Új privát üzeneted érkezett!

mar megint en vagyok Kép

Sasha - kellemes homersekletu vizbe egy pohar tejszin, amibe egy evokanal mandula-olajat keversz, fincsi nagyon a szaraz bornek. De ha nem akarsz vacakolni vele, kend a mandulaolajat a szaraz borre, nekem a mellemre szukseges, mert annyit nott, s neha nagyon viszket a nyulo bor. Nagyon nagyon jo! Kép

Bori, remelem, tenyleg sas szemu a nogyogyid! Milyen izgalmas lenne a -sok- fiu utan egy nunukas....KépKép

noralib2000@yahoo.com a mailem, kuldje el mar valaki nekem a holgyforumos hatfajasra ajanlott lapocskat, legyszives, lanyok! KépKép pls
Lella

Kutyások, macskások!
Jaj nem is írtam a múltkor, hogy rosszul voltam, de ha láttatok már két ilyen aggodalmas ebet, mint a kuvaszaim voltak akkor. Tuti, hogy a kutyák, macskák megéreznek sok mindent.Nekem a terhesség eleje is nehezen indult és akkor is nagyon figyelmesek voltak, pedig különben nagyon rendetlenek szoktak lenni és türelmetlenek. Kíváncsi leszek ha majd eltûnök 4-5 napra és újra elõkerülök hogy mit szólnak, na és a kis jövevényt hogyan fogadják majd.

Egyébiránt szemrevételeztem a leendõ gyerekgyógyászunkat és így elsõre nagyon barátságosnak tûnik és adott is elõre fejlécen kitöltetlen recepteket, amit csak ki kell tölteni és váltani.

Olyan közel van már az idõ. Egyre inkább várom ezt a picurt.

Még valami: a szülésznõ mutatott egy érdekes módszert a baba méretének becslésére. Megmérte körbe a pocakom, meg a babafenekétõl lefelé és a két számot összeszorozva jött ki hány gr. lehet. 3600-3800g közé becsülte. Szóval nem férne el a zsebemben. Kép

Bubu
bubu

Bubu!

És tudod, hogy még ezzel együtt (3600-3800 g) is milyen icuri-picuri?
Kedden végre hazahozták a szomszédomék a babájukat. Hát hihetetlen. Az én fiam 3700 grammal született és 55 centivel, ez a baba 3400 grammal és 53 centivel. Ugye, ez nem nagyon nagy különbség? És mégis, el sem tudom képzelni, hogy az én fiam is ilyen aprócska volt!

Kédeztem már korábban, de nem feleltél... Ki a szülésznö? (Ugye ö már a választott?)
Lehet, hogy nem érted, hogy miért kérdezgetlekKépKép, de én még emlékszem rá, hogy a kórházon kívül a dokink is azonos. Ezért érdekelne minden infó a szülésznöröl, a dokival kapcsolatos tapasztalataidról, vagy bármi... Föleg, hogy te már ennyire közel vagy a célhoz. Nem baj?Kép
Csak ird meg, ha igen...

Beszti
27+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia minkenkinek!
Elég rég írtam, de jó sok idõ volt mindent elolvasni.
Dojika
Remélem az infuzió nem nagyon rémes és kibirjátok a jövõhétig!
Bubu
engem is elkültek belgyogyora de olyan sokan voltak hogy eljöttem, kinek van erre türelme?
Dió
a bõröm nekem is fájt, de más bajom nem volt ha nagyon rosszul vagy hivd fel az orvosod.
Any
Mi a táblázat szerint egyszerre vagyunk kiírva, én tegnap voltam UH-n a bpd-je 79 mm ide az van irva hogy 69-83-ig normális a sulya kb 1611g.
Plussz egy furcsság a 18. héten azt mondták fiu most meg hogy lány.
Puszik Kato
katalinka

Any
Ha tul vagy a vizsgálton ird meg milyen értékek lettek.
katalinka

Lella!
Keresem a dolgot, de nem jön össze pedig nekem magyar a bill.

Hátfájásról ennyit sikerült összeszednem, de még keresemKép

Általában a gerincízületek enyhe fellazulásából ered. Figyelj a testtartásra, hordj lapossarkú cipõt és csinálj vállkörzést a felsõ hátfájás ellen. Az alsó hát fájdalma gyakran enyhíthetõ négykézlábra állással - ez leveszi a terhet a gerincrõl. Egy meleg fürdõ segíthet.

sasha
sasha

Beszti lehetne email-ben?

Bubu
bubu

Lányok!

Mennyi a BPD normális értéke? Nekem a 24. héten 80 mm-t mértek de itt, mások ezt az értéket késöbb érték el. nagyfejû a gyerek? Megindult a kombinálás... Kép
Halacska
Halacska

estee

Halacska!
A párom 36-cm-es fejjel született a nõvére meg 34-el Rájuk azt mondták hogy nagyfejüek, pedig a képeken tök normális volt mindkettõ. (mármint az elõ fényképeken)

A hátfájás dolog meg abbamaradt mert találtam egy érdekes olvasmányt ami állítolag egy kispapa irtKép vicces, én jót mulattam rajta:[url=http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm" TARGET="_top]http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm[/url]

sasha
sasha

Bubu!

Persze.KépKép Mélcimem a profilomban.

Sasha, Halacska!

A 36 cm-es fejkerület az nagynak számít? A fiamnak is annyi volt, de nem hiszem, hogy nagy volt.KépKép Általában az szokott lenni a kritérium, hogy a mellkörfogata ne térjen el nagyon (persze ezt a pociban nem tudják vizsgálni, meg ott amugy sem biztos, hogy ez igaz), a fiamnak az is 36 cm volt. Soha senki nem mondta, hogy születésekor nagy volt a feje.
Igaz késöbb (2-3 hónapos korában) sokat nött hirtelen, emiatt az gondolták, hogy esetleg vizfejü (persze mindenféle vizsgálat, koponya UH (akkor még nyitva volt a kutacsa, azon keresztül), meg pszichológiai is), aztán megállapitották, hogy nem az.Kép (A vizfejüséggel fejlödésbeli lemaradás jár, az én fiam 4 hónaposan forgott (hasról hátra), 7 és 1/2 hónaposan felállt, 10 hónaposan járt, ugyhogy biztos nincs semmi baja.KépKép)
Most megint "normális" méretü (az átlagnak megfelelö) a feje. (Szerintem soha nem volt nagy a testéhez képest. A fejkörfogat-mellkörfogat gyakorlatilag mindig egyenlö volt.)
Azóta tudom, hogy jó, ha az ember figyel a dolgokra, de nem érdemes túlkombinálni.
Most egy kicsit nagyobb esetleg az átlagnál a feje, aztán késöbb esetleg nem nö, és megint az átlaghoz közelit.
Nem egyforma ütemben növünk mi sem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sheila!
Az eredmény: ehgyomor: 6,2 - glukóz után 2 órával: 9,8!!

Lella!
Egyetlen jele volt ennek, egyszer reggel vezetés közben majdnem elájultam a Petõfi híd közepén, belsõ sáv. Ugyanis eddig egyáltalán nem reggeliztem, egy óra vezetés után érek be a munkahelyemre. Most már muszály otthon ennem.
Egyébként 7 kilót híztam 6 hónap alatt, de már egyet visszafogytam. Megnyugtattak, hogy fogok még fogyni, de a babának nem árthat, a saját súlyomból fogyok.

Edina!
Hogy mit eszek egy nap? Diétás zsömle, sovány sonka, pari, kefír, gyümölcs, tojás, sajt, saláta. Tehát mint egy drasztikus fogyókúra. A lényeg, hogy minden hozzáadott cukrot tartalmazó étel tilos.

Egyébként nagyon sok kismama jár a diabet. tanácsadásra, a terhesek 10%-át érinti. Rajtam kívül csak egy kövérebb lányt láttam, szóval nem a sok hízás miatt alakul ki.

Remélem nektek jobb lesz az eredményetek!

Sasha!
Köszi a málnalevél receptet!

Conti (26+6)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Hát meglepõdtem, hogy mekkora szájmenéses nap van ma. Kép A topic elejét már csak az archívumban találtam meg. Kép Nagyon tetszik amikor ilyen forgalmas nap van és én ilyenkor nem vagyok egyedül, vagyis amikor nem kell osztozni a gépen. Kép

Akkor most nekem lesz szájmenésem. Kép

Sheila!
Igen, tényleg jó érzés, hogy már minden megvan. Nekem is szokatlanok ezek a kis ruhácskák, bár én még semmi kislányosat nem vettem. Igaz, hogy az UH szerint az lesz, de én azért mindenbõl semlegeset vettem. Az öcsémék a szülés elõtti harmadik hétig kislányt vártak. Az utolsó UH-on derült ki, hogy mégis kisfiú lesz. Szóval én igazi kislányosat csak akkor veszek majd ha itthon leszünk.

Virág!
Még ha számodra szép nap, én akkor sem szeretném ha aznap születne. Persze ezt majd Dóri fogja eldönteni. Kép

Lella!
Remélem igazad lesz. Kép Május 2-án már jöhet. Kép

Sasha!
Tényleg szép a majális, meg minden, de mint már írtam, ezt úgyis Dóri dönti majd el. Kép
Várom a mailt ha rászántad magad, hogy izé, szóval tudod? KépKépKép
Tényleg ne izgulj, nem nagy dolog. Bármiben segítek majd természetesen magánban. És amint olvasom, hogy Te is a pároddal osztozol a gépen, biztosan nem vagytok már kezdõk. Mellesleg ha kell adok mobilszámot is.

Még valami: bevált módszer, s mivel ujszülötteknek is ezt írják fel, tuti nem árt ha felszívódik a bõrödön keresztül, mint esetleg bármilyen olaj. Kép A lányom érzékeny bõre miatt semmi mással nem tud fürdeni csak a csecsemõknek való Hidrophiles kenõccsel. Amikor nekem ilyen száradós napjaim voltak, hát mosolyogva, de én is azzal fürödtem. Ne tudd meg milyen klassz volt már az elsõ fürdés után. Valósággal csodátt tett. Egy próbát neked is megér. Recept nélkül is kapható, és nem is drága. Így kell kérni ahogy írtam, Hidrophiles fürdetõ kenõcs.

Halacska!
Én azt hiszem tetszeni fog nektek is és nekünk is a "kocsink" Kép

Bori!
Én is csak bízom benne, hogy meg fog felelni. Kép Roan, 3 funkciós. Kivehetõ mózeskosár, az ülõ rész, ami késõbb kell majd, az különálló, tehát a mózeskosár helyére tehetõ majd, és az is teljesen lefektethetõ. Viszon teljesen fel is ültethetõ. Ami nem hátrány. A 7 éves lányomnál anno, nem lehetett teljesen felültetni, ezért szegénykém állandóan lecsúszott ha hátradõlt. Kép

Edina!
Vagyok! Kép Jó olvasni, hogy hiányolsz. Kép
Azért még szeretnék várni a szüléssel. Szombaton megyünk dokihoz, talán azután okosabb leszek, hogy mennyi van még. Kép
A varrással kapcsolatban, ha bármiben megakadtok, szóljatok. Tényleg nagyon szívesen segítek, vagy csinálok egészen közeli képet is. Mondanám, hogy megadom a számom, de azt hiszem a küztünk lévõ távolság miatt a gatyánk is rámenne a számlára. De ha gondolod, akkor adom. Kép

Azt hiszem nem is lett olyan hosszú. Kép Írnék még, de már látom a férjem szemén, hogy jobb ha nem teszem. Kép

Kata (33.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Bocs!
Csodátt=csodát. Kép

KépKép

KépKép
kata007

Szijasztok,

hát, szép kis termés a mai :-)

Sasha száraz bõrre az egyik legjobb dolog az olaj (étolaj is klassz). Ha van egy fél órád, bekened magad, és késõbb lemosod. Én a sarkamra is szoktam kenni :-)

Edina, én úgy tudom, hogy a 12. hét elõtt nem adnak vasat. A dokim mondta. Hogy miért nem, arra már nem emlékszem. Bocsi.

Jó gömbölyödést, és vidámkodást
Lora (12)
Lora

Edina, köszi a linket a poci méretekrõl. Én is megnéztem, és átlagos pockóm van. Pont ma vettem zokon, hogy többen is megállapították, hogy "nagy a hasad" :-(
Szerintem meg nem!
Lora

Sziasztok!

Beszti!

Nem tudom hogy milye egy nagyfejü baba azt mondtam amit az anyós mondott a fejekrõlKép Mert hogy két nagyfejü lüke gyermeke van, ez a téma meg onnan eredt, hogy emlitettem neki hogy a háziorvos szerint ilyen idõsen nagy a 29,8 mm fejKép Na ennyit errõlKép

Conti!

Nincs mit!Kép

Kata!

Ment a mail! Bocsi a várakozásértKép A kenõcsöt köszi kipróbálom, már fel is irtam egy cetlire és hozzátüztem a folsavas receptemre igy tuti nem felejtem elKép

Lora!

Köszi a tippetKép

Bori!

Köszi az illóolajos tippet, de ha ilyen ütemben repedek (már a cicim is szárad) akkor drasztikusabb módszereket kell alkalmaznomKép

Bubu!

Vércukrot még nem néztek. A Jonsons-ra még nem is gondoltamKép

Lella!

Hmmmm tejszín és mandulaolajKép Megenni nem lehet?Kép

Szóval akkor holnap vagy a hétvégén beszerzõkörut, és majd leboxolom a párommal 1-2 menetben hogy mi legyenKép Tudjátok a pénz nagy úr, és szegény párom szíve szakadt meg mikor a mult hétvégén elmentünk a postáraKép Kiderült hogy nincsenek leföldelve a konektorok és folyt el az áram és 100 rongy minuszKép lett a vége plusz a havi norma. Ehh nem kesergek és különben is off téma úgyhogy lehet be is fejeztemKép

Valamikor régebben olvastam itt a topikban a hangulatingadozásról a kismamáknál, azt hiszem most pont ezt élem át. A hozzászólás elején még Képilyen kedvem volt most meg 3 percel késöbbKépilyen. Ki érti ezt na megyek vidulni mert még el is bõgöm magamKépKép

sasha
15+2
sasha

Bubu,

Képzeld ma voltam a dokinál, és 2 ujjnyira nyitva vagyok. Teljesen izgalomba jött, és azt mondta, hogy lehet, hogy már ma éjjel találkozunk.
Én nem érzem még olyan közelinek, pl. még össze sem pakoltam semmit. Azt remélem, hogy szombaton még el tudok menni jógázni, meg vásárolgatni egysmást. Doki meg azt számolgatja hány perc alatt érünk be.
Ti hogy vagytok?
Ja, és szülésznõvel sem volt idõm találkozni.
Mia
mia

Sziasztok!!

Lányok, többé nem dicsekszem,hogy milyen jól aludtam.
tegnap éjjel /reggelig!/ csak forgolódtam, pedig nem fájt semmim, csak a kétbetûst látogattam szorgalmasan.
Azt olvastam, hogy az utsó hetekben gyakori az álmatlanság,
de ennyire???
most már csak abban bízom, hogy legalább a szülés egy olyan napon jön majd, mikor éppen tudtam aludni...off

Martina!

Minden tiszteletem a Tiéd, és szívbõl kívánom, hogy ezután
már csak jó dolgok történjenek Veled!
Azt hiszem, mindenki példát vehetne a Te bátorságodról és lelkierõdrõl...
Szorítani fogok, május 20. körül érkezzen a Babucid.

Sasha!

Ari lehet a kutyus, és a cic...

Dió!

Remélem a problémád csak átmeneti, és már jobban vagy!
A terhesség gyakran megtréfál minket szokatlan tünetekkel, errõl én is mesélhetnék!
Fel a fejjel!!

csak POzitívan, mint Lella!

Conti!

hát...igen, az a fránya terheléses, pedig az éhgyomri tök normális!
vigasztaljon a tudat, hogy hamarosan vége lesz, hiszen az
utolsó trimeszter szinte elrepül, hihetetlen, hogy már én is
a 37.hét közepén járok, nemsokára széles mosollyal írom a
szüléssztorimat és biztatom Katát, hogy ne féljen, hisz semmiség...ámen, így legyen.

és Conti, Te leszel a legcsinosabb kismama, mert alig hízol,
és a szülés után hamar visszanyered majd a versenysúlyodat...
és lesz egy gyönyörû babád, akiért mindez megérte...

Edina!

Persze, hogy érdemes Uh-ra menni a 28.hét elõtt is, így meg különösen, hogy az otthoniakat szeretnéd megörvendeztetni...
és a korábbi Uh nagy elõnye, hogy ilyenkor még az egész babóca ráfér a képre, és látszik jól a kis teste...
úgyhogy hajrá!!

Dojika!!

Nem vagy ám elfelejtve, az éjjel is gondoltam Rád, mikor nem tudtam aludni,hogy milyen jó lenne, ha már az elsõ napokból látogatnánk vissza...
egyszer ez is elérkezik!!!
Kitartás!!!

Nekem is szómenésem lett, de olyan jó itt, Veletek!!!

Puszi minden Pocakosnak, és Pocaklakónak!

Sheila
36+3,5

Kata!

miért írod mostanában, hogy 33.hét, nap nélkül?
így jobban telik?
nekem az a szívmelengetõ, ha déli 12 után ,már a fél napot is hozzáadom...
Te viszont egybõl hetet váltasz majd, nem rossz!
Én a kislányruháknak nem tudtam ellenállni, végre kiélhetem magam, mindig is kislányt szerettem volna...
azért reménykedem, mert 3 különbözõ UH orvos , négy alkalommal mondta, hogy lány lesz...és én is úgy érzem kezdettõl...

Bori!

Szupi lenne Neked is a két fiú után!!!
Gondolom majd kibújsz a bõrödbõl...
A férjed pedig imádni és kényeztetni fogja!!
Gratula a növésben lévõ bölcsességfogakhoz!

Sheila
36+3,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Mia!

most látom, hogy utánam vagy kiírva 2 nappal és már szülni készülsz??
sárgulok az irigységtõl!!!pedig én még szeretnék 9 nap haladékot...
azért a cuccost készítsd össze, nekem is az ágyam mellett van útra készen.
ha mégis menned kell, csak ügyesen...és nyugodtan már amennyire lehet...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Húha Mia!

Mitõl lehetsz ennyire kinyílva?
Szerintem a jóga nem olyan fontos most, inkább pihizzél! A szülésznõt meg hívd fel telefonon szívesen segít és a legfontosabbakat megtudod vele beszélni. Ezen ne izgasd magad!
A férjem receptje a baba visszatartására: küld el a férjed egy város körüli körútra, hogy miket vásároljon még meg és ha lehet intézze úgy, hogy közben merüljön le a telefonja, legyen miért izgulnia. Kép
Komolyra fordítva a szót nekem jót tett hogy feküdtem, meg ittam a kamillateát, az is lazítja az izmokat.

Mi jól vagyunk, ma éppen átrendeztem az udvaron a sóder és földkupacainkat. Holnap lesz egy hete, hogy görcsöltem meg pánikoltam. Még egy hetet szeretnék kialkudni a babucitól Kép. Jaj most az õ ideje van és ilyenkor keményen gyepálja a májam .. pont ott van a kis tappancsa.

Szóval ne siessétek el! De ha mégis elindulnak a dolgok ne izgulj, tényleg nagyon rendes a doki és ha komolyra fordulnak a dolgok mindenképpen számíthatsz rá! Kíváncsi vagyok olvasod-e még ezt Kép. Különben meg a második fiúk teljesen mások mint az elsõk...

Bubu
bubu

Bori!

Bocs, nem akartalak öregíteni, majd szombaton is felköszöntlek!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Gitta!

Ezer bocsi, Neked szántam , nem Borinak!
légyszi tudd be a kialvatlanságomnak, és hogy szülésközelben már nem vagyok beszámítható...

sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha!
Mail még nem ért ide. Elakadt valahol? A kata@kgb.hu-ra küldted?
A kenõcs nálam csodát tett, ellenben a Johnsons nem használt. Én azzal kezdtem.

Sheila!
Azért mert ma pl. 32 hét 6 napos vagyok, tehát a 33. héten járok. Könnyebb leírni ezt. Kép Na meg bárhova megyek a terhesség miatt mindenhol azt kérdezik, hogy hányadik hét. Nem könnyebb azt mondani, hogy 33., mint azt, hogy betöltött 32, vagy 32 hét 6 nap?
Mellesleg tudom, hogy nekem még több van hátra mint neked, de én sem tudok aludni mostanában. Ez még el is menne, mert napközben pótolom, de két napja majd leszakad a derekam. Az egyszeri éjszakai séta is 3-4-re emelkedett. Csak tudnám mi a fenétõl? Kép Nem is iszok ennyit! KépÁllítólag ez is jel már, de én még nem akarok szülni!!!!

Martina!
Minden elismerésem a Tied. Nem lehetett és lesz könnyû gondolom, de erõs talpraesett csajszinak látszol, megbirkózol vele. Én szorítok neked, mert az én eddigi életem sem volt ám leányálom. A babucid hidd el, borzalmas nagy erõt fog adni!

Dojika!
Ugyan mi van veled? Olyan rossz, hogy nem látom a neved mostanában. Kép Rendesen hiányzik! Szorítok neked, hogy jövõ péntekig bírjátok, aztán jöhess beszámolni az örömhírrõl. Addig is puszi neked!

Kata (32+6) vagy (33.hét)Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csipkebogyó!
Köszönöm a bíztatást, sajnos még mindig fájdogál.

Szilicske!
Gratulálok a babócához! Pedig úgy reménykedtem, hogy végre nem én leszek az utolsó a táblázatban! Kép Kép

Martina!
Erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy sikerüljön! Jöjjön akor a babóca, amikor szeretnéd, és ne azon a csúnya dátumon! Kép

Sasha, Edina!
Köszi a tanácsot, remélem azért nem fog állandóan tartani. A dokimmal majd holnap beszélek telefonon, a jövõhéten úgyis mennem kell hozzá.

Mia!
Jó gyorsan jön a baba! Csak pihengess, hátha bennmarad még egy kicsit!

Lányok! Olyan pocsék a kedvem! A "drága" párom szinte egyáltalán nem ért meg. Ma elég pocsékul voltam, erre hozzámvágta, hogy én akartam a gyereket, akkor meg ne panaszkodjam. Most mondjátok meg, hogy lehet ilyen "bunkó"??? Kép Máskor meg kenyérre lehet kenni. Vagy csak én vagyok ennyire túlérzékeny mostanában? Szabályosan megríkatott. Kép
Na, nem terhellek benneteket tovább a gondjaimmal, legyetek vidámak, csak ki kellett panaszkodni magam. bocsi.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Én a helyedben nem sírnék, hanem orrbavágnám, akkor érezné milyen az amikor fáj valami. A férfiak azt hiszik, ha nem körülöttük forog a világ akkor összedõl - nem lehet hogy egyszerûen duzzog?

Ja egyébként, akinek éjszak vagy alvás után is fáj a dereka, annak egy jó tanács, hogy tegyen a két lába közé párnát, a késõbbi idõkben lehet még párnát tenni a has alá, gondolom a fejetek alatt máris van egy vagy kettõ, esetleg ha szeretnéd egy kicsit még bonyolítani, akkor tehetsz az ágy végére a lábaidat felpolcolni még és esetleg lehet a hátadhoz, hogy megtámasszon, de arra jó a kispapa is. Ha nincs ennyi párnád otthon akkor a kispapa különbözõ testájait is kibérelheted, akkor csak neki fog fájni mindene és nem enged a hûtõ közelébe egy darabig ... Kép
bubu

Sziasztok!

Kata!

nem feltétlenül jelenti az éjszakai séta azt, hogy heteken belül szülni fogsz, inkább arról lehet szó, hogy a baba feje már beilleszkedett és jobban nyomja a hólyagot.
Én a 33. hét óta így vagyok.
Ma éjjel is kb. 4x voltam kint, pedig tegnap direkt kevesebbet ittam, hátha jobban alszom.
Tudtam is aludni, de kb. 5 óra óta csak "nézegetek", így inkább felkeltem.
sajnos ma csak kora du. tudnám pótolni alemaradást, mert
7.30-kor megyek a férjemmel és a fiammal én is Gyõrbe.
bejelentkeztem a fodrászomhoz, és venni akarok még egy-két
apróságot a kórházi cucchoz...

/ mintha nem lenne máris dögnehéz a táska /

viszont délután már nem merem lefeküdni, nehogy megint éjszakai álmatlanság legyen a vége!

Ez egy " ördögi kör", sajnos!!

persze a szülés után remekül tudna az ember lánya aludni,
/ akár hason is / csak akkor már nem nagyon hagy a bébi...

Gitta!

Megértem a bánatod, nekem is rosszul esne...
igen, túlérzékenyek is vagyunk ilyenkor, és persze a párunknak is lehet rossz napja, õk is lehetnek néha fáradtak, nyûgösek...
néha én is úgy érzem, hogy magamra maradtam a gondjaimmal...
azért, ha újra " kenyérre kenhetõ" lesz, mond meg neki, hogy reméled, õ is szeretné a babát...
meglátod, minden rendben lesz , emberek vagyunk, olykor kicsúsznak a szánkon olyan dolgok, amit nem is akartunk mondani.
a kétoldali pocifájást a méhszalagok feszülése okozza, ne aggógj, nemsokára elmúlik...
csak nõ a pocid, errõl van szó.

puszi,

Sheila
36+4

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Bubu!

Te miért nem tudsz aludni?
Fájásokkal hogy állsz??

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Néha fájogat, de nem vészes. Alapvetõen olyan vagyok mint a medvék és tavasszal a tyúkokkal kelek, meg visszaaludni inkább csak másfél két óra múlva tudnék, de akkor meg fel kell kelni. Szóval ha felébredek akkor kell pisilni, kell inni, pisilni, enni, próbálok olvasni, mire elaludnék egy nagy mackó kezd el mellettem jó hangosan durmolni vagy szörnyû ellenséges elemek vonulnak az utcán, akiket muszály megugatni- erre felkapcsol a mozgásérzékelõs lámpa és bevilágít, aztán meg kell forduljak ... és kezdõdik az egész elõlrõl. Egy óra próbálkozás után feladom és felkelek.

Bubu
bubu

Sheila!

Szerintem nyugodtan aludj du. Nekem semmi gondom nincs abból, különben meg már 9-kor elalszom este.

Én két táskába pakoltam -egy kicsi ami a vajúdáshoz kell, meg egy nagyba a többit. Így sokkal kezelhetõbb a tömegük.

Bubu
bubu

Jajj, Bubu,
olyan jókat rötyögök itt magamban az elalvás-sztoridon! Ezt feltétlenül ki kell másoljam! Azokat a "szörnyü ellenséges elemek"-et már kezdtem elfelejteni az itteni nagy kutyátlanságban... Úgy megmosolyogtattál, most jól fog indulni a napom! KépKépKép

Mia!
Húha, ez nagyon komolyan hangzik ám! Remélem, gyorsan fel tudsz készülni "arra az esetre"...

Mostanában csak reggelenként tudlak elolvasni Titeket, ez persze rengeteg idöt vesz igénybe, így a végén nem-igen jut idöm válaszolni, mert még elkések. Szóval vagyok, ha ritkán is szólok hozzá és ha nem is tudok mindenkinek válaszolni. Mindannyiotoknak fantasztikus napot kívánok!!! KépKépKép

Csipkebogyó
11+1
csipkebogyó

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszönöm a "nagyfejûs" válaszokat. Közben kiderült, hogy nem a bébikénk nagy fejû hanem a mamája. Kép Elnéztem az adatokat...Szóval a 24. héten BPD 5,9 cm volt és az a fránya OFD volt 8 cm. Ez mi? Találkoztatok már ezzel az adattal?
Halacska 26+2
Halacska

Szep Jo reggeltKép

Olvastalak titeket mindennap csak irni nem volt idomKépOllyan csuunya ido vanKépRosszkedvem van toleKép
Persze most megyunk egy nagy tarsasaggal bicikliturara,ilyen az en formamKépKép

Bubu
talan a szervezetunk igy kezdi magat hozzaszoktatni az ejszakazashoz.

Gitta
neha neki is lehet rossznapja,de azert ne hagyd magad.Tegnap en is jol kibuktam persze siras lett a vege mert total siros lettemKép

Martina
Epp itt az ideje a felhotlen boldogsagodnakKépKép

Dojika
Szoritok ertetekKépKép

Mindenkinek minden jotKépTessek szepen gombolyodniKépKép

cupp,Krisztinka/18/
krisztinka

Szép jó reggelt!

Már akinek van. Kép Nekem borzalmasan fáj a derekam. Pedig az ágyunk már csak párnából áll Kép, de sehogy nem jó.

Krisztinka!
Te jó ég, már 18. hét? Mintha csak pár napja tudtuk volna meg, hogy babás vagy! Kép

Sasha!
Mail nem ért ide.

Szilcsike!
A táblázatunkba nem akarsz bekerülni?
Most látod majd, hogy milyen adatok kellenek hozzá.

Itt a mai friss pocakos táblázat:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Kele 42 / 0 28 év/1.b. Budapest 03.31 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Kristi 41 / 5 29 év/1.b. Erdély 03.31 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Helena 40 / 4 27 év/1.b. Komárom 04.08 [size=-2]Komárom Selye J. K./Dr. Rivera[/size]
[size=-2]4.[/size] Krita 40 / 1 27 év/1.b. Nyíregyháza 04.11 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] szanti 39 / 4 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Száva 39 / 2 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]7.[/size] Katka2 39 / 2 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] bubu 38 / 3 29 év/1.b. Bp. környéke 04.23 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Robi 36 / 5 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] BSzilvi 37 / 0 26 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]11.[/size] Szilvi 36 / 0 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]12.[/size] Sheila 36 / 4 35 év/3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]13.[/size] Mia 36 / 3 27 év/2.b. Budapest 05.08 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsunya 35 / 2 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]15.[/size] Csilla1 35 / 1 31 év/2.b. Budapest 05.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]16.[/size] Dojika 34 / 1 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]17.[/size] margaréta 33 / 6 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]18.[/size] Mano 33 / 5 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Vicamama 33 / 5 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]20.[/size] Bori 33 / 2 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]21.[/size] Kata007 33 / 0 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]22.[/size] Martina 32 / 6 28 év/2.b. Budapest 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]23.[/size] Norci 32 / 5 27 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]24.[/size] Törpi 32 / 5 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Marcsi 31 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] blano 30 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]27.[/size] Any 30 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Kato 30 / 4 27 év/2.b. Budapest 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]29.[/size] Pucúr 30 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]30.[/size] Katesz 28 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]31.[/size] gumicukor 28 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]32.[/size] Beszti 27 / 6 26 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]33.[/size] Dió 27 / 1 27 év/1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Conti 27 / 0 34 év/2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Ilke 26 / 5 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]36.[/size] Halacska 26 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]37.[/size] Nyuszi 24 / 4 32 év/1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]38.[/size] Malacka 23 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]39.[/size] Forti 23 / 1 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]40.[/size] Djeszter 22 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]41.[/size] zsani 21 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Petra 22 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]43.[/size] Viktória 21 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] iddi 20 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]45.[/size] Nóra 20 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]46.[/size] lomis 19 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]47.[/size] Zsóka 17 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Kriszti 17 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]49.[/size] Nyusza 17 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]50.[/size] Gyöngyöske 17 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]51.[/size] ParaZita 17 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]52.[/size] Lella 16 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Jahn Ferenc Kórház[/size]
[size=-2]53.[/size] Edina 15 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]54.[/size] Sasha 15 / 2 23 év/1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]55.[/size] bolegajudit 14 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] sch_moncsi 12 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]57.[/size] i_ancsa 13 / 5 30 év/1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]58.[/size] Lora 12 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.2? [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]59.[/size] Csipkebogyó 11 / 1 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]60.[/size] Gitta 10 / 5 29 év/1.b. Tatabánya 11.05 [size=-2]Dr. Benya László[/size]
</pre>

Kata (34.hét)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hogy milyen korán tudtok ti kelni, ez az elején is igy volt vagy csak most igy a vége felé? Csak azért kérdem, mert én a 12. hétig kb 6 óra körül keltem de ennél az idõpontnál tovább még a szemet sem tudtam csukva tartaniKép

Kata!

Tegnap 2 mailt küldtem, hátha nem megy el az egyik mert igy is alig akarta elküldeni az fw. Na segond ment mégegyszer. Azért ideirom nehogy megint baj legyen sasha@fw.hu

Gitta!

Szegénykém, nagyon orrbavágnám a páromat ha ilyet merne mondani, ugynis ha õ nincs akkor baba sincs, mert én egyedül kevés vagyok egy baba összehozásáhozKép Ergo kétoldalú a dolog, szerintem igenis mondd meg neki, hogy õ is tehet a dologról. Szerencsére nálunk a párom hozta fel a témát és addig addig sutyorgott a fülembe a babárol amig... Ne hagyd magad! Azért szoritok hogy minden rendben legyen!

Krisztinka!

Ne legyen rossz kedved! Ne csak a magad szemszögébõl nézd a dolgokat, ahhoz hogy a természet kiheverje a telet, a napsütés után kell az életet adó esõviz! Különben pillanatok alatt elszáradna minden növény! A Balaton déli partját is mocsarasodás fenyegeti, és kell az esõ hidd el. Nekünk embereknek kellemetlen, de a fáknak az életet jelenti... (off téma befejezveKép)
Aztán meg ne erõltesd nagyon magad bicajozás közben!Kép

Mindenkinek legalább olyan jó kedvet mint amilyen Csipkebogyónak vanKépKép

sasha
15+3
sasha

Kata
hamar el is felejted az utolso hetek nyugjeit,ugy tartanek mar ott ahol teKépEn az elozokkel a vegen mar az ulogarnituran aludtam fekig ulve az bejott.

Sasha
Azert eleg lehangolo az ido.Nem nyafizok csak vegre kimozdulunk otthonrol.Nem fogok bicajozni de ugy latom meg setalni se.
Annak azert nagyon orulok,hogy a termeszetnek ez nagyon joKépKép

lanyok
nektek most az utobbi 2-3 napban,hogy jonnek mennek a frontok nincs pocikemenyedesetek?Ugy latszik en eleg erzekeny vagyok az utobbi napokban reggel es este kemenyedik egy picit,kb 3-4-etKépAz azert meg nem sok,ugye???

cupp Kriszitnka
krisztinka

Sziasztok Pocakosok!

Jó eleven a topik már két nap óta. Én most voltam a védõnõnél az elmúlt hónapban "sikeresen" felszedtem 4!kg-t. Most megint jobban kell figyelnem a kajára. De olyan éhes vagyok.
Gitta!
Épp tegnap gondoltam arra, hogy itt biztos csak velem lehet a hiba, mert ebben a topicban mindenki csak dícséri a párját Kép. Ne is menjünk át szidalmazóba Kép. Igaz tegnap este szép tarkákat gondoltam életem párjáról (mindketten fáradtak voltunk), ma reggel meg tisztára az én hibámból zördültünk össze. Ha az ember lánya késõbb végiggondolja a dolgokat, rájön, hogy nem csak a másik hibás. Én például túl sokat panaszkodom és ezt egy soha kismamává nem válható férfi nehezen tûri (különösen,ha már nem az elsõ babáról van szó). Egy kismamatárs megértõbb. Szerencsére mi itt vagyunk egymásnak a netenKép Kép.

Ma kaptam magzatmozgást számláló papírt. Azóta a Baba totál csendben van Kép. Lapít.
Bori 33.hét
Bori

Sziasztok Lanyok! Kuldtem tegnap a napocskat, nem ert meg oda? Kép

Bubu!
Nekem egy cicam van, de szerintem biztos erezhet valamit, pl amikor hanyingerem van es oklendezem nem megijed, hanem beszalad a furdoszobaba es csak nez ram, olyan mintha segiteni akarna Kép Amikor meg fekszem az agyban es manocskahoz beszelek, feltekenyen rafekszik a pocimra Kép Olvatsam valahol, hogy biztos azert van mert ugyan nem tudja , hogy egy kis eletke van odabent de azt erzi, hogy valami megvaltozott, melegebb a hasim es O hangokat is hall. Kép

Conti!
Remelem szereted ezeket a dolgokat amiket ehetsz. Amilyen valogatos vagyok en ehenhalnek, ha csak ezt ehetnem. Viszont az biztos, hogy Te leszel a legcsinosabb anyuka hisz az a semmi amit felszedsz azonnal le is megy a babaval.
Valaki mas is irta, de fura mert en sem kivanom az edeset pedig rettentu edesszaju voltam.

Sheila!
Igaz ezt a felnapos modszered nem alkalmazom, de nekem is olyan nagy orom ha mondhatom hany napos is vagyok.

Lora!
Visoznt nem mindig mondom am meg napra pontosan pl a venasszonyoknak akik ram is szornyulkodnek, hogy mekkora hatalmas vagyok ok igy mar szulni mentek. Ilyenkor egyszeruen csak azt szoktam mondani, hogy kb felido Kép ha jobban rakerdeznek 4 honapos. Te pedig mondhatod, hogy 4. honap igy nem szornyulkodhetnek akkorat.
Egyebkent anyosom mar 2 honapja tudja, hogy terhes vagyok es meg mindig azt hiszi, hogy max 8 hetes lehetek Kép

Gitta!
Biztos nem ugy gondolta a parod, de gondolom O is feszult es kiszaladhatott a szajan, en meg olyan ferfit meg nem lattam aki bocsanatot kert volna azonnyomban, nem is olyan inteligensek hogy rajojjenek ezzel bantottak. De az is biztos, hogy Te is mint mi mindannyian sokkal erzekenyebb vagy most.

Krisztinka!
Hogy lehet az, hogy akarhanyszor latlak mindig egyre elorebb jon a suzles datuma, eddig csak egy het volt koztunk most meg ketto. ahogy egyre nagyobb a babo, jobban latni, hogy mekkora is valojaban? Egyebkent a mi 2 uh-nk kozott 21 nap volt megis 23at irt ki a gep. Ezt utolag vettem itthon a fenykepeken, a dokineni nem szolt semmit, akkor szerinted oregedtem 2 napot vagy nem kell foglalkozni vele?

Tegnap vmi furcsa tortent velem! Gondolom mindenki tudja, hogy teljes lazban vagyok mikor jelez mar a babam, igy amikor csak tehetem simogatom a pocim es kerem jelzzen. Tegnap mintha ereztem volna vmit, nem tudom igazan pontosan megfogalmazni, olyan buborekos volt azonnal hivtam a parom O is odatette a kezet es mondtam neki szoljon ha erzi, O is erezte es pont ugyanazokban a pillanatokban amikor en igy nem kitalaltam. Visoznt azt hallottam, amikor tenyleg a babo az azt tudni fogom es nem leszek bizonytalan, en meg nagyon az vagyok. Szerintetek a babo volt? Es ha igen akkor innentol kezdve ma is fogom erezni?

Kitalaltam egy jo modszert takarekossagra, letoltom az oldalt aztan kikapcsolom a neten, offlineban meg annyi ideig olvasgatok irogatok amig csak akarok, ezert lettem megint ilyen hosszu Kép

Legyen szep a napotok!
Edina (15+5)
edina

Szia Edina!

Valószínûlag a Babót érezhettétek, de ez nem jelenti azt, hogy most már minden nap érezni fogod. Pláne ilyen korán még napokig el tud bújni, de késõbb egyre erõsebben kopogtat. Az elején én sem voltam tuti biztos benne, hogy a Babát érzem e, pedig õ már a harmadik.

Bori
Bori

Bori!

Remelem igazad van es tenyleg Ot ereztuk, jo lenne mar ha biztos lennek benne Kép
Egyebkent bar nem szidni akarom a parom azert himnuszokat orola se lehetne zengeni, szerintem sokkal tobb kedvesseget is tudna adni mint amennyit kapok. Nem tudom pl hogy nem jut valakinek eszebe, hogy pentek este menjen a haverjaival focizni amikor szerncsetlen felesege aki egesznap bezarva egyedul volt otthon. Majd szepen ejfel korul holt faradtam hazaerkezik en meg hasznat nem veszem ilyenkor mar, arrol nem beszelve, hogy rettenetesen maganyos vagyok es utalok a sotetben keson egyedul lenni. Napkozben meg csak csak elmegy, ha jo az ido akar setalni is el lehet menni, de hova menjek sotetben?
Bocs, de most en is kibuktam, bantja a csorom hogy ennyire erzeketlen.

Edina
edina

Edina!

Való igaz, hogy a kismamák sokkal érzékenyebbek. Ez volt az a helyzet, amikor a nõvérem is megjegyezte, hogy szívesen lecserélné a férjét velem, mert én jobban megértem a nyûgjeit. Szegény kispapák csak szótlan szemlélõi az eseményeknek, alighanem jobban aggódnak, mint mi (ezt az enyém be is vallotta). Mi legalább egy idõ után érezzük a babát. A szegény férj meg csak azt látja, hogy neje egyre ingerlékenyebb, nyûgösebb és egyre kevesebbet foglalkozik vele. Idõ kell nekik is mire megszokják a gondolatot, s valóban apukává csak a baba megszületése után tudnak válni. Nem csoda hát, ha a gyermekvárás közben õk is produkálnak "terhes" tüneteket Kép és ezt a mi érzékeny lelkünk aztán zokon veszi. Inkább azt meséljük, amikor beszélnek a pocaklakókkal, meg játszanak vele, vesznek neki valami apróságot. Az jobban illik ennek a topicnak a megszokott hangulatához, ne alakuljunk át fúria egyesületté, mint jópár másik topic.
Szakad az esõ. Legalább kikel a borsó Kép. Meg más isKép.
Bori 33.hét
Bori

Edina

nekem csak egyszer valtozott meg a datum 10 nappal elorebb hoztak,az ugye majnem 2 het.De,hogy ismet elbizonytalanodjunk hetfon megyek a 18. hetes UH-ra ahol megint mondanak egy uj idopontot.
Vszinuleg a 3 UH idopontjaibol lesz meg nekem az igazi idopontom ez most csak hozzavetoleges.
biztosan a babat ereztetek de mindenki igy van vele,hogy nem biztos a dolgabanKép

Bori
En is tudnek meselni a paromrol de probalok figyelmes lenni vele ugy ahogyan o velem mert a 2. terhesseg alatt ezt nagyon elbaltaztam.

cupp Krisztinka/18/

ui:megyek spenotozniKépKépnyamm...
krisztinka

Lányok!
Ha már a fiúkról van szó én is hozzáteszem, hogy szerintem õk nem úgy fogják fel a mi nyûgjeinket mint mi. Tudom, hogy érzékenyebbek vagyunk ebben az állapotban, de azért egy ilyenért lehet, hogy nálunk is lendült volna valamilyen tárgy a képe felé, pedig nem szokásom dobálózni. Szerencsés helyzetben vagyok, mert nálunk õ vetette fel, hogy hagyjam abba az orvosságot, tehát még viccbõl sem mondhat ilyet.
Azért ha rám hallgattok, mint ahogy Bori is írta már, ne állandóan a babatéma menjen otthon. A fiúkat nem igazán köti le ez a téma. Itt vagyunk mi egymásnak, nem? Itt mindenki megért minket, mert elõbb-utóbb ugyanazok a nyûgjei mint nekünk. Sõt nekem pl. már az is megnyugtató volt, amikor leírtam, hogy mi bajom van, azonnal jött a válasz, hogy a velem egyidõsök is ugyanezeket a panaszokat sorolják.

Bár tegnap a párom már azt mondta, hogy ne nyúljak semmihez, mert azzal kezdtem a napot, hogy magamra borítottam 1 kg lisztet. Szólok neki, hogy hozza a porszívót, mert mozdulni sem tudok olyan lisztes vagyok, erre õ vigyorogva megjelent a fényképezõ géppel. Kép
Utána kiöntöttem a konyhában 1,5 liter teát. Szóval én nemcsak hülyülök a terhesség miatt.

Sasha!

Küldtem mailt. Kíváncsi vagyok, hogy Te megkapod-e, mert én semmit nem kaptam tõled.

Krisztinka!

Remélem nemsokára túlleszek rajta. Valahogy nem ilyenre emlékszem a két lánynál az utolsó harmadra. De hát ez van.

Bori!

Nekem senki nem mondta, hogy már számolnom kell a mozgást. Neked a védõnõ, vagy a doki mondta?

Hát ha Kriszti megy spenotozni, akkor én meg megyek fánkot sütni, mert lassan kikel a tálból!

Kata (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Edina,
mondtad már a párodnak, hogy ez neked milyen rossz volt? Hogy egyedül érzed magad, és szeretnéd, ha kicsit többet lenne veled? Tudod, az a baj a hapsikkal, hogy ilyesmibe általában bele sem gondolnak, viszont sokszor szívesen eleget tesznek a kérésünknek, ha tudják, mi az. Kép Sajna nem gondolatolvasók. Kép

Gitta, Edina, Bori,
jó békülést nektek!

Pusz:
Virág
Virág (fiore)

Kata,
légyszi mélezd majd át azt a képet! :o

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok lányok!

Kata érdekes módon megkaptam a mail-edet és gyorsan válaszoltam rá igy talán nem téved el ha megvan a visszaút isKép

Lányok nem is tudom mi a jobb, az hogy a párom nem focizik, nem marad ki szórakozni, vagy ha munka után még dolgozni megyKép Igaz pár órát de ha figyelembe vesszük hogy 7-re ér haza és még utána jön a pár ora... Az az igaszság hogy szerintem mindenki ki van merülve és az sokat számit. A férjek a melót unják, a várandós kismamák meg olyan izgatottak az szívük alatt hordott uj élet miatt hogy másról se nagyon beszélnének ha hagynák õketKép

cupppppi
sasha
sasha

Kata!

Szívesen megnézném én is azt a lisztes képet. Hiába a reflexeink már nem a régiek.

Egyébiránt lehet, hogy kicsit drasztikusabb volt a regggeli hozzászólásom a kispapa dologhoz, de azért védeni se kellene, azt aki ilyen stílusban sérteget, teljesen mindegy azért-e, mert nem éri fel ésszel a másik helyzetét. Persze én egyebekben is legalább olyan harcias vagyok, ha feldühítenek Kép- mint amilyen kedves általában máskor.
Nekem terhesen kifejezetten jók a tapasztalataim a férfiak és a fiúk is figyelmesek és több eszük van sokszor mint egy másik nõnek vagy lánynak. Lehet hogy csak jól nevelt környezetbe cseppentem? Kép Kívánom ezt másnak is Kép Kép Kép!

Bubu
bubu

Virág, Bubu!

Még ma átküldöm, ha nem nevettek ki! KépKépKép

Sasha!
Megjött! Kép
Majd írok akkor ha lesz idõm, de du. megyünk aerobic ruhapróbára a lányommal.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Virág, Bubu!

Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lányok, olvastam feljebb, hogy van egy hely ahol a pocak méreteit kötik össze a hetekkel (vagy valami ilyesmiKép) szóval meg tudnátok adni nekem azt a címet, mert nem találom? Állítólag egészen ici-pici a pocakom a "koromhoz" képest, ezért szívesen megnézném, hogy mennyire vagyok messze az átlagtól. Egyébként 96 cm, azért talán mégsem olyan kicsike.Kép
A papák tényleg furik tudnak lenni néha, sajna az enyém is.Kép De abban a pillanatban amikor a baba megmozdul és tudósítok minden gond eltûnik az arcáról és mosolyogva bújik a pocakomhoz, hogy hátha elkap egy mozdulatot.Kép

Szerintetek normális, hogy tegnap megvizsgált a dokim és ma rózsaszín folyásom lett? Felhívtam és azt mondta, hogy a vizsgálat miatt van, ne aggódjak el fog múlni. Persze kicsit fájt is akkor, de nem gondoltam volna, hogy fel is sérti kicsit. Ti tapasztaltatok már ilyet?

Pusz,
Ilke 26

KépKép
KépKép
ilke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?