Új privát üzeneted érkezett!

Rio!

Az apf mellett akkor mégis van vizelet is, csak nem ott veszik le? Akkor vinni kell valami kisüvegbe, amit majd le tudok adni hazafelé menet?
Vagy a vizelet nem ugyanazon a napon volt és semmi köze az afp-hez?

Nekem a dokim minden vizsgálat után beír a kiskönyvembe - persze amióta van, mert azóta kétszer voltam vizsgálaton nála. Az az első a köszönés után, hogy elkéri, és a végén beleír. Akkor nem írt bele, amikor nem ő csinálta a 12 hetes uh-t, és csak megnézte a másik doki által adott papírt, de utána belenézett a könyvembe is, és az alapján mondta, hogy akkor legközelebb mikor menjek hozzá. De ha vizsgált, akkor írt is. Meg ezek az írások kellenek is majd a végén a gyeshez v. gyedhez is. Szóval mondjad neki, hogy még valamit gyorsan írkáljon neked.

Én nem beutalót kaptam a dokitól, hanem azt is beírta a könyvbe, hogy afp, hepatitis - ekkor és ekkor. Gondolom ez is elég nekik.
És aztán ugyanoda kellett visszamenni érte? Két hét múlva tuti megvolt az eredmény, vagy előtte oda kellett telefonálnod?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi!

Ráfáztam az afp-s vizeletnél, mert kivételesen vittem, de nem volt jó nekik, mert nem "steril". Szóval adott a dokinő egy kémcsövet és abba kellett pisilnem. Érdekes volt beletalálni. :-)
Levette a vért és utána megkaptam a kémcsövemet. Majd a laborban kellett leadnom.
Nem kellett telefonálni, vérvétel közben mondta a nőci, hogy 2 hét múlva meglesz az eredmény, menjek be érte. Persze egy csomóan voltak a váróban, akik CTG-re mentek, de amikor nyílt az ajtó pofátlanul előrementem és mondtam, hogy én csak az eredményért jöttem. Aláírtam és már ki is jöttem.
Ja, a hepatitis eredményét pedig a védőnőmnek küldték ki levélben.

A kiskönyvembe pedig rendszeresen ír a védőnőm, ő azt mondta, hogy ez is elég. De majd megkérdezem Lintnert.
rio
 
 


Sziasztok! Lányok, nálunk csak vérvétel volt afp-n!!! Semmi vizelet!

Kinga, köszi az infót a fizetős szobákról! Az az 5000 Ft-os még beleférne, bár már biztos feljebb vitték az árát. remélem, lesz szabad hely. Kép
A Baross utcai terhestorna mennyibe kerül?

Nóri, vettem bérletet a Brendonba szombaton. 9900 Ft volt, kaptam számlát az egészségpénztárnak, és 5000 pontot (amit majd levásárolok). Szerintem nem kell sokat sétálni a Gyöngyösi úttól. Szerdán megyek 5-re! Kép Ma megyek a dokihoz genetikai uh-ra. Már nagyon izgulok!!!!
4d-re a Prxishoz jelentkeztem be. 10000 Ft a vizsgálat, felveszik videokazettára (amit vinni kell magunkkal), ha cd-t akarsz, az +1000 ft, ha dvd-t, akkor +3000 ft, a képek darabonként +1000 ft. Szóval nem olcsó. Ha a babaneten regisztrálunk, -1000 Ft. De állítólag ők nagyon jók!

Julcsi, ma megyek az afp eredményért is. Igaz, hogy én a jánosban fogok szülni, de adokim a BMC-ben dolgozik (az is a Jánosban van, csak másik épület). Ott vették le a vért is az afp-hez.
puszi,
Zsuzsi
mezsu
 
 

 
 

Sziasztok,

Hú, remélem nekem se lesz vizelet az afp után, mert én nem bírom az idegen WC-ket.Főleg a kórháziakat.
Zsuzsi az 5000 pont amit levásárolhatsz, az 5000 forintot jelent? Mert akkor az elég jó lenne. Szerdán mész először tornára, vagy voltál szombaton is? Lassan rászánom magam én is a tornázásra, csak most még sok ügyintéznivalóm van délutánonként.
A genetikai uh miben különbözik a másik uh-tól?
Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri, igen, az 5000 pont 5000 ft-nak felel meg. Igaz, drága a brendon, de biztos találok majd valami nem túl drágát, amire le lehet vásárolni! Kép
genetikai uh ugyanaz, mint a többi uh, csak azért genetikai, mert akkor nézik a nyitott gerincet.
Most megyek majd először szerdán tornázni, délután 5-re. A bérletet (a 8 alkalmasat) 2 hónap alatt kell lejárni! Kép Az szerintem megoldható.
mezsu
 
 


Hello Lányok!

Túl vagyok az afp vizsgálaton! Igaz csak részeben. A menet a következő: bementem reggel 8-ra a kórházba a szülészet fszintre. Ott beírtak a kiskönyvembe, majd kaptam 2 db kémcsövet. Az egyikkel mentem vissza a bejárathoz vérvételre és pisilni is kellett, de pohárba! A másikba holnap - idézem:"középsugaras" vizeletet kell vinnem. Ez azt jelenti, hogy holnap reggel felkelek, lezuhanyzok és az ELSÕ pisilésnél a pisi elejét beleengedem a wc-be és után a többit egy kiforralt edénybe. Az edényből, anélkül, hogy a kémcsőhöz hozzáérne bele kell öntenem a vizeletet, lezárni a kémcsövet és beszállítani holnap reggel a bejárat mellett lévő laborba. Hát nagyon röviden ennyi, aztán másfél hét múlva kell betelefonálnom, szintén a kórházba az eredményért.
Csak azt nem tudom, hogy miért nem tudták ezt a vizelet témát előre megmondani, amikor ott voltam, most holnap mehetek megint...

Bocsi elfelejtettem, hogy ki is jár most közülünk jógára, és írta, hogy nagyon kellemes volt. Megkaphatnám a címet és a telefonszámot, ahol van a jóga?

KépKép
judy1
 
 


Szia Judy, nekem is mondta már az orvos ezt a középsugaras dolgot, de én nem tudtam megcsinálni. Mondjuk lehet, hogy azért mert már siettünk az orvoshoz,de akkor értettem meg milyen rossz lehet egy doppingvizsgálat, amikor muszáj pisilni. Azért neked sok sikert kívánok hozzá Kép.

A jógán Julcsi volt, majd Õ elmagyarázza, hogy hol van, de addig is nézd meg a www.jogastudio.hu címet, mert az az oldaluk.
Üdv, nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Rio! Most akkor neked a szülészet földszinten vették le a vért, a vizeletet pedig a kórház bejáratánál lévő laborba kellett leadni?
Judy neked meg a vért sem a szülészeten vették le? Ez most hogy van? Ráadásul minek nekik két vizelet? Ráadásul azt meg vidd be holnap! Én holnap megyek afp-re, de következő nap már tuti, hogy nem érek rá, tehát be sem tudnám vinni. Na mindegy, majd holnap én is leírom, hogy mi volt.

Nekem egyébként a dokim azt mondta, hogy az egész a földszinten fog történni. És vizeletet egyáltalán nem mondott.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok !

Lányok nem nagyon volt időm átolvasni az elmúlt levelezést. Szóval a kérdésem, hogy hány ágyas szobák vannak a Jánosban? Mennyi az 1 vagy 2 ágyas szoba ára? December 28-ra vagyok kiírva, ami mindjár itt van, és még egyszer sem voltam a kórházban. Nem valami jókat hallottam a szülészetről. Van aki ezen időpont körül szül?
bled
 
 


Sziasztok!

Julcsi! Nekem is feltűnt már, hogy idáig egyikünknél sem mennek ugyanúgy a dolgok az afp-t illetően. Gondolom orvosa válogatja.
Igen, nekem a terhesgondozóban vették le a vért, aztán ott el is mentem pisilni a szülészeten, majd leadtam a bejáratnál lévő laborban.
Telefonálnom sem kellett az eredményért.

Bled! Én december 22-re vagyok kiírva és Lintner az orvosom. Neked?
Ma voltam szülésfelkészítőn, ahol elmondták a szobaelosztásokat.
Tehát van 4 db 1 ágyas, amiből 2 kórházi (5.000 Ft) és 2 alapítványi (7.000 Ft). Van 2 db 2 ágyas alapítványi, ami 4.500 Ft. Van 1 db 3 ágyas, ami ingyenes és egy 4 ágyas, ami szintén az. És van még 2 ágyas is, de arra már nem tudtam árat írni, olyan gyorsan mondta a szülésznő. Lehet, hogy ingyenes?! Te milyenbe szeretnél menni?
Egyébként a szülészetről nem hallottam negatív dolgokat.
Volt egyébként valaki a mai felkészítőn?
rio
 
 


Hello!

Julcsi, nekem a vért a bejártnál a laborban vették le a bejáratnál, de 1 db kémcsövet vérrel vissza kellett vinnem a szülészet földszintre.
Holnap viszem a "steril" vizeletet, ill. nem én, hanem a férjem, mert azt mondták ő is beviheti, ezt is bejáratnál a földszinten kell a laborban leadni.

Megvan az Arany János utcai központ címe: Aranytíz Művelődési Központm, Arany J. u. 10. Tel. aktív szülési program: 06-20 9316 981, van egy emil is www.aranytiz.hu én még nem néztem meg. A kollégám felesége jár ide Kismama fitness-re meg intim tornára, azt mondja elég jó, egyébként minden van itt. Múlt héten voltak papás szülés felkészítésen is. Van egy csomó program pl. egyéni konzultáció, autogén tréning, kismama jóga, manótorna stb.

Julcsi, írnál pár sort arról ahova te jársz jógára, hogy milyen?

Judy

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok,

Most nézem, hogy a www.aranytiz.hu-n nincs semmi, viszont itt a babaneten, a nyitó oldalon ha lefelé tekeritek a kurzort, akkor a jobb oldalon egy függőleges bannerben ott van az IRÁNYTÛ címszó alatt: Aktiv Szülés Program link. Itt bővebb infó található.

J

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok!

Ma voltam az afp-n. Nekem is olyan tortúra volt, hogy szülészetről a laborba, ott vér és vizelet, onnan vissza, leadni a vért, illetve a másik kémcsőbe meg holnap kell vinnem középsugaras vizeletet. Csak az a baj, hogy én holnap tuti, hogy nem érek rá.
Judy! Szerinted nem baj, hogy csütörtök helyett majd csak pénteken fogom leadni? Dehát mit számít az az egy nap, nem?

A jóga ahova járok, a Padma Jógastúdió. Bánki Donát u. 62., mindjárt itt van az Örsön.
Még csak egyszer voltam eddig, tegnap mentem volna másodjára, csak olyan zizi voltam az afp miatt, hogy inkább lemondtam, majd megyek pénteken.
Ahogy bemész le kell venni a cipőt, kapsz papucsot, átöltözöl. Két terem van, amíg ott tart az óra és nem jönnek ki az emberek, addig a terem előtti konyhában teázgathatsz. A jóga 1,5 óráig tart. Félhomály van, mindenki leül egy polifómra, oda van készítve egy párna meg egy pléd. Nem fáradtunk el egyáltalán, nem olyan ugri-bugriság, hanem inkább nyújtás, lazítás, csukott szemmel légzésgyakorlatok, fájdalomcsillapító gyakorlatok vajúdáshoz, szüléshez stb. Aztán a végén lefeküdtünk, betakaróztunk, kezünk a méhünkön, és a nő beszélt valamit, hogy minden rendben van bent, könnyű szülésünk lesz, a baba jól van, én is jól vagyok stb.
Akik voltak tegnap, mesélték, hogy még jobb volt, mint a múltkor. Több torna jellegű gyakorlat volt, páros is, és ez a csaj is jobb volt a múltkorinál.

Ha van lehetőséged, próbáld ki! Későbbre meg van olyan az órarendben, hogy intim torna, szülőpozíciós jóga.

Többiekkel mi újság?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok Lányok! Voltam tegnap kismamatornán a Brendonban! Hát, ez tényleg egy élmény volt! NAgyon jól éreztem magam! Kép Gyógytornász tartja ott is 5-től az órákat. 6-tól fitnessz oktató. Szerencsére nekem az 5 órai úgyis jobb... Kép Kép Kép Fogok járni rendszeresen. Átmozgattuk a hátat, a mellet erősítettük, a combot, popsit is, a gátat. Olyan is volt, hogy szülési pózban felkészülés a baba kitolására (ezt én még nem csináltam, csak néznem kellett a többieket, hogy megértsem, hogy kell), aztán nekünk is volt relaxáció. Nagyon jó, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. A csajszi nagyon kedves volt, mondta, hogy nyugodtan pihizzek, ha nem bírom. Szóval örülök, hogy találtam ezt a helyet.

Lányok, afp-n nektek mit néznek a középsugaras vizeletből????

Puszi, Zsuzsi
mezsu
 
 


Sziasztok,

Hú, Zsuzsi, asszem én is megnézem jövő héten a Brendont. Nagyon nagy kedvet csináltál hozzá. Tegnap voltam orvosnál, aki "leszidott", hogy sokat híztam (1,7 kg) és, hogy diétázzak, mert csak felet lett volna szabad hízni.
Nagyon elkeseredtem, mert ráadásul még ultrahang sem volt, pedig azt hittem az mindig van. De azt mondta, hogy mostmár csak talán három lesz vagy kettő, nem is tudom. A következő a 19. héten lesz.

Ja, és módosult az időpontom: április 30-ról 29-re Kép.

Tényleg Zsuzsi, mi volt a te ultrahangodon? Látszott a neme?

Az AFP-m hétfőn lesz (az SZTK-ban), vizeletről nem volt szó, de a beutalót majd a védőnő adja, remélem lefelejti róla a vizeletet. Mondta az orvos hogy ha akarok mehetek a Jánosba is Afp-re, de a Ti történeteitek alapján inkább az sztk-t választom. Kép Meg hát a János olyan messze van, hogy éhen halnék mire odaérnék. Kép

Na, szép napot mindenkinek! Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri, szerintem se ragaszkodj a vizelethez. Nekem nem volt, nem is mondta a doki.
Ami nagyon fontos: ne hidd el, hogy sokat híztál!!!!! Egyáltalán nem! Én mostanra (18. hét) híztam 4,5 kg-t! Első alkalommal nagyon leszídott engem is a védőnő, leállított minden kajáról. Igaz, nem hallgattam rá. Ugyanúgy ettem mindent, napi 5* nem sokat. (Nekem lombik babámvan, és az első hónapokban a mozgásom abból állt, hogy bejöttem dolgozni.) Most meg megdícsért, hogy milyen ügyi vagy, és higgyem el, hogy kövérebbnek gondolom magam, mint amilyen valójában vagyok. Tényleg ne aggódj. Van, aki többet hízik, van aki kevesebbet. A tied szerintem teljesen normális!!!!
Az uh-t miért nem kérdezted meg a dokitól?

Én nagyon örülnék, ha jönnél tornázni. A csajszi is nagyon rendes szerintem. Én hétfőn és kedden járok 5-től. Kép Kép Kép

Az uh-n még nem látszott Zsebibaba neme, viszont nincs nyitott gerince, és ez a legfontosabb (meg az afp, de az is jó). De nem baj, 23-án megyek 4d-s uh-ra, akkor már biztos megtudjuk, mije van! Kép
mezsu
 
 


Köszi Zsuzsi a vígasztalást, én sem érzem soknak a hízást,de az én orvosomnak ez a vesszőparipája. Annak idején a nővéremnek is mindig mondta, hogy kövér, meg, hogy ez árt a babának. Mondjuk ő 23 kilót hízott, annyit én nem szeretnék.

Az uh-t megkérdeztem, mert olyan csalódott voltam mint a fene, nem győzött vigasztalni, de azt mondta, hogy Mo-on ez a szokás, nincs minden hónapban ultrahang, plusz elmondott még pár uniós országot, hogy hol hány ultrahang van a terhesség során. (Ausztria:2, Írország meg azt hiszem 0, ...na mindegy ezekre nem emlékszem.) Hát ez van, még három hetet kell várnom, hogy lássam.

A tornára hétfőn-kedden jársz? Nem szerdát írtál az előbb?
Megnéztem a honlapon lévő órarendet és ha nekem is beválik,akkor én is a hétfőt néztem ki meg a szerdát. Szóval, ha minden jól megy jövő szerdán én is ott leszek 5-kor. Kép

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Julcsi! Szerintem nem gáz ha pénteken viszed be a vizeletet, én sem tegnap vittem, csak ma reggel adta be a férjem.

Nagyon izgalmasnak tűnik a jóga, lehet, hogy én is lemegyek pénteken. Ráadásul tök közel van az irodámhoz, mert az Örsön dolgozom.
Egyébként mit javasolnak hetente hányszor érdemes lemenni? Pénteken te hánykor mész? A dokid javasolta, hogy járjál jógára, vagy te döntöttél úgy?

Mezsu! Nekem fogalmam sincs mit néznek a vizeletből, de a papír alapján amit le kellett adni hozzá, valami bakterologiás tenyésztést csinálnak belőle. Hogy pontosan mire azt nem tudom sajnos.

MÁr én is nagyon szeretném tudni az afp eredményét. Meg várom, hogy elteljen a 2 hét és mehessek végre uh-ra.

Lányok! Nektek is szokott néha kicsit nyilalni a csipő mellett a hasatok? Mi lehet ez? Nyúlnak a szalagok????

Judy

KépKép
judy1
 
 


Judy, nekem mostanában (kb 2 hete )már nem nyilall, de addig igen. Pihenj sokat, akkor elmúlik. Velem az a baj, hogy nem vagyok vmi nagy alvó, de már megértettem, hogy pihenni kell, úgyhogy este munka után már nem csinálok semmit csak fekszem. Hétvégéken meg nagyokat alszom. És azóta nincsenek is görcsök. Sajnos ez fontos a baba miatt.

A középsugaras vizeletből úgy tudom azt nézik, hogy a húgyhólyagba van-e fertőzés.Ha esetleg van, nincs baj, csak antibiotikum kell hozzá. (nekem is ezért kellett volna megcsinálnom, de ugye nem tudtam, és így el is mismásoltam).
Üdv, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Judy, a szalagok nyúlnak tényleg. A dokim mindig azt mondta, mikor mondtam neki, hogy ez normális. Ne aggódj.

Nóri, bocsi, elírtam. Hétfő, szerda 5-re járok... Kép De jó, ha jösz tényleg!!! Kép Kép Kép
mezsu
 
 


Sziasztok Kismamik!

Nóri! A te dokid szerintem fordítva van bekötve! Egyáltalán nem sok az 1,7 kg. Én pont 1,5-t híztam, amikor 15 hetesen voltam a védőnőnél. Még meg is dicsért!!! Mondta, hogy ez tök jó.
A másik meg, hogy pl. az én dokimnál az a "szokás", hogy azért minimum havonta (ha van valami gond, akkor lehet, hogy sűrűbben is) megvizsgál. Pl én kedden volt 2 hete, hogy nála voltam, és eddig úgy volt, hogy megvárjuk a genetikai uh-t, amit mondjuk a Baltschik doki csinál, de az így kb 5 hét lett volna. Most meg az afp után tegnap találkoztunk, kérdezte, hogy mikor voltam nála utoljára, mondtam, hogy két hete, és azt mondta, hogy akkor 2 hét múlva azért vár a rendelőjében. Attól függetlenül, hogy rá 1-1,5 hét újabb uh lesz. Én tök meg is örültem neki, legalább sűrűbben látom a babát!!!
De ha mondjuk neked még max 2-3-t tervez be, és most vagy a 16. héten, az azért marha kevés! A dokid egyébként hol rendel az épületen belül? Lent a fsz-en? De ha nem volt vizsgálat, akkor nem is értem, hogy milyen okból kellett hozzá menned. Csak beszélgetni, vagy volt valami oka?

Zsuzsi! Örülök, hogy a babátok jól van! A neme meg majd kiderül, a lényeg, hogy tényleg nincs semmi baja és egészséges!!! 4D uh-ra hova jelentkeztetek be? Ott mennyibe kerül?
És gratula az afp-hez is. Remélem nekem sem lesz semmi baj vele. Már nagyon várom az eredményt!!!

Judy! Azért köszi! Már biztos, hogy csak holnap reggel fogom megcsinálni ezt az egész macerát. Csak már most attól rettegek (ez kicsit túlzás), hogy reggel majd félálmosan - szokás szerint - majd leülök a wc-re és a végén majd eszembe jut, hogy a fenébe, a kémcső! Lehet, hogy kiírom egy papírra, és kitűzöm a wc-re, nehogy véletlenül elfelejtsem. És nektek is mondta a nő, hogy 1 órán belül be kell érni vele, mert különben megromlik? Bár már elég hideg van azért, hogy "megromoljon", nincs 30 °C! Na mindegy!
A pénteki jóga elég későn van, 18,30-20,00-ig. De ha még jó neked, akkor gyere nyugodtan. Azt mondta a kiscsaj, hogy hetente egyszer javasolt, vagy ha előtte is mozogtál bármit, akkor 2x is simán lehet menni. Hát az én mozgáskultúrámat nézve, nekem a heti 1 jön be.
Ezt a jógát kismamák ajánlották, akikkel egy másik fórumon levelezgetek, ott mindenki áprilisban fog szülni, csak különböző kórházakban. A dokimnak amikor mondtam, hogy elkezdhetnék-e már valami tornát, és hogy mit, erre azt mondta, hogy már igen, de valami kismamásat. Aztán mondtam neki, hogy én a kismama jógára gondoltam, azt mondta, az jó.
De azért jó lenne valami átmozgatóbbat is bevállalni, mert ez mellett még simán meghízhatok azért, illetve nem mozgat át minden izmot, mint egy rendes torna, viszont lelkileg meg nagyon jó.
Ha jössz, szóljál, és akkor tudunk találkozni. Ha már későn van, akkor pl kedden 5-kor kezdődik, arra is mehetünk.

Mindenkinek pusz, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi, én a Praxisba jelentkeztem be 4d-s uh-ra. Ha itt a babaneten regisztrálunk, van -1000 ft kedvezmény, egyébként a vizsgálat 10000 ft (videokazettát vinni kell magunkkal), ha akarunk cd-t, +1000, dvd-t +3000, képek darabonként +1000 Ft. Elég drága. Az Istenhegyi klinikán 14.000 Ft, de ott adnak dvd-t és képet. Azért maradtam a Praxisnál, mert már korábban bejelentkeztem.

Nóri, tényleg nagyon kevés az az uh. Pedig mint tudjuk, nem árt a babának, nem értem, ha a kismama szeretné, miért nem lehet megcsinálni. Fizetünk mi TB-t, nem??? Akkor jösz szerdán?
Puszi
mezsu
 
 


Sziasztok,

amikor kiderült, hogy nem lesz uh szerdán, akkor ugye jól elkeseredtem és kértem, hogy mégis legyen, mert eljött a férjem is, hogy lássa. De ennek ellenére nem lehetett. Azt nem mondta, hogy árt a babának, de azt mondta, hogy nem jó neki, mert az uh során hő képződik ami nem jó. (Én nem éreztem még hőfejlődést) Meg azt is mondta, hogy külső uh-val még nem látszana semmi, merthogy mégcsak a 16. hétben vagyok.
Aztán másnap a kollégám felesége is azt mondta, hogy neki is csak meghatározott heteken volt uh, és ő tök más orvosnál volt.
Mindegy elfogadom,nem akarok rosszakat írni róla (mert nem is gondolok rosszat), jó orvosnak tartom és bízom benne, hát ez van.

A vizsgálat egyébként szerdán nagyrészt beszélgetésből állt, mert volt egy csomó kérdésem, meg méhszájat nézett (csak kézzel), hogy zárt-e, mert ha nem lenne az nem mehetnék tornázni, de szerencsére az.

Julcsi, én még nem voltam a Jánosban, így nem is tudom, hogy hol rendel ott, egyáltalán van-e ott szobája. A magánrendelőjébe járok a Bajcsyra.

Zsuzsi,szerintem mindenképpen megyek szerdán, és már nagyon várom. Egyébként fárasztó?

Képzeljétek ma éjszaka mintha éreztem volna vmit a hasamban. Persze lehet, hogy ez még nem az, de kicsit olyan mintha ott dobogna a szívem, vagy mintha bugyborékolna vmi. Szóval ennek örültem.Kép
Puszi Mindenkinek!

Kép
nóri8
 
 


Nóri, a csajszi megkérdezte tőlem, mikor tornáztam utoljára. Én elég rég, szerintem én ezért fáradtam el, de egyébként nem fárasztó. Nekem is csak hozzá kell megint szoknom.

Nagyon örülök, hogy már érezted a babócát. Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hamar megérezted a jeleket!!!! Kép Kép Kép Nóri, Te dolgozol?

Szerintetek az baj, hogy nekem még soha nem nézte a doki, hogy nyitva van e méhszájam????

Puszi,
Zsuzsi
mezsu
 
 


Zsuzsi, ne aggódj, amint látod, mindannyiunk orvosa más. Biztos, hogy nem baj, hogy nem nézett méhszájat.

A jeleket remélem jól éreztem, és nem csak a gyomrom korgott Kép.

Éppen most indulok haza, pénteken fél 3-ig vagyok, de jövő héttől szerdánként nem dolgozom. Ez nagyon jó mert nem fogok elfáradni annyira. Ez a főnököm jóindulata. Na puszi, megyek is jó hétvégét!Pihenjetek!

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Julcsi, gondolkoztam a jóga dolgon, én megvárom az afp, meg a doki véleményét 2 hét múlva úgyis megyek hozzá. Nekem év elején volt egy vetélésem - igaz még nagyon pici volt kb. 2-3 hetes - ezért meg akarom kérdezni, hogy javasolja-e nekem mozgást, mert egyébként meg minden nap dolgozom, ami eléggé lefáraszt. Már tervezem, hogy jövő héttől csökkentett üzemmódban fogok bejárni, de valószínű akkor is minden nap be kell jönnöm, nem akarom szarba hagyni az osztályomat, ha elmegyek szülni, most segítek nekik hozzászokni, hogy mennyire egyedül kell majd dolgozniuk ha nem leszek itt...

Úgyhogy 2 hét múlva fogok szerintem oda eljutni, hogy kevesebbet dolgozom, meg megvárom mit mond a Lintner és akkor visszatérek a mozgás kérdésére.

judy

KépKép
judy1
 
 


Judy!
Ok! Igazgad van, addig én sem akartam semmi tornába belefogni, amíg az orvosom azt nem mondta, hogy mehet a dolog. Előbb tényleg beszélj a Lintnerrel. Ha viszont azt mondja, hogy ok, akkor majd jógázunk.

Nóri!
Én is gratulálok a babócádhoz. Én még mindig nem éreztem semmit. Pedig már annyira várom!
Most meg megint olyan hülye érzésem van, mintha kisebb lett volna megint a hasam, nem tudom, de olyan jó lenne, ha érezném már én is, hogy rendben van bent minden.

Zsuzsi!
Úgy látszik, hogy tényleg minden doki más. Még kórházon belül is. Nálunk azt hiszem, hogy csak a legeléjén nem volt méhszájvizsgálat, de mostanában mindig van. Nem is bánom, hogy megnézi, nehogy valami baj legyen ott. Csak az az egy negatívum van talán benne, hogy így a hasi uh-n is ugyanúgy pucérkodnom kell az asztalon (vagy széken?), de inkább ez, és legyen rendben minden.

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Bevittem ma a középsugaras vizeletet.
Először is tök rossz volt, hogy már kb fél 6-kor arra ébredtem, hogy pisilnem kell. El is mentem a wc-re, és amint megláttam az odakészített kémcsövet, gyorsan vissza is feküdtem. Mert ha megcsinálom akkor, indulhattam volna be vele olyan korán a kórházba. Azt meg még nem akartam. Úgyhogy még ráhúztam 1 órát, de addig szinte 5 percenként néztem, hogy mennyi már az idő. Már majdnem bepisiltem. Aztán amikor felkeltem, rájöttem, hogy még edényt sem forráztam (vagy mi), úgyhogy én is elővettem egy műanyag pohár kupacot, a közepéről kivettem egyet, azt a forró víz alá tartottam, átöblítettem, és azt használtam. Remélem jó lesz így.
Utána rohanás a kórházba. Leadtam, de nem a kisablakon kellett, ahova a többiek rakosgatták a befőttes üvegeiket, hanem annak a nőnek, akinél a vérvételre kell regisztrálni. Elvette a nő, és beletette egy dobozba a többi közé. Szóval ennyit arról, hogy sietni kell vele a kórházba. Ezzel az erővel ráértem volna akár sokkal később is menni. Na mindegy! Legközelebb már ezt is tudom.

Sziasztok!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Judy, mindenképp kérdezd meg a dokit a mozgásról. Nekem is egyből azt kérdezte a gyógytornász, hogy a dokival lebeszéltem e a tornát!

Julcsi, hát igen! Kíváncsi vagyok, mikor kezdték el elemezni a "középsugarast"!!! Még jó, hogy mindenki tud ugráltatni minket. Na jó, ez akkor is a mi érdekünk.

Lányok, mitől nyílhat ki a méhszáj? Azt nem lehet érezni?
A babamozgásra mindenki azt mondja, hogy első babát várók közül sokan csak a 20. héten kezdik el érezni a csöppet. Szóval ne izguljatok!!!! Nóri, biztos a baba volt! Ezek a buborékok egy esetben jelentkeznek!!!! Kép Kép Kép
Szülésért mennyit szokás adni a dokinak?

Sziasztok, Zsuzsi
mezsu
 
 


Julcsi, nem semmi hogy így vissza bírtad tartani reggel...nekem is fel kellett kellnem aznap reggel 6-kor pisilni, de én nem tudtam tartani. Amúgy legalább 4-5-ször felkelek esténként pisilni, most akkor melyik a reggeli első vizelet? Na úgyhogy én pisiltem 6-kor aztán ittam, visszafeküdtem és 1 óra múlva rákészültem a középsugarasra. Ha nem lesz jó - ami remélem nem így lesz - majd úgyis újra kell csinálnom, dehát akkor sem lesz más a helyzet, mint most volt.

Még másfél hét és megtudom én is az afp eredményt és másfél hét és megint megyek uh-ra már alig várom. Akkor majd beszélek a Lintnerrel a jógával kapcsolatban is.

Judy

KépKép
judy1
 
 


Szia Julcsi !

Köszönöm a felvilágosítást. Mikor kell megmondani, hogy milyen szobát szeretnék?
Én december 28-ra vagyok kiírva. Neked pont szuper hisz ha mindenigaz akkor már a picivel és családoddal ünnepelhetsz. Úgy néz ki, hogy császáros leszek, legalábbis az előző az az volt, és tudom, hogy beszari vagyok, de a manókámat is szeretném így szülni. Egyébként a Serfőző doktornál vagyok. Követem Õt mindenhová, mert nagyon jó orvosnak tartom. Csak az a bajom, hogy túlságosan is alapos.
bled
 
 


Rio !

Amit az előbb írtam Julcsinak az neked szól. Elnézést a figyelmetlenségért.
bled
 
 


Szia Bled!

Gondoltam, hogy nem Julcsinak írtad. :-)
Remélem, hogy karácsonyra már otthon leszünk. Érdekes, de valahogy abszolút nincs karácsonyi hangulatom. :-)
Természetes úton szeretnék szülni, de abból sem csinálok ügyet, ha császárral születik. Lényeg, hogy mindketten egészségesek legyünk.

Voltam múlt kedden szülésfelkészítőn, és ott azt mondták, hogy akkor kell jelezned, hogy milyen szobát kérsz, amikor bemész szülni. Bár, ha császárral szülsz, akkor a II. emeleten leszel kb. egy napot a műtöttek között, és csak utána tudsz lemenni az I. emeletre, a többi kismama közé. A babát is oda viszik. Azt is mondta még a szülésznő, hogy a császárosok 5 napig maradnak a kórházban.
Kislányod vagy kisfiad lesz? Nálunk kislány érkezik. :-)
rio
 
 


Sziasztok Csajok!

Túl vagyok az AFP-n, meg a reggeli nélküli reggelen Kép.

Julcsi, ne aggódj Te is biztos érezni fogod hamarosan, én éjszaka majdnem mindig felébredek és nem tudok visszaaludni legalább egy-két órát. És olyankor bugyorog a hasam. Kép

Zsuzsi, a méhszáj azt hiszem a stressztől nyílhat ki, persze biztos van még más oka is, de a nővéremnek az 5. hónapban kinyílt (de neki még seduxent is kellett szednie) aztán visszazárta egy természetgyógyász. Úgy, hogy kavart vmit a hasa fölött a kezével Kép.

Egyébként szerintem tényleg ne aggódj, mert gondolom az uh-n észrevette volna az orvos, ha nyitva lenne.

Ja, elraktam a szerdai programomat, úgyhogy mostmár tuti, hogy megyek tornára. Már alig várom. Kép

Szia Bled,

én is a Serfőzőnél vagyok. A császárt kérted (kérni fogod?) vagy úgy alakult? Mert én is nagyon be vagyok tojva a szüléstől (még ezektől a vérvételektől is leizzadok), annyira, hogy inkább császárral szülnék, de szerintem a mi orvosunk a természetesség híve, így ha nincs rá ok nem fogja megengedni. Az alapossága és a babonája egy kicsit engem is idegesít, de legfőképp a fogyókúra. Kép

Rio, csak a császárosok maradnak 5 napig a kórházban? És a rendesen szülők? Én úgy tudtam, hogy mindenki 5 napig marad.

Sziasztok, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok friss kismamák!Kicsit "irigykedem"rátok mert az én fiaim már nagyok.Nekem is voltak gondjaim a méhszájjal...görcsölgettem és mindig féltem attól hogy kinyilik a méhszáj és beindul a szülés...de hála istennek nem történt meg kaptam MagneB6-ot plusz sok pihenés ami még ment is az első gyerkőcnél de a másodiknál már kevésbé....
a stressz is okozhat idő előtti méhszáj tágulást...
A szüléstől mindenki fél először de ez is olyan dolog amit túl lehet élni ...nálam félősebbet nem lehet találni és háromszor csak túl éltem...a harmadik volt a legszebb és a "legkönnyebb" maga a baba születése tiz perc volt.
A császár pedig egy komoly hasi műtét ...ha választható akkor inkább a természetes szülést válassza az ember....
Mindenkinek boldog babavárást.Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek most az elmúlt pár napban megint éreztem valamit, olyan minta belülről valaki nagyon mozgatná a magzatvizet és annak a hullámzása szinte mozgatja a hasamat. Ez lehet hogy a baba? Hol ez van hol pedig bugyborékolás.
Nektek is van ilyesmi? Mármint a belső remegésre/hullámzásra gondolok?

Én most igyekszem nem nagyon agyalni a szülésen, úgy vagyok vele, hogy ha stresszelem magam, az egyikőnknek sem tesz jót, majd ha itt lesz az ideje, akkor izgulok inkább. Dehát valahogy csak ki fog jönni a baba onnanKép bent nem maradhat! Addig meg próbálom minden percét örömmel kiélvezni.

Ma túl vagyok egy újabb vizsgálaton, a védőnőm 4 héttel ezelőtt elküldött EKG-ra, a házi dokimhoz vizsgálatra, meg fogászatra. Ebből az EKG-t ma reggel megcsináltam, ott rendben volt mindenKép du. megyek a házi dokimhoz, aztán vissza a védőnőhöz. Fogászatot még nem tudom, de oda is hamarosan elmegyek. Nekem havonta kell járnom a védőnőhöz. NEktek is? Ez normális így, nem túl ritka? Nektek is kellett menni ilyen vizsgálatokra?

Pusz, judy

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok!

A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy a császárosok 5 napig, a "rendesen" szülők pedig 4 napig maradnak bent. Feltéve, ha nincs komplikáció. De hát miért lenne? :-)

Hogy kell a smileykat betenni a szövegbe? Sehogy sem tudok rájönni. :-)
rio
 
 


Nóri, de jó!!!! Akor szerdán találkozunk. engem könnyű megismerni, mert mindenki másnak a múlthéten már nagy volt a pocija. Az enyém nem... voltam a hétvégén ügyeleten, mert nagyon elkezdett fájni a pocim, és be is keményedett. De aztán mondta a doki, hogy minden rendben, zárt a méhszáj is, a méhnyak is megfelelő méretű és megnéztük a pocaklakónkat is. Kép

Judy, én eddig 2* voltam védőnőnél, utoljára nov.7-én (az első előtte 6 héttel volt), legközelebb pedig jan. 7-én kell mennem. Ez 2 hónap! Szerintem ne aggódj, hogy nem hív gyakrabban. Azt mondta, ha minden rendben van, akkor nem kell sűrűn járni. Én még fogászaton sem voltam. Nem is tudom, megyek e. Majd kérek pecsétet, ha nagyon hiányozna valakinek.

Tüdőszűrésre titeket elküldtek? Én ezen teljesen kiakadtam. De megmondtam mindenkinek, hogy oda nem vagyok hajlandó elmenni.

Tényleg, hány napot kell a kórházban tölteni?
mezsu
 
 


Rio, a smilykat úgy kell betenni, hogy kettőspont utána rögtön a zárójel! Nincs orra, az az ami miatt neke nem sikerül.

Mezsu, engem nem küldött senki tüdőszűrésre, de nem is megyek! Ma voltam EKG-n. Neked is mondta ezt a védőnő, hogy csináltasd meg?

j

KépKép
judy1
 
 


Judy, nekem nem mondta. A doki adott beutalót, de nekem idén májusban csináltak ekg-t, és azt mondta, azt elfogadják. Szóval oda sem megyek. Nekem egyébként lombik babám van, így elég sok vizsgálatom megvolt korábban. Tőlem még vért is csak az afp miatt vettek (meg hogy megállapítsák a terhességet Kép ), csak uh-k voltak meg a védőnőnél súly és vérnyomásmérés.
mezsu
 
 


Köszi Judy. Kép

Lányok, a fogorvosi pecsét mennyire számít? Annyira nincs kedvem elmenni. EKG-n voltam még szeptemberben, és szerencsére a munkahelyem márciusban elküldött tüdőszűrésre. De tényleg gáz, ha nincsenek meg ezek a leletek?
rio
 
 


Rio, szerintem, ha a védőnőd nem mondja külön a fogorvost, akkor biztos nem olyan fontos. Gondolom a majd 8 hónap alatt csak eszébe jutott volna, ha annyira számítana. Szerintem ha kalciumhiány miatt kihullottak volna a fogaid azt észrevetted volna Kép. Más oka, meg nem igazán lehet ami miatt el kell menni. A babára tuti nincs hatással. (Gondolom)

Ez a tüdőszűrés nekem teljesen új. Mi beszéltünk már a védőnővel a távlati vizsgálatokról is és ezt nem mondta. Zsuzsi, én se mennék, ha küldenének.

Judy, örülök, hogy Te is érzed a bugyorgást Kép, eddig azt hittem képzelődöm, de akkor lehet, hogy mégse Kép. Egyébként én is kb. havonta találkozom a védőnővel, de nem keveslem, sőt nekem elég. Mondjuk nem tudom a tiéd milyen de az enyém semmi újat nem mond. Többet tudok meg itt tőletek, mint tőle Kép. JA én is voltam EKG-n, csak még nem értékelte ki a körzeti orvos, mert oda nem jutottam még el.

Zsuzsi, az én hasam is kicsi Kép, és szőke, rövid hajam van két csattal. Akkor szerdán találkozunk!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Zsuzsi, a Jánosban voltál ügyeleten? Oda csak úgy bármikor be lehet menni? Ha megmondom, hogy az orvosom elvileg ott van akkor ellátnak akkor is ha területileg nem oda tartozom?

Csak azért kérdem, mert nekem is fájt a hasam szombat este, csak kifeküdtem, de nem ártana tudni, hogy ha ne adj isten jobban fájna akkor hova fordulhatok.

Örülök, hogy a te fájásod sem volt komoly, nem jók ezek a fájások.

Kép
nóri8
 
 


Nóri, én ma találkoztam előszőr a védőnővel, mert amikor előszőr ott jártam nem ő volt ott. Egyébként elég kedvesnek tűnik, ma semmit nem mondott, mert azt beszéltük meg, hogy jövő hét hétfőn ő jön el hozzám. Egyszer én, egyszer ő jön. Ez azért van, hogy ne érezzem azt, hogy egy idegen jön be a lakásba, amikor majd meglesz a baba. Bővebbet róla csak jövő héten tudok majd meg.

Lányok, milyen ez a hasfájás nektek, hogy így ágynak dönt? És Zsuzsi tényleg annyira fájt, hogy be kellett menned? Mit éreztél? Nóri neked milyen volt?

KépKép
judy1
 
 


Zsuzsi!
A méhszáj még sok mindentől kinyílhat, pl. megemelsz valami nehezet, vagy megerőlteted magad valamivel. Szóval nagyon kell vigyázni mindenre.
Tüdőszűrőre nekem sem mondta senki, hogy menni kellene, de szerintem nem is tesz jót az a sugárzás ilyenkor!

Judy!
A védőnőhöz nekem is havonta kell mennem. Engem megmér, megnézi a vizeletet, megméri a vérnyomást, meg beírja a kartonjába a leleteimről az adatokat. Ennyi! Erre bőven elég, ha havonta találkozok vele.
EKG-ra meg fogászatra ő küldött el, de nem beutalóval, csak szóban. Ezt nekem a munkahelyen meg is csinálták.

Rio! NEkem a fogorvos bepecsételt a kiskönyvembe. Nem is igazán a pecsét a fontos, hanem a fogaid. Nagyon sok kalciumot von el tőlünk a baba. Úgyhogy a fogakra nagyon kell vigyázni. Anyukámnak anno nagyon sok foga romlott el, amikor velem terhes volt. Mondjuk akkor még nem is volt ennyi kalciumforrás (joghurt, kefír stb), mint ami most van. De én úgy tudom, hogy akár 3-szor is érdemes elmenni egy ellenőrzésre a terhesség alatt. Hát ezt már jókor mondom, mert már csak egy bő hónapod van hátra. Azért szerintem menj el, elsőre úgysem csinálnak semmit, ha szerencséd van, akkor ad egy későbbi időpontot a kezelésre (nekem ez volt - fogkőleszedés lesz).

Nóri!
Remélem, minden rendben AFP ügyben!
Egyébként az ügyeletről annyit, hogy amikor én a 7. hétben elkezdtem vérezni, az pont egy vasárnapi nap volt. Felhívtam a dokimat, aki mondta, hogy ő ugyan nincs bent, de irány a kórház, és az első orvosnak, akit meglátok, mondjam, hogy ő az orvosom, és vizsgáljanak meg.
Szóval, ha bármi baj van, akkor bemehetsz, nem kell feltétlenül abba a körzetbe tartozni, én is az Örsön lakok. De egy szóval nem mondta a doki, hogy bocs, de nem tartozom ide vagy valami hasonló. Sőt! Nagyon rendes volt. Ott várt velem, amíg a vizsgáló felszabadult, mert épp foglalt volt. És másnap, amikor felhívtam a dokimat, hogy mi volt előző nap, akkor már mondta, hogy mindent tud, nyugodjak meg. Kép Szóval még meg is konzultálták hétfőn, hogy mi lett velem.

Egyébként én még mindig nem érzem a babát. Kép Holnap töltöm be a 17. hetet, már nagyon várom, hogy jelezzen nekem!

Mircike, Timi!
Veletek mi van? Úgy elűntetekKép

Puszi mindenkinek!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Nóri, én is csak azt tudom mondani, mint Julcsi, hogy menjél nyugodtan a Jánosba. Nekünk a Szt Imre közelebb volt, így oda mentünk. De ott azt mondták az ügyeleten, hogy ha nem ott dolgozik a dokim, lehet, hogy meg sem néznek. Mit ne mondjak, még jó, hogy területileg oda tartozom!!!!! De a doki nagyon kedves és lekiismeretes volt. de legközelebb biztos elmennék inkább a Jánosba.

Judy, pénteken fájdogált a pocim, de nem foglalkoztam vele, mert mondta a doki, hogy nyúlik bennt minden, és ilyenkor természetes. Estére viszont teljesen megkeményedett a hasam (semmit nem tudtam rajta benyomni), és nagyon fájt. Reggel, mikor elmentem zuhizni a doki előtt, alig bírtam felemelni a lábam, hogy betusfürdőzzem és megtöröljem (na ekkor már tényleg aggódtam). Aztán mire beértünk a kórházba, elkezdtek a tünetek csökkenni. Szerencsére. De nagyon rendes volt mindenki, mondták, hogy tök jó, hogy bementem, és nem vártam otthon a javulást, mert jobb megelőzni a bajt... Szóval lányok, nem elrettentés, de tényleg vigyázni kell a Csöppekre.
mezsu
 
 


Sziasztok lányok!

Fogászat: Mindenképpen menjetek el. Én a 6. hónaptól már hetente jártam, mert a fogínyem és a terhesség nem jöttek ki egymással. Vámpírként vérzett a szám végig. De a szülés után pikk-pakk elmúlt. És még azért is jó elmenni, mert a szülés után pár hónapig úgyse tudtok, és leginkább a szoptatás alatt tudnak romlani a fogak, ezért, ha minden rendben velük, akkor kisebb az esély rá.


Szia Julcsi! Itt vagyok, olvasgatok Kép Nosztalgiázom, hogy én is hogy izgultam, és mennyi kérdésem volt, mikor ennyi idős pocakos voltam tavaly Kép
Egyébként jól vagyunk, óriás kisfiam elkezdett eszegetni. Nekem meg asszem megjött. Olyan fura, 16 hónapja nem volt ilyen Kép
Babamozgás miatt ne aggódj: én a 20. héttől éreztem. És akkortól nőtt meg a hasam is.

Üdv. M.
mircike
 
 


Sziasztok,

Rio, tisztára lelkiismeret furdalásom van, hogy én meg lebeszéllek a fogorvosról. Igaza van a lányoknak, tényleg fontos. Én a 14. héten voltam, de nem csinált semmit és vissza se hívott. Mondjuk én a magánfogorvosomnál voltam, akihez rendszeresen járok, és egyáltalán nem félek tőle. Még fizetnem se kellett semmit, csak megnézte a fogaimat és bepecsételte, hogy rendben. Rendes, ügyes,alapos, fiatal orvos (és szájsebész is), garantáltan semmi sem fáj. Ha akarod megadom a számát, ha nincs kihez menned és nem akarsz sztk-ba menni. Én sajnos megjártam a poklot már pár fogammal kapcsolatban és kb. száz (na jó annyi azért nem Kép ) fogorvosnál voltam már életemben, és Õ mentett meg az állandóan visszatérő fájdalomtól.
Szóval tényleg menj el!

Julcsi, Zsuzsi köszi az ügyelet infokat, remélem nem lesz rá szükségem, de azért jó tudni.

Judy, az én fájásaim nem voltak olyan erősek mint Zsuzsié, de néha azért vannak. Olyankor az oldalamra fekszem és nemsokára jobb lesz. Nekem most szombaton egész fönt fájt, gondoltam is rá, hogy lehet, hogy csak a gyomrom fáj és nem a méhem görcsöl.

Lányok, a szalagok meddig nyúlnak? Mármint időben? Addig amíg a hasunk akkora nem lesz, mint egy ház? Én azt hittem csak az elején nyúlnak, mert nekem az orvos vmi olyasmit mondott az elején, hogy még nem jött előre a méhem. Most meg a 16. héten, kitapintottuk együtt (én nem éreztem semmit), hogy egész lent van már a vége.

Judy, az én védőnőm is volt már nálunk, igaz egy hét késéssel Kép. Rohantam haza a munkából takarítani és körül se nézett. Én meg azt hittem, hogy mindenhol végighúzza majd az ujját stb. Kép.Egyébként az enyém is kedves, csak valahogy nem elég szakmai.

Mircike, neked 20. hétig nem is nőtt a hasad? Én a 16. - at töltöttem be és már terhes nadrágot hordok. Kép Lehet, hogy túl sok sütőtököt eszem Kép.

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Szia Nóri!
De nőtt, persze, én is terhes gatyókat hordtam már 3-4 hónaposan, de a 20. héttől már látványos volt a műsor Kép
Üdv. M.
mircike
 
 


Szia Mircike Kép Kép Kép

Úgy örülök, hogy végre Te is itt vagy! Kép ! Kép ! Kép
Azért hogy telik az idő! A fiad már kész nagylegény, még egy kis idő, aztán már azért fog sírni, hogy ő töltöttkáposztára éhes.

Te tényleg csak a 20. héten érezted először a babát? Akkor még én sem vagyok elkésve.
Csak már olyan jó lenne, mert így néha tényleg annyi hülyeség jut eszembe. Kép Néha reggel felébredek, és meg kell kérdeznem a férjemet, hogy ugye babát várunk és nem csak álmodtam. Mert igazából még a hasam sem annyira látványosan nagy, érezni meg még nem érzem.

Most meg már alig várom, hogy meglegyen az AFP eredményem!

Nem emlékszel rá, hogy neked pontosan mikor kellett menni a genetikai uh-ra?
Én az afp után (1 hete) felmentem a dokinkhoz a cytológia eredményemért. Akkor azt mondta, hogy 22 vagy 24-én vár a rendelőjében. De igazából 22-én fogom tölteni a 18. hetet. Ha hozzá megyek, akkor legfeljebb azt mondja, hogy 1 hét múlva menjek a kórházba genetikai uh-ra. Ez egyrészt jó, mert 1 hét alatt kétszer is fogom látni a babát.
Viszont ezután meg várhatok 1 hónapot, az kb. Karácsony lesz. Akkor gondolom elmegy majd szabira, visszajön január közepe táján, ami majd azt jelenti, hogy kb. 6 hétig nem látom a babát.
Lehet, hogy jobb lenne most menni genetikára, és utána még pont beférnék hozzá (a magánba) az ünnepek előtti időben, aztán meg majd jövőre már bármikor.
Na mindegy! Kicsit kacifántáson írtam le, de remélem érthető. Most ezen agyalok. Szóljak-e neki, hogy akkor töltöm a 18-at, és ne menjek-e előbb genetikára, vagy menjek hozzá, aztán egyből genetika, és majd megmondja ő, hogy mikor legyen a köv. uh? Csak azért az nem lenne jó, ha a december teljesen kimaradna Kép De ha még az ünnepek előtt is bevállalna, akkor jó lenne. Kép

Na ezt jó hosszan ecseteltem, bocsi!

Egyébként veletek mi újság még? Fogacskák hogy állnak? Remélem nem vagytok betegek!

Sok puszi, és azért ha van időd, kedved, írhatsz sűrűbben is!

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?