Sziasztok!
Megint innen írok anyósoméktól,de ha minden igaz akkor kedden kötik be az internetet nekünk.
Tök beteg lettem szerdán,valószínű megfázhattam,de szerencsére a Viki nem kapta el.
Anyukám adott a múltkor szájmaszkot most az van rajtam egész nap a Viki miatt.
Azt hittem,hogy meg fog tőle ijedni,de mikor meglátott kinevetett azóta meg néha le akarja venni rólam mint a szemüvegemet
)
Rita hol kaptál micimackós bordűrt?Én a nyáron kerestem,de nem talátam sehol sem.
Olyan jó nektek,hogy lassan be is költözhettek a házatokba.
Mielöbbi gyógyulást a gyerekeknek!
Melinda mi van veletek?Vezetés hogy megy?Ház ügyben hogy álltok?
Boldog szülinapot a Gergőnek utólag is!
Lilla üdvözöllek közöttünk.Én is kertvárosi voltam,de két éve költöztünk a Bánhidai ltp-re a férjemmel.Szegfű utcában pontosabban hol laktok?
Anyukámék a Hadsereg u-ban laknak,lehet hogy egyszer összefutunk.
Hát nem semmi amit a kisfiadról írtál,nem lehetett könnyű nektek
Nagyon édes a kisfiad aranyos a fütyülős kép is.
Van egy 7 hónapos kislányom,Viktória Lili,ő a kezdetektől pohárból eszik kiskanállal,sokszor ő is segít az etetésben,ügyesen emeli a kanalat a szájához.Szerintem előbb-utóbb a kisfiad is ügyesen fog kanállal enni,türelem,a babák nem egyformák.
Réka
nagyon szép a kislányod!Szurkolok,hogy minden rendben legyen a műtétnél.
Viki is bukott eleinte kb.3 hónapos koráig.Védőnőtök mit mond erre?
Az influenza oltással kapcsolatban,én 3 éve beoltattam magamat de soha többet nem fogom,ugyanis 1 hónapig voltam miatta állományban,engem úgy megbetegített,dehát nem vagyunk egyformák.
A Márk még szopik?Abban annyi ellenanyag van,hogy megvédi őt ettől is.
Reni
Nem irigyellek a Benedek alvása miatt,de mi is elég rendesen szenvedünk miatta.
Vikinek biztos,hogy a foga miatt van ez,még nincs egy foga sem
(
Elég éberen alszik,egész nap sokat kell vele lenni.
Megcsinálom hamarosan a máltais képekről az albumot,de most mennem kell Vikit altatni.
Mi is mostanában hogy ilyen hamar sötétedik inkább délelött megyünk sétálni.
Ha meggyógyulok akkor átjöhetnétek valamikor,kedden már lesz netünk,majd akkor egyeztetünk.
Nagyon aranyosak az albumok.
Most mennem kell,de még délután visszanézek,sziasztok:Erika
Réka