Sziasztok!!!!
Lányok KÖSZÖNÖK Minden szót!!!!!
Igen igazatok vanm hogy nem lehet mindenkinek, mindenre reagálni hisz lehetetlen. Igazából talán nem is ez volt a legnagyobb bajom, csak az a bizonyos utolsó csepp!!!
A taliért sárgulok, hisz csodás dolog egy emberkét nevelgetni, irányítani, gondozni, de egy idő után szeretne az ember kimozdulni, más hasonló élethelyzetben lévőkkel elbeszélgetni. A felnőt emberi eszmecsere hiányzik az életemből, hisz hangzavar az van, de az a gyerekektől származik!!
Vadri!!
Igazad van, ezért is kérek elnézést ha egy kissé borúsabbra sikeredett az írásom!!Igen a távolság a barátságokat egy kissé megviseli azt ápolni és gondozni kell!!marci most kezdi az ovit?? Izgalmas korszak következik az életetekben!!!!Főleg most lesz érdekes hisz jönnek az ünnepek, ilyenkor már ott is készülnek a kicsik!!!
Patri!!!
Én is drukkolok nektek, hogy minden renbe legyen Beni lábacskájával!!!
Babjag!!
Hasonló korúak a gyerkőceink, a tied mit csinál és mikortól. Nálunk Bazsi elég lusti és nagy darab ezért csak hasrafordul és más semmi, mostanában pár másodpercig imbolyogva ül, de aztán dőlünk.Játékért nyúl, egyik kézből a másik tesz.
Adri!!!
Martin baba nagyon aranyos azokkal a nagy szemeivel!!!Az éjszakai alvások rendeződtek, nem hagy ki a légzése most már???
A te problémád biztos rosszabb, hisz te jobban gátolva vagy a mindennapi életben, de engem ez azért viselt meg mert kamasz voltam és nem tudtam feldolgozni a velem történteket és ez az egész a mai napig bennem van.
Vizimano!!!
Köszi a szép szavakat!! Nagyon nehéz a kamaszokkal, főleg, hogy az én lánykám befeléforduló, nehezen mond el dolgokat. Olyan szép amikor anya lánya mindent megbeszél, de sajna a mi kapcsolatunk nem ilyen. kicsikorától látni lehetett már rajta,hogy bármit, bárhogy kérdeztünk tőle ő nem nyílt meg. A két kisebb pont az ellentetje. Igen , itt látni a különbőzőségeket még családon belül is, hogy mennyire más egyéniségek a gyerekek.Nem értettem félre az írásodat, ne félj!!! Én reagáltam a dolgokra talán annak idején nem teljesen megfelelően. Sokáig nem tudtam elfogadni, hogy nekem készülékem legyen. Az orvos pedig már mindent bevetett, ő szemüveges volt példálozott vele, hogy az övé még látszik is. Ezt én akkor nagyon nehezen fogtam fel, de amikor csak bámúltam az emberekre és nem hallottam a mondandójukat kénytelen voltam vele megbarátkozni. Én ekkor igen depis voltam a sulit is ott hagytam ekkor, majd levelezőn fejeztem be, mikor már elfogadtam a helyzetem.
Bea!!!
Remélem már sikeresen túl vagy a vizsgán, gondoltam rád sokat a délelőtt folyamán. És igen segített a tegnapi beszélgetés!!!
Vezso!!
Igen, igen az érzéseink hasonlóak akkor. Gyerekek, élősködés, eltrampisodás
A kamaszkorral meg még én is küzdök, tanulom!!
Mint írtam az én életemből ez kimaradt a haverok, bulik. Nem tudom, hogy meddig mehetek el, hogy kárt ne tegyek a személyiségében, de közben legyen tisztelettudó és embertársaira figyelő és elfogadó. Kényes és keskeny a sáv amin mozoghat az ember!!
Hajni!!!
Bizti Te is megtetted volna, ahogy az írásaidból megismertelek. A gyerek az első a második és még a harmadik is és utána a többi!!!Igaz a lányoknál könnyebb volt, hisz akkor vízcsapra szerelhető fejőm volt, nem nekem kellett kézzel pumpálni. Mostmár ezt a 1/2 évet majdcsak kibirom már, meg ami járt a többinek az jár a kicsinek is!!!
Virág!!
Gyere, várlak, csak jönne már valaki erre Pestről!!!
Dóri!!!
Itt nálunk nincs ilyen klub, érdektelenek, fásultak az emberek. Kevés baba van és tudod a nagy számok törvénye alapján jön össze a nagyobb városokban is megfelelő létszám!!
Kocsitok mikor tünt el, nincs is remény a megtalálására??? Én kis naiv!!
Kriszta!!!
Gratula Flóra felállásához!!
Ildi!!!
Neked is most már csak egy nagy-nagy szerencse jöhet, ez után a sok baj után!!!Addig is kitartás!!!!
Kingu!!!
Sok erőt ad a 4 gyerek, de néha annyira leszívják az erőmet, hogy hihetetlen!!Ilyenkor volna jó, legalább 2-3 óra kikapcsolódás gyerekek nélkül!! Ugye nem önzőség ez részemről??? Míg Anna ovis volt annyira szerettem szülőikre járni, ott olyan jó kis társaság jött össze még ott beszélgettünk 1-másfél órát pluszban, apa már mindig úgy tervezte a dolgait, mert tudta, hogy kimaradok!!
Zitmi!!!
Még neked is lehet ennyi gyerkőcöd!!!!
Dorka!!!
Nagyon jók a képeslapok!!!
Hogy csináltátok???? Sokszor gondolok ám rád, hogy bírsz a fiúkkal, van segítséged??? Nekem legalább itt a párom és segít, amikor persze tud!!!
Timurr!!!
Mi baj, tényleg nagyon rosszul hangzik a beírásod??? Ilyenkor szégyenlem magam, hogy tiprodok itt a bajaimmal és közben máshol pedig valós bajok vannak!!
Huhh ezt a levelet lassan 4 órája írom, délelőtt orvosnál voltunk, 4 gyerekből 3 betegen itthon fekszik!!