Jó reggelt
Annácska
Hu azt nagyon megköszönném ha megdobnál jó kis címekkel, mert már azon törtem a fejem, hogy melyik bankot támadjam meg harisnyával a fejemen
Tényleg gáz volt tegnap ahogy elnéztem az árakat, hogy 5 helységre majdnem 60 ezer Ft legyen a kapcsolók és dugaljak ára...
Mariannka
A tesztérték amit a lapon találsz azt nem kismamiknak találták ki, és nem egy terhelés utáni értéket mutat, hanem az éhgyomrinak a tól ig határa. Egy terheléses cukorivászat után, terhesen 7 ig lévő érték még normális. Felette beszélhetünk cukorintolarenciáról, amit cukorprofillal szoktak ellenőrizni és eldönteni utána hogy elég e a diéta, vagy szükség van inzulinra, ezzel az értékkel téged ez nem fenyeget
Becsi
Továbbra is vigyázz magadra, csak igy tovább, tök jó hogy nincs baj a méhszájjal.
Jah és a súlyod miatt meg ugy ahogy a doki mondta ne parázz, az is korrekt.
Nancsika
Szoritok hogy összejöjjön álmaid lakása.
A bacikat meg gyorsan üzzétek ki, hogy ne okozzon további gondot.
Anita
Jó utat nektek, és pihenj egy kicsit a kocsiban, már amennyire lehet utazás közben.
Gyezsu
Hát nem a szomszédunkban van a Szentendrei út ez tény, a város másik felén lakunk.
Márkus_Eri
Hu ezek nem éppen biztató eredmények
Hány grammos CH diétára itéltek? Anno a fiamnál nekem 9,3 volt a terheléses érték, de sikerült 160 gr CHval nagyon jó kordában tartani az értéket igy elkerültem az inzulint.
De hidd el ha más nem jön be akkor az a legjobb ha kivülről potólják és egyik babónak se lesz baja és nem lesz belőlük óriás bébi. Sajnos a nem kezelt cukornál nagyon sokszor születnek nagy súlyú babák, és ugye nálad azáltalad termelt inzulinra hárman vagytok.
Nálatok nem tudom mi a bevált korházi profil, nálunk az inzulinosoknak egy héten egy napot kellett bent tölteni és minden étkezés után nézték a cukrot, hogy tudjanak állitani az értéken, a többi nap otthon lehetett lenni.
Maminti
Ugye milyen jó, hogy az ember már tudja hogy tuti a babó kopogott belülről
A mellet magát lehet kenni, de a bimbót ki kell hagyni. Probáld meg hátha segit, hogy fürdésnél zuhannyal kicsit körkörösen masszirozni vizsugárral a mellet, de ne közvetlenül a bimbot hanem csak körülötte.
Végre egy jót aludtam éjszaka és csak egyszer keltem fel, kicsit frissebb lettem
Nah már ott tartok hogy 90 % hogy én is eltudok menni a talira, 100 % majd akkor lesz ha ott vagyok
Mindenkinek szép napot!
Ági
23