Sziasztok!
Kati!
Mi a pesti úton lakunk, a Sáránd és a Torzsa utca között, két pici zöld ház
Ha a boltba mész nem mész el előttünk a szigetcsép utcából. Mi is a Sáránd utcai boltba járunk amúgy.
Nekem a lányom ma kezdte az ovit, Rákoskerseztúron az Aprófalvát, mert csak ott volt hely, kicsit messzebb van mint a Piroska, de nem vészes, végülis oda is buszra kellett volna ülni. Eddig tetszik neki, nem sírt reggel és állítólag aktív volt, játszott, énekelt, majd jövő héten kiderül hogy megy az ottalvás.
Kati!
Lehet a fiadnak sem kéne félnaposnak lenni ha a központba járatnád, engem a két kerti oviból jól elküldtek hoyg dugig van, az aprófalvában meg simán volt hely, pedig állítólag jó ovi. Mondjuk én nem vagyok gyesen, nem tudom velük mi a helyzet.
De jó, hogy beindult a topik
Nekünk Rákoskert egyenlőre nagyon fura, jó sokat kell utazni bárhová akarunk menni. Disznószag nálunk is érződik, de nem mindíg, mi nem tudtunk róla, csak a helyi újságban olvastam nemrég, na így jöttünk rá mi ez a szag.
Mi sajnos voltunk már a kerti gyerekorvosi rendelőben, mert a lányomnak múlt héten 39,4 let a láza így nem varjáltunk hogy visszavigyük a régi helrye , beszaladtunka heliy rendelőbe, egy nő és egy férfi orvos van, akkor épp a nő rendelt(Valamilyen katalin). nem fiatal, de nekem nem tűnt annyira nyugdíj előttinek sem, hát nem tudom. kedves volt, semmi gondom nem volt így elsőre vele, itt régebben valaki nem ajánlotta, hát nem tudom. De csak ambulánsan voltunk, nem adtam le a lapom még. Igazából még a központi rendelőn gondolkodom , mivel még az van viszonylag közel, szerintem messzebbre nem érdemes vinni, mert ha baj van nehéz eljutni oda.
Manó