Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok lányok!
Voltunk hétfőn 4D-n, kislány a babónk!!!!
Mivel 3 gyereket szeretnénk így teljesen mindegy volt számunkra,hogy kisfiú vagy kislány az első.
De olyan jó érzés tudni a nemét így sokkal személyesebb a dolog.Apukája már most elvan olvadva attól,hogy lesz egy bújós kiscsajunk!!

Tündi,Nancs,
Igen, már apát is megrúgta ez a kiscsöppség!! Úúúúúgy ragyogott apukája szeme mikor megérezte a picit.

Most visszaolvasgatok aztán jövök.
Remélem mindenki jól van.

olgo,20+0 Félidő!!! :-)))

Kép
olgo

Nah, megvolt az első varrótanfolyam.
Nem gyártottunk semmit, viszont beszélgettünk egy hatalmasat! Kép
Megbeszéltük, h ki mit szeretne varrni, szabásminták is megvannak, anyagvásárlás következik, és utána belecsapunk a lecsóba.Kép
Képet nem sokat készítettünk, de akad 1-2.Kép
Csináltunk mindenkiről pociképet, de én csak a sajátomat teszem fel, nehogy meglincseljen a többi kismami.KépBaromira láccanak a csíkok a pocimon. Kép

Kép

Remélem, jól éreztétek magatokat Lányok, és legközelebb is jöttök! Kép

Kép

Kép

Kép

A több kép van még Esztinél, remélem közzé teszi! ;)

Pusza!

Nancsika 20+4

Kép

Kép
nancsika

Annácska: Igen, így maradtam a régi dokimnál. Õ fiatal(os), tudja, hogy nem kell rögtön császározni engem, mert mind a két előző gyerkőcöt kb. 2 órás tolófájások árán tudtam megszülni. (a szívhang jó volt), úgy 50 nyomásra már kint is voltakKép

Bartika: Azt hiszem nincs 1 ágyas szoba, de ez nem izgat, de nekem csak úgy indul be a tej, ha mindig mellre tehetem a babát.

Ági: Azt a 4 napot kibírom a Szabolcsban!Remélem!

Ildi: Hát igen, ez kell nekik, hogy kicsit erélyesebben fellépni és máris el lehet érni a célt.Különben is jogszabály van rá, hogy ha egészséges a baba, akkor velem lehet mindig.

Olgo: Akkor gyarapodnak a csajszik, gratulálok!
Ahhoz is, hogy 3 gyereket terveztek!!!

Csirekemelles recept Áginak (is):
csirkemellfilét nagyobb darabokra vágni, lisztet, curryt, sót öszekeverni és ebben
megforgatni.
Olajon hagymakarikákat és fokhagymát párolni, erre rádobni a csirkét, felönteni fehérborral + vízzel. Puhulásig főzni. Már 3 napja ezt esszük, de nem unjuk!

Tünde 26+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Olgo! Gratula a kislányhoz!!! Név van már?

Nancs! Azért nagy munkában voltatok az látszik a képeken, és hogy jól éreztétek magatokat az a lényeg!!

Paga 22+3

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!

Vok Eszter!
Nekünk is most hányt be az új! autónk (7 éves, de másfél hónapja vettük). Rossz a termosztát, amit ennél az autónál tokkal-vonóval cserélnek csak, rossz az ékszíjfeszítő csapágy (ha jól emlékszem), és rossz az izzítórelé. Meg megy zöldkártyára is. Érdekes a motormosás, szerintem egyáltalán nem szükséges egy autónál. A mi hétéves autónk még egyszer se volt "belül" mosva. Ja és összesen kb 90-100 ezer lesz.

Nancsika!
Kérünk ám képet a varrott dolgokról is!

Na és a tegnapi napunk!
Tegnap voltunk dokibácsinál. Megkukkantottuk a babót. Még nem tuti, hogy lány-é avagy fiú. Rázta a fenekét szokása szerint, aztán megvakarta az orrát, aztán az egyik kezét kinyújtotta és láttuk minden ujját. Aztán megvakarta a fenekét. Nagyon tuti volt! Megnézte a doki a lepényt, fenntebb ment, sehol semmi leválás vagy hematóma. Azt mondta valaki belemagyarázta azt valamibe. Ja és fiatalabbak lettünk 3 nappal, de csak a feje szerint, mert a combija alapján pont annyi, amennyi eddig.

Ja és egy rövidke kérdés (illetve kettő):
Szerintem féloldalas a pocim. Ez baj? Tegnap elfelejtettem megkérdezni.
A másik: a cicimből reggelre néha víz jön. Nem folyik, csak csillog a bimbón. Ilyenkor mi van?

Ha sikerül lestoppolnom a videót, akkor teszek fel képet!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sikerült rájönnöm, hogy hol van a pillanatmegállító a videón.

Íme a babuci keze
Kép
És a végére a feje és az egyik keze előtte, a másik a fejét vakarja
Kép

Kép
szelivi

Szóval a babanet kivágta az egyik képet, és a második képen a két lába van és a két világos a teste mellett a két karja.

Ez a kép amin az egyik a teste előtt, a másikkal a fejét vakargatja
Kép

Kép
szelivi

Paga,
Köszi. Kicsit elbizonytalanodtunk a névválasztás ügyben. Eddig csak a Barbarára gondoltunk de már egyre esélyesebb a Henrietta is. Valamelyik este elkezdtünk neveket keresgélni de bizony elaludtunk. Babaváró felújítások zajlanak nálunk is,így sokszor estére eléggé hullák vagyunk.

Szelivi,
ha megnyugtat a tudat :az én pocim is féloldalas többnyire és estére kerekedik csak ki.

pusz,
olgo

Kép
olgo

Nekem sem szimmetrikus a hasam, a bal oldalon kidudorodik, jobbon meg nem. Én nem aggódom emiatt, de nyugodtan kérdezd meg a dokit, vagy a védőnénit. Én ráfogtam arra, hogy mindkét babának arra néz a lába, de nem vagyok biztos benne.

Nyúlanyó! Ez jó: tényleg sikerült jól összerakni őket, már csak azért is, mert Bence fiam, mikor megkérdeztem, hogy kisöcsit, vagy kishugit szeretne, rávágta, hogy mindkettőt. Na jó, mondom, de először melyiket? Azt mondta, egyszerre mindkettőt. Ezek után képzelhetitek, milyen boldog voltam, hogy kettő lesz! Aztán mikor a nemek is kiderültek, örömmel újságoltam a fiamnak, hogy öcsi is lesz, meg hugi is, hidegvérrel csak annyit mondott, hogy 'én tudtam'. Nevet is rögtön ő adott nekik, így lesz Péter és Eszter.

Szelivi!

A csordogálás miatt ne aggódj, termelődik az előtejed, kinél szivárog, kinél nem. Nálam is folyik, főleg, ha gyereket látok. Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

Sziasztok Kép
Látom jól ment a varrás Kép

Annácska 18+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Köszike csajok, akkor nem aggódom a pocim és a cicim miatt se. Egyébként nem nyugtatóztam Képmiatta, csak "tapasztaltabbakat" szeretem volna a dologról megkérdezni.

Nekünk (de lehet, hogy már írtam?) Tünde vagy Bence lesz. Talán 4 hét múlva kiderül.

Egyébként ritka rondán tudok fényképezni. A videón sokkal szebb.

Varrós lányok!
Ugye nem a méregdrága kemény pauszpapírt vágtátok össze? Vagy ekkora lapban nem is olyan drága? Egy A4-es ív (lagzira borítéknak) majdnem 100 Ft volt.

Kép
szelivi

Sziasztok,

megjöttem én is a varrásból. Jó volt nagyon a csajokkal. Dumálgattunk + azért szabtunk is. Kép
Csináltunk képeket, mindenkiről pociképet is. Az enyém az albumomban van.
Titati,
milyen jók lettek a 4D képek! Olyan kis édes ez a kislány. A pocid is szépen alakul.
Vok,
szuper, hogy sikerült időpontot kapnod! Az autós sztorid mindjárt visszaolvasom.
Olgo,
gratula a félidőhöz!
Livi,
nekem is általában a jobb oldalamat szereti a kiscsaj, ez nem baj.
Ildi,
én a Gastroyaltól rendelek! Nekem bejön, van fitt kaja, ami egészségesebb. Nézd meg a honlapjuk, onnan is tudsz rendelni.

Puszi.
Angi
26+0
angi79

Szelivi, szvs zzsírpapír voltKép

Nancsi olyan írigy vagyok rátok a varrás miattKép Én is úgy szeretnék vmit gyártani a kicsinekKép De már szóltam apának, hogy nagymamámtól csórizza már el a varrógépetKép akkor én is próbálkozom vmivelKép Bár én csak plédet meg ágyneműgarnitúrát varrnék, mert szabásmintát meg ilyesmit nem tudok csinálni....fogalmam sincs hogy működik.....

Zsu aki még olvas visszaKép

21+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi,
köszi. Számomra mostanában egyre jobban repül az idő! Sőt ezután biztos még gyorsabban tellik majd. Olyan jó érezni,hogy minden félórában életjelt ad a babó!! Ilyenkor legszívesebben azonnal elkezdeném felállítani a kiságyat...
De majd csak januárban fogjuk. Most egyenlőre vettem neki egy rózsaszín,csíkos zoknit a 4D után.

olgo

Kép
olgo

Sziasztok,

én is most jutok géphez. Uramnak enni adtam, szóval most már nyugi van Kép
Van nálam csopi kép a varrótanfolyamról, mindjárt fel is helyezem. Kép Jó volt, és azért valamennyit már haladtunk, ha jövő héten meg lesznek az anyagok, már kezdődhet is a munka, szóval Kép Kép
Jót dumáltunk, nasiztunk egyet, de így, hogy együtt csináltuk, nem volt annyira lelkiismeretfurdalásom! Kép

Nem tom, ki kérdezte újra, de itten van: PP kocsis csaj elérhetősége: szucs.gabriella@eggon.hu. Én hétfőn megyek megnézni a kocsikat, majd beszámolok, hogy milyen a választék/ár.

Nicika, mi volt a 4D-n???

Egyébként én is fent voltam hajnalban.....negyed 5-től csak fetrengtem.....amúgy az óraátállítás óta gáz az alvás.

Ildi, szerintem Gastroyal.
Paga, köszi a recepteket, hmmmmm, ez a kakaós-mazsolás nagyon jól hangzik.

Na puszi

Eszti
24+2

Ja, és Babetta, amit te csináltál, sajnos mindkettő nagyon homályos lett.....

Kép
Vendég

Ági Kép
Hát erről "kizárólag fődoki használhatja" uh-ról már én is hallottam és szerintem is felháborító. Pláne akkor mikor két órát kell várni az alaksorban, hogy sorra jussak!
Azért kiváncsi leszek a pöttömkére, remélem mindent rendben talál a doki Kép
Gondolom képről ne is álmodozzak?

Nancsi Kép
Ügyesek vagytok Kép
Legközelebb én is beszállok, persze csak ha nem zavarok Kép

Apukámék mindjárt itt vannak, este még benézek Kép

Annácska 18+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na megint énKép

Eri üdv ittKép

Eszter a kocsis sztori nem semmi!

Anita tényleg hatalmas a pocakodKép Mostmár igérem én is teszek felKép csak ne felejtsek el fényképezniKép

LÁnyok!

Kérhetek szavazást???

Kinek tetszik a
Kern Kata Kitti???

Ketten írták hogy szép, Cory, és még vki, köszi nekikKép Többiek? Vélemény?

Nancsi!!!

Miért nem lesz egyszerűen Alex Martin????? Akkor nem kell variálniKép

Zsu
21+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Nagyon jól éreztem magam a mini (varrós) találkozón, s mi sem több bizonyíték erre, hogy ottlétem alatt egyszer sem keményedett a pocakom.

Nancsika!
Köszi a lehetőséget! Egyébként biztos leharaptuk volna a fejedet, ha felrakod a pocak-képeket! Kép
Kérlek, tedd fel az enyémet, mert nem tudom lekicsinyíteni - a párom nagyon elfoglalt, játszik a másik gépen, és csak azon van Photoshop!

Eszti!
Mi végül mégiscsak a vasúti átjárót választottuk(a sok fordulgatás után), és 15 perc alatt Nagytarcsán voltam. Remélem, azért nem ácsorogtál órákat a dugóban!

Ildi!
Én szintén a Gastroyaltól rendelek, és elégedett vagyok vele. Viszont 3 éve a Foodexpresstől rendeltünk, az is bejött. Az ízvilág változatossága miatt pár hetente váltogatni fogom e kettőt.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Varrós lányok: olyan szépek vagytok ezeken a képeken! És lelkesek, mindenki mosolyog. Kép Biztosan jól éreztétek magatokat. Bárcsak ott lehettem volna.

Képzeljétek el, hogy délután 3-tól egészen 5-ig aludtam, mert egyszerűen kidöglöttem. Ilyen nem volt már évek óta. Olyan jól esett a pihi! Kép

Kaja: annyira kívánom a szénhidrátokat, hogy elképedek saját magamon. Egész nap csak ennék, de azért próbálok figyelni egy kicsit.

Holnap meg mehetek dolgozni, ráadásul hétfői munkanap szerint, így csak 1/2 5-kor végzek majd. Kép

Baba jól van, éppen örül, mert katalógust nézegetünk. Kép

Kellemes estét mindenkinek,
Mariann
23+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

EsztiPeszti
Baromi jó a csoportos kép!!! Nem csak varrni, hanem fényképezni se tudok. Bocsi hogy nem vagy rajta. Visszamentél az Õrs-re?

Nancsi
Én nagyon jól éreztem magam, köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehetem. Tessék megenni a sok nasit. Legalább rólad jó képet csináltam! Amit szemből csináltál azt rakd fel a másikat ne jó! Az albumba rakok fel oldalról. köszi

Angi
Én is büszke lennék, és egyből felraknám, ha ilyen jó képem lenne!!!
ÉN majd felrakom a 22 hetes képet.

Lyly
Remélem te is haza értél! Gyúrok a kötésre!

Bori
Köszi a fuvart még egyszer !!

Aki nem jött majd csütörtökön pótolja a csapat biztos jó lesz a mai parti után nem fogunk unatkozni !!!!!

Babetta és Levi 22+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nancsika!
Közben megoldottam a problémát, feltelepítettem az én gépemre is a Photoshopot.
Tehát a mai pocakfotóm:
Kép
Bori

Bori

Kép
borkadorka

Felraktam a képet és a túrós táskát is csajok a profil albumba az utolsó 3 kép ez a 22 hetes pocak!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bori, Babetta Kép, igen, végül az Örs felé mentem, és valamilyen csoda folytán nemhogy dugó nem volt, de én is 10 perc alatt itthon voltam. Kép
A Concord-ról tudsz átküldeni képet???

Ja, Nancsi, az én pociképemet is tedd fel nyugodtan, ráadásul az nekem nincs is meg. Köszesz! Kép

Babetta, ne sokkolj a túróstáskával.....hmmmmmm, nyami, itt érzem a számban az ízét...Kép

Pusz

Eszti
Vendég

Sziasztok!

Ildikó: én a Gastroyalra szavazok Kép Próbáltam mindkettőt, és az jobban bejött.

Eszti, Nancsi: neveket is kérünk!!!

Nici: na, mi volt?

cory 21+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nicika
Várjuk a híreket!!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Gondoltam, hogy mindenki akkor jön meg, amikor én lelépek. Kép

Tök jó lehetett a varrós-duma party. Kép Na, mindjárt rakok fel én is pocak képeket. Nem lesz olyan szép nagy, mint neketek, de nekem naaagyon nagynak tűnik már. KépKépKépKépKépKépKép Illetve még megvárom a párom, mert kell egy csini kép a mostani pociról. Kép

Már alig várom,hogy talizzunk jövő héten. Kép Olyan jó lesz veletek együtt lenni! Kép

Angi!
Hogy lesz a hétvégéd? Talizzunk? Igaz, nincsen kocsim, de kitalálhatunk valamit. Kép Ádi dolgozik szombaton. Szegénykém.

Viszont megvettük az álom babakocsimat. Kép Az egyik téli leányzó rakta fel ide a képeket egy kék Pierre Cardin kocsiról. Na, én olyat álmodtam meg a törpémnek. Kép És igen, megkaptuk. Kép Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nah, magamhoz tértem.Kép
Mire elmentek a lányok megint kidőltem. Kép Nem mintha Õk fárasztottak volna le.Kép
Csajok, nézem a csoportképet. Hogy milyen mókás ennyi pocak egy rakásra.Kép És anyukámtól mekkora cickókat örököltem. Kép

Annácska!
Dehogy zavarsz, gyere csak nyugodtan. Más is jöhet, aki kedvet kapott, csak férjünk el.Kép

Zsu!
Nekem is teccik a KKK .Kép
AZ Alex Martin nekem is megfordult már a fejemben, és a Páromnak is. Lehet ez lesz a végleges.Kép

Mariannka!
Sajnálom, h holnap is menned kell dolgozni.Kép Elengedhették volna azt az egy napot.Kép

Babetta!
Ha azt a sok nasit megenném, simán át kellene írnia táblában azt a +2 kilót 12-re.Kép Majd legközelebb, ha jöttök elfogy, meg még utána is elég lesz. Szal semmit ne hozzatok következő alkalomra!
Íme a szemből a pocakod.Kép

Kép

Eszti!
Itt pedig a Te Manód, kissé burkoltan.Kép

Kép

Cory! Milyen nevekre gondolsz?Kép

Vok!
Grat a kocsihoz. Nekem is bejött, csak olyan későn néztem, h gondoltam bizti valaki rárepült már.Kép

Nikivel mi van? Hol vannak a sztárfotók?Kép

Pusza!

Nancsika 20+4

Kép

Kép
nancsika

Hello Csajok!

Látom, jól sikerült a "tanfolyam"! Örülök, hogy jól éreztétek magatokatKép A képek szuperek, na és a pocik...Kép Hát, nem semmik! És tegnap még az enyémen voltatok itt elájulva...pedig hát, a tietek mögött...Kép (Persze én ennek is nagyon örülök, és boldog vagyok, félre ne értsetek, mert ez az én pici fiam lakhelyeKép) Na, jól eltértem a tárgytól! Szóval a lényeg, a lényeg, szuper, hogy ilyen jó volt a "minitali", és már alig várom, hogy én is találkozhassak veletek!

Eszter! Szuper, hogy a megálmodott babakocsit vettétek meg! Nem semmi, hogy ilyen hamarKép

Paga! Köszi a recepteket! Hízlaljatok csak nyugodtan továbbKép

Olgo! Gratula a kiscsajhoz, és a félidőhöz!Kép

Cory!!!!Zsu!!! Illetve bárki, aki segíteni tud! HELP! Mi a véleményed Peg Perego (akár picit használtabb) v ABC Design (új)??? Köszike! Szavazást kérnék szépen!Kép

Nici! MIZU???

Puszika Nektek:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hát, egytől egyig óriásiak a pocikKép (Eszti, Babetta, Angi, Borka, Nancs, Lyly)!(Remélem, nem hagytam ki senkit!) Jól egymásra találtatokKép

Zsu! Nekem is tetszik a Kern Kata Kitti, igazán szép nevet / neveket találtatok!Kép Tök jól hangzik!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Micsoda hatalmas pocakok Kép) És a párom még az enyémre mondja hogy milyen nagy már...na majd megmutataom neki ezeket! Kép)
Itt az én 19 hetes pocakom:
Kép

Szép estét Nektek!

faby

AnitaKép Kösz a dicséretetKép

Én a kicsit használtabb PP-re szavazok egyértelműenKép ÉN is azt szeretnék venniKép Igaz most kiszámoltuk mennyi pénzünk is lesz a jövő hónapra, hát megint bőgtem egy nagyotKép De hát ez vanKép Csak jobb lesz ha felköltözünk Pestre. Legalábbis nagyon remélemKép

A szűcs Gabriella nekem nagyon szimpatikus, és nagyon szép babakocsiknak küldte el a képét. Ha mindegyik tényleg olyan szép, akkor nagyon jó áron vannak. remélem ki tudjuk nyögni az első részletet rá de már semmiben nem vagyok biztosKép
Aki megy hozzá, azt hiszem, Eszti, majd megírod, hogy mi a véleményeD? Mi is megyünk hozzá, de csak 19-én, ha feljutunk Pestre egyáltalán...

Zsu
21+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi Zsu! Én is beszéltem vele, én pedig a tali előtt akarok elmenni hozzáKép

Jó éjt!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Nagyon szép ez a pocis csoportkép Kép

Babetta, mi is voltunk 4D UH-n, mi se szeretnénk tudni a nemét, a doki szerintem az első pillanatban látta, talán mi is láttunk valamit, de ez így ugyanolyan bizonytalan, mintha semmit nem láttunk volna. És én úgy szeretem ezt a bizonytalanságot! Hogy még bármi lehet.

Paga, a Kocsis Kamillával az a bajom, hogy az lehet Kocsiska Milla is - ha érted. Persze jó lenne megint valami alliteráló, a Kocsis Katába is bele vagyok szeretve Kép

Zsuzsófi, nekem a Kata Kitti már túl sok a jóból, de a Kata persze szívemnek nagyonis kedves Kép

Egyébként ma Katát az ágyunkban altattuk (orrszívás után ez jár), a pocakomat szokta simogatni elalváshoz (amióta nem szopizik). Bababó picit rugdalózott, párom kezét odatettem, hogy érezze, de Kata nem engedte, hogy apa is birtokolja anya pociját Kép

Ági, a Matatira gondoltam, de ha jössz a talira és addig mész arra, akkor esetleg meghitelezhetnél nekem egy könyvborítót... A munkahelyem egyébként arrafele van, de oda most nem járok naponta Kép De csak miattam ne menjél, karácsonyig azért meg tudom oldani Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Nancsika: hát a képeken van egy csomó csajszi, és nekem fogalmam nincs,ki kicsoda.

Anita: én a peg peregokat nem ismerem, soha nem használtam olyat. Szerintem azt érdemes átgondolni, hány gyereknél szeretnéd használni. Én alapvetően új babakocsira szavazok.
Illetve a PP-kel az a bajom, hogys zerintem pofátlanul drágák.

cory 21+2

cory
Budapest

Zsuzsófi
Nekem nagyon tetszik a Kata Kitti.

Scullyx
22+5

KépKép
KépKép
scullyx

Cory, akkor sorban: Angi, Borkadorka, Lyly, Nancsi, Babetta. (én fényképezek) Kép

Én hétfőn megyek PP kocsinézőbe, majd beszámolok.

Anita, szerintem nem inkább márkából kéne választani, hanem, hogy neked mire kell. Mert a típuskocsik legtöbbször más és más célra készülnek. Terepre nagy kerék kell, robosztusabb test, városba, BKV-ra, boltba inkább kicsi kerék, könnyű váz.
Nekünk pl. nagyon kicsi az előszobánk, és mindig csukva kell majd tartani a kocsit, fontos, hogy ne óriás legyen, hanem könnyű, kis kerekű. Ráadásul főként városi közlekedésre. A PP-t nekem mindenhol dícsérték, több ismerősnél 2-3 gyereket kiszolgált. ABC-ből pl. én csak nagy kocsikat találtam, nekünk az elfoglalná az egész bejáratot...Kép De ha mondjuk kertes házban laknánk, terepre kellene, lehet, olyat vennék, mert ott a PP kis kereke nem bírná szerintem.

Na jó, beszélek én itt, amikor sose volt gyerekem, nemhogy babakocsim....Kép Kép

Ja, Bori, ha tudnál küldeni a Concord hordozóról képet, légyszi küldd az e-mailemre. Profilba mindjárt beteszem. Kép Köszi

Gyezsu, szerintem a Kocsis Kata nagyon szép név.

Jó hétvégét nektek!

Eszti
24+3
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek,

Vok Eszter,
gratula a babakocsihoz. Szép lesz a Törpének! Ma nem nagyon tudunk találkozni. Feri is dolgozik, de nekem lesz angolom délután. Megnéztem a pocikád, alakul már! Kép
Anita,
köszi a pocibókot. Szerintem az enyém nem túl hatalmas, ahhoz képest, hogy 26 hetes vagyok már, de a csajszi elfér és én is büszke vagyok rá, mint Te! Beszéltük Esztivel, hogy ha jössz, akkor előtte elmehetünk csavarogni csütörtökön. Én is megnézném a PP kocsikat a csajnál. KIváncsian várom, hogy mit ír majd Eszti róla.
Gyezsu, Zsuzsófi
nekem nagyon tetszik a Kata név. Kép
Nici,
kiváncsian várom, hogy mi volt a 4d-n!!!!! Javítsd ki légyszi a táblában, hogy a súlyom +7. Kép

Mindenkinek jó 7végét!
Angi
26+1Kép
angi79

Szép reggelt Lányok!

Cory!
A nevek balról jobbra:
Angi, Borkadorka, Lyly, Én, Babetta, és a képet Esztipeszti készítette.

Csajok, a képeket megkaptátok mélen? Ha nem, szóljatok!

Pusza!

Jah, és tegnap este még ihletet kaptam, és beszegtem a takarót.Kép

Kép

Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok kismamik!

Szelivi
Nem baj ha féloldalas biztos oda vackolta be magát. A víz szerű valami meg lehet előtej...

Tünde_sződ
Ez jó hír! Jó, hogy így megküzdöttetek a kórházzal! Kép

Vok
A mi családunkban úgy van, hogy anyu és az én nevem azonos, és az öcsém és apum neve... de nem szerettük... kismarcsi... kisbéla... Kép
Mi ezért nem szeretnénk ugyanazt a nevet adni! Még felnőtt korában is kisbéci, meg kismarcsi az ember... Kép Bár mi nem is ragaszkodunk hozzá.
Viszont kezd nálunk is úgy állni a dolog, hogy a fiú nevet apa választja, a lánynevet én. Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy elárultuk a nagyszülőknek a lehetséges variációkat és jól leszólták! Kép
A babakocsit attól a lánytól vettétek meg vagy újjonnan? Azt én is néztem de még nem tudtam megmutatni az én Ádámomnak!

A varrósokat én is irigylem! Kép Lehet nekem is el kellett volna járnom, hogy tanuljak egy kis szabásminta utánni varrogatást is! Aznap én egy másik kismamival jártuk körbe a turkálókat. Nagyon hálás voltvett magának 5 kismamanacit! Én is vettem még egyet meg egy-két felsőt és persze ropibabának holmikat!

Varrós lányok!
Óriási a pocakaotok! Kép

Esztipeszti
Már akartam írni, hogy úgy megváltozott az arcod! Szerintem régi ismerőseid csak az arcodat látván is egyből megmondanák, hogy babás vagy!

Zsuzsófi
Nekem tetszik a Kern Kata KItti...

Borkadorka
Neked is óriási a pocód!!!

Sokat mosolygok! Kép ...hűha... eddig nagyon depisnek tűnhettem! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti!
Mire lefotóztam a takarót, beelőztél! Kép

Kép

Kép
nancsika

Angi
Olyan szép ez a kép rólatok! Kép

Nancsika
Ezt a takarót anyagként vetted? Nagyon aranyos!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: nekünk van egy fenyegetős nevünk, ha semmi nem tetszik a nagyszülőknek, akkor mindig közöljük,h ogy ok, akkor az lesz. Ez Tersztenyák Nyék.

Nancsika: köszi Kép

cory
Budapest

Mamacka!
Igen. Polár vagy mi.Kép persze asszem sikerült jó drágán vennem.Kép Duplaszéles volt az anyag, levágtam a gyári szélét, lekerekítettem a sarkokat, és úgy, ahogy volt duplán, úgy szegtem be, nehogy megfagyjon majd Alex.Kép Az teccett benne, h az elefántnak annyira bamba feje van, h elképesztő.Kép

Jah, és a névmizériánk is megoldódni láccik. Most ott tartunk, h akkor a Manó neve Stéger Alex Martin lesz.Kép

Cory! nm.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Mamacka, ne rémisztgess.....megváltozott az arcom? Ezt hogy érted?

Angi, ez a kép zseniális, még mindig. Nancsi ügyi voltál. Takarócska is király lett, így azért jobb, mint ahogy én csináltam volna....(simán elvágva....no comment) Kép Kép
Vendég

Nancsi,
nagyon jó lett a takaró!!
Mamacka,
köszi a bókot! Nancsi alkotta ezt rólunk!!! Kép Kép
Hol jártatok tegnap turizni? Én is turiztam szerdán egy kisnacit, ami bársony + kardigánt. A naci bélelt és 68-as, ami nekünk szerintem nem lesz jó, mert akkor lesz nyár. De Szimi babának szánom karácsonyra!
Az Ádám a legszebb férfinév szerintem, de nekem apumat és keresztapumat is így hívják. Meg egy barátomat is így hívták júniusig... Kép
angi79

Eszti,
majd megtanuljuk ezt a varrás dolgot! Ennyi profi között!!! Kép
Az arcom nekem is változik, nem csontos, hanem kerek, ezt már többen mondták. Kép
angi79

Eszti
Nem rémísztgetlek... kedves kismamás... állítólag mindenkinek megváltozik... csak rajtad észrevettem... persze nem ismerlek csak egy-két fotó alapján...

Cory
Ez tetszik...

Angi
Az Ármániában voltunk! Ez kifejezetten kismamaturi... utánna pedig a Blahán... ott nagyon jó gyerekholmik vannak. A másik kismami ekkora már kicsit elvesztette a lelkesedését de addig is találtam neki vagy három gatyót... de megértem egész nap trappoltunk.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!!!!

Nagyon jó a pocis csoportképKép
Én is bementem volna szívesen, de nem olyan egyszerű Olivért is cipelnem.
Viszont ha van kedvetek eljöhettek egyszer hozzánk is(nincs túl messze Gödöllő)KépKépKép
Nekem is van varrógépemKépKépKép

Elképzelem, ahogy csütörtökön majd 15-en bevonulunk a teázóba, az kicsit vicces leszKépKépKép

Én is úgy gondoltam egyébként, hogy kipróbálom mindkettőt(food-gastr.), megnéztem már az étlapjaikat, itt is-ott is szimpi néha valami kaja.Kép
Regisztrálok mindkettőnél, és onnan rendelek, ami finomabbnak tűnikKépAztán majd kiforrja magát, melyik jobb.

Én csak ámulok, hogy nektek már mekkora pocitok van.Az enyém olyan kicsi, pedig tegnap volt 19 hetes.Szerintem a fiúkkal ilyenkor már óriási volt.
És tök furi, hogy most meg kicsike.Kép(így talán nem lesz megint 4 kiló fölötti gyerkőcömKépKép)

Szép a Kern Kata Kitti.Kép

Leventének egyedül a Vas Luca tetszik, viszont tegnap kitaláltunk egy újat:
Vas Emília,akit Emilinek fogunk hívniKép(de még ez is várólistás a Kamillával, Alexával .... együtt)

Ildikó
19+1
vas

Ildi,
az Emilía nagyon jó! Nekem ez a név nagy kedvencem volt, de nekünk nem jó, mert Feri neve 2 magánhangzóra végződik, így nem jöhet utána megint e.
A pocakod majd megnő!! És a védőnő szerint, kispocakban is elfér nagy baba. Kép (a kis kedves)

Angi 26+1
angi79

Háááát Mamacka, én inkább egyre nagyobb darabnak érzem magam, mint kedves kismamisnak.....Kép Kép Persze ez hülye hiúsági kérdés, dehát akkor is.

Vas, a Gödöllővel semmi gond, főleg, egy csomóan lakunk közel Gödöllőhöz (Babetta, Borka, én). Kocsi is van, szóval az Örsön a többieket is fel tudjuk szedni. Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?