Sziasztok!!!!
Vaktyúk!!!
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Zitmi!!!
Gratula Virág felállásához!!!
Vezso, Connie!!!
Aktuális kamaszprobléma?? Öltözködés, pirszing, mindenelőrébbvaló a tanulásnál, visszabeszélés, megmagyarázása a szerinte helyes dolgoknak, flegmaság stb., stb.,
Nem tudom mennyit tiltahatok és engedhetek mikor teszek jót, ha engedek vagy megtiltok dolgokat???Ági volt mindig születése óta a legproblémásabb, talán őt óvtuk, dédelgettük a legjobban és mind közül ő a legmakacsabb, önfejűbb gyerek.Sok-sok bizonytalanság és félelem van bennem nem szeretném megtörni/betörni, de egy kis fegyelem és figyelem nem ártana környezete felé!!! Szeretném, ha bizalommal fordulna felém, de magába zár mindent. Szóval küzdünk rendesen!!!
Igen minden nap főzök, amit néha nyűgnek érzek, sajnos!Nem valami hiper kaják, függ a kedvtől, nyersanyagtól és Bazsitól.
A gyerekek kánonban köhögnek a fejem változatlanul fáj, ma is vettem már be gyógyszert.
Patri!!!
Szegény kis hős Beni, bátor egy kislegény!!!
Juszti!!!!
Remélem jobb a hangulatod egy kicsit most már!!!
Szerintem Te is tévedsz, képeiteket nézve sajna az én tömegemtől nyög leginkább a mérleg!!
Nem tudom, hogy sikerült így összekapni magam, mondjuk biztos besegített a lányok hormonkezeléssel való összehozása, a terhességek alatt nem híztam sokat egyszer sem a legtöbb 7 kg volt, viszont én a szoptatások alatt híztam hízok rengeteget!!
Ildi!!
Nagyon jók a képek, a céklás különösen!!! anya áztathatja a ruhákat, tényleg kijön a cékla a rhából???
Eszter!!!
Gratula a fittnesbébinek a felálláshoz!!!!
Igen mozgalmas, de érdekes napok elé néztek a köv. hetekben, biztos érdekes létrehozni valami újat!!!
Bea!!
Még egy pár év és majd beletanul a párod az ajándékozásba, most már ott lesz Gréti is és majd besegít apának!!!
Viszont az érzelmek kimutatásának a hiánya nagyon rossz
Szerintem sajnos ez sok férfira jellemző, nagyon szeretném ha Bazsi nem lenne ilyen.
Timurr!!!!
Lelkecskéd???? Gondolj Majára ő fog téged határozottá, magabiztossá tenni ebben a dologban!!!
Hüpi!!
Ádámnak jobbulást, úgy látszik nem igen lehet megúszni ezt a nyavaját senkinek sem!!