Sziasztok!!!!
Látjátok, szeretnétek talizni, hiányoztok egymásnak, jó lenne valahova beülni stb., stb..
Én itt egy kisvároskában nem igen tudok hova elmenni, kismamákkal összejönni.Ez nem a ti hibátok, csak most ért el engem , hogy senkinek, sehová, semmit,érzés!!!
Na most elmondom, hogy nekem van egy kis fogyatékosságom, ami miatt én eléggé magamba forduló, otthonülő lettem. Sok embernek ez semmiség, de engem nagyon padlóra tett annak idején.16 évesen egyik-napról a másikra hirtelen elvesztettem a hallásom hallókészülékes lettem.Előtte is voltak már problémaim a hallásommal,de ez akkor drasztikusan romlott egyik napról a másikra.Bezárkóztam, magamba fordultam.Nem volt haveri társaságom, nem jártam sehova.Szerencsére a páromat már ekkor ismertem,diákszerelem volt köztünk. Sokszor bántottam, elküldtem, megbántottam, mert féltem, hogy nem fogad el olyannak amilyen vagyok. Szeretett, így is szeretett.Boldog vagyok, de néha érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Szeretnék kitörni a mindennapi monotinitásból, de nem látom a hogyant.Ez az egyik problámám. A másik: igaz, hogy még nektek csak a tündéri, csupamosoly gagyogó pici babáitok vannak, de ezekből a csöppökből idővel visszabeszélő, hanyag, lusta kamaszok lesznek akikkel igen csak meg kell küzdeni.Én most küzdök, érvelek, kiabálok, rábeszélek, könyörgök!!!! Félek, hogy nehogy elrontsak valamit!!
a harmadik apukám, aki igaz, hogy javulgat, de nagyon lassan és közben látom, hogy anyu is kezd fáradni, leépülni. Nem tudok segíteni, ha megszakadok sem, és ez bánt nagyon!!
4. anyósom aki velünk lakik, és azt hiszi, hogy csak ő van, csak őt kell kiszolgálni. Nekem kell alkalmozkodni hozzá, attól függetlenül, hogy nem alszok hónapok óta, hogy itt a 4 gyerek, a háztartás!!
5. ez a legkisebb a mostani állapotomban mindenki beteg. A múlt hét óta járok a dokihoz, sorbaállok valamelyik gyerekkel. Én köhögök, folyik az orrom, fáj a torkom.
1 hónapja észrevettem egy féldiónyi duzzanatot a csuklómon, valószinűleg az állandó fejéstől meg van erőltetve, zsibbad a karom tőle. A szülés folyamán valószínűleg megrepedt a hasfalam a köldökömnél és egyre inkább fáj. Gondolom nem tesz jót neki a cipekedés, Bazsi a féléves mérésen 9600 dkg volt.
Most épp nyugi van és siratom a múltamat a jövőmet meg a mit tudom én mimet.
Jó volna legalább fél napra csak kinézni a fejemből és lógatni a lábamat.
Jó kipanaszkodtam magam, igérem mostanában nem lesz több!!!
Jön a Karácsony ez talán egy kicsit helyrebillent. Nem sűrűn jön ez az állapot elő nálam, de most a pohár csordúltig van.
Nektek jó talizást, és tényleg nem bántani akartalak benneteket, csak úgy jött most magától az egész!!!