itt gondolkodom már mióta én is, hogy mit főzzekKép)
A hajlongással azért vigyázz!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Végre én is ide tudtam ülni a géphez.
Mi 10-kor keltünk Dorinával. Nálunk APA viszi Patríciát reggel a suliba, úgyhogy lustálkodhatok.
Főleg, hogy Dorina későn kelő (fekvő).

Szuper volt a randink!!!!!KépKépKép
Olyan jó, hogy mostantól egy csomó csajszi arca a név alapján beugrik és így könnyebb irogatni!!

Ildi: Örülök, hogy jobban van a kisfiad, furcsa, hogy nem talált nála semmit a doki de így legalább hamar elmúlik!

Ági: Biztos lesz még tali (ugye lányok?), szerintem decemberben és januárban is kéne tartani! Akár Bettinél is!
Betti: beférünk a lakásba?

Most megyek hamizni, de majd rakok fel képeket!

Tünde 27+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Köszönjük a Katadícséreteket Kép Azért a sok gyaloglás fárasztó még neki, de ha elkezdené huzatni magát, akkor elkezdek neki énekelni (a járókelők meg néznek nagyokat Kép), és akkor jön tovább rendesen. Sokszor viszem magammal, "szokva van" a menéshez, társasághoz. A busz amúgy is nagy kedvenc most. (És olyan jókat mosolygok magamban, hogy magyarázok neki: Nem, Kata, ami zöld és sínen megy, az a HÉV, ami sárga és sínen megy, az a villamos Kép)

Én benne vagyok CD-másolós és egyéb találkákban, ha művházas helyszín kell, azt meg tudom intézni Kép

Nicika, én még feltétlenül el szeretnék menni Bécsbe, mielőtt szülök, akkor útközben meglátogatunk Kép Ha meg te vagy Pesten, akkor szólj.

Most ment el egyébként az ingatlanos (a harmadik), és du. már hoz is érdeklődőt. Csak azt utálom az ingatlanirodákban, hogy új lakásra mi kapunk 2,4 M Ft szocpolt, ők meg azért, hogy eladják a mi lakásunkat 1-2 millát Kép

Ma mindenki csupa jóhírekkel jön, gratula! Ági, neked meg jobbulást!

GyeZsu
gyezsu

Oké Gyezsu! Ha megyünk Pestre akkor feltétlenül szólok! De te is szólj ha erre jársz! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ildi: hát ez nagyon jó hír, gondolom forr benned az öröm. Leventének jobbulást!

GyeZsu: Kata baba nagyon aranyos, és láthatóan jól kezeli az embereket. Meg is lepődtem rajta, hogy ilyen nyugodt gyermek.

Katicuska: tényleg nem hangzik rosszl, hogy a papák is találkozzanak. Biztosan jól elbeszélgetnének egymással, és szórakoztatnák magukat. Kép

Szóval mikor lesz a következő tali? Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Én sajnos nagyon elbénáztam ezt a tegnap estét... már fél öt óta fel alá sétáltam a Rádayn mire megtaláltalak benneteket (majd lefagyott az orrom) utánna meg már mennem is kellett teát sem tudtam rendelni! Kép Jóformán még beazonosítani sem tudtalak benneteket... Kép nagy zavaromban még csak be sem mutatkoztam... bocsi... Kép
Azért készítettem egy-két képet majd felteszem...

Leventének jobbulást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

...pedig még a kiállításmegnyitóról is lemondtam... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Itt ülök és az ölemben a lapcsánka az összes betű tiszta zsír, de nem számit a lényeg hogy falok.

Nicika
Megyek valamikor az IKEÁ-ba azt hiszem jövő hét pénteken, ha addig ráér küldők én neked csak egyeztessünk melyik kell

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

http://www.premaxx.com/

Itt van annak a hordozónak a netes oldala!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika!
Én épp most készülök az IKEÁ-ba, kb. 1/2 óra múlva indulnék. Ha addig jelentkeznél, pontosan milyen hállósra gondolsz? Szívesen veszek és elküldöm! Vagy akár telefonon is megbeszélhetjük: 70/3836511, így 3-ig is elég, ha hívsz.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Szisztok!
Hát csajok, én is nagyon jól éreztem magam a találkozón, csak azt sajnálom, hogy kicsit későn értem oda és a túlsó végen ülőkkel nem tudtam beszélgetni. Majd legközelebb!

Szelivi!
A német knédli tényleg gombóc, de a cseh valójában párolt kenyér. Kenyértésztából készítik, csak nem sütik, hanem főzik vagy párolják és ugyanúgy szeletelik, mint a kenyeret. Több változata is ismert: sima, krumplis-, zsemlés-, szalonnás- stb.

Ildi!
Jobbulást Levinek!

Gyezsu!
Tényleg nagyon aranyos Kata! A daloskönyvnek, amit írtál, van másik két kötete is: Zsipp-zsupp (piciknek, mint Kata), Eszterlánc (inkább óvodásoknak).

Betti!
Ez a cd másolás jó ötlet! Nekünk rengetek gyerekzenénk, mesealbumunk van.

Na, megyek vásárolni, majd du. leszek.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Babetta!!!
Áldom az ötletedetKép
Biztos magamra szedtem most egy kilót az ebéddel!!
Én is lapcsánkát csináltam, de csak 2 krumpliból, de így is lett pár darab, és mind el is fogyottKépKép
Le is akartam fényképezni, de Cory kedvéért nem tettem ilyetKép

Kösz a további jókívánságokat Leventének,köszöni már jobban van.
Szegénynek egy herpesz is kijött a szája szélén(nem tudom, írtam-e reggel)
Közben azt is ápolgatjuk.

Közben volt nálunk egy áramszünet, fin*om nincs, hogy miért, szerencsére nem is volt bekapcsolva a gépKép

Elkezdődött a Zűr az űrben c.Tapsi hapsi-s film, Levente most ezt nézi, Olivér meg alszik.Tiszta nyugalomKépKép

Bori, jó IkeázástKép

ildikó 20+0
vas

Sziasztok Kép
Köszi a drukkokat Kép
A Manócskával minden rendben Kép
Majd még néhány hét múlva kell egy kontroll, de azt mondta a dokinő, hogy ne izguljak Kép

Ennek az örömhírnek a hallatán bele is csapok a munkába Kép
Később jövök, de lehet, hogy már csak este lesz belőle Kép

Annácska 19+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

A 2005os tavaszi babasoktol vagyok lattam kerestek baby bag-ot, kaptam kettot is ajandekba, egyszer sem hasznaltuk, elado.
Reka

Kép
vaktyuk

SziasztokKép

Köszönöm a gyógymanókat, mostmár jobban vagyok nagyjából, csak lett egy kis hasmars mellé, mondjuk a sok szorulás után ez kicsit jól jött mostKépKép

AnnácskaKép
Nagyon jó hogy minden eredmény jó lett, legalább mondtak adatokat itt?
Irtam neked mailt.

Megyek gyorsan mosogatni meg mosni, mert eddig nem volt viz a lakásban Kép de végre kész az emeleti vizesblokk szerelése.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vaktyuk
Mennyiért adod, Engem lehet, hogy érdekelne?
Képet tudsz róla küldeni?
drescher_marcsi@freemail.hu

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vaktyuk! Nekem is tudsz róla infót és képet küldeni? pickwicktea@freemail.hu Köszi!

KépKép
nicika

http://www.hp.hu/fotonyomtatas/

Az első 1000 regisztráló aki feltölti kedvenc fotóját, annak előhivatják A4-esben, vagy 4db 9*13-asban! Hajrá!

KépKép
nicika

Annácska: Na, akkor mostmár tényleg megnyugodhatsz! Biztos teljesen egészséges a baba, már mindent megvizsgáltak rajta!

Ildi: Akkor lehet, hogy gyomorrontása volt a lurkónak, nem? Mindenesetre jó, hogy jobban van!
Nálunk a Micimackós filmek mennek mostanában, Van belőlük jó sok, de most a Zelefántos a menő.

Gyezsu: Édes a pici lányod!!!
Majd rakok fel róla is képeket, csak a pirosszemeket kell még eltüntetnem a képekről.

Babetta: Nekem is olyan örömet tud okozni egy "kis" evés!Kép Mondjuk én ma egy jó adag töltött káposztát faltam be ebédre.

Anita: Mikor mondtam a férjemnek, hogy még Nyíregyházáról is voltak a mamitalálkozón, azt mondta, hogy "Ti ezt tényleg komolyan gondoljátok!"
Hát még szép...

Mamacka: Majd legközelebb! Milyen kiállítás lesz?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
...hát talán...
Tegnap ötkor nyílt kerámiakiállítás az Olof Palme házban...
Decemberben pedig Iparművészeti vásár lesz az Iparművészeti Múzeumban. Ide szerintem érdemes ellátogatni nagyon jó szokott lenni! ...nem tudom, hogy melyikre gondoltál.

Kép
Kép
Kép
mamacka

KépKép
nicika

Mamacka: A decemberi Iparművészetire gondoltam!
Mikor nyílik?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ágiboszi Kép
Este válaszolok a leveledre Kép
Adatokat sajnos most sem kaptam.

Tünde Kép
Teljesen megnyugodtam, tuti minden rendben van már a babával Kép

Annácska 19+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Megyek a lánykámért Kép

Annácska 19+4

annácska

Kettő is lesz!
Az egyik biztos, hogy December második hétvégéjén, a másik meg vagy egy héttel előtte vagy utánna!
Ha tudok pontosabbat még megírom!

Kép
Kép
Kép
mamacka

AnnácskaKép

Köszi szépen, én is csak későn este leszek, mert most megyek a fiamért anyóshoz.

Sajnálom hogy megint nem kaptál adatokat, de a lényeg hogy minden rendben van.

NicikaKép
Köszi a hpes infót már regeztem is magamat.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Örülök Ildi, hogy nem csak én híztam ma.
Akkor már tuti az Emili?
Ha Leventének herpesze van biztos, lappang benne a vírus.
Nekem is akkor szokott lenni sajnos csak nem a számon, hanem az orromon, ami a jobbik eset,mert ha a szemem alatt van akkor úgy nézek ki mint akinek benyomtak.

Annácska
Csak rád kell nézni és látszik, hogy majd kicsattansz az egészségtől és semmi baja a kiscsávónak.

Nancsi
Jól vagy, mert kezdek aggódni, hogy nem jelentkezel?

Nicika
Mi van az IKEÁ-val Bori vesz vagy vegyek én?

Cory! Most ne olvas!!!

Most csináltam két tepsi pizzát, amin sonka ,tejföl, fokhagyma, és sajt van .Imádjuk így nagyon finom. Sütőtököt is, sütöttem azt is imádom.

Írtam ebbe a titkosvágyakba.
És azt írta :szeretem a főnököm és ez igaz ,mert én vagyok a saját főnököm és imádom magam mint főnök. Na ezt jól leírtam.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Babetta, ez jó, hogy szereted a főnököd Kép

Borka, láttam én is, hogy van két előző kötet, de azt sajnos nem lehetett kapni. (Azért vagyok ehhez a bolthoz kötve, mert itt tudom levásárolni a dokumentumvásárlási keretemet.) Vettem egy másik daloskönyvet, de aztán ahogy este jobban megnéztem, nem szépek a rajzai, valószínűleg számítógépes grafika - vissza is akarom vinni. Nem mintha Füzesi Zsuzsát annyira szeretném, de egyszerűen ma nem lehet mást és jobbat kapni.

Mamacka, csak nem keramikus vagy? Kéne nekem mézescsupor ajándéknak Kép (Egy teljesen mezei mézescsupor.)

Én meg megvettem végre a kókuszgolyó hozzávalókat Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok,

na végre, újra gép előtt. Nem tudtam már reggel jelentkezni, mert uram gyorsan elhúzott, és most még csak az ő gépével tudunk netezni.
Amúgy, már 5-kor fent voltam, csak hogy tartsam a formám. Kép
Tök jó volt a találkozó, és a Megatoysos kiruccanás is jó volt, a babakocsi kérdés is fixálódni látszik.

Örülök, hogy személyesen is megláthattuk egymást, még ha nem is tudtam mindenkivel beszélgetni, szerencsére túl sokan voltunk! Kép

Babetta, nincs mit, reggel azért gyorsan tankoltam egyet! Kép

Én az előbb sütöttem almás-diós-mazsolás sütit, már csak a csoki hiányzik a tetjéről. Kép

Ildi, remélem már jobban van Levi. Kép Emili tuti!

Annácska, ennek így kellett lennie! És remélem hétfőn torna!!!! Kép
Babetta, te nem jössz?? Kép

Anita, fő, hogy rendben megérkeztetek! Kép És dögi a kocsicipő! Kép
Nekem ma a pici fiam már megint alig mozgott (tegnap sem), néha-néha kitolta valamelyik végtagját, hogy jelezzen, hogy azért még van, de amúgy az aktivitása a béka se...e alatt.....Kép jobban szeretem, amikor alig áll meg. Kép Na de mindegy, neki is lehet csendesebb napja. Meg nekem amúgy is mellső fali a lepényem, lehet, hogy elbújt mögé (bár már talán elég nagy ahhoz, hogy el tudjon mögötte bújni). Kép

Csajok, jó hétvégét, de azért még holnap jövök! Sőt, lehet, hogy ma este is még bekukk!

Puszi

Eszti
25+2
Vendég

Gyezsu
...de az vagyok csak abból nem lehet kicsit sem megélni ezért illusztrálásba, grafikai munkákba kezdtem... ami azt jelenti, hogy kemence helyett számítógépbe ruháztunk be! Így sajnos nem tudok csinálni mézescsuprot! A Moszkvánál van Bábos Dorka Mézes Boltja ott biztos találsz szép csuprokat! ...és szép mézeseket!

Lehet kapni szépen illusztrált könyveket!
Pl. Szegedi Katalin illusztrációi gyönyörűek bár azok nagyobbacskáknak valók.
http://www.picturebook.hu/

Kisebbeknek Kállai Nagy Krisztinát ajánlom (ő is kiállít a karácsonyi vásárban.
http://www.csodaceruza.com/portre_illusztratorok_kallai.html

...remélem előbb utóbb nekem is megjelenhet mesekönyv illusztrációm...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Mi van a képekkel ,nem látjuk őket!!!

Ágiboszi
Biztos lesz még tali varrósra nem akarsz jönni?

Esztipeszti
A te sütid is jól hangzik rakj fel a hévre egy adagot légyszi és itt leveszem!!
Tornát még nem tudom 50%

Mariannka
4D-re fogsz menni vagy sima UH-ra?

Tünde
Szeretem a káposztát is.

B és L

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Köszönöm az ajánlatodat, de Bori valószínűleg már meg is vette a hálós tárolót! De tényleg nagyon köszi! Kép Sárgát választottam!

Nancsikával pedig ma beszéltem és jelenleg nem fájt semmije!

KépKép
nicika

Hú, Mamacka, a Szegedi Katalin grafikák tényleg gyönyörűek! Van is nekem egy kiállításmeghívóm, amin szerintem az ő rajza van. Azóta is őrzöm a könyvespolcon Kép De ha egyszer daloskönyveket nem illusztrál Kép Tudjátok, kit szeretek még? Ida Bohatta, ő német grafikus, már nem él. Neki van egy német daloskönyve (ez megvan nekünk, az esi altatókból 2 ebből van, meg egyébként is szoktuk nézegetni - énekelgetni), amit a magyar kiadója is ki akar adni magyar dalokkal, de még se híre, se hamva. Kép

GyeZsu
gyezsu

Kállai nagy Krisztának verses könyve van illusztrálva amit megzenésítve is lehet kapni. Miklia Zsolt verseivel.
Ha az akire gondolok nekem is tetszenek a rajzai...

Babetta
Még nem töltöttem le... ha a talira gondolsz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most nézem, hogy Kállai N. Krisztának van Dünnyögők és dúdolók című könyve is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,
szépen termeltetek ma irományokat! Ez jó! Kép
Ildi,
szuper a név! Kép Levi?
Anita,
végre sikerült megnéznem az albumod! Olyan helyes kis pár vagytok, szép menyasszony és vőlegény!!! Kép
Babetta,
hát persze, hogy helyes kis vőlegényt választottunk. Imádom Bencét. Kép Kaptunk tőlük forgót az ágy fölé és rugikat is, amik nem annyira fiúsak. Vettünk ma kiskabátot rá lehet kapcsolni a zsák részt. Nagyon kis helyes, sárga és macis. Kép
Eszti,
nekem volt, hogy 6 napig alig mocorgott, front miatt. És nekem is mellső fali a méhlepény. Most majd jól kialudja magát, hogy jövő héten mehessen a box ezerrel.
Nici,
emlegettünk tegnap. Kár, hogy nem voltál ott! Kép
Kata,
én is így jártam a Renoválásban. Ugye milyen jók vannak? Biztos jó vásárt csaptál.
Livi,
azt hiszem ma 11 előtt láttalak az Örsön.
Annácska,
örülök, hogy minden oké a babáddal! Kép

Puszi:
Angi 27+0
angi79

Köszi, Mamacka, majd akkor én is rákeresek Kép Csak mindenképp olyan kellene, amiben a kotta is benne van, mert Kata most a kottába szerelmesedett bele. (Én meg nem bánom Kép) Amikor Németországban au-pair-kedtem, akkor is imádták a gyerekek, hogy felcsapták a hatalmas daloskönyvüket, rámutattak egy oldalra, én meg elénekeltem, ami ott volt.

GyeZsu
gyezsu

Ezekben ha jól tudom nincs kotta...

A Hangolót ismeritek... gyönyörű gyerekdalok!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok
Aki kerte a kepet jovo het elejen mert nem vagyunk otthon hasznalni nem hasznaltam igazabol azt se tudtam, hogy mukodik...Kép
Kek feher kockas es a classic, ahogy megneztem az oldalon.
Tudom hulye dolog de arban ti mire gondoltok, gozom nincs mennyibe kerul.
Reka

Kép
vaktyuk

Fú, csajok! Egész ügyik voltatok maKép

Mamacka, sajnálom, hogy tegnap így alakult, de majd legközelebbKép

Tünde, még szép, hogy elmentem!Kép Sőt, remélem, a következőre vagy legalább még 1x a szülés előtt el fogunk tudni menniKép

Babetta, én csak ámulok, hogy neked minden gondolatod az evés körül forogKépKépKép Azt hittem tegnap, csak hülyülszKép Lapcsánka, pizza, sütőtök..., nem semmiKép (Nem sértésnek szántam, nagyon édes! Nekem is vannak ilyen napjaimKép)

Eszti! 5-kor felkeltél??? Hát, nem semmi vagy!Kép Neked meg sem fog kottyanni a Picurhoz felkelni!Kép Bence most biztos lapul, húzódozik a nyúló szalagok elől, mert megint óriásit fog nőni a pocidKép Legalábbis és az elmúlt két hétben így vettem észre, hogy mikor feszülgetett a pocim, a kis sumák alig mozgott, most meg 2 nap alatt szerintem jó, ha 4-5 órát aludtKép (És a pocim is nőtt a múlt hetihez képest, így fotóilag, amit most csináltunk!) Aztán persze, lehet, hogy tök hülyeségeket írtam itt, és semmi köze az egészhezKép

Angi! Köszi a dicséretet, bár nem vagyunk túl fotogének! A profi fotós által készítettek még jók is, de azoknak a "negatívját" sajnos nem kaptuk meg! A rokonok amiket csináltak... Én pedig mentettem le a tegnapi taliról képeket az albumodból! Remélem, nem jelentesz fel érte, hogy megloptalakKép

Annácska! Csúcs, hogy minden rendben!Kép Nagyon örülök neki!

Lassan lépek aludni, mert holnap suliKép Azért még lehet visszakukkantok!Kép

Jók legyetek, szép hétvégét Nektek Mamák!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Lányok!

Még nem olvastam végig az összes eddigi üzeneteteket, de a legelejét igen, és ettől jól kedvet kaptam a csatlakozáshoz. 38 éves vagyok, első babavárásom, ápr. 5-re ígérte a manót az UH orvos, nőgyógy meg 9-re a menzesz alapján, de érzésem szerint előbb jön majd (csak úgy, nem tudnám konkrétan megmagyarázni, de a női megérzés, ugye). Ahogyan eldöntöttük az emberrel, hogy összeházasodunk és jöhet a gyerek, azonnal jött is. Tényleg! Ja, én Indiában élek többniyre, most éppen ugyan itthon, a budai Szent-Imre kórházba járok vizsgálatokra, jövő hléten megyek a 20. heti nagy ultrahangra, ahol remélhetőleg bebizonyosodik, amit én már eddig is szinte biztosra vettem, mármint hogy Sophie Ray érkezik, és nem Dominik Ray (no persze a férfi is jól jön a családban), de ha előzetesek ellenére kiderül, hogy ketten vannak, akkor a papa is nagyon boldog lesz, mert eleve ikreket rendelt, de a teljesítés nem 100 %-os Kép
Szóval én egy magyar indiai vagyok, emi nem mindig rossz, de elég sokszor bizony az, főként, hogy az ottani gyereknevelési szokásik nagyon eltérnek az euróoaiaktól - és bizony negatív irányban. Így marad a kérdezősködés az itthoni 'szakértőktől', mert ott ahogy esik, úgy puffan, semmi tudatosság...

Minden kedves sorstársamnak kívánom ugyanazt az eufórikus boldogságot, amiben én ringatózom nyár óta! (mondjuk a kismamakori szörnyálmokat inkább nem kívánom nektek, meg a hajnali 3-4 körüli pisilés se mindig a legkellemesebb, főként, ha azt se tudom, hogy vagyok az álmosságtól Kép

Vikó

ui: bocs a sok félregépelésért, a kezem, mint géppuska Kép

indianyo

Sziasztok lányok!

Mi jól vagyunk, ma voltunk ügyeket intézni (számlafizetés meg ilyenek brrr) Nagyobbnak néztünk gatyót de persze ez a méret minde nturiban hiánycikkKép

Viszont apa talált egy csodálatos overállt a kicsi lányunknak, amit muszáj volt megvenniKép Én meglepődtem hgoy így belelkesült, de nagyon örülök nekiKép Végre vmi olyan megnyilvánulás ami kispapához valóKép

Teszek is fel az overállról a képet. Meg legyőztem a magamutgotató fóbiámat, így teszek fel magamról képetKép Legalább megnyugszanak azok akik kövérnek hiszik magukatKép

A hasam tényleg jó nagynak láccikKép

Puzsika

Zsu
22+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na a képek meg leamradtakKép

Az overáll:

Újszülött méretKép LadyBird 2e Ft volt
Kép

MIntája közelről:
Kép

Én és a pocak:
Kép

Pusz
Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika! Én is regisztráltam magam, köszi!

Zsu: Szép az overál, ügyes a kispapa!
Neked tényleg szép nagy pocid van, de ez dícséret!!!

Indianyó: Üdv. köztünk!
Tényleg különleges helyzetben vagy! Hogyan kerültél Indiába? Ott nem hátrány, ha valaki lányt szül? (bocs,ha hülységeket kérdeztem)

Eszti: Milyen babakocsit néztetek ki a Megatoysban?

Betti: Egyébként merre laksz, csak a lehetséges tali miatt kérdezem.

Tünde 27+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?