Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még megy a gépKép Remélem el is tudom küldeni az üzit.

Ajándék: Nyuszika! nekünk tökéletes a kis állatfigura, ez a 75 ft nagyon baráti árKép Én 2-2 db-ot gondoltam a két gyereknek, lehetnek különbözőek, ha nem haragszol, akkor én felhatalmazlak, hogy valami cukit válasszál nekünk légyszívesKép (vagy aki beszerzi az ajándékot). Bocs, hogy így előrerohantam a szervezésben, de tényleg nem tudom, hogy mikor hal be újra a számítógép. Mikicsokihoz én nem ragaszkodom, ebben a többség döntsön, a mandarin viszont nagyon jó ötletKép

A Sugárban nyitottak játszóházat? Na, ez tök jó, ha ott lesz a buli, akkor szinte haza megyek majdKép A 770 Ft elég baráti árnak hangzikKép

Na megyek, nem akarnak aludni ezek a kis rémségekKép
Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Nyuszi
Az 500ft/csomag boven eleg,:ket allatfigura(szerintem mindegy hogy milyen,nem kene egyseges)+mandarin+baban estelges ha mindenki megszavazza lehet iciripiciri csokimiki KépKépKép
Jo lenne ha iden bevallalnad a beszerzest+csomagolast,mert arra nem igen jutna mar idom mint tavaly.
Na akkor mar ezetn sem kell izguli hogy Emi nem fogad el ennivalotKép
A 770ft ugy jott ki hogy akinek 2 gyereke vannak ertelem szeruen dupla az ar.
Tavaly a csaj szerint 21 fizetos gyerek volt,tehat a tesok akkor meg nem fizettek,ezert jon ki mar most ennyi letszam mert megnottek a picurikKépMikbulira egyebeknt tavaly olyanok is jottek akik ritkan jelentkeznek ugyhogy csak noni fog a letszam.Szvsz adjunk hataridot hogy mondjuk november 15.ig jeletkezzen aki akar hogy ne kelljen szaladgalnod meg a pot ajandekokert.En is tavaly vagy 3* mentem meg uj babokert.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hello

Zsuzsa, Kataa
Nagyon köszönjük a szülinapi köszöntőt, és a drukkot az ovihoz.

Röviden, mert ezer a dolog, meg ugye Tomijó is anyahiányban szenved Kép Reggel 8-re mentünk, először még mellettem ült, tornafoglalkozáson sem vett rész, pedig édesen játszottak a többiek. Aztán reggelinél szépen evett,utána ügyesen játszott bent. Aztán lementünk, ott el is rohant mellőlem. Akkor megbeszéltem vele, hogy hazajövök, mert se wc, se innivaló, se semmi nem volt. Kb. 40 percet volt egyedül, volt kicsi sírás, de óvónéni felvette és megnyugtatta. Utána még játszottunk kint együtt, aztán ebédnél már szépen ment a többiekkel, ebédelt ügyesen, (jó sokat, itthon ennyit soha nem eszik) és ott akart aludni. Úgyhogy megbeszéltük, hogy holnap megpróbál egyedül ottmaradni a barátnőivel (már van kettő) én meg visszamegyek ebédre, és ha akar, ott is aludhat. Addig én palacsintát sütök neki itthon.
Viszont, képzeljétek van egy kislány a csoportban, aki az első órában vagy 3x szedte el visítva a játékot Szilcsitől, és több gyereket el is vert. Akaratos, erőszakos, és verekszik. KépKépKép Óvónénik mondják, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, mert ilyen KépKépKép

Összességében pozitív volt az ovi, de voltak olyan dolgok, amik nem tetszettek sajnos Kép

Na megyek, itt szedik szét a lakást, felpörgött mindkettő Kép

Szilcsike
szilcsike

Kataa

Nem problema, miota Emi ovis van idom. Danny meg jol elvan anyuval, bar a multkor is magammal vittem az Auchanba. Szerintem beszerzek vagy 30 csomagra valo alapanyagot, a kajak elfogynak ha kimaradnak is, jatekfigurabol meg mint irtam sosem eleg es nem aranyarban van.Kép
Csokimikit en azt az 5cm-t gondoltam. Sztem annal nincs is kisebb.
Megvan neked a tavalyi nevsor?kuldd mar at lszi!
Az uj tesok neveit meg tudom,Kép ha valami nem megy sikitok.

Szilcsi

Boldog szulinapot a nagylyanynak!!!!Kép
Nagyon ugyes volt az oviban!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Otthon azt hiszem el van mentve a nevsor,majd este megnezem es atkuldom.

Szilcsi
Sjanos lesznek ilyen verekedesek az oviban,majd hozzaszoksz Te isKépMeg jobb ha az ember nem latja mit csinal a gyerek nehaKép
Ovono azert eleg passziv a kiscsajjal kapcsolatban ha meg sem probal ra hatni.

kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Ezeket talaltam:

Kép345 penz, 10db allat van benne+ novenykek
kibontva:

Kép

Kép347penz, kicsit jobb minoseg,8db allatka+2 fa
kibontva:

Kép

APro allatkak(2-3cm-s) vannak mindket csomagban, ha gondoljatok, szet lehet szedni oket es 3-4 allatkat rakni egy Mikicsomagba.De szerintem igy egyben sem draga. Az elsobol 1000db van keszleten, a masodikbol viszont csak ami a polcon, ugyhogy azert sietni kell.
Megneztem a masik boltot is, ahol egyesevel aruljak oket, azok az allatkak ketszer ekkorak (kb. 5cm) es 75ft darabja.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Zsuzsa

Igen ez nekem is eszembe jutott, azert is irtam a csomagszetszedest, csak siettem. A kicsiknek akkor direkt nagyobb allatot lehetne a csomagba tenni, mert csomagon belul sem mind egyforma. Pl a teve 4-5cm, a tyuk viszont kicsi 2cm. Ugy jo>?A masodik alatt az egyesevel arultat ertetted?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Én a Sugárra szavazok, Levi a Récseiset is nagyon csípte.
Ajándék: műanyag állatka és nem kell szerintem csomag, elég a 4-5 cm-es 75,- Ft-os. Kicsi miki és mandarin is jöhet.

Mikiruhánk van, igaz az a 999,- Ft-os, ha az jó, akkor megkérdezem a páromat nem-e vállalja a miki szerepét. Tavaly itthon ő volt és a gyerekek (Levi és az uncsitesók) nem ismerték fel.

Szilvi
Szilcsinek nagyon boldog 3. szülinapot kívánok.

Judy
Gergőnek utólag is nagyon boldog 3. szülinapot! Asszem akkor lemaradtam róla.

Nyuszika - Sugár
Kataa - Sugár
Beszti - Sugár
Gumicukor - mindegy
Halacska - Sugár
Magdi - Sugár?
Panda
Ilke
Mano - Sugár?
Zsuzsa - Sugár
Forti - Sugár
Agi????
Rit
Zita
Sasha
Conti

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
A Sugár nekünk is ok. Akkor most itt a kicsi tesóknak is fizetni kell, vagy van valami korhatár? Kis csokimiki legyen a csomagban, csak a hangulat kedvéértKép.

Nyuszi,
Az állatkák nagyon jópofák!

Forti,
Az szuper lenne, ha a párod el tudná vállalni a mikiszerepet, no és még rucitok is van, csak ámulokKép, ügyi lehetett ha nem ismerték fel, főleg LeviKép.

Zsuzsa,
Köszi, igen, már jobban vagyok, de a további kezeléseket jövő hétre halasztottam, mert azért még mindig nagyon érzékeny az ínyem.

Gumicukor,
Az a Broncho Vax multivitcsi? Doki írja fel, vagy recept nélkül is kapható?

Magdi,
Jobbulást Nórinak. Megértelek, könnyű megszokni, hogy csak egy felé kell figyelni, aztán amikor együtt a két csemete, az ember csak néz nagyokatKép. Múlt héten én is néha azt hittem, hogy megőszülök ezen az 1 hetes őszi szünet alattKép. Igaz, erre rátett, a kicsit betegsége-nyűgössége, no meg a saját bajom. Ma tudtam meg, hogy pénteken sem lesz ovi, hurrá, este meg vendégség, érdekes lesz készülni rá.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Mikibuli
a sugárbéli játszoház semikép nem nyerö nálam 5000ft nem vagyok hajlando fizetni 3óráért Kép 2 gyerekre +ajándékokKép

Lányok
kicsit csalodtam a társaságban inkább mindenki olyanra szavaz amit arany árban mérnek mint hogy ne legyen zárt körü vagy késöbb tartsuk a bulit 1hétel ráadásul szerintem egy kisebb hely is megtené föképp hogy általában nem jön el mindenki na mindegy ez a ti dolgotok megyek inkább gyerekett öltöztetni és dajkálni.

csics
csics

Sziasztok!

Szerintem a ksi tesókat figyelembe véve legy inkább két darab az 5 cm-es állatkákból. Nekünk a csoki miki mindegy, Emma eszik csokit, de mivel úgyis kap mikit máshonna, és nem is a legfinomabb csokiból vannak általában, így engem az sem zavar ha nincs a csomagban.

Korhatár: Én úgy tudoma játszóházak általában 1 éves korig ingyenesek, de rá kéne kérdezni a Sugárban. Így az 1 év alatti tesóknál egyértelmű hogy az óradíj nem lenne (tehát az óránkénti 900 Ft) a terembérleti díj megosztása persze döntés kérdése.

Csics!

Nagyon sajnálom hogy úgy érzed hogy csalódtál bennünk, de mivel a többség szavazott a sugár mellett, szerintem ez volt a reális döntés Most a felújítás eléggé kimerít anyagilag minket is
, de azt gondolom hogy évi 1x belefér. Persze lehet másképp gondolkodni erről, ez nem baj, sőt, mindnekinek joga, de emiatt nem kéne haragudnod ránk. Én azt gondolom hogy ha megnézel bármilyen szervezett miki bulira belépőjegyet az sem lesz olcsóbb, és mivel tavaly is nagyon sokan voltunk kissebb helyszínt nem nagyon tudok elképzelni.
(pl most néztem egy honlapon egy rendezvényt, gyerekbelépő 2400 Ft felnőtt 3900 Ft) Az meg ha eltoljuk egy héttel nem változtat az árakon. De ha te tudsz valami olcsóbb helyet akkor mondd és megbeszéljük, de konkrét olcsóbb javaslata szerintem senkinek sem volt. Kép Ja, a zártkörűséghez meg a tavalyi tapasztalatok miatt ragaszkodnánk, mivel elég kaotikus volt hogy nem tudtuk ki tartozik hozzánk és ki van acsk úgy ott a játszóházban,. na meg az is jó volt amikro amiki bácsi elkezdte osztani az ajándékot és az első két csomagot olyannak adta aki nem velünk volt és aztán vissza kellett kobozni a gyerkőctőlKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Nekünk rengeteg ilyen állatunk van, azért is ajánlottam, hogy vegyünk ilyet, hiszen ez majdnem minden gyereknek bejön!Kép Sztem is elég 1-1db.

Csics
Ha végigolvastad, akkor látszik, hogy kb. mindenhol ennyibe kerülne ez a buli. Értem, amit írsz és sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Manó
Viszem a cuccot, legalább a belépőnk árát fedezi.Kép

Nem akarom elkiabálni de Anna szept. 1 óta egyszersem maradt ki az oviból!!Most pénteken is csak azért fog mert ovinéni képzés lesz.

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali

Tobbiek?
Akkor maradjunk a 75ft-os allatkaknal???? Legyen gyerekeknkent mondjuk 2db?
Olyan 4-5cm -s allatkak ezek, ketto azert szerintem kell.Kép
Akkor a csomag:
2db allatka+banan/narancs/mandarin+csokimiki+zacsi
150+50+?+20=kb 250ft lenne

utalni nem kell, tobbe kerul a bank ktg,majd en megfinanszirozom.Kép
raertek a helyszinen

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halacska

Melt megkaptam.Kép

Azert varjuk meg mit mond Gumicukor is szerintem, nem???
Sikerult eljutni a fajatek boltba???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Csics!

Szerintem eddig maximálisan figyelve volt arra, hogy ne legyen külön költsége a taliknak. Nagyon rendesek voltak többen is, hogy felajánlották, hogy náluk legyen, illetve a mamatali sem került senkinek külön pénzébe, csak annyit fizettünk, amit egyénileg ittunk-ettünk.
De ez nem egy ilyen rendezvény. Sokan is szoktak lenni.
Sajnálom, ha nem tudsz jönni, de ne sértődj meg ránk!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bea!

Ok,akkor ott fizetekKép

Állatka: Az még nem írtam, hogy nekünk mindegy mi, de dínó meg ilyen őslények ne legyenek, azt Emma sem szereti.

Manó

KépKép
manó

hali,
gyorsan átfutottam a mikifejleményeket.

Sugár jó
Állatkák jók (mi kérnénk egy egész csomaggal, a 8 db-osból fásból,)
Mandarin, minimiki szuper

most az ovis mikit is szervezzük az anyukákkal, ott is bedobtam a nálunk tavaly már bevált kézbábot, meg fajátékot, de ha nem haragszotok érte, akkor ezt az állatkásat is, mert pénzben még jobb a dolog.
Nyuszi, ezek az állatok az Auchanban vannak?

Ilke
A Broncho Vaxom immunkerősítő, a visszatérő hurutos, taknyos, megbetegedésekre. vényköteles, dokinéni írta fel. mellé szedünk még 2 homeopátiásat is. most a 30 napos adagnak a végén járunk, eddig nem volt beteg újra (kopp-kopp), de ez nem azt jelenti, hogy nem múlt el teljesen a takony, talán most mondhatom azt, hogy igen.

akiről tgenap írtam, Dani ovis barátjáról, szegénykáének tegnap megműtötték, lecsapolták a tüdejét. Kép

Csics
Szerintem ez a helyszín és árak is még az arany középúthoz sorolható. és Miki csak 1x van 1 évben, szerintem ennyit megér.
sajnálom, hogy nektek nem jó, de Te pl. mindig találsz kifogásokat, éppen miért nem jössz el talizni.
esetleg te is utánanézhetnél vmi helyszínnek, áraknak, ha szeretnél jobbat, olcsóbbat, mielőtt ledorongolod azokat, akik veszik a fáradtságot és utánajárnak.
kispest sincs olyan messze, hogy ne lehessen eljönni, van aki sokkal messzebről jön. na, mindegy. és azért mindenki próbál alkalmazkodni a másikhoz.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Ja, fajáték ügyben leghamarabb holnap, vagy pénteken délután tudok menni és intézkedni. remélem az még belefér.

nekem azért kellene 1 egész csomag állatka, mert nekünk ilyen még nincs, csak pár darab.

priviben írhatsz ide: gumicukor_26@citromail.hu

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

A csomagos allatkak itt vannak a Vega-Impexben, ami Godon egy jatek kisker-nagyker. Ha megmondod mi kell, megveszem neked akar az ovis csomaghoz is, es a mikibulin lerendezzuk.Ha az meg nem keso. Ha keso, akkor a parom be tudja vinni a varosba, a Mszigeten dolgozik.Ha eppen nem utazik.Ha igen, beviszem en, azert minden heten jarok bent.Ket het mulva nem leszunk egy hetig, mert megyunk angol nagyszulokhoz.
De irtam, a 8db-os allatkabol mar csak par darab van. De a masik csomagbol van dogivel.

Akkor azoknak, akiknek csomagos allatka kell kicsit dragabb lesz a mikicsomag, de majd irok listat.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor

Auchanban nagyon sok ilyen állatka van. Éééés már nem is laktok oly messze. Pólusban a játékboltban is vettünk már. Pont ott vettük a gyapjas báránykát, ami első nap eltünt az oviban.Kép Pedig az volt a kedvenc a kb. 100dbos gyűjteménybőlKép Azóta nem viszünk kicsi kedvencet az oviba, nehogy másnak is "kedvence" legyen.
Képeket még várom.Kép
Kisfiút, így ismeretlenül is sajnálom nagyon. Remélem hamar felépül és azt is, hogy a gyerekeink csak gyerekszülés kapcsán kerülnek majd kapcsolatba a kórházzal.Kép

Nyuszika
Köszi, hogy jeleztél!
Amúgy naon köszi, hogy beszerzed a cuccost, sztem ennél olcsóbban az ajit nem is úsznánk meg!
Más:
Otthonra vettem a babaszobáról Annának egy autót, aminek az oldalán fiókok vannak, egész december hónapra. Minden nap majd kihúzhat egy fiókot. Még nem döntöttem el, hogy az ajikat egyszerre vagy mindig az akutális napra tegyem-e be?Kép Ilyen lesz idén az adventi naptárunk.Kép

Manó
oksaKéptúltárgyaltuk!

Kataa
Ma 1?

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Nemreg jottem meg a Nagycsaladosok Egyesuteltebol,ott voltunk az adomanyozast intezni.Hat lanyok,lattunk leveleket,hogy mennyi szegeny sorsu ember ker segitseg,a szivem szakad megKép.Nagyon fognak orulni a karacsonykor a mi Billerbeck parnainknakKépKép

Nyuszi
Akkor kozkivanatra felhivtma a Sugar/Jegkorszakot es lefoglaltam a helyet.Meg megbeszeles tartgyat kepezi az idotartam mert 3 orara kertem a helyet,viszont a 20ezerbol nem engednek.Kiszamoltam hogy nekik eza moka 100ezer haszonnal jar majd ugyhogy remelem belemennek ebbe a 3 ora teremberbe.Majd szolok hogy mik a fejelemenyekKép
Szuperek az allatokKépNekunk kene a dobozosbol 1 es 2db a 75 ft-bol is.
A nevsort majd ma atkuldom,bocsi de tegnap apaval vasaroltunk amig Evi nenivel volt Alex es este csak beestem az agyba. Viszont megvettuk Alex osszes kari ajandekat,hurraKépKép
Majd ha atment a nevsor akkor mar latjuk hogy mennyien is leszunk,ki lehet kalkulalni a terembereltet elore.Azt mondtak hogy, eloleg eleg nekik,es a helyszinen fizetunk,ugyhogy majd ott odaadjatok nekem a penzt es a vegen kifizetem.Jo igy???

Forti
Szuper hogy ferjed lenne MikiKépKép

Ilke
IGen 1 ev folott kell fizetni a gyerekeknek,tudom tavaly meg egyszerubb volt mert kicsik volakKép

Csics
En is sajnalom,de azert meg maradj velunk.A tobbseg dont elve mukodik itt is.

Halacska
Nekunk is valami action lesz a bolcsibe,ugyhogy delben haza kell hozni penteken.
De jo hogy Ti is szaporitjatok a sosem beteg gyerekeke taboratKépMi isKép

Gumicukor
Kisfiunak jobbulast ,es szornyen hangzikKép

mano
Igazad van a Mikis rendezvenyek mindig mindenhol dragakKépEz meg mar azert is jo ,mert sokan es regota ismerjuk egymastKépKép
Ferjem ceges Mikije a Csodak Palotajaban lesz itt a Millenarison,mindenfele fellepovel+eveszettel,ajcsival egyuttKépKépUuuugy varom azt is !!!Kép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Szerintem ne terheljunk teged a fajatekkal,jo lesz a gumi allatka is.Vegulis jovore is kell majd otlet,es akkor Te majd jobban raaersz,ha majd esestelg tesozol otthonKépKép?
Mi nagyon szeretjuk,van egy rakas beloleKép

Nyuszi
Azt hiszem a hetvegen elmegyunk a Sugarba es leelolegezem a Jatszohazat meg meg nezem hogy milyen eletbenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Tavaly mi lemaradtunk a ceges bulikrol, mert egy napon voltak a babanetessel es inkabb azt valasztottuk.Kép De az en cegesem is evek ota a Csodak Palotajaban van, csak itt a Vaci utiban. Eminek nagyon tetszett 2 eve, meg a fellepoket nem neztuk meg, mert kicsi volt, de volt kaja,pia, ajandekhegyek.Kép
Melyik csomagos allatkara gondoltal? a 10 vagy a 8 darabosra???

Lanyok

Ha valakinek meg a 8 darabos tetszik, akkor gyorsan jelezze, mert a heten meg akarom venni, ugyanis csak annyi volt belole, amit a polcon lattam,vagyis kb 20csomag.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika!

Én maradnék a 2-2 db 75 Ft-os figuránál+csokimiki+gyümi. Dinót én sem kérnék, ha lehet akkor valami átlagos állatot szeretnék, mindegy, hogy mit, mert nekünk nincs még ilyen játékunk. Előre is köszi, hogy vállalod az ajándékbeszerzést.Kép

Forti! Férjed előtt le a kalappal, enyém apa szerintem akkor se vállalná a Tépapóságot, ha fizetnénk érteKép

Csics! Nem értem miért csalódtál a társaságban. Inkább hálásnak kéne lenni azoknak, akik érdeklődnek, szervezkednek, utánajárnak a dolgoknak. Bárki ajánlhatott volna helyszínt, Te is, ha tudsz olcsóbb megoldást. Ahogy emlékszem ilyen irányú ötleted nem volt, de hét végéig még utána lehet járni, hátha találsz valami szuper olcsó helyet.
Én sem ugrálok örömömben, hogy ennyi pénzbe kerül a helyszín, de tudomásul kell venni, hogy a mai világban mindenért fizetni kell. Szerintem próbálj pozitívan állni a dolgokhozKép, minél többen megyünk annál kevesebb költségünk lesz.

Tényleg: Létszám növelése (költségek csökkentése érdekében) esetleg elhívhatom 1 barátnőmet hasonló korú gyermekével? Ha igen akkor hét végén beszélek vele.
Kataa! Zalánt nem akarod elhozni? Annyit hallottunk már róla, biztos neki is tetszene a buli.

A nap híre: Apa tegnap fülig érő vigyorral jött haza, hogy dec 3-ám lesz az osztálytalálkozója. GRRRR. Remélem tesóm eljön velem, azért 2felé nem fogok tudni figyelni.

Legfontosabb: Hány órától lesz a buli??? Ezen a témán valahogy átsiklottam, nem emlékszem, hogy miről volt szó.

Soha nem beteg gyerekek szülei: Sárgulok rendesen.Kép Tegnap délután fogorvosnál jártam, apa telefonál, hogy Nórinak 39,8 láza van. Szétizgultam magam, mire hazaértem. Közben a dokinéni is járt nálunk, torokgyulladás, ma pisit vittünk laborba, aztán meglátjuk. Ma még hőemelkedése sem volt, de még előttünk a délután.

Gumicukor! Szegény kisgyerekKép Nálunk is volt egy kislány az oviban, aki tüdőgyulladássl kórházba került, de nála szövődmény nem lépett fel szerencsére. Hétfőn beszélgettem az anyukájával, eddig öszesen 1 hetet voltak oviban.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Na én is csak akkor tudok jelentkezni, ha itthon vagyunk betegen a Bettivel. Illetve csak ő beteg. Hiába a broncho, azért csak elkap mindig valamit.

Sajnálom, hogy nem jutottam el a talira, de örömmel látom, hogy készülődik a mikibuliKép

Nyuszi, mi is megyünk természetesen, ha lehet két db nagyobb állatot kérek, mindegy milyen. A Sugár nekünk is nagyon jó.

Kataa, irigyellek, hogy megvannak a kari ajándékok Alexnek, én még csak most gondolkozom. Elég fiús dolgokat akar, távirányítású autót, meg kalóz hajótKép Tudsz valami jó márkát, milyen autót vegyek? Ami nem csak 2 napig működikKép

Pusz, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Lanyok
Felhivott a Jatszohazas no hogy a 20000 teremberelt csak 2 ora foglalast jelent.A 3 ora 30000 lennne, de szerintem az mar tulzas,ugyhogy ugy gonodlom eleg ha 2 orara csak mi leszunk,aztan meg kinyitnak,es aki akar meg marad tovabb termeszetesen.
Mikor legyen 3-5 kozott vagy 4-6 kozott??????
Probaltam nyomulni hogy legyen kevesebb,de sajnos nem ment.Kép

Nyuszi
A hengeres dobozra gondoltam,koszi elore isKép
Dinos allatot en sem szeretnek.

Magdi
Hat nem tudom hogy legyenek -e kulsosok??Tobbiek??En nem preferalom,mert vegre mar ismerjuk egymast es akkor megint nem tudnank ki a csapat tag es ki nem meg tul sok lenne a gyerek a helyre.PErsze ha a tobbiek megszavazzak akkor igazodok hozzajuk es hozok en is masokat.
Norinak jobbulastKép

Cnoti
Hat most autot nem vettunk,pont azert mert Dunat lehet vele rekeszteniKépAltalaban Machboxot szoktam venni,meg az is mutatja hogy mennyire tartos valami.3-4ezerert mar jo minosegut tudsz venni.Van taviranyitos autonk de sajnos nem tudom a markajat,viszont mar 1 eve megyKép
Hopgy vagy egyebkent?Lakas/haz project alakul?

kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Kepzeljetek, Emike megint szepen ebedelt az oviban, ugy orulok. Mikor erte mentem mar fekudtek a tobbiek es o is szepen ult az asztalnal es hallgatta a meset.Szerintem maradt volna meg.
Viszont sikerult egy-ket nem tul szimpi anyukaval megismerkedni.Az ovodai ferohelyekrol volt szo, meg hogy miert nem aludhat ott, akinek kistesoja van. Egyik (megjegyzem latszott rajta, hogy nem lehet tul magas az IQja) joindulatuan, hogy persze mindenkit felvesznek, azt is, aki csak 1-2 eve koltozott Godre, aki meg 35 eve itt el ,azt visszautasitjak.Kép Csak azert nem szoltam be, mert rohantam, talan jobb is az ilyenekkel nem vitatkozni. Csak annyit mondtam, hogy talan inkabb az onkormanyzatnak kene bovitenie a ferohelyeket...es elhuztam.Mellesleg tudtommal az iden senkit nem utasitottak vissza. Mindegy, nemigen fogok szuloi mnkakozosseg tag lenni.

Gumicukor

nalatok mi a helyzet? Hany ilyen joindulatu anyuka van? Azt utalom a legjobban, hogy egymasra licitalnak a joindulatu megjegyzesekkel.(Megjegyzem egyiknek tobb fule van, mint foga...)

Magdi

Szerintem se legyenek kulsosok, mert vegre mostanra eljutottunk, oda, hogy nem kell nevcimke, megismerjuk egymast.Kép

En is apa hijan azert beszervezek valami segitotarsat, mert nem fogok tudni 2 gyerekre figyelni, meg meg veletek csevegni is.KépDe az nem szamit kulsosnek, ugye Kataa????Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa

Sztem 4-6 vagy 5-7 kozt legyen,nem? Vagy senkinek nem alszik a gyerkoce delutan? Nekunk meg legalabb 45 perc beerni a helyszinre es gondolom ezzel nemcsak mi vagyunk igy.Kép

Kepzeljetek most kaptam a hirt, hogy az egyik evfolyamtarsam meghalt leukemiaban....Kép 2 honap alatt, 35 evesen...Kolleganom is volt es egyutt laktam vele fel evig Londonban. Annyira ledobbentem...van egy 5 eves kislanya.KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!

Szerintem elég a két óra, aztán aki akar még marad.

Külsősök: Engem nem zavarnak, tavaly is talán két-3 volt aki olyan külsős volt hogy miközűlünk hívat valaki. De itt is a többség dönt.

Manó

KépKép
manó

Kataa!

Szerintem elég a két óra, aztán aki akar még marad.

Külsősök: Engem nem zavarnak, tavaly is talán két-3 volt aki olyan külsős volt hogy miközűlünk hívta valaki. De itt is a többség dönt.
Nekünk talán jobb lenne 5-től, mert Emma elég későn szokotzt aludni. Bár mostanában néha nem is alszik, szóval végülis ez is mindegyKépKépKép

Manó

KépKép
manó

Nyuszi
Dehogy szamit annak,nekem is jott tavaly Marika.Iden apat viszemKép
Na altod Emike is halad szepen az evesselKép
Fogatlan anyukakkal ne foglalkozz,mindenhol van ilyen biztos.
Butuskak nalunk is vannak,de azok inkabb hallgatnak a szuloinKép

Az idoponttal en is bajban vagyok,mert van hogy egyik nap nem alszik a hetvegen es akkor meg nyugi lesz mar 5-re.Ha alszik akkor amugyis felebresztem idoben es oda tudunk erni akar 4-re is.Nekunk is legalabb 25 perc az ut oda.Este viszont mar 8-kor lefekves van ezert keso picit az 5-os kezdes.

Szoval szavazzatok lanyok hogy 4-6 vagy 5-7 kozott.Holnap hivom vissza a jatszohazat ,addig csak eldolKép

Kép
Kép
kataa

Nekem a 4-6 óra közötti időpont szimpatikusabb.

Külsősök: Kósza ötlet volt, ezen nem problémázok, ha nem hát nemKép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Kataa, tegnap adtuk fel a bíróságnak a közös megegyezéses válást, nem volt egyszerű eljutni idáig, pedig eredetileg is így terveztük, de közben többször összevesztünk "vérre menően". Két tárgyalás lesz, kb 1-2 hónap, mire az elsőt kitűzik és ugyanennyi a másodikig. A házat konkrétan ezen a héten keztük hirdetni, kíváncsian várom, vajon milyen lesz a kereslet, igazából tavasszal lesz valószínűleg eladás. Én mindenképp Budaörsre szeretnék menni, ott kevés a nekem megfelelő lakáskínálat, de azért akad.
A férjem most azon töri magát, hogy engedjem el a Bettit ottalvásra is, de ezt én még nem akarom. Most együtt alszunk a Bettivel és éjjel néhányszor felébred, és nyugtázza, hogy ott vagyok. (Még jó, hogy bizonyos célokra van egy nappali isKép ) Később persze el fogom engedni, de most úgy látom jobbnak, ha otthon alszik. Húsz percre lakunk egymástól. Hát nem tudom a karácsonyunk hogy alakul, mert én jóban vagyok a családja többi tagjával, és most ki vigye a gyerekeket a rokonsághoz. Mert ő ugye az újjal megy. A nagylányom nem akar velük menni, lehet hogy csoportokra kell oszlanunk. Na ilyen problémákkal bajlódok.
Köszi a tippet, machboxunk van több is, még a nagylányom idejéből, csak arra gondoltam, jók a multikban kapható távirányításos autók, vagy van esetleg kipróbált márka. Mindegy, majd valamit kipróbálunk.

Nyuszi, ez borzasztó, a legfontosabb az egészség, ilyenkor döbben rá az ember.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sztem úgysem nagyon sok külsősről lenne szó és a pénz is jobban oszlana, nem beszélve arról, hogy betegséges lemondással is számolni kell!
Pl. most én vagyok beteg, utánzom Katát pedig nem is puszilkodtunk. Már rekedt is vagyok, no meg lelki bajaim is vannak, és azok is betegítenek rendesen. De erről most itt, ebben a formában nem szeretnék bővebben.Kép

Időpont nálunk inkább a korábbi lenne a megfelelőbb.

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Végre én is idejutok... Alig gyözöm olvasni a sok irományt.

Idöpont: mindegy
Ajándék: 2x2 naogybb állatka (nem egyformák Kép)

Hát, nagyjából ennyi lenne, mert mennem is kell, gyors meseolvasás aztán alvás.

Panda

panda
Halásztelek

Lanyok
Ma delutan voltunk a Belvarosi Jatszohzban (regi Mikkamakka)V>Balaton utca 15.
Parazita es Suzy tarsasagabanKépKép
Teljesen fel van ujitva es kb annyi jatek van mint a Jegkorszakban viszont jo nagy termek vannak(Meg kulon konyha+oltozok,kis mosdok,wc-k).Es a lenyeg:Le tudnank foglalni az egeszet december 03 delutan csak a jatszohazi orak dijaert:700ft/ora.Nincs terember!!!!!
3 orara csak mi lennenk,lehet bevinni ragcsalnivalot,uditoket,tesznek asztalokat erre a celra.Mikulas ruhajuk is van es igeny szerint tudnak belevalot is keriteni,de annak az arat meg nem tudta.
Szoval igy csak max 2100 lenne ha 3 orat maradnank,de szerintem elega 2 is.
MIT SZOLTOK????????Valtoztassunk meg,nem keso,es igy senkinek nem lenne megerolteto.
JA igen es pakolohelyet hetvegen lehet talalni konnyen,de en most is talaltam a bejarat elottKép

Halacska
Gyogyuljal holnapigKépMajd hivlakKépNa most lebuktattal hogy majd minden nap randizunk KépKépKép
Szoritok,minden fronton!!!!!

Conti
Orulo khogz azerta vegen sikerult emberi modon megeyezni.Remelem talalsz hamar megfelleo lakast es sikerul is eladni a regit,hogy ujra uj eletet tudj kezdeniKép
Szerintem ha Betti nem akar,ne engedd ott aludni,lenyeg hogy O biztonsagban erezze magat.

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Ez tok jol hangzik es ha nincs terember, vegul is mindenki addig marad ,amig akar, nem? Az a lenyeg, hogy az elso 2 oraban csak mi legyunk, foleg amig ott lesz Miki Bacsi.KépHa meg mondjuk 4-6-ig zartkoru, 6kor mar ugysem igen jonnek uj vendegek, az eleg keson van.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!

Ha jobb az ajánlat, persze!
Nem ragaszkodunk a drágábbhoz!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi,
Kérhetnék én is egy zacsival az állatkákbólKép, szerintem Lilinek is nagyon fog tetszeni (ilyenünk még nincsKép). A mikicsomagba egyébként nekünk is 2-2 nagyobb méretű, különböző fajta jöhet (dinot én sem szeretnék). Akkor én már meg se nézem a Gullivert, ennél jobbat ott se nagyon találnék szerintemKép.
De jó, hogy Emi ilyen ügyes az oviban, gondoltad volna ezt egy hónapjaKép?
Borzasztó amit írtál, szegény kislány ilyen korán elveszti a mamájátKép.

Conti,
Jó, hogy végül sikerült megegyeznetek (az én szüleimnek ez pontosan 10 évükbe telt).

Halacska,
Huss, lelki bajok!

Kataa,
Ez szuper, akkor szerintem legyen a MikkamakkaKép. A terembér egyébként is horribilis volt a Sugárban.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Bea

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ilke

Kuldtem neked mintakat.Kép
Akkor meg postazok nehany ujsagot is, csak elfelejtettem melyek vannak meg nekem is, Pandanak is, ugyhogy lehet hogy nehanyat tole is megkapsz.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Csak olvasok- és olvasok, de reagálni nincs időm hosszan, és bocsi ezért.

Halacska
Ne tépelődj semmin, és gyógyulj meg hamar minden nyavajából Kép

Kataa
Mikkamakka nekünk is okés, azt még kiszorítjuk valahogy. Kép

Nyuszi
Akkor mi is kérnénk 2-2 darabot, ha lehet dinot mi sem szeretnénk, és (bár nem emléxem a képre, de) ha lehet az egyikben nagyobbak legyenek, hogy Tomijó nehogy lenyelje, mert ahogy a lányom mondaná: akkor kész a baj. Ha hülyeséget kértem, bocsi, de tényleg nem emléxem milyenek, úgyhogy rád bízom Kép

Ovi
alakulgatunk, bár ma 20 percre hagytam ott, és hatalmas üvöltést rendezett. De állítólag volt még egy kislány, aki ugyanígy reagált az ovira, és ő is beszokott.

na ennyi időt kaptam a gyerekektől, mennem is kell

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Lefoglaltam a Belvarosi Jatszohazat.
2005.december 03. 4-7 ora kozott a mienk a hely es 700ft/orat fizet mindeki egyenenkent.A beleskor regisztralunk es elmenetelkor fizetunk.
Cim:V.Balaton u 15. A kapucsengon ki van irva hogy Jatszohaz.A foldszinten van,le kell menni par lepcsot es balra levo barna ajto.
Vihetunk par enni-inni valot,lesznek ra kulon asztalok az egyik szobaban.
A Miki ruhat odaadnak 2000 ft-ert,csak valakinek viselnie kellene.Kerjuk ezt? vagy jo az a a ruha ami Fortieknak van.Szerintem igen,de ha van a kulon igeny akkor meg tudok nekik szolni.

Csics
Akkor ti is tudtok jonni igaz?Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Tali
nekünk is jobb a 4-6-ig. De ha előbb az is jó, mert max. nem alszik Dani, nincs gond vele. A Balaton u is jól hangzik, akár lehet az is, én igazodom.
Miki kb. 5-re jön?

Daniék ma az oviban tornáztak reggel, babzsákokat kaptak, cukik voltak nagyon. Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Már írtam egyet reggel, de nem látom.
Szóval ovi: van sírás reggelente, már itthon elkezdi, hogy nem akar oviba menni. Az oviban állítólag jól érzi magát, élvezte a tornaórát és szépen eljátszik. Tegnap már ott is ebédelt szépen és aludt is, fél 3-kor mentem érte. volt már fényképezés is. Tegnap este rámszólt, hogy a tányér felett egyekKép jót röhögtem, ezek szerint már nevelik. egyébként nagyon hiányzik.
mondta az ovónéni, hogy a váltáskor szokott sírni, pl ha vége a játéknak és mennek udvarra, de nagyon udvariasan sír: anya gyere légyszívesKép
meg tegnap az volt baj, hogy mire felébredt a másik ovónéni volt ott, ő meg kereste a délelőttit. hogy a sárga szemüveges jöjjönKép (sárga ruhában volt állítólag.

miki: mi is szeretnénk menni. köszi mindenkinek a szervezést.

Halacska
Fel a fejjelKép

Nyuszika
barátnődKép

Kataa
megint Te vagy a topik lelkeKép kösziKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilcsike

Ugyesen halad a lanyod, ne aggodj. Ugy latszik nem olvastad a mi kalandjainkat az ovival, amiket Emike mulvelt, megis mostmar azt merem mondani beszokott.KépBar meg reggel van kis nyafi.
A csomagban van apro allat. A picinek inkabb a szolo allatokat javaslom. De azert a lanykanak csomagot szeretnel?

Gumicukor

Emiek is minden nap tornaznak, ugy megneznem egyszer...Kép

Kataa

Szerintem 5kor jojjon Mikulas, hogy mindenki bizti odaerjen meg rendezodjon addig.Kép Biztos jo a Fortiek ruhaja is, foleg ha ilyen szuperul mukododott, hogy nem ismertek fel a skacok.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok, ismét itt a melóban. Mindjárt elkezdek visszaolvasni, csak elQbb leírom, hogy nagy karácsonyi tesco favonat vásár van ám a tescokban, akit érint. Nekem személyesen anniy a tapasztalatom, hogy tegnap de 10-re más ki volt foszva, de ma reggel 8 tájban fullra felrakva a polc, szóval lehet ám böngészni!!!! Asszem a neten fent az árak, de van pl. 4db-os sín szett 339,-ért!! és tényleg kompatibilis a Brioval. szóval mi pl. kombinálunk. Már be is vásároltam Dodinak Karira, bár annyira be van most gQzölve, hogy Q is erre gyqjti a zsebpénzét,. se csoki se semmi más nem kell neki, szombaton akar elmenni vásárolni a nagyanyjával - aki remélem tényleg eljön, mert ha nem, akkor mehetek én és akkor megint oda a lakással való haladásnak.

Kataa
Igen azóta már megmondtam, amúgy kezd egy kicsit látszani is így 14 hetesen, bár ennek az oka az, hogy egyeltalán semmi rosszullét viszont nagy étvágy és álomkór. Így lehet ám hízni, most igyekszem tudatosan visszafogni magam, pl. szigorúan csak fél ebédet ehetek Kép

Conti
Pont most költöznél Budaörsre, mikor már csak kb februárig járkálok ide?Kép Amúgy épp most vett itt a kolleganöm egy lakást, kínálat akad böven, most eléggé pang a piac itt is.

Ja, képzeljétek az oviban már van barátnöje Dodinak, tegnap szóltak, hogy a 3. napon végre kinyílt és bekapcsolódott a szobai játékokba is (eddig csak az udvaron játszott másokkal) Kép Úgy örülök, annyit aggodalmaskodtam, hogy biztos jól csináltam e hogy átirattam, de most úgy néz ki, tényleg bejött.
Ma van náluk az ovis fényképezkedés, kíváncsi vagyok, milyenek lesznek, apa szerint reggel katasztrofa helyzet volt, a fél csoport kék-fehérbe volt öltöztetve, szegénykék nem igazán kisgyereknek néztek ki Kép pedig direkt szóltak az ovisnénik, hogy ari ruci legyen rajtuk.

Halacska
Gyógyulást!!!!

Dec8 ról és Banyóciról van valami hír????

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Banyócit felhívhatom Mikiügyben, hátha eljön.

A Tesco-s favonat kompatibilis az Ikeással, nem tudja vki?

Nyuszika
Arra gondoltam, hogy egyszer az ovónénit megkérem, videózza le 1-1 napjukat. bevinném a kamerát. annyira hihetetlen, hogy a fiam együttműködik meg minden. meg eddig mindenről van videofelvétel 6 hetes korától, most itt az oviv rész kicsit hiányos.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicuki
az ikeásat még nem láttam, de azt tudom, hogy a tesco kompatinilis a Brioval - hátha ez segít. pont olyan széles sinek, középen és ugyanakkora kapcsoloelemek. lehet hogy rajta van a tescos honlapon még nem láttam, de a mostani akciós újságban 3 oldalnyi favonat cucc van, nézd a képeket

rit

anemona7

http://www.tesco.hu/products.php?f1=T01931065005364d0a336dbb9bf0e55a;pp=8;cmssessid=T61031136c248e107b0116628866f4e27ddcac25f976a1024321ee0c33eb10a6

Kép Kép

Többiektöl bocsesz az offért

rit

anemona7

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?