@Anonymous:
Sziasztok!
Régi a topik, de azért írok, mert számomra most volt aktuális a döntés. Igazából a kórelőzményem szerint
autoimmun betegséget állapítottak meg nálam, nem differenciált kórkép, vagyis nem tudni, hogy az autóimmun állapotot mi okozza. Az első orvosok, akiknél jártam egyáltalán nem foglalkoztak a kérdéssel..bárén sem forszíroztam, mert valahol tudat alatt az is közrejátszott hogy 5 éve vizsgálnak és alig jutottak valamire az orvosok.
Csak egy szembetűnő tünete volt ami engem nagyon zavart, lelkileg is gyötört, a teljes hajvesztés. jelenleg 17 hetesek vagyunk babóval és az első babánk.. Igen én döntöttem így, hogy a táppénzt választom, könnyű irodai munkát végeztem, és fel sem merült egy ideig bennem sem, hogy táppénzre menjek
De én most nagyon megkönnyebültem.. a férjem is sokat bíztatott, hogy megérdemlem..szenvedtem eleget a betegségem keresgelésével, valamint a 7. héttől egészen mostanáig rosszul vagyok. A hányigerem és a refluxos panaszok még kísérik napjaimat.Átértékeltem mindent, befelé tudok fordulni, az anyaság gondolatával foglalkozni, CSAK pihenni és hangolódni.Aki teheti, tegye meg, a munka megvár vagy lesz másik, de ez a várandóság egy és megismételhetetlen..
Ne morfondírozz , cselekedj!
Üdv, mindenkinek, aki ezen gondolkozik, talán segítettem!