Sziasztok!
Csatlakozhatom?
Nagyon rég jártam a Dél-pestis topikban is, közben megszületett a kisfiam, Dominik. Tegnap volt 3 hetes. Sajnos még kevés időm van, mert elkezdődött a hasfájás, napközben alig alszik, a kezemben kell ringatnom, tornáztatnom...
Infacolt adok neki, de nem igazán látom, hogy használna. Szegény erőlködik, hogy pukizzon, kaki meg csak lázmérővel volt 3 naponként. Ma sikerült először egyedül is, de eléggé megszenvedett, mire kijött minden.
Mellékelek egy kis születéstörténetet, meg majd utána egy képet is, ami sajnos elég rossz minőségű, mert mobillal készült. Digitális gépünk egyenlőre nem lesz, meghalt a TV-nk, helyette kell másik, ha túl drága a megcsináltatása, haldoklik a mosógépünk, babusnak kellene még néhány dolog, na meg a 2 nagyobb gyerkőcnek, úgyhogy digit.gép most nem lesz sajnos.
Már nem tudom pontosan, talán ebben (ill.a Dél-pestisben) olvashattam, hogy a Lurdyban vett vki babakocsiba való zsákot? Ha igen, megirnátok, mennyiért és kép is kéne róla.
Báránybőrt is szeretnék venni, de nem zsákot, hanem olyat, ami kiságyba és babakocsiba is tehető. Tudja vki hol lehet ilyet venni?
Van egy AVENT újszülött cumisüveg készletem, az én kisfiam nem fogadja el. Teljesen új (kb. 1 hónapos), nem használtuk, csak kipróbáltuk. Ha tudtok vkit aki megvenné, irjatok!!!
Köszi
A babák nagyon édesek, és gyorsan nőnek!
Ha elmúlik nálunk ez a hasfájós időszak, sűrűbben fogok jönni, ha nem baj.
Addig is szép napot mindenkinek.
Küldöm a születéstörténetet mellékletben, meg ha sikerül a képet is.
Üdv
Judit + Dominik, aki 3 hetes és 1 napos<!--attachment: Dominik_2005_10_15_-288636.unk*attachment_icon.gif*message/rfc822*5.6**Dominik+2005%2e10%2e15%2e%2eeml --><center><pre>
Dominik 2005.10.15..eml (5.6 k)</pre></center><!--/attachment-->