Delfinke
Garanciális javítás Marcipánnak?
Folyik még az orra a kicsinek?
Apukám azt mondta a férjemnek, amikor megkérte a kezemet, hogy nem jár velem garancia, és nem lehet engem visszavinni a szülőknek, ha mégsem válnék be
A szalvétákat előre is köszönjük, én meg viszem a Jégvirágos cumikat
Lir
Már én is álmodtam olyat, hogy Rozi sír, és tényleg ez volt a helyzet... Rozi is büszke arcot vág felálláskor. Már komolyan le sem akar ülni, viszont hamar elfárad még. Luci vajon miért nem eszik most? Belegondolok, néha mi sem kívánunk enni ezt vagy azt. Figyelj, ha jó kedve van és nem fogy, akkor semmi baj, nem?
Connie
Ákos orrfolyása? A férjed leszidásávalkapcsolatban: engem a Zsófi lányom szokott leszidni, hogy így kell a Rozit betakarni, meg úgy kell elaltatni stb, ő mondja meg , mit csináljak
Olyan édes, igazán komolyan veszi ezt a nővér szerepet.
Hihetetenül örültek Vero és Zsófi, hogy Rozika feláll magától, ez volt ma a nagy attrakció! Mi is gratulálunk Ákosnak a felüléshez
Mindjárt megnézem a törülközőket...
Dorka
Nekem is elszállt du egy pár üzenetem..Olyan dühítő.
Jégvirág
ZH
Barátnő vigyáz Grétire
A ZH-t lehet kijavítani vhogy?
Tetszett a varázsigéd, hogy mindenki gondja oldódjon meg
Eddig egész jól működik
Értettem,amit a hangulatos dolgokról írtál... Nekem van egy rakás ötletem, csak sokszor pénzkérdés a megvalósítása. Olyan de olyan gyönyörűen be tudnék rendezni egy parasztházat ...
Egyelőre nem fenyeget ilyen veszély
Wester
Miért nem tudsz jönni? Megírod? Hogy van LucaZsófi? Az én Zsófim kedvence?
Vizimanó
A Zitmis tollakat lefényképezzem? A nevünk van rajta, meg rólunk pár sor. Nagyon jó kis tollak
Írtad a 7 m2-es konyhát, hát a mi első konyhánk picit volt több 1 m2-nél és imádtam. Ez a mostani tulkép lakókonyha, azért ilyen nagy. Lefényképezem, ha szép rend van, jó? Van benne egy boltív, régi címeres téglákból, van 1856-os tégla is. Nagyon szeretem ezt a részét a háznak
Zitmi
Gratulálunk Virág felállásához
A bordó kisnadrág Rozinak nagyon tetszik, olyan jó kis gumis a dereka, kedvenc darab lesz, már az is
Viola jobban van, sőt, tán már meg is gyógyult , ez jó hír
Úgy hallom egész november ilyen szép lesz, tudtok majd játszótérre menni sokat
Virág mögött, a képen, a foltvarrás a falon a Te munkád?
Juszti
Kimerültség migrénnel kombinálva
Nem segít semmi tabletta a migrén ellen? Szoptatsz éjszaka? mert ha nem, akkor sztem kérd meg a párod, hogy segítsen, hadd aludjál már picit. Vagy nappal. Szépek az üzenetek a képeslapon, meg a fekete-fehér fénykép is a fiad buksijával
Cerzsebet
A krumpli nekem is néha olyan gumis-nyúlós lesz a pépesítőben, de ilyenkor lazítom olívaolajjal vagy most már kevéske natúr joghurttal. És akkor normálisabb lesz az állaga.
Ruz
Banyanet
Tetszik!!!
Zsuba
A család gyógyulgat? És a fejed, fáj még?
Pviki
Kedvetlen vagy? Nem tudom elhinni, olyan mosolygós vagy mindig
Van is szép mosolygós képem rólad a mostani talin, még felteszek pár képet ma vagy holnap.
Nekem az ősz sosem volt kedvencem, mondjuk most egész szép idő van, semmi eső. De az eső kombinálva kevéske köddel, sárral és hideg széllel brr, azt utálom, az olyan gyerekcsinálós idő
A takaró alól ki sem másznék, ha lehetne, ilyenkor.
Vezso