Sziasztok!
Jó reggelt mamik és babik!
Köszi Zitmi a hiányolást
Szomorú vagyok, mert elkezdődött a suli megint, vége van az őszi szünetnek.
Már hiányzik a nagylányaim csevegése, máris egyedül érzem magam, persze Rozi itt van velem, de mégis. Rájöttem, hogy amolyan tyúkanyó vagyok, szeretem, ha sokan vagyunk itthon, vigyázok a kiscsibékre
Lányok, látom sütöttetek,ügyesek vagytok!
Ezt a répatortát én is meg fogom csinálni, Ruz és Zitmi módon is
Hát, én is sütüttem, részben a trehányságom miatt, mert elfelejtettem venni szombaton kenyeret, így tegnap sütöttem zsemlét, meg palacsintát is. Ebbe turbósított túrókrém került, tejszínel, mascarponéval és narancshéjjal, kevés citrommal, olyan finom, lágy lett a túrókrém benne. Szeretem a mascarponét, még spagetti szószt is lehet belőle csinálni, meg mindenféle krémeket, annyira kellemes íze és állaga lesz az ételnek. Csak irtó drága. A palacsinta Apukám névnapjára készült, Imrének hívják.
Kicsit eltűntem szombat reggel óta,ne haragudjatok, de tudjátok, vendégségbe mentünk aznap délután és kb éjfélkor jöttünk haza. Ebből is látszik, hogy milyen jól éreztük magunkat, pedig el sem akartam menni. Az ilyen spontán dolgok jól szoktak elsülni, de pl egy kezemen meg tudom számolni hány szilveszteri buli lett ilyen életemben. Rozibaba elaludt úgy kb 7-kor és aztán végigaludta az egészet, olyan édes volt előtte is, ontotta a mosolyokat.
Aztán tegnap a tanfolyamon töltöttem a nap nagy részét, az esküvői népszokásokról és a vőfély munkájáról tanultunk. Egy "igazi" vőfély tartotta az előadást, igazi, élvezetes, ízes magyarsággal dőlt belőle a szó, Fábry is megirigyelhetné. A szünetekben meg jókat dumáltunk a tanfolyam-társaimmal, képzeljétek még 4 gyermekes anyuka is van. Jó kis program ez nekem vasárnap, sajnálni fogom, ha vége lesz. Be kellene iratkoznom még vmilyen tanfolyamra
A család közben jól elvan, a férjem kiélvezi a gyermekes napot az utolsó pillanatig, főz is, meg elmentek sétálni is. Imádom a férjem, komolyan, olyan boldog vagyok vele, és ezt most itt közhírré teszem
Szegény, nem nagyon akaródzott neki ma reggel dolgozni menni...De kell, sajnos, mert a 2 milliárdot nem mi nyertük meg, még lottószelvényt sem vettünk most.
Azt szeretném kérdezni, hogy Karácsonykor Tihozzátok jön most a család, vagy Ti mentek a szülőkhöz a babával?
És van még egy kérdésem, ez Rozibaba popsijával kapcsolatos, a Neogranormont lehet több nap egymásután is használni? Mert most picit kipirosodott a popsija, tegnap bekentem és ma reggel már sokkal szebb. De hány napig lehet használni, ez nem vmi erős gyógyszer? Addig mindenképp használom, amíg el nem múlik a pirosodás, de lehet utána is?
Zitmi, várjuk mit írsz Violáról!
Lir, Lucival remélem hazajöttök ma!!
Delfinke, hogy vagytok? Marcipán,a beázás, a kezed?
Zsuba
Mint többgyermekes anyuka, mindig várom, hogy írj, Magatokról, a kisfiadról, és a nagytesókról, apukád állapotáról, meg mindenről, ami foglalkoztat mostanában. Írjál kicsit, jó?
Kata
Lécci, ne hagyj el minket, mi van Veletek?
Vizimanó
Eltűntél Te is, pedig úgy szeretem olvasni a soraidat! Kérünk szépen képet is gyönyörűséges kisfiadról!
Vezso