Zitmi
Szuper, hogy már meggyógyultatok, remélem azóta semmi visszaesés nics
Mert várunk a keddi talira ám
Élőben látni Benneteket
A férjed is meggyógyult?
Babjag
Végül is melyik fogyikúrát választottad?
Biokaja: nem szoktam venni, mert drágállom, meg aztán nem is tudom leellenőrizni, hogy tényleg bio-e. A lányaim se ettek anno biokaját, akkor még tán nem is volt, és még élnek
Nem akarom elviccelni a dolgot, persze, nem szeretnék adni a gyermekeimnek semmi káros dolgot. De ez nálam inkább abban nyilvánul meg, hogy no chips, no cukros üdítő, és sok házikaja. Pl párizsi meg virsli helyett (amit azért veszünk, csak ritkán) inkább sütök egy adag májat és csinálok belőle pástétomot.
Az a baj, hogy annyi káros mindenféle vesz minket körbe így is, és ki sem tudjuk védeni pl autók által produkált büdi levegő. Ha mondjuk egy szép óceáni szigeten élnénk, az lenne a jó, ebből a szempontból...
Connie
Nem küldtem a sült csirkecombot, de látom , azért ettél finomat.
A férjem nagyon köszöni a szg programot, le is tölti holnap magának és lécci tolmácsold Gáborodnak, hogy köszi
És, még tartozom Neked a múltkori művházas tali óta, nem felejtettem el
Gratulálunk Álos minden új tudományához!!!
Remélem kedden többet tudunk beszélni, megyek fél tízre majd megint.
Miért vettél kerékbilincset?
Hüpi
Imádom a vicces képeket, amiket fel szoktál tenni
Meg a humorodat is szeretem.
Macik: lefényképezem akkor Neked az itthoni maci-gyűjteményt, jó? Képzeld, Londonban a Hamleys játékboltban, meg a Harrods-ban teljes emeletek vannak tele teddy macikkal
Hihetetlen választék van, mert ott nagy a macik kultúrája, az angoloknál. Vannak extra drága macik is, milliós árszinten. Oda kellene elmenned macikat nézni, nagyon tetszene!
A kikás történet szomorú.
Munkások, burkolók...
szépültök, ez tök jó, meg hogy a csempézést is megcsinálták a kádnál. Nekünk is van mit csinálni, pl a padlólap a konyhában két helyen is megrepedt, meg egyébként is, félkész állapotban vagyunk állandóan...
Villes
Cékla-rúzs
Sztem az nem baj, hogy Vince zenére alszik el. Rozi tud rockzenére is elaludni, persze nem így altatom el, csak van, hogy bealszik a játék közepén. Próbálok relatíve nyugodt körülményeket biztosítani az alvásához, de a másik két lányom mellett teljese csendet nem tudok elérni, úgysem.
Van ismerős, aki kihúzza a telefont, teljes hangszigetelt szobában van a gyerek, és emellett suttogva beszélnek, amíg a gyermek alszik, de ez sztem azért túlzás.
Delfinke
Hihetetlen milyen pechszériátok van! Tényleg írhatnál egy rémregényt az elmúlt időszakról. Van ilyen...Kívánom, hogy rendeződjenek a dolgok mihamarabb!
Egyszer nekünk pl lakásfelújítás elkészülte után egy nappal áztatott el minket a szomszéd, mindent újra kellett csinálni. Még házasok sem voltunk, lóvé nélkül... Most már vicces, de akkor sírtam. Ez eddigi életem egyik legborzasztóbb élménye.
Kedden jöttök? Viszem a cumikat Jégvirágéktól, jó? Már be van készítve.
Milyen lett a muffin?
Juszti
Képek: még, még, még....
Gyönyörűen fényképezel
A kikás történeten meg jól felhúztam magam, próbálom nem elolvasni a homárt, mert mindig kiakadok...
Vezso