Sziasztok!
Berkiadri
Betegség, fejfájás, torokfájás, Martin nyügös volt
Jimbone egy angyal, látod, milyen jó, hogy van ez a topik, külöben vele sem tudtál volna összeismerkedni
Működik a gép, amivel fejsz? Amit a férjed kölcsönzött? Biztos könnyebb vele fejni. Aludt Martin éjjel? És gratulálunk a gyarapodásához, már 5600 gr!
Delfinke
Lift
Csukló
A 7-re mindent felcipelni....Ahol régen laktunk , a tetőtérbe nem ment lift és ugyan csak a 2-ik emelet volt, néha majd belehaltam, mire felértünk. Szóval minden elismerésem, hogy bírod. Aki pedig kitámasztotta a liftet, azt le is lőném (már bocs, de hogy lehet ilyet csinálni?!)
Kispatri is imádja a delfineket, Vero mondta
Te, ha a mamatali olyan időpontban lesz, akkor én is mennék, jó? Bár nekem jó messze van, miért nem a 3-ik kerületben laktok ?
A világ végére is elmennék egy jó taliért azért
Marcipán orra folyik még?
Zsuba
Vasárnap lesz a keresztelő? És hol és mikor? A 4 gyermekes kép szuper a családodról, meg a pirítós is
Én is égettem el már dolgokat pl rendszeresen elégetem a zsemlemorzsát, amikor csak pirítani kellene. Egyszer még a serpenyőt is ki kellett dobni emmiatt...
Nebula
Gratulálok lányod felállásához és a fordítás befejezéséhez is!!! A barátnőd meddig is marad? Nem emlékszem, jó lehet most egy kicsit beszélgetni ott Nektek, biztos hiányzik a hazai szó, nem?
Timurr
Gratulálok, Maja szépen növöget, és milyen zöldségpürét evett? Már kíváncsi vagyok, az én lányom mekkora súlyú, de nem nagyon akaródzik elmenni a védőnőhöz.
Tegnap is Rozi úgy bevágta a főzelékét, a köv-t csináltam: zöldbab, krumpli és pici csirkemell párolva, pépesítve egy evőkanál natúr joghurttal és kaporral, picit sózva. Megkóstoltam én is, finom íze lett.
Lir
Kár, hogy nem jöttél Lucival, jó lett volna látni Benneteket! Neked mikor lesz megint vizsgád? És, jön már a fogacska Lucinak?
Cerzsebet
Karácsony: el tudom képzelni milyen lehet hallgatni a Csendes éjt annyit...Próbálom megőrizni a karácsonyi hangulatot és nem olyan rohanós-kötelező ajándékozós - tülekedősre csinálni, mert nem bírom, ami megy a boltokban ilyenkor. Ezért is veszek meg minden hamar és ezért is csinálok ajándékokat saját kezűleg inkább. Azt sajnálom, hogy a képeslapküldés, mint szokás, kezd kihalni, olyan szép képeslapok vannak ilyenkor.
Epekő
Nem is tudtam, hogy fiatal korban is lehet.
Köszi a neogranormonos választ, azt gondoltam, hogy ez vmi gyógyszer. A sudocrem-et nem veszem az ára miatt, de a baba-csomagban kaptam a kórházban szüléskor és bevált. Maradok a gyógyszertári krémnél mégis.
Írjál többször Szonjáról, jó? Meg Magatokról is, persze. Kár, hogy messze laktok, de ha jöttök a fővárosba, szívesen látunk bármelyik talin.
Vezso