Zsebi, igen, valamikor év elején szeretnék babásodni
, most úgy érzem, elég lesz ennyi pihi, még meglátom, hogy alakul. A talpmasszőröm szerint egy évet ki kéne hagynom, de arra képtelen vagyok, az azt jelentené, hogy jövő júniusban kezdeném csak a fogigátlót...Ha valaki garantálná, hogy közben spontán jönne a bébi, hát akkor esetleg el tudnám viselni a várakozást
, de így ez irdatlanul hosszú időnek tűnik. Tudom, hogy ez nem jó hozzáállás, mert azt jelenti, hogy egyfolytában ezen pörög az agyam, nem tudom kikapcsolni, és ez ugye pszichikailag pont nem tesz jót a babára való készülésnek, de abban is biztos vagyok, hogy ez jövő ilyenkor is ugyanúgy bennem lenne, ezt képtelenség kikapcsolni, akkor meg semmi értelme sokáig várni, nem?
Fanni, sajnos én sem voltam még ilyen helyzetben, de a dokid biztos tudja, mit csinál. Pénteken kiderül és remélem, megnyugtat, hogy minden rendben. Én mindhárom szurit kaptam, de úgy, hogy 2 Puregon-1 Merional vagy Suprefact és Puregon.
Drukkolok a pénteki uh-hoz!!! És tényleg faggasd ki jól a dokidat!!! Te jársz a Nyírőbe, ugye? Ha én is most lombikoznék, lehet, még találkoznánk is!