Jó régen irtam.
Gratula minden babócának-anyócának és kitartást a pocakosoknak.
Hencsi
Mi csak anyatejeztünk 5 hós koráig és sajna pocifájósok voltunk, a 6. héttöl kb 13. hétig, de ebböl 4 hét volt az igazán durva. Ami nekünk bejött az a babamasszázs, illetve az édeskömény tea (kiskanállal, mert akkor még nem tudott mit kezdeni a cumisüveggel)
Csuklásnál ami nekünk bejön 90%-ban, hogy kiskanállal nagyon gyorsan adok neki vizet, igazábol nem is az a lényeg, hogy a viz lemenjen, hanem hogy nyelésre késztessem. Szerintem ezt csak akkor lehet, ha a babóca szépen hozzászokott a kanálhoz. Eleinte mi is ciciztünk (már ha hajlandó volt)
Vigantol 2 éves koráig kell szedni én ugy tudom, mi is csepegtetünk még, most napi 2 cseppet de én csak a szájába csöppentek szopi elött.
Kaki: igen, ha pukival együtt jön, akkor eléggé durva tud lenni, engem 1-2szer telibe talált pelusozás közben. Ma már csak lepisil, de azt naponta
Eleinte nekünk minden szopinál volt rotyi, aztán ritkult, volt, hogy 3-4 napig nem volt (ez már kb 4 hósan), most, hogy elkezdtük a hozzátápit megint naponta több van.
Angyalka
Róla még nem hallottam, talán mások tudnak segiteni.
gyors szülések: hát én is irigykedek
Favorite
Nem Boginál szültem, de 5 hetet feküdtem a kórházban,akkor minden nap találkoztam vele, szerintem nagyon jó fej pali. (de nem tudom, szülésileg hogy áll a dolgokhoz)
Kisbora
Sokat gondolok rátok! Csak igy tovább!
Pusza mindenkinek!
minyu