Sziasztok
Enikő
Gratulálok, tényleg nagyon jól sikerült a m
űtét a korábbi állapothoz képest
Kera
Köszi a dicséretet, két évesek voltak a gyerkőcök most 10.-én
Geriről januárban derült ki, hogy rossz a szeme, sajnos itthon nem láttak semmi gondot aztán Svájcban -7D-t állapitottak meg a bal szemére
Azóta kell ragasztanunk a szemét és csak az első hónap volt nagyon kritikus. Én úgy oldottam meg, hogy a szoktatási időben folyamatosan mellette voltam kezdetben 2-3 órát kellett ragasztanunk most pedig picit több mint fél napig ragasztom a szemecskéjét de már meg van a menete a dolgoknak
Reggel az öltözésnél kerül fel a szemtapasz és a szemüveg is. Ilyenkor van egy kis sirás, rugdosódás, tiltakozás de megkapja a cumit-csücsikét (ezek inkább alváshoz vannak egyébként) és azzal vigasztalódik. Ahogy látom addig van gond, mig a kis fejecskéjében átállnak a képek és ez néhány perc. Utána már biztosan mozog leragasztott szemmel és szemüvegben is
A szemüveget sokkal nehezebben szoktuk meg, mert folyton vagy Gergő téptel le a fejéről vagy Lilcsike szedte le Geri fejéről igy állandóan résen kellett lennem. Az első hetekben mindannyian napszemcsiben jártunk, hogy lássa mi is szemüveget viselünk de néhány hónap alatt teljesen belejöttünk, most mrá kéri, hgoy vegyük-tegyük fel ha véletlenül lecsúszik soha sem veszi le
Szerintem érzi, hogy jobban lát igy
Szerdán megyünk kontrollra a Sényi dr-nőhöz, akkor talán csökkentik majd a ragasztásos órák számát is...
Ha sikerült képet kicsinyitenem majd beteszek egy matricásat.
Puszi:Doris