Sziasztok!
Na ez az én formám! Egy nap nem vagyok és erre írtok mind a kettten.
Sagica! Milán április 19-én jött. Az indított szülés nállatok miért volt? Nállunk nem vooltak jók az NST-k, nézte a dokim a magzatvizet, és Milán véleménye az volt, h belerottyintott a vízvbe. Ezért burokrepesztés, aztán infúzió és az inf. után 1,5 órával már kint volt Milán. Nekem egyik szülésnél sem volt semmi fájdalomcsillapítás. Ja de Gergőnél a gátvarráshoz állítólag kaptam, csak nem éreztem.
Pihenés?
az mi? Semmi időm nincs. Váltásban alszanak. Kezdi Milán 10.30 fele, kel 12-kor , aztán Gergő 12.30-tól 14.00-ig, Milán 14.30-tól 15.30-ig aztán uzsi aztán séta és Milán alszik még olyan 17-18 óra körül egy félórát.Szóval van nyüzsgés állandóan. De az állandó álomkóron és némi türelmetlenségen kívül egészen jól viselem őket. Szabadidőm nincs, de talán majd jövőre, mikor már Milánt is rábízhatom valakire, meg Gergőt is. Várlak majd jövőhéten!
Borkaborka! Anna mikor is született? Na ugye kellett az a kimozdulás nektek! Milán is utazóágyban alszik! Sőt Mióta abban alszik azóta alussza át az éjjszakát. Sokkal nyugisabban alszik benne
Mi is azért vettük, hogyha mennénk Anyósékhoz legyen miben aludnia. Aztán soknak találtam a kiságyat is meg ezt is, így a kiságyat eladtam. Mi nyáron (azt hiszem júliusban) voltunk utoljára anyóséknál. " napra mentünk de mi is vittük a félházat
Te kézzel fejsz?Nekem úgy sosem sikerült. Aventes mellszívóm van, nekem az vált be. A sírás lehetett azért is , mert sok új dolgot, embert látott egyszerre és valahogyan fel kellett dolgozni. A kocsiban elaludt legalább? Szívesen megnézném a Honfoglalót, de az az érzésem nem lenne időm két gyerek, meg a háztartás mellett még arra is. Magamat ismerve függővé válnék
A lakás meg szaladna mellettünk.Jajj az idő múlás. Mikulás, aztán már karácsony, azután szilveszter (petárdaáradat
). Utánna meg már megint eltelik egy év.
Bocsika a hosszú levélért, de ma apa is itthon van és volt időm írni.
Sziasztok!